Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπον, να τα πω και εγω. βρηκατε στο πρωτο ματς και δεχομασταν απειλες επειδή μας πετυχατε χωρις οπαδους. Αλλα αγαπητοι απόγονοι του στολου, ξεχασατε ότι ΠΑΝΤΑ υπαρχει δευτερο ματς. Ότι δωσατε πηρατε και ακομα χειροτερα. απλα για να καταλάβετε ότι This is Toumpa. Από δω και περα θα χανετε από τα Τεμπη, ή θα μας σεβαστείτε. Παρτε τα τρια μου τωρα για να ηρεμησετε...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
μαυρουκος εισαι και φαινεσαι ξιναρι

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=40459&t=1]http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=40459&t=1[/url]
φευγεις αγανακτισμένος απο αυτά που γίνονται στο γήπεδο ( όχι όλα , αλλά όταν ξεφεύγει το πράγμα) αλλά  αυτός είναι ο λογος που ό,τι και να κάνουν στην "αγαπημένη"  ομάδα του πειραιά είναι πολύ λίγο.
είστε η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφήστε τους να κάνουν πρωτάθλημα μόνοι να χαίρον ται και όταν ξυπνήσουν να μας το πουν
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ...    :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
απο του χρονου θα χανουν απο τα τεμπη