Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
οι αποδοσεις ειναι περιεργες βαση του μπατζετ και την πορεια των ομαδων λογικα βαφορι δεν επρεπε να δινουν τον παοκ ?  :think:

φαβορι ειναι ο ΠΑΟΚ φιλε..κ στο λεω εγω που ειμαι βαμμενος πρασινος..ολη τη χρονια πανω στη βαθολογια..με παιχτες μεγαλυτερους σε ηλικια και πιο εμπειρους...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καριολες,ξεκωλιαρες, κωλοτρυπιδες αδερφοκοτες, ξεκινάτε για χαβούζα σημερα;;;;

Αι με το καλο, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ, ΤΟΣΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ....

Για την ακρίβεια διπλός να γυρίσετε, με μια πουτσα ο καθένας παραμασχαλα, αλλα ΟΛΟΙ πίσω, ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Υ.Γ. Αυτο (φωτο  :rockon: )ΔΕ θα το κάνετε, αλλα δεν πειράζει, οτι μπορείτε και σεις...... :thefinge: :thefinge:

γιατι τυπε δεν υποστηριζεις την ομαδα της πολης σου?

Επισκέπτης
φαβορι ειναι ο ΠΑΟΚ φιλε..κ στο λεω εγω που ειμαι βαμμενος πρασινος..ολη τη χρονια πανω στη βαθολογια..με παιχτες μεγαλυτερους σε ηλικια και πιο εμπειρους...

και εγω ετσι το βλεπω το ματς αλλα δινουν τον παοκ 2.75 χ 3.30 και τον παο 2.30

οπως ειπες ομως οι πρασινοι εχουν νεους παιχτες μεγαλυτερες αντοχες θα δειξει θα γινει καλο ματς αν δεν γινουν εκτροπα  :grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
και εγω ετσι το βλεπω το ματς αλλα δινουν τον παοκ 2.75 χ 3.30 και τον παο 2.30

οπως ειπες ομως οι πρασινοι εχουν νεους παιχτες μεγαλυτερες αντοχες θα δειξει θα γινει καλο ματς αν δεν γινουν εκτροπα  :grin:

φιλε εκτροπα δεν θα γινουν..εκτος αν κανει καμια τρελλη μαλακια ο διαιτητης..

ουτε με γαυρους θα γινει τιποτα...κανεις δεν την πεφτει σε πορεια 25000...θα φανε τρελλες μαπες κ απο εμας κ απο εσας αν σκασουν μυτη...κ ουτως η αλλως τα καλα τους ατομα δεν ειναι παραπανω απο 500-600....λες να σκασουν μυτη?....θα φανε τρελλες μαπες...

μονο καναν κακομοιρη ξεμπαρκο οικογενειαρχη περιφερομενο στον πειραια θα πλακωσουν...κ μετα θα λενε για μαγκιες...

οσο για αυτα που λενε περι αδερφων ΠΑΟ-ΠΑΟΚ οσοι ξερουν απο σκηνικα ξερουν οτι εχουν παιχτει σκηνικα στο παρελθον...τα αλλα τα ακουω βερεσε.....

το ματς 60-40 υπερ ΠΑΟΚ κατ εμε..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλησπερα :) σε εναν τελικο οπου ειναι 2 ελληνικες ομαδες :) Που ο τελικος εχει και παραταση :) Δεν υπαρχουν προγνωστικα :) Ο παναθηναικος τον εχω δει σε πολλα παιχνιδια εντος εδρας μου αρεσει πολυ :) Εκτος οχι το ιδιο και ο ΠΑΟΚ εντος εδρας μου αρεσει εκτος δεν μου αρεσει καθολου :) Τωρα εχουμε ενα παιχνιδι που για χρονια ειχε ο παναθηναικος σαν εδρα :) Η εδρα ειναι στην αθηνα Ειναι πρωην εδρα του παναθηνακου οποτε το ψυχολογικο αβανταζ στο κοματι το που διεξαγεται ο τελικος :) Το εχει ο Παναθηναικος :) Αη ημουν μπουκ θα εδινα 1,80 τον Παναθηναικο με το Jορι :) o ΠΑΟΚ Εχει εκτος Αθανασιαδη αυτος πηγε τον ΠΑΟΚ στον Τελικο τον Νατχο που αυτος μπορει να βγαλει μια καθετη πασα για γκολ Και την μεγαλη απουσια του Κατσουρανη λογο τις εμπειριας του :) :) :) Με αυτες τις 3 απουσιες το 2πλο του Παναθηναικου με τα πνευμονια που εχουν οι παικτες του Παναθηναικου και το Αβανταζ που γινεται ο αγωνας στο ΟΑΚΑ δηλαδη στην Αθηνα πρωη Εδρα του παναθηναικου :) Το κυπελλο ειναι του Παναθηναικου με σκορ 3 γκολ καπου 3-1 υπερ του Παναθηναικου :) Ειμαι ΠΑΟΚ αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται :)ΥΓ.. Το σκορ λεω καπου 3-1 γιατι εκτημω οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα παιξει στηλ σαντος λεοφορειο πισω και αν βρουμε καμια αντεπιθεση και να κανουμε τον σταυρο μας Να κρατησουμε το γκολ :) Εκτιμω οτι θα την δει μεγαλη ομαδα ο γεωργιαδης και θα παιξει αγγλια και θα φαμε 3 :) Αν παιξει σαν τον μουρινιο μπορει να παει παραταση :) Αλλα δεν θα αντεξει ο ΠΑΟΚ για παραταση γιατι ειναι εκτος εδρας ματς :)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Επισκέπτης
καλησπερα :) σε εναν τελικο οπου ειναι 2 ελληνικες ομαδες :) Που ο τελικος εχει και παραταση :) Δεν υπαρχουν προγνωστικα :) Ο παναθηναικος τον εχω δει σε πολλα παιχνιδια εντος εδρας μου αρεσει πολυ :) Εκτος οχι το ιδιο και ο ΠΑΟΚ εντος εδρας μου αρεσει εκτος δεν μου αρεσει καθολου :) Τωρα εχουμε ενα παιχνιδι που για χρονια ειχε ο παναθηναικος σαν εδρα :) Η εδρα ειναι στην αθηνα Ειναι πρωην εδρα του παναθηνακου οποτε το ψυχολογικο αβανταζ στο κοματι το που διεξαγεται ο τελικος :) Το εχει ο Παναθηναικος :) Αη ημουν μπουκ θα εδινα 1,80 τον Παναθηναικο με το Jορι :) o ΠΑΟΚ Εχει εκτος Αθανασιαδη αυτος πηγε τον ΠΑΟΚ στον Τελικο τον Νατχο που αυτος μπορει να βγαλει μια καθετη πασα για γκολ Και την μεγαλη απουσια του Κατσουρανη λογο τις εμπειριας του :) :) :) Με αυτες τις 3 απουσιες το 2πλο του Παναθηναικου με τα πνευμονια που εχουν οι παικτες του Παναθηναικου και το Αβανταζ που γινεται ο αγωνας στο ΟΑΚΑ δηλαδη στην Αθηνα πρωη Εδρα του παναθηναικου :) Το κυπελλο ειναι του Παναθηναικου με σκορ 3 γκολ καπου 3-1 υπερ του Παναθηναικου :) Ειμαι ΠΑΟΚ αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται :)

