Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχ..προβιρον  επινε τα ειχε μαθει απο  την βισση(πολυ φαρμακο)...απο το υπογειο στη γλυφαδα τα ψωνιζε,στη βουλιαγμενης
ο νικολαου η καριολα τον αθωωσε...ο ορθοπεδικος που ''εσκιζε τα διπλωματα του'' οτι δεν βαραγε ο ζαγορ...μεγα σκανδαλο  :2funny:
σιγα ρε μαλακα
το προβιρον ειναι πολυ λαιτ
και εγω βαραω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
περυσι φυγανε οι γνωστοι καραγκιοζηδες-μαλακες-θυματα της αντιολυμπιακης προπαγανδας που επιμενει να ζηταει απο τους φιλαθλους του ολυμπιακου ''ανωτεροτητα'' αφου πρωτα προσπαθει να τους πεισει για τον σατανα που υποστηριζουν ...γνωστα και τα εχω αναλυσει πιο παλια..απο εκει και περα φετο αλλαξανε τα κοζα ,τα κοροιδα αυτα καταλαβανε τι παιζεται και πλεον δεν νομιζω να ΄΄ξαναχασουν΄΄ κανενα τραινο...
απο φετο εσεις θα χανετε τη γη κατω απο τα ποδια σας ειδικα τωρα που ξανα-χτισατε τη φωλια σας ψηλα...
τοσο καιρο με τα τριλιρι και τριλιρο και τους ΄΄μπεμπηδες'' και τις υγειεις ομαδες που απολαμβανουν το παιχνιδι την βγαζατε πιπα και οντας 30 ποντους πισω απο τον αιωνιο πανηγυριζατε ονειρευοσασταν γηπεδα στα αστερια και λαλαλαλ λαλαλο...
τωρα μονοι σας ανεβασατε πηχη αποκτησατε προσδοκιες ,καμμια παραγκα δεν σας στερησε κανενα τιτλο αρα οταν θα χανετε απο ξανθες και λειβαδιες βλεπω παλι τα γνωστα ντου ,τις παλιες καλες εποχες...δεν σας αρεσε ο ρολος των ''μωρων'' και της ''υγειας'' κλπ κλπ...
θελατε να διεκδικησετε κατι παραπανω,γινατε η ΄΄καλυτερη ομαδα μεσα στο 2014''
θα γελασουμε παλι...θα μνημονευσετε εποχες που τρωγατε σφαλιαρες και ονεορευοσασταν ΄΄γηπεδα στα αστερια''
καλως ορισατε στην πραγματικοτητα...
μαλακες...

Δε τα ξερεις καλα και μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Εσεις οι επιστημονες εχετε ειδικοτητα σε κορνεδες κλπ αν θυμασαι.
Εμεις το μονο που θελουμε ειναι ενα δικαιο πρωταθλημα μακρια απο σαπιλα και πουστια που 20 χρονια τωρα την εχετε καθιερωσει και καταστρεψατε το ελληνικο ποδοσφαιρο. Και οπως ξαναπα θα σας βγουν ξινα ολα αυτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σωστο...
επισης να πω στους μαλακες που εχουν να πιπιλανε ακομα μια καραμελλα οτι ''μετα τον ντοπαιταν σερνομαστε''
πως μετα τον ΄΄ντοπαιταν'' χυσαμε τον παοκ με 80  20 κατοχη(γλυτωσε απο συντριβη αρα δε γινεται να σερνομασταν΄΄ οπως και το ματς στο ολντ τραφφορντ που γλυτωσαν οι αγγλοι απο τον διαιτητη και κανανε καθυστερησεις να γλυτωσουν ...και ειχαμε 5 κλασσικες ευκαιριες με ωραια μπαλλα....αρα ουτε εκει σερνομασταν κυριοι γκαιμπελς....

:2funny: Κατι τετοια γραπτα αφηνουν εποχη  :2funny:  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δε τα ξερεις καλα και μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Εσεις οι επιστημονες εχετε ειδικοτητα σε κορνεδες κλπ αν θυμασαι.
Εμεις το μονο που θελουμε ειναι ενα δικαιο πρωταθλημα μακρια απο σαπιλα και πουστια που 20 χρονια τωρα την εχετε καθιερωσει και καταστρεψατε το ελληνικο ποδοσφαιρο. Και οπως ξαναπα θα σας βγουν ξινα ολα αυτα
εχεις μνημη χρυσοψαρου...μιλας για κορνεδες πριν 20 χρονια οταν εχεις κανει το ηρωικο ντου με τον βολο μολις πριν δυο χρονια...
κυριε εξυγειαντα μηπως τυχαινει να ειστε βαζελος;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οπως επισης οτι ειστε η ομαδα δημιουργος αστικων μυθων...ενα τυχαιο 0-3 μαγικη εικονα το παινεται απο τα μαλλια και παρουσιαζετε αλλ'αντ'αλλων απο αυτα που πραγματικα εγινε...ενα ματς ανηλεες σφυροκοπημα με χαμενο τετ α τετ που θα σημαινε και αντιο ζωη ,μια κατοχη συνολικη στο 70 30 ,ενα χαμενο πενλτυ στο 0-2 οπου θα αρχιζε το σφιξιμο των κωλοτρυπιδων αλλα και ενα τριτο γκολ-δωρο ρομπερτο που θα το απεκρουε ακομα και η κορη μου...και απεναντι σε ενα ολυμπιακο μετριο...και ολα αυτα μεταλλαχθηκαν και εγιναν ''ολοκληρωτικα ποδασφαιρα'' και ΄΄χαωτικες διαφορες εταξυ των δυο ομαδων'' :jerking:
κι μιας και ειπες ιποττη κατι για διαιτησιες για πες μα κατι...στον ημιτελικο της τουμπας η διπλη καρατια τζαβελλα στον βαλντεζ ηταν πεναλτυ και αποβολη;ναι η οχι;
δεν δεχομαι σαν απαντηση το ''δεν το ειδα''...να ψαξεις να το βρεις και να το δεις και μετα να μας πεις μιας και ασχολεισαι με διαιτησιες και παραγκες...
θα ελεγα και την φαση του τσορι αλλα φτανει αυτη του τζαβελλα με το βαλντεζ...

Δε το ειδα οντως, αλλα και να ηταν κακως δεν δοθηκε. Μακαρι να σασταν εσεις τελικο να μενε στην ιστορια το ματσ χθες.
Για τα υπολοιπα πουτσα 0-3 ως το λαρυγγι φαγατε τι μαγικη εικονα μου τσαμπουνας? Ενω εσεις πχ οταν νικησατε μες στην Αντερλεχτ 0-3 παιξατε μπαλαρα αλλα οταν τρωτε το καβλι ειναι μαγικη εικονα. Πιο μαγικη εικονα ηταν η νικη στις Βρυξελλες οπως και σε ολα σας τα ματς φετος στο τσ.λ.
Χρηστιδη μην εισαι ο κλασικος γαβρος. Τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου. Και εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα. Να εισαι αντικειμενικος.

Και κατι αλλο... Εδω ειναι το θρεντ το ΠΑΟΚ :grin: Το γαμησαμε καπως .  :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχεις μνημη χρυσοψαρου...μιλας για κορνεδες πριν 20 χρονια οταν εχεις κανει το ηρωικο ντου με τον βολο μολις πριν δυο χρονια...
κυριε εξυγειαντα μηπως τυχαινει να ειστε βαζελος;;

καλα αυτο το ντου με το βολο εγινε για αλλους λογους που ειχαν να κανουν με οσα γινοταν στην ομαδα εσωτερικα δοικητικα πολυμετιχοικα κλπ . Ολα αυτα εφερναν ντραβαλα. Να σαι σιγουρος οτι αφου δεν εγιναν φετος δε θα γινουν ποτε. Ετη φωτος απεχουμε εμεις απο εσας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δε το ειδα οντως, αλλα και να ηταν κακως δεν δοθηκε. Μακαρι να σασταν εσεις τελικο να μενε στην ιστορια το ματσ χθες.
Για τα υπολοιπα πουτσα 0-3 ως το λαρυγγι φαγατε τι μαγικη εικονα μου τσαμπουνας? Ενω εσεις πχ οταν νικησατε μες στην Αντερλεχτ 0-3 παιξατε μπαλαρα αλλα οταν τρωτε το καβλι ειναι μαγικη εικονα. Πιο μαγικη εικονα ηταν η νικη στις Βρυξελλες οπως και σε ολα σας τα ματς φετος στο τσ.λ.
Χρηστιδη μην εισαι ο κλασικος γαβρος. Τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου. Και εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα. Να εισαι αντικειμενικος.

Και κατι αλλο... Εδω ειναι το θρεντ το ΠΑΟΚ :grin: Το γαμησαμε καπως .  :rolleyes:
εδες ν πει ακρβως αυτο οτι με την αντερλεχτ παιξαμε μεγαλη μπαλλα;ισα ισα που οι φυλλαδες μας εκραξαν...τυπε ενα θεα με την πραγατικοτητα το εχεις...ελα πες αληθεια ειναι ωραια εκει στη γυαλα;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
λαγνε δεν μου απαντησες...απο που συμπερανες οτι ειπα εγω πως τ φαρμακα εξαφανιζονται απο το αιμα;;
χριστιδη..κανω και αλλα πραγματα ταυτοχρονα με το σαιτ ....προφανως δεν καταλαβα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:αυτο που ειχες πει..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σου θυμιζουν αστικους μυθους με μπαρτσα-πουστης 3-1 που ΄΄γλυτωσε ΄΄ η μπαρτσα ε;;

τωρα αμα συγκρινεις τα δυο ματς γελανε και τα τσιμεντα. Εγω οντως την εκλεισα μεσα στο 20λεπτο και εχανα τη μια ευκαιρια μετα την αλλη και ο κορακας οντως μου στερησε πεναλτι πανω στον Ολισαντεμπε. Εσει ξεγυμνωθηκες στηθηκες στα τεσσερα και αρχισες το κλαρινετο. Ημαρτον ολος ο κοσμος ειδε τι εκανες στο ολντ τραφορντ. Μεχρι και ο Αλεφας σας εκραζε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα αυτο το ντου με το βολο εγινε για αλλους λογους που ειχαν να κανουν με οσα γινοταν στην ομαδα εσωτερικα δοικητικα πολυμετιχοικα κλπ . Ολα αυτα εφερναν ντραβαλα. Να σαι σιγουρος οτι αφου δεν εγιναν φετος δε θα γινουν ποτε. Ετη φωτος απεχουμε εμεις απο εσας.
ενω αυτα με τους κορνεδες δεν εγιναν για εσωτερικους λογους ;;
φετος πως να γινουν;;αφου ΄΄χτιζταε γηπεδο στα αστερια΄΄ με τα μωρα σας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειναι πολυ λαιτ
δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα
ρε μαλακα χαζος εισαι;;η καλυτερη τεστοστερονη ειναι ...και κατα δευτερον αμα πινεις προβιρον λες οτι δεν σε πιανει το αντιντοπινγκ;;  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τωρα αμα συγκρινεις τα δυο ματς γελανε και τα τσιμεντα. Εγω οντως την εκλεισα μεσα στο 20λεπτο και εχανα τη μια ευκαιρια μετα την αλλη και ο κορακας οντως μου στερησε πεναλτι πανω στον Ολισαντεμπε. Εσει ξεγυμνωθηκες στηθηκες στα τεσσερα και αρχισες το κλαρινετο. Ημαρτον ολος ο κοσμος ειδε τι εκανες στο ολντ τραφορντ. Μεχρι και ο Αλεφας σας εκραζε.
ξαναδες ΚΑΙ τα δυο ματς και μετα ανοιξε ενα λεξικο στο λημμα αστικος μυθος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εδες ν πει ακρβως αυτο οτι με την αντερλεχτ παιξαμε μεγαλη μπαλλα;ισα ισα που οι φυλλαδες μας εκραξαν...τυπε ενα θεα με την πραγατικοτητα το εχεις...ελα πες αληθεια ειναι ωραια εκει στη γυαλα;;

Γιατι παιξατε με Μπενφικα στο εντος? Η σε κανενα ματς των ομιλων?  Μονο στο πρωτο ημιχρονο στη Λισαβωνα.Βγαινετε μετα ομως και μιλατε για προκρισεις πορειες και το παιζεται ευρωπαιοι.
Οταν καταπινετε τα καβλια ομως σα πουτανες οι αλλοι ειναι τυχεροι... Τα τσιμπουκια παντως απο το 0-3 καλα κρατουν ε? Να παρετε μια ιδεα τι ερχεται του χρονου.
Ο χοντρος σας εχει για τα αρχιδια του σας πουλαει φουμαρα σας φερνει παλτα και σας κοροιδευει με τα παραρτηματα . Αλλα κατι φαινεται να αλλαζει και οπως το καθε τι που εχει αρχη εχει και τελος. Ετσι και η βρωμοεποχη που ξεκινησε το 96

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γιατι παιξατε με Μπενφικα στο εντος?
και αυτα γιατι τα λες;;ειπε καποιος το αντιθετο;αυτο δεν καταλαβαινεις...οτι εμεις παταμε στη γη οσο εσεις ταξιδευετεστα αστερια...και οσο πιο ψηλα χτιζεις την φωλια τοσο πιο πολυ ποναει ο κωλος οταν πεσεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ενω αυτα με τους κορνεδες δεν εγιναν για εσωτερικους λογους ;;
φετος πως να γινουν;;αφου ΄΄χτιζταε γηπεδο στα αστερια΄΄ με τα μωρα σας...

ρε ασε τι κανουμε εμεις μεταξυ μας. Πρωταθλημα δικαιο χωρις τις ξεφτιλες και τη σαπιλα θελουμε. Αλλα θα τα πληρωσετε ολα. Οπου πας θα πεφτει φαπα και ξεφτιλα. Φτανει η ωρα που θα πεσεις. Τοτε ολοι θα πεσουν να σκυλεψουν το πτωμα σου για τι σου τα χει μαζεμενα ολη η ελλαδα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε ασε τι κανουμε εμεις μεταξυ μας. Πρωταθλημα δικαιο χωρις τις ξεφτιλες και τη σαπιλα θελουμε. Αλλα θα τα πληρωσετε ολα. Οπου πας θα πεφτει φαπα και ξεφτιλα. Φτανει η ωρα που θα πεσεις. Τοτε ολοι θα πεσουν να σκυλεψουν το πτωμα σου για τι σου τα χει μαζεμενα ολη η ελλαδα
ενταξει...τρολαρεις τωρα...εγω μιλαω σοβαρα και εσυ κανεις επικα τρολλαρισματα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτά τα "ήρθε η ώρα που θα πέσεις" τα λένε από τότε που έφευγε ο πράκτορας