Λοιπον, να τα πω και εγω. βρηκατε στο πρωτο ματς και δεχομασταν απειλες επειδή μας πετυχατε χωρις οπαδους. Αλλα αγαπητοι απόγονοι του στολου, ξεχασατε ότι ΠΑΝΤΑ υπαρχει δευτερο ματς. Ότι δωσατε πηρατε και ακομα χειροτερα. απλα για να καταλάβετε ότι This is Toumpa. Από δω και περα θα χανετε από τα Τεμπη, ή θα μας σεβαστείτε. Παρτε τα τρια μου τωρα για να ηρεμησετε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ...www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=40459&t=1]http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=40459&t=1[/url]
φευγεις αγανακτισμένος απο αυτά που γίνονται στο γήπεδο ( όχι όλα , αλλά όταν ξεφεύγει το πράγμα) αλλά αυτός είναι ο λογος που ό,τι και να κάνουν στην "αγαπημένη" ομάδα του πειραιά είναι πολύ λίγο.
είστε η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφήστε τους να κάνουν πρωτάθλημα μόνοι να χαίρον ται και όταν ξυπνήσουν να μας το πουν
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΟΥ ΠΗΔΗΞΑΜΕ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΜΑΖΙ. ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?Πουτάνες Βουλγάρες σας γαμαμε το σπίτι!μπασταρδοι ψοφατε πουτανογεννηματα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
απο του χρονου θα χανουν απο τα τεμπη...
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 606
αδερφε μου καλημερα Με ολο το θαρος τωρα μπορει να μιλας μεσα απο τα νευρα οπου νευρα=παθος οπου παθος=τυφλο σκεπτικο οπου παθος χωρις γνωση =λες πραγματα που δεν πρεπει να λες που δεν πιστευεις Με ολο τον σεβασμο δεν κρινεις καποιον ανθρωπο απο το προσωπο αλλα απο την ψυχη . Μετα το οτι καποιοι βορειελαδιτες πανε και ψωνιζουν απο σκοπια και βουλγαρια εδω πανω που μενω η φτωχια εχει χτυπησει κοκκινο Προσωπικα με χρωστανε λεφτα που δεν θα τα παρω ποτε ειτε δανικα ειτε απο διαφορες δουλειες συναναστροφες που εχω με τους συναθρωπους μου δεν τα ζηταω γιατι ξερω οτι δεν εχουν Οποτε ο αλλος ειναι εξαναγκασμενος να παει καπου που ειναι πιο φτηνα για να μπορεσει να τα βγαλει περα να ζησει Καλημερα Παω για ενα καφε γιατι εχθες απο την Νικη τις ΠΑΟΚΑΡΑΣ Εγινα στουπι απο το αλκολ Σορρυ για την ανορθογραφια ειμαι ανορθογραφος Καλη ανασταση σε εσενα σε ολους σε ολες τις ομαδες σε ολο τον κοσμοΕμετικοι υπάνθρωποι. Ζωα, που δεν εχουν, δεν μπορουν, ουτε θελουν νχουν σχεση με την πολιτισμενη Ευρωπη.Ειναι και αισθανονται πολυ πιο κοντά με τη Μπεσικτας, τη Λιτεξ λοβετςκαι τη Βαρνταρ Σκοπιων. γκα μ ολους αυτους Ας τελειωνει λοιπον επιτελους αυτη η στορία. Ας κανουν επιτελους μια λιγκα με τ αδελφια τους απο τα σκόπια , αφου ετσι κι αλλιως απο κει πανε και ψωνιζουν, τους τουρκους και τους βουλγαρους, και να ναι ολοι ευχαριστημενοι. Κι αυτοι, κι εμεις. Προσπαθω να καταλαβω τι σχεση εχει ο Μπαικ μ ολους τους υπολοιπους στην Ελλαδα. Καμμία. Δεν γουσταρουν κανεναν και τιποτα, δεν τους γουσταρει κανεις. Ας τελειωνει επιτελους αυτη η ιστορια με τους συχαμενους. Γυριζε η καμερα στις φατσες στην κερκιδα. Μόνο σκατοφατσες, ελεεινοι, ζωα.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
χρηστο....οταν μερικα ατομα εχουν συμπεριφορα ζωου οχι ...δεν τους ευχεσαι καλη ανασταση.,,,τον πουλο τους λες..αδερφε μου καλημερα Με ολο το θαρος τωρα μπορει να μιλας μεσα απο τα νευρα οπου νευρα=παθος οπου παθος=τυφλο σκεπτικο οπου παθος χωρις γνωση =λες πραγματα που δεν πρεπει να λες που δεν πιστευεις Με ολο τον σεβασμο δεν κρινεις καποιον ανθρωπο απο το προσωπο αλλα απο την ψυχη . Μετα το οτι καποιοι βορειελαδιτες πανε και ψωνιζουν απο σκοπια και βουλγαρια εδω πανω που μενω η φτωχια εχει χτυπησει κοκκινο Προσωπικα με χρωστανε λεφτα που δεν θα τα παρω ποτε ειτε δανικα ειτε απο διαφορες δουλειες συναναστροφες που εχω με τους συναθρωπους μου δεν τα ζηταω γιατι ξερω οτι δεν εχουν Οποτε ο αλλος ειναι εξαναγκασμενος να παει καπου που ειναι πιο φτηνα για να μπορεσει να τα βγαλει περα να ζησει Καλημερα Παω για ενα καφε γιατι εχθες απο την Νικη τις ΠΑΟΚΑΡΑΣ Εγινα στουπι απο το αλκολ Σορρυ για την ανορθογραφια ειμαι ανορθογραφος Καλη ανασταση σε εσενα σε ολους σε ολες τις ομαδες σε ολο τον κοσμο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γουρούνια και μαργαριτάρια δεν πάνε μαζί.
Τέρμα τα κυριλίκια ελπίζω απ τον Βαγγέλα,ξανα γυρνάμε σε παλιές εποχές Θείου.
Με τις υγείες σας μάγκες.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
παντως αυτοι που ριξανε λαγιυς στην ριζουπολη δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε......εχασα το στοιχημα...2-3 γκολ και τα σκορ2-0 3-0 που θα βρω λεφτα να κατεβω αθηνα;;;;;;;;;;;;κανα ψιλο εχεις να μου δωσεις;;;;;;; :S :S :S :S :S :SΓουρούνια και μαργαριτάρια δεν πάνε μαζί.
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αχρωματοψια εχει ή προβλημα στον εγκεφαλο;;μαυρουκος εισαι και φαινεσαι ξιναρι
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 606
οχι φιλε μου ολοι ειμαστε ανθρωποι ολοι σφαλουμε βγαινω παω για καφε Εκανα σαλαμινα ναυτης και οι ολυμπιακτσηδες ασχετα τι κανει η ομαδα τους η οχι στο παρασκινιο δεν διαφερουν απο τους παοκτσηδες στην συμπεριφορα <μαγκια> και οι 2 ειμαστε μεγαλοι λαοι μοιαζουμε σε πολλα Τωρα το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν νομιζω οτι εχει γιατρεια υγεια να εχουμε σιγιου λετερ εβριθινγκ Σημερα δεν θα πιω σταγονα θα κερασωχρηστο....οταν μερικα ατομα εχουν συμπεριφορα ζωου οχι ...δεν τους ευχεσαι καλη ανασταση.,,,τον πουλο τους λες..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Υπάρχουν και κάτω απ τα τέμπη "επιστήμονες" φίλε.
Τα ίδια οπαδικά πανεπιστήμια έχει σ όλη την Ελλάδα.
Τα ίδια οπαδικά πανεπιστήμια έχει σ όλη την Ελλάδα.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πόσα λεφτά θες για τον τελικό; Ένα κατοστάρικο;παντως αυτοι που ριξανε λαγιυς στην ριζουπολη δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε......εχασα το στοιχημα...2-3 γκολ και τα σκορ2-0 3-0 που θα βρω λεφτα να κατεβω αθηνα;;;;;;;;;;;;κανα ψιλο εχεις να μου δωσεις;;;;;;; :S :S :S :S :S :S
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
οι αστυνομια κοιτουσε το θεαμα με τους πυρσους.....γι αυτο δεν ειδαν τον τυπο με τους γαυρουςΛαγνε..............τα καπνογονα τα μοιραζε η αστυνομια......;;;;;;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
λεφτα για το εισητηριο εχω....θα μεινω στον κουμπαρο μου στον πειραια.....λεφτα για γουστα θελω.... ευχαριστω για το ενδιαφερον...Πόσα λεφτά θες για τον τελικό; Ένα κατοστάρικο;
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ήσουν μέσα τύπε?Είχα φίλο στα επίσημα!οι αστυνομια κοιτουσε το θεαμα με τους πυρσους.....γι αυτο δεν ειδαν τον τυπο με τους γαυρους
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
στην 8βρηκα εισητηριο...το βραδυ αν μπορεσω θα ανεβασω ενα 4λεπτο βιντεο απο το αναμα των πυρσων...Ήσουν μέσα τύπε?Είχα φίλο στα επίσημα!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πόσο θα έχουν τα εισητήρια τύπε;λεφτα για το εισητηριο εχω....θα μεινω στον κουμπαρο μου στον πειραια.....λεφτα για γουστα θελω.... ευχαριστω για το ενδιαφερον...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K