με αυτα τα δεδομενα εχουν βαση οι αποδοσεις σωστος ο χρηστος :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
με αυτα τα δεδομενα εχουν βαση οι αποδοσεις σωστος ο χρηστος :rockon:
Και μετα θεωρω :) Οτι ο ΠΑΟΚ την μεγαλυτερη κοντρα την εχει με τον Ολυμπιακο θα ηταν Καλυτερα για τον ΠΑΟΚ να επαιζε με τον ολυμπιακο γιατι εκει το κινητρο ειναι μεγαλυτερο :) Εχεις να κανεις με μια Καλυτερη ομαδα και θα επαιζες πιο σφιχτα πιο δυναμικα :) Τωρα με τον Παναθηναικο τα λουρια θα ειναι χαλαρα και σαν πιο χαλαρα χωρις να υπολογιζει τοσο τον αντιπαλο την εδρα που εκτος ειναι χαλια μαυρα ο ΠΑΟΚ θα χασει :) Θα ηταν καλυτερα να παιξει με τον Ολυμπιακο :) Καλη  στεψη στον Παναθηναικο κυπελλουχο ελλαδος 2014 :)ΥΓ.. θεωρω τον Προπονητη του Παναθηνακου Πολυ καλυτερο απο του ΠΑΟΚ :) Αλλο ενα αβανταζ :) ΥΓ.. Στοιχηματικα μην παρασυρω κανεναν λεω τι βλεπω :grin: οχι τι βλεπει ο καθενας :) Στοιχηματικα Πιστεψτε στον εαυτος σας :)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Και μετα θεωρω :) Οτι ο ΠΑΟΚ την μεγαλυτερη κοντρα την εχει με τον Ολυμπιακο θα ηταν Καλυτερα για τον ΠΑΟΚ να επαιζε με τον ολυμπιακο γιατι εκει το κινητρο ειναι μεγαλυτερο :) Εχεις να κανεις με μια Καλυτερη ομαδα και θα επαιζες πιο σφιχτα πιο δυναμικα :) Τωρα με τον Παναθηναικο τα λουρια θα ειναι χαλαρα και σαν πιο χαλαρα χωρις να υπολογιζει τοσο τον αντιπαλο την εδρα που εκτος ειναι χαλια μαυρα ο ΠΑΟΚ θα χασει :) Θα ηταν καλυτερα να παιξει με τον Ολυμπιακο :) Καλη  στεψη στον Παναθηναικο κυπελλουχο ελλαδος 2014 :)ΥΓ.. θεωρω τον Προπονητη του Παναθηνακου Πολυ καλυτερο απο του ΠΑΟΚ :) Αλλο ενα αβανταζ :) ΥΓ.. Στοιχηματικα μην παρασυρω κανεναν λεω τι βλεπω :grin: οχι τι βλεπει ο καθενας :) Στοιχηματικα Πιστεψτε στον εαυτος σας :)

κατσε ρε Χρησταρα..
ακομα δεν εγινε το ματς ...βρηκες κ το νικητη...

δηλαδη λες οτι επειδη θα παιξει τελικο ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικο θα παιξει χαλαρα? πλακα κανεις? Τελικος Κυπελλου ειναι...κ ο ΠΑΟΚ δεν παιρνει Κυπελλο καθε χρονο για να μην τον νοιαζει..

θα παιξει οσο μπορει οπως το ιδιο θα κανει κ ο ΠΑΟ...

Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο κΑΤΣΟΥΡΑΝΗς ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟς Κ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΠΛΕΙ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕς..ΜΙΣΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ....

εγω το βλεπω 60-40 υπερ ΠΑΟΚ λογω εμπειριας

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
κατσε ρε Χρησταρα..
ακομα δεν εγινε το ματς ...βρηκες κ το νικητη...

δηλαδη λες οτι επειδη θα παιξει τελικο ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικο θα παιξει χαλαρα? πλακα κανεις? Τελικος Κυπελλου ειναι...κ ο ΠΑΟΚ δεν παιρνει Κυπελλο καθε χρονο για να μην τον νοιαζει..

θα παιξει οσο μπορει οπως το ιδιο θα κανει κ ο ΠΑΟ...

Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο κΑΤΣΟΥΡΑΝΗς ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟς Κ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΠΛΕΙ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕς..ΜΙΣΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ....

εγω το βλεπω 60-40 υπερ ΠΑΟΚ λογω εμπειριας
ειπα τι πιστευω αδερφε μου :) Το πιο σημαντικο πραγμα ειναι να πιστευεις στον εαυτο σου :) Αυτα νιωθω αυτα σκεφτηκα αυτα αισθανομαι  :) :) Το τι θελω μονο ειναι οτι θελω να κερδισει ο ΠΑΟΚ αλλα αλλο τι θελω και αλλο τι βλεπω σκεφτομαι αισθανομαι :) :) :) θελω να αγορασω βιλα στο μαιαμι μπορω οχι :) Ετσι παει αλλο τι θελω :grin: Αλλο τι ειναι πραγματικοτητα και αληθεια :) :) :) :) ΥΓ..  Γιαννη.. Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες :grin: :grin:ΥΓ.. Το χαλαρα που λεω ειναι σε εισαγωγικα.. :) θεωρω οτι ειχε περισοτερες ελπιδες να επαιζε με τον ολυμπιακο στον τελικο :) τιποτα περισοτερο τιποτα λιγοτερο :)ΥΓ.. Στοιχηματικα αυτα που ειπα να μην ληφθουν απο κανεναν υποψην :) ειναι οι δικες μου υποκειμενικες :)  προσωπικες εκτιμησεις :) Μπορει να ειμαι τελειως λαθος 100% :) Ο καθενας μας λεει την αποψη του για τον αγωνα αυτο :) Το λεω αυτο γιατι μπορει να πει να σκεφτει καποιος οτι ο χρηστος αφου ειναι ΠΑΟΚ και βλεπει ηττα τις ομαδας του γιατι να μην πονταρουμε Παναθηναικο ακομα περισοτερο αν πχ ειχε καποιος την ιδεα να παιξει Παναθηναικο :) :) :) Πιστεψτε στον εαυτο σας :) Σε κανεναν αλλο :) :) δειτε το μετρο και οχι την υπερβολη :) :) :) :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
o οπαπ παιρνει υποψιν του τα εκτος εδρας παιχνιδια του ΠΑΟΚ για αυτο το 2.75....αλλα στα χαρτια ειμαστε γηπεδουχοι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:μαξιμεεεεεεεεεεεεε αυριο στις 8 πιτσα μπυρα και τηλεοραση ...να δεις την μεγαλη ομαδα της πολης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και για επιδορπιο μπουγατσα...αλλα με προσοχη....να μην σου κατσει στον λαιμο οταν το σηκωνουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
o οπαπ παιρνει υποψιν του τα εκτος εδρας παιχνιδια του ΠΑΟΚ για αυτο το 2.75....αλλα στα χαρτια ειμαστε γηπεδουχοι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:μαξιμεεεεεεεεεεεεε αυριο στις 8 πιτσα μπυρα και τηλεοραση ...να δεις την μεγαλη ομαδα της πολης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και για επιδορπιο μπουγατσα...αλλα με προσοχη....να μην σου κατσει στον λαιμο οταν το σηκωνουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ψάχνω την ανακοινωση της ΠΑΕ Κότα του Ροστοφ για το σολντατσουν αλλα τίποτα, την ειδες πουθενα;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αρχισαν  τα  οργανα.............. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Ένταση δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λαμίας, με Ι.Χ. οπαδών του ΠΑΟΚ, που ταξίδευαν στην Αττική ενόψει του τελικού Κυπέλλου, που δέχτηκε επίθεση με πέτρες.

Σύμφωνα με καταγγελίες οπαδών του «δικέφαλου του Βορρά», ομάδα αγνώστων είχε στήσει καρτέρι στην Εθνική Οδό και μόλις είδε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, από τα διακριτικά που φορούσαν, άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες προς το όχημα. Η ένταση δεν κράτησε πολύ καθώς οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να βγουν εγκαίρως από το αυτοκίνητο, που υπέστη υλικές ζημιές.

Η μετακίνηση των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει μεμονωμένα από σήμερα και αναμένεται να κορυφωθεί αύριο, όπου θα είναι σε πλήρη εξέλιξη και η πορεία των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν με πούλμαν.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αρχισαν  τα  οργανα.............. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Ένταση δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λαμίας, με Ι.Χ. οπαδών του ΠΑΟΚ, που ταξίδευαν στην Αττική ενόψει του τελικού Κυπέλλου, που δέχτηκε επίθεση με πέτρες.

Σύμφωνα με καταγγελίες οπαδών του «δικέφαλου του Βορρά», ομάδα αγνώστων είχε στήσει καρτέρι στην Εθνική Οδό και μόλις είδε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, από τα διακριτικά που φορούσαν, άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες προς το όχημα. Η ένταση δεν κράτησε πολύ καθώς οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να βγουν εγκαίρως από το αυτοκίνητο, που υπέστη υλικές ζημιές.

Η μετακίνηση των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει μεμονωμένα από σήμερα και αναμένεται να κορυφωθεί αύριο, όπου θα είναι σε πλήρη εξέλιξη και η πορεία των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν με πούλμαν.

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_2:

Δεν υιοθετούμε τη βία βεβαίως βεβαιως...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μιλάμε για περίπου 3.000 κομμάτια απούλητα........ Θα γελάσουν και τα σκαλάκια του ΟΑΚΑ με φαίνεται αύριο.......
τα απουλητα εσεις τα δωσατεστις ακαδημιες...το ξεχασες;;;;;;;;;;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τα απουλητα εσεις τα δωσατεστις ακαδημιες...το ξεχασες;;;;;;;;;;;;;;;

[size=25pt]Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2010, 23:21[/size]

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι διατέθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια που είχε στην διάθεσή της για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Θα ήθελε από την μία να ευχαριστήσει τους περίπου 24.000 φιλάθλους της που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και θα είναι στο πλευρό της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα εκ των εισιτηρίων καταγράφοντας όμως ως δεδομένο ότι η ζήτηση ήταν τεράστια και πραγματικά ούτε ο διπλάσιος αριθμός των εισιτηρίων θα ήταν αρκετός να ανταποκριθεί στην δίψα και το πάθος του αρειανού λαού. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται πρώτιστα όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να μετακινηθούν προς το ΟΑΚΑ και στην συνέχεια να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη με ασφάλεια, αφού θα έχουν παρακολουθήσει έναν αγώνα- γιορτή για το ποδόσφαιρο. Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να σημειώσει τα παρακάτω σε σχέση με την μετακίνηση των φιλάθλων της προς την Αθήνα. Μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με τους ιθύνοντες της Αστυνομίας και παρόντων του Προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, του Προέδρου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ Γιάννη Γρανούζη, του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Ελευθερούδη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ απευθύνει παράκλησή προς όλους τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα να εναρμονιστούν με τις οδηγίες των αρχών και να συνδράμουν κι αυτοί με την συμπεριφορά τους με δεδομένο ότι και οι αστυνομικές δυνάμεις θα αποτελέσουν αρωγό για την ομαλή μετάβαση στο ΟΑΚΑ και φυσικά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη.

[size=20pt]+2250 προσκλήσεις της HOL σε κάθε ομάδα + 800 προσκλήσεις της ΕΠΟ [/size]

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.536
Πόντοι
34.538

[size=25pt]Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2010, 23:21[/size]

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι διατέθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια που είχε στην διάθεσή της για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Θα ήθελε από την μία να ευχαριστήσει τους περίπου 24.000 φιλάθλους της που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και θα είναι στο πλευρό της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα εκ των εισιτηρίων καταγράφοντας όμως ως δεδομένο ότι η ζήτηση ήταν τεράστια και πραγματικά ούτε ο διπλάσιος αριθμός των εισιτηρίων θα ήταν αρκετός να ανταποκριθεί στην δίψα και το πάθος του αρειανού λαού. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται πρώτιστα όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να μετακινηθούν προς το ΟΑΚΑ και στην συνέχεια να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη με ασφάλεια, αφού θα έχουν παρακολουθήσει έναν αγώνα- γιορτή για το ποδόσφαιρο. Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να σημειώσει τα παρακάτω σε σχέση με την μετακίνηση των φιλάθλων της προς την Αθήνα. Μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με τους ιθύνοντες της Αστυνομίας και παρόντων του Προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, του Προέδρου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ Γιάννη Γρανούζη, του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Ελευθερούδη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ απευθύνει παράκλησή προς όλους τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα να εναρμονιστούν με τις οδηγίες των αρχών και να συνδράμουν κι αυτοί με την συμπεριφορά τους με δεδομένο ότι και οι αστυνομικές δυνάμεις θα αποτελέσουν αρωγό για την ομαλή μετάβαση στο ΟΑΚΑ και φυσικά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη.
Για τραβα ρωτα την ΕΠΟ να σου πει που ο ΣΚΟΡΔΑΣ τηλεφωνουσε μετα και ζητουσε να παρει λεφτα πίσω από αυτά που γυρισε.
Γυρω στα 2500 ηταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom