maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Για τραβα ρωτα την ΕΠΟ να σου πει που ο ΣΚΟΡΔΑΣ τηλεφωνουσε μετα και ζητουσε να παρει λεφτα πίσω από αυτά που γυρισε.
Γυρω στα 2500 ηταν.
Βαριά Βιομηχανία ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
Για τραβα ρωτα την ΕΠΟ να σου πει που ο ΣΚΟΡΔΑΣ τηλεφωνουσε μετα και ζητουσε να παρει λεφτα πίσω από αυτά που γυρισε.
Γυρω στα 2500 ηταν.
Εχει κανενα ζορι η ΕΠΟ να κανει προπαγανδα.
Βαριά Βιομηχανία ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
Και γω νόμιζα οτι θα τα πουλήσετε εύκολα ρε συ αλλα μαλλον εχω φάει και γω παραμύθι για το "λαό" του μπαοκ.......
Και γω νόμιζα οτι θα τα πουλήσετε εύκολα ρε συ αλλα μαλλον εχω φάει και γω παραμύθι για το "λαό" του μπαοκ.......
+ ότι τα εισιτήρια του τότε τελικου κόστιζαν : 20,30,50 και 80 ευρώ (τα ακριβότερα για τα επισημα) και τώρα έχουν 10,15,25 και 30€.......
Με πούλμαν ΚΟΥΤΡΑ απο τον ιβαν και πυρσούς επισης ΚΟΥΤΡΑ...
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.
Μιλάμε για περίπου 3.000 κομμάτια απούλητα........ Θα γελάσουν και τα σκαλάκια του ΟΑΚΑ με φαίνεται αύριο.......
το ψεμα για την πληρωμενη εκδρομη δεν ειπες τιποτα
τραχανοπλαγιαδες?
σοβαρα?
με 3 πτωσεις και τουρ στην επαρχια μωρη ψωμολυσσα και μας λες τρααχανοπλαγιες?
ουτε μωρη λινατσα
Σαν ρακένδυτος χλεμπονιάρης τρίβεται στη γκλίτσα μας μπας και τον γαμήσουμε και του δώσουμε τίποτα να παει να πάρει καμια τυρόπιτα να φάει ο ψωμόλυσσας...
Kατσε βρε παιχτη ολους ψευτες τους βγαζεις εσυ και οταν μιλας για λασπες αρχιζεις και γινεσαι πιο γραφικοςεισιτήρια στην θεσσαλονικη δεν υπαρχει ουτε για δειγμα
κατι λιγα εμειναν το πρωι για την αθηνα
ουτε θα υπαρξει ανακοινωση για ξεπουλημα γιατι δεν γινεται να ξερει η παε τι εδωσαν απο αθηνα και τι οχι
δεν μιλαω για το ψεμα οτι ο ιβαν πληρωσε τα πουλμαν
εισαι συνηθισμενος στην λασπη και στα ψεμματα
Στιμ εισαι κουαρδος εγω δεν ειπα οτι δεν πληρωσατε,αν θυμασαι εγω ημουν που ελεγα οτι σας φεσωσαν 1000 ευρω παραπανω απο την κανονικη τιμη σε καθε πουλμαν.Εβγαλα τι ειχε βγει προς τα εξω σε ολα τα σαιτ,ξεκινωντας απο τα σπορ του βορρα και τελικα παλι τα πληρωνετε μονοι σας.Άλλος μαλάκας απο δω..ίδιου χρώματος κι αυτός με τον άλλον.. Ρε διάβασες 2 ποστ παραπάνω? Την ημερομηνία του άρθρου την είδες? Γαμω τον λαθρέμπορα σου και την μαλακία που σας δέρνει..
Εδω σου λεμε διπλάσια τιμή απο κανονική με πούλμαν πληρώσε ο καθένας βρε μαλάκα..