Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
με την βοηθεια της παναγιας;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ούτε σαν κακογουστο αστείο δεν θέλω να το ακούω αυτό πλέον.
εκτός του ότι δεν είμαι και πολύ φαν της θρησκείας  μου φαντάζει πλέον κάπως γελοίο επαγγελματική ομάδα να αναφέρεται καθε τρεις και λίγο στα θεία και τα λοιπα μεταφυσικά.

έχει καταντησει κουραστικό, αλλου σκοτωνονται παιδιά , αλλοι πεινάνε και οι θεοσεβούμενοι ζητάνε τη βοηθεια της παναγίας μπας και σηκώσουμε κανενα μαστραπα,λες και οι αλλοι είναι τίποτα γενιτσαροι (δε ντρεπεται  που το λεει ο αγγελος;)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
ούτε σαν κακογουστο αστείο δεν θέλω να το ακούω αυτό πλέον.
εκτός του ότι δεν είμαι και πολύ φαν της θρησκείας  μου φαντάζει πλέον κάπως γελοίο επαγγελματική ομάδα να αναφέρεται καθε τρεις και λίγο στα θεία και τα λοιπα μεταφυσικά.

έχει καταντησει κουραστικό, αλλου σκοτωνονται παιδιά , αλλοι πεινάνε και οι θεοσεβούμενοι ζητάνε τη βοηθεια της παναγίας μπας και σηκώσουμε κανενα μαστραπα,λες και οι αλλοι είναι τίποτα γενιτσαροι (δε ντρεπεται  που το λεει ο αγγελος;)
Και εδώ είναι το θέμα μας ακριβώς. Προπονητής γραφικός ή θα έλεγα ξεπερασμένος ή αν θέλεις μία σημερινή εκδοχή του Αλέφαντου. Ο πρόεδρος, που έχει ακουμπήσει τόσα πολλά έως σήμερα, αυτοκτονεί; Δεν μπορεί να δει το αυτονόητο. Και δε μιλώ για μεταγραφές τύπου Νάτχο [ 800.000 € για 3 αγωνιστικούς μήνες = προσφορά σχεδόν μηδενική ]. Μιλώ για μεταγραφές ουσίας. Καλοί οι παίκτες - εργαλεία και η ανάδειξη νέων [ θα δούμε ποιοι και αν ] αλλά χρειάζονται και παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Βέβαια εδώ ανακύπτει το άλλο θέμα. Υπάρχουν τέτοιοι παίκτες που θελουν να έρθουν σ΄ εμάς; ... Μετά μας φταίει ο Ολυμπιακός ...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι 3 απο τους 4 παίκτες που πηραμε είναι στο σωστό δρόμο, τόσο απο αποψη ηλικίας, όσο και προσόντων.
αλλά χρειάζεσαι οπωσδήποτε άλλους 3.
ο νατχο δεν φταίει, τον έφεραν για σκάρτους πέντε  μήνες σε μια ομάδα που στην καλύτερη θύμιζε το σαιτ;
όσο δεν κλείνει καπου είναι ευκαιρία να τον φέρει για να ζεστάνει λίγο και τον κόσμο.
σε συνδυασμό με την κρίση θα απαξιωθεί και άλλο η ομάδα.

σε σχεση με περυσι είσαι μείον 8-9 βασικούς.
εχεις παρει 4 και ένας ο τζιόλης 5, αρα με 3 κινήσεις η κατασταση είναι ανεκτή.
το πρόβλημα είναι η ομοιογένεια, πότε σκοπευουν να τους φέρουν;

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι προφανές νομίζω ότι κατά σειρά θέλεις ένα μπακ, ένα εξτρεμ ( αν μπορει και στα δυο άκρα) και ενα 8αρι

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
η κατασταση είναι ανεκτή.

Βλέπεις; Τελικά αρκούμαστε με τα λίγα. Ετσι μάθαμε πια. Δεν ήταν έτσι παλιά. Αλλά εσείς είσθε νεότεροι και δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό. Για τους παλιότερους ήταν αδιανόητο να ξεκινά πρωτάθλημα και να μη σκεπτόμαστε τον τίτλο. Απλά αδιανόητο. Αλλά δεν το ζήσατε. Δεν πέρασε στο πετσί σας και σας καταλαβαίνω. Ακόμη και όταν τελικά τερματίζαμε 8οι εμείς ονειρευόμασταν την επόμενη χρονιά. Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα σήμερα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οσο και αν δεν μας αρεσει εμας τους παλιους την δεδομενη χρονικη στιγμη θα πρεπει να μαθουμε στα λιγα... :S :S :S

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βλέπεις; Τελικά αρκούμαστε με τα λίγα. Ετσι μάθαμε πια. Δεν ήταν έτσι παλιά. Αλλά εσείς είσθε νεότεροι και δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό. Για τους παλιότερους ήταν αδιανόητο να ξεκινά πρωτάθλημα και να μη σκεπτόμαστε τον τίτλο. Απλά αδιανόητο. Αλλά δεν το ζήσατε. Δεν πέρασε στο πετσί σας και σας καταλαβαίνω. Ακόμη και όταν τελικά τερματίζαμε 8οι εμείς ονειρευόμασταν την επόμενη χρονιά. Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα σήμερα.
το  84 ήμουν 5, οποτε  δεν εχω να θυμαμαι κατι.
έχουν περάσει 30 χρονια, μονο με κάτι λίγα κύπελλα.
Αυτό έλεγα πριν λίγο καιρό ότι η ομάδα κινδυνευει να μικρύνει επικίνδυνα.
Μέχρι πότε θα βγαίνουν νέα παοκτσάκια, χωρίς τίτλο.
Καναμε 3 χρονιές καλές πορείες στην Ευρώπη και αμέσως η ομάδα απέκτησε άλλον αέρα ( ποιος θα ξεχασει τη φενερ ή την τοτεναμ ή την εκδρομη στο ουντινε)
Καλώς η κάκως οι περισσότεροι γίνονται Παοκ λόγω του κόσμου του ( αλλά νομίζω πως αυτό έχει αποδειχτεί φαυλος κυκλος).
Δεν μπορείς να κάνεις το βήμα παραπάνω εδω και χρόνια

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το  84 ήμουν 5, οποτε  δεν εχω να θυμαμαι κατι.
έχουν περάσει 30 χρονια, μονο με κάτι λίγα κύπελλα.
Αυτό έλεγα πριν λίγο καιρό ότι η ομάδα κινδυνευει να μικρύνει επικίνδυνα.
Μέχρι πότε θα βγαίνουν νέα παοκτσάκια, χωρίς τίτλο.
Καναμε 3 χρονιές καλές πορείες στην Ευρώπη και αμέσως η ομάδα απέκτησε άλλον αέρα ( ποιος θα ξεχασει τη φενερ ή την τοτεναμ ή την εκδρομη στο ουντινε)
Καλώς η κάκως οι περισσότεροι γίνονται Παοκ λόγω του κόσμου του ( αλλά νομίζω πως αυτό έχει αποδειχτεί φαυλος κυκλος).
Δεν μπορείς να κάνεις το βήμα παραπάνω εδω και χρόνια
ας ξεκινησουμε απο τα βασικα....δεν μπορει σε 5 χρονια να αλλαζεις 6-7 προπονητες  και 10-12 παικτες καθε χρονια και να περιμενεις θαυματα....ο τζαβελλας καλα ειπε...ο γαυρος ειναι ομαδα τετραετιας ενω εμεις καινουρια ομαδα...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
ας ξεκινησουμε απο τα βασικα....δεν μπορει σε 5 χρονια να αλλαζεις 6-7 προπονητες  και 10-12 παικτες καθε χρονια και να περιμενεις θαυματα....ο τζαβελλας καλα ειπε...ο γαυρος ειναι ομαδα τετραετιας ενω εμεις καινουρια ομαδα...
Και εδώ ακριβώς μπαίνει και το θέμα της ευθύνης και των οπαδών μας, για το οποίο έχω ξαναγράψει παλιότερα. Χάσαμε, πάμε να τους δείρουμε. Νικήσαμε, είμαστε Θεοί... φέρτε μας τον Ολυμπιακό. Δεν γίνεται έτσι. Τέρμα τα λαϊκά δικαστήρια, τέρμα οι ρετσίνες [ και λοιπές ουσίες στην 4 ], σοβαρή οικονομική πολιτική, τεχνοκράτες στη διοίκηση, επιλογές παικτών σε βάθος χρόνου και σιγά - σιγά τα αποτελέσματα θα έρθουν.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Και εδώ ακριβώς μπαίνει και το θέμα της ευθύνης και των οπαδών μας, για το οποίο έχω ξαναγράψει παλιότερα. Χάσαμε, πάμε να τους δείρουμε. Νικήσαμε, είμαστε Θεοί... φέρτε μας τον Ολυμπιακό. Δεν γίνεται έτσι. Τέρμα τα λαϊκά δικαστήρια, τέρμα οι ρετσίνες [ και λοιπές ουσίες στην 4 ], σοβαρή οικονομική πολιτική, τεχνοκράτες στη διοίκηση, επιλογές παικτών σε βάθος χρόνου και σιγά - σιγά τα αποτελέσματα θα έρθουν.
προσωπικα...αν βγει ο σαβιδης και πει αυτα που λες ...εχω την υπομονη να περιμενω......που ειναι ο μεγαλομετοχος;;;;;;;;;;;;αν γινει το προπονητικο και ρυθμιστουν τα χρεη ειναι μια καλη αρχη....

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
προσωπικα...αν βγει ο σαβιδης και πει αυτα που λες ...εχω την υπομονη να περιμενω......που ειναι ο μεγαλομετοχος;;;;;;;;;;;;αν γινει το προπονητικο και ρυθμιστουν τα χρεη ειναι μια καλη αρχη....
Ξέρεις το ένα φέρνει το άλλο .. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και εμείς, οι οπαδοί, δε γίνεται τίποτε. Ο ένας επηρρεάζει τον άλλο!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
με εκνευριζει που η διοικηση δεν μαθαινει απο τα λαθη της.....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρεις το ένα φέρνει το άλλο .. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και εμείς, οι οπαδοί, δε γίνεται τίποτε. Ο ένας επηρρεάζει τον άλλο!
οι οπαδοί ( όλων των ομάδων στην Ελλάδα) δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Δεν θελουν οι ίδιοι
Δεν θέλουν αυτοί που διοικούν.
Δεν θέλουν αυτοι που κυβερνούν.
Ακούς  λίγο στα ραδιοφωνα και καταλαβαινεις αμέσως το μέσο επιπεδο και ποσο βολευει να παραμένει χαμηλά.
ειδικα για εμάς νομίζω ότι είναι προφανές ότι μέσα σε δυο χρόνια τουλάχιστον δυο  φορές κόντεψε ο ίδιος ο κόσμος να καταστρεψει την ομάδα που αγαπαει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οι οπαδοί ( όλων των ομάδων στην Ελλάδα) δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Δεν θελουν οι ίδιοι
Δεν θέλουν αυτοί που διοικούν.
Δεν θέλουν αυτοι που κυβερνούν.
Ακούς  λίγο στα ραδιοφωνα και καταλαβαινεις αμέσως το μέσο επιπεδο και ποσο βολευει να παραμένει χαμηλά.
ειδικα για εμάς νομίζω ότι είναι προφανές ότι μέσα σε δυο χρόνια τουλάχιστον δυο  φορές κόντεψε ο ίδιος ο κόσμος να καταστρεψει την ομάδα που αγαπαει.
Ελάχιστοι οπαδοι αγαπουν πραγματικα την ομαδα τους. Τον εαυτο τους αγαπανε και περιμενουν να ταυτιστούν με τις επιτυχιες της.
Αν την αγαπουσαν, δεν θα ειχαν πρόβλημα να ταυτιστουν και με τις αποτυχιες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
που θα παει;;;;;;;;;;σε λιγο καιρο θα εμφανιστουν τα κρυφοπαοκσακια.....καβλαρχος μαστερ 21...θα εχουμε σοου.... ;) ;) :rockon: :rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Σας ταιριάζει, κ. συνάδελφε. Γνωρίζετε άλλωστε τους φιλικούς δεσμούς μας με την ομάδα σας. Οταν ο πατέρας μου ήλθε στη Θεσσαλονίκη μετά την Καταστροφή έγινε ΠΑΟΚ. Ο αδελφός του πήγε στην Αθήνα. Εγινε ΑΕΚ. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σας ταιριάζει, κ. συνάδελφε. Γνωρίζετε άλλωστε τους φιλικούς δεσμούς μας με την ομάδα σας. Οταν ο πατέρας μου ήλθε στη Θεσσαλονίκη μετά την Καταστροφή έγινε ΠΑΟΚ. Ο αδελφός του πήγε στην Αθήνα. Εγινε ΑΕΚ. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε!
Γιατι μου ταιριαζει? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom