Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Περυσι χρηστιδη τι ωρα τελειωνε ο ηλεκτρικος ρε? Σας πολεμαει ο ΗΣΑΠ μου φενεται μαζι με την ΕΠΟ και τον αλαφουζο και δε προλαβατε να δειτε την απονομη της κυπελαρας σας με την παναξια νικη επι της τριπολης.
Ενω εμας οριστε μας ευνοουν αφησαν ως αργα τη νυχτα τον ηλεκτρικο
περυσι φυγανε οι γνωστοι καραγκιοζηδες-μαλακες-θυματα της αντιολυμπιακης προπαγανδας που επιμενει να ζηταει απο τους φιλαθλους του ολυμπιακου ''ανωτεροτητα'' αφου πρωτα προσπαθει να τους πεισει για τον σατανα που υποστηριζουν ...γνωστα και τα εχω αναλυσει πιο παλια..απο εκει και περα φετο αλλαξανε τα κοζα ,τα κοροιδα αυτα καταλαβανε τι παιζεται και πλεον δεν νομιζω να ΄΄ξαναχασουν΄΄ κανενα τραινο...
απο φετο εσεις θα χανετε τη γη κατω απο τα ποδια σας ειδικα τωρα που ξανα-χτισατε τη φωλια σας ψηλα...
τοσο καιρο με τα τριλιρι και τριλιρο και τους ΄΄μπεμπηδες'' και τις υγειεις ομαδες που απολαμβανουν το παιχνιδι την βγαζατε πιπα και οντας 30 ποντους πισω απο τον αιωνιο πανηγυριζατε ονειρευοσασταν γηπεδα στα αστερια και λαλαλαλ λαλαλο...
τωρα μονοι σας ανεβασατε πηχη αποκτησατε προσδοκιες ,καμμια παραγκα δεν σας στερησε κανενα τιτλο αρα οταν θα χανετε απο ξανθες και λειβαδιες βλεπω παλι τα γνωστα ντου ,τις παλιες καλες εποχες...δεν σας αρεσε ο ρολος των ''μωρων'' και της ''υγειας'' κλπ κλπ...
θελατε να διεκδικησετε κατι παραπανω,γινατε η ΄΄καλυτερη ομαδα μεσα στο 2014''
θα γελασουμε παλι...θα μνημονευσετε εποχες που τρωγατε σφαλιαρες και ονεορευοσασταν ΄΄γηπεδα στα αστερια''
καλως ορισατε στην πραγματικοτητα...
μαλακες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και να προσθεσω οτι στο τρακαρισμα με την κοκα ηταν μαζι και ο τρακης ...
σωστο...
επισης να πω στους μαλακες που εχουν να πιπιλανε ακομα μια καραμελλα οτι ''μετα τον ντοπαιταν σερνομαστε''
πως μετα τον ΄΄ντοπαιταν'' χυσαμε τον παοκ με 80  20 κατοχη(γλυτωσε απο συντριβη αρα δε γινεται να σερνομασταν΄΄ οπως και το ματς στο ολντ τραφφορντ που γλυτωσαν οι αγγλοι απο τον διαιτητη και κανανε καθυστερησεις να γλυτωσουν ...και ειχαμε 5 κλασσικες ευκαιριες με ωραια μπαλλα....αρα ουτε εκει σερνομασταν κυριοι γκαιμπελς....

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
σωστο...
επισης να πω στους μαλακες που εχουν να πιπιλανε ακομα μια καραμελλα οτι ''μετα τον ντοπαιταν σερνομαστε''
πως μετα τον ΄΄ντοπαιταν'' χυσαμε τον παοκ με 80  20 κατοχη(γλυτωσε απο συντριβη αρα δε γινεται να σερνομασταν΄΄ οπως και το ματς στο ολντ τραφφορντ που γλυτωσαν οι αγγλοι απο τον διαιτητη και κανανε καθυστερησεις να γλυτωσουν ...και ειχαμε 5 κλασσικες ευκαιριες με ωραια μπαλλα....αρα ουτε εκει σερνομασταν κυριοι γκαιμπελς....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οπως επισης οτι ειστε η ομαδα δημιουργος αστικων μυθων...ενα τυχαιο 0-3 μαγικη εικονα το παινεται απο τα μαλλια και παρουσιαζετε αλλ'αντ'αλλων απο αυτα που πραγματικα εγινε...ενα ματς ανηλεες σφυροκοπημα με χαμενο τετ α τετ που θα σημαινε και αντιο ζωη ,μια κατοχη συνολικη στο 70 30 ,ενα χαμενο πενλτυ στο 0-2 οπου θα αρχιζε το σφιξιμο των κωλοτρυπιδων αλλα και ενα τριτο γκολ-δωρο ρομπερτο που θα το απεκρουε ακομα και η κορη μου...και απεναντι σε ενα ολυμπιακο μετριο...και ολα αυτα μεταλλαχθηκαν και εγιναν ''ολοκληρωτικα ποδασφαιρα'' και ΄΄χαωτικες διαφορες εταξυ των δυο ομαδων'' :jerking:
κι μιας και ειπες ιποττη κατι για διαιτησιες για πες μα κατι...στον ημιτελικο της τουμπας η διπλη καρατια τζαβελλα στον βαλντεζ ηταν πεναλτυ και αποβολη;ναι η οχι;
δεν δεχομαι σαν απαντηση το ''δεν το ειδα''...να ψαξεις να το βρεις και να το δεις και μετα να μας πεις μιας και ασχολεισαι με διαιτησιες και παραγκες...
θα ελεγα και την φαση του τσορι αλλα φτανει αυτη του τζαβελλα με το βαλντεζ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μπορει να παιρνουν ολοι ντοπα. Το ζητημα ειναι τι γινεται αν κοντραριστουν στα ισια ολοι χωρις ντοπες.
Για να μη πιασουνε χωρις παραγκες, διαιτησιες, πουστιες και παραρτηματα
καλα...αμα τελειωσουν οι συνενοησεις μου απαντας κιολας  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σωστο...
δεν μου λες ρε χρηστιδη.....εδω και πολλη ωρα δεν συμετεχω στην συζητηση περι ντοπας....πεσμου ομως.....οταν ενα φαρμακο το κοβεις αποτομα εξαφανιζεται ως δια μαγειας απο το αιμα;;;;;;;εδω ενα απλοαντιβιοτικο μπορει να μεινει στο αιμα για μερες....και εσυ μου λες για ντοπα;;;;;;;;ρωτησε ενα που κανειbody bilding....που χρησιμοποιει για παραδειγμα το dianabol το πιο διαδομενο στεροειδες να σου πει για τους λεγομενους κυκλους και για τους κυκλους παυσης...αντε γιατι εδω μεσα ακουμε πολλες ανακριβειες..

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
οπως επισης οτι ειστε η ομαδα δημιουργος αστικων μυθων...ενα τυχαιο 0-3 μαγικη εικονα το παινεται απο τα μαλλια και παρουσιαζετε αλλ'αντ'αλλων απο αυτα που πραγματικα εγινε...ενα ματς ανηλεες σφυροκοπημα με χαμενο τετ α τετ που θα σημαινε και αντιο ζωη ,μια κατοχη συνολικη στο 70 30 ,ενα χαμενο πενλτυ στο 0-2 οπου θα αρχιζε το σφιξιμο των κωλοτρυπιδων αλλα και ενα τριτο γκολ-δωρο ρομπερτο που θα το απεκρουε ακομα και η κορη μου...και απεναντι σε ενα ολυμπιακο μετριο...και ολα αυτα μεταλλαχθηκαν και εγιναν ''ολοκληρωτικα ποδασφαιρα'' και ΄΄χαωτικες διαφορες εταξυ των δυο ομαδων'' :jerking:
κι μιας και ειπες ιποττη κατι για διαιτησιες για πες μα κατι...στον ημιτελικο της τουμπας η διπλη καρατια τζαβελλα στον βαλντεζ ηταν πεναλτυ και αποβολη;ναι η οχι;
δεν δεχομαι σαν απαντηση το ''δεν το ειδα''...να ψαξεις να το βρεις και να το δεις και μετα να μας πεις μιας και ασχολεισαι με διαιτησιες και παραγκες...
θα ελεγα και την φαση του τσορι αλλα φτανει αυτη του τζαβελλα με το βαλντεζ...

Κριμα, που δεν πΑΙξαμε, τελικο μαζι, αχρηστιδη
Θα σας Ξαναγαμαγαμε, οπως στην Νεα Σμυρνη, που ειχατε βγαλει γλώσσα, και σας την ΞΕΡΙΖΩΣΑΜΕ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κριμα, που δεν πΑΙξαμε, τελικο μαζι, αχρηστιδη
Θα σας Ξαναγαμαγαμε, οπως στην Νεα Σμυρνη, που ειχατε βγαλει γλώσσα, και σας την ΞΕΡΙΖΩΣΑΜΕ
α γεια σου ...το ξεχασα αυτο...αλλος αστικος μυθος...ΘΑ χαναμε με τεσερα και πεντε γκολ...απο τα ''μωρα'' που ''απολαμβανουν το παιχνιδι''
σωστος ρε μαγκα ...το ξεχασα αυτο...με παοκ παιξατε εμεις χασαμε 5-0 ...
να΄σαι καλα που μου το θυμησες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν μου λες ρε χρηστιδη.....εδω και πολλη ωρα δεν συμετεχω στην συζητηση περι ντοπας....πεσμου ομως.....οταν ενα φαρμακο το κοβεις αποτομα εξαφανιζεται ως δια μαγειας απο το αιμα;;;;;;;εδω ενα απλοαντιβιοτικο μπορει να μεινει στο αιμα για μερες....και εσυ μου λες για ντοπα;;;;;;;;ρωτησε ενα που κανειbody bilding....που χρησιμοποιει για παραδειγμα το dianabol το πιο διαδομενο στεροειδες να σου πει για τους λεγομενους κυκλους και για τους κυκλους παυσης...αντε γιατι εδω μεσα ακουμε πολλες ανακριβειες..
χαχα...επεσες στην περιπτωση ...εκανα χρονια ΒΒ...που καταλαβες εσυ να λεω οτι εξαφανιζεται;πως σου ηρθε;ντιαναμπολ πολυ τοξικο και παλιο φαρμακο...αρκει να σου πω οτι εγω ενα φεγγαρι επινα την βουλγαρικη εκδοση το μπιοναμπολ...εκατο φορες πιο τοξικο  :2funny:αλλα σταματησα εγκαιρα μετα απο καποια σκηνικα...
ναι λοιπον σαφως και δεν εξαφανιζεται...δεν ειπα κατι αντιθετο...
ολοι βαρανε τυπε...ολοι....το οτι καποιος κατι θα παθει ομως δεν σημαινει οτι δεν ειχε ενα προβλημα εκ γενετης η πριν αρχισει να βαραει......εδω σε ξου κατηγοριες βαρανε δεν θα βαραγαν στην α εθνικη;

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
α γεια σου ...το ξεχασα αυτο...αλλος αστικος μυθος...ΘΑ χαναμε με τεσερα και πεντε γκολ...απο τα ''μωρα'' που ''απολαμβανουν το παιχνιδι''
σωστος ρε μαγκα ...το ξεχασα αυτο...με παοκ παιξατε εμεις χασαμε 5-0 ...
να΄σαι καλα που μου το θυμησες

Εισαι πολυ υπεροπτης, παιξε τιμια και καθαρα. Κλαιτε με τον Παοκ, που σας επαιξε, οπως εσεις, κλωτσώντας δηλαδή  και τραμπουκίζοντας, σας πλήρωσε με το ίδιο νομισμα

και τοτε στην Νεα σμυρνη, ο Γεωργατος ειχε κανει δολοφονικο κτύπημα και ουτε καν καρτα είχε παρει. Παρολαυτα σας γαμησαμε

ΚΛΑΨΕ , βλακα, αχρηστιδη

Εαν τα μεταξυ μας, παιχνίδια ηταν 50-50 , θα ειχατε φαει πολλες ψωλες
Μεχρι και ΕΓΩ, καλυπτα, τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, πανιΒΛΑΚΑ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εδώ αρχίζουν να βαράνε απ' το λύκειο τα μόμολα στο γυμναστήριο για να κάνουν κομμάτι στα κοριτσάκια ρε, τι να λέμε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εισαι πολυ υπεροπτης, παιξε τιμια και καθαρα. Κλαιτε με τον Παοκ, που σας επαιξε, οπως εσεις, κλωτσώντας δηλαδή  και τραμπουκίζοντας, σας πλήρωσε με το ίδιο νομισμα

και τοτε στην Νεα σμυρνη, ο Γεωργατος ειχε κανει δολοφονικο κτύπημα και ουτε καν καρτα είχε παρει. Παρολαυτα σας γαμησαμε

ΚΛΑΨΕ , βλακα, αχρηστιδη

Εαν τα μεταξυ μας, παιχνίδια ηταν 50-50 , θα ειχατε φαει πολλες ψωλες
Μεχρι και ΕΓΩ, καλυπτα, τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, πανιΒΛΑΚΑ
οκ.αρκετα συζητησες μαζι μου ...καλη συνεχεια

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
χαχα...επεσες στην περιπτωση ...εκανα χρονια ΒΒ...που καταλαβες εσυ να λεω οτι εξαφανιζεται;πως σου ηρθε;ντιαναμπολ πολυ τοξικο και παλιο φαρμακο...αρκει να σου πω οτι εγω ενα φεγγαρι επινα την βουλγαρικη εκδοση το μπιοναμπολ...εκατο φορες πιο τοξικο  :2funny:αλλα σταματησα εγκαιρα μετα απο καποια σκηνικα...
ναι λοιπον σαφως και δεν εξαφανιζεται...δεν ειπα κατι αντιθετο...
ολοι βαρανε τυπε...ολοι....το οτι καποιος κατι θα παθει ομως δεν σημαινει οτι δεν ειχε ενα προβλημα εκ γενετης η πριν αρχισει να βαραει......εδω σε ξου κατηγοριες βαρανε δεν θα βαραγαν στην α εθνικη;
θημηθηκα τον ζαγορακη ..μολις ειχε γυρισει απο την λεστερ....πιαστηκε ντοπε και ειπαν οτι ειναι πολυ αντρας.....ζιγκα στην τεστοστερονη.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θημηθηκα τον ζαγορακη ..μολις ειχε γυρισει απο την λεστερ....πιαστηκε ντοπε και ειπαν οτι ειναι πολυ αντρας.....ζιγκα στην τεστοστερονη.....
χαχαχαχ..προβιρον  επινε τα ειχε μαθει απο  την βισση(πολυ φαρμακο)...απο το υπογειο στη γλυφαδα τα ψωνιζε,στη βουλιαγμενης
ο νικολαου η καριολα τον αθωωσε...ο ορθοπεδικος που ''εσκιζε τα διπλωματα του'' οτι δεν βαραγε ο ζαγορ...μεγα σκανδαλο  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εδώ αρχίζουν να βαράνε απ' το λύκειο τα μόμολα στο γυμναστήριο για να κάνουν κομμάτι στα κοριτσάκια ρε, τι να λέμε
παντως σημερα εχει βελτιωθει σχετικα το φαρμακο..πιο παλια ηταν εκατο τα εκατο τοξικα...ειδικα αυτο που λεει ο φιλος ηταν γαμησε τα...δυνατο μεν αλλα...αυτο βαραγε ο αρνολντ...το μεγαλυτερο πειραματοζωο ολων των εποχων...και ακομα ζει και ειναι και μα χαρα ο σκυλος  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λαγνε δεν μου απαντησες...απο που συμπερανες οτι ειπα εγω πως τ φαρμακα εξαφανιζονται απο το αιμα;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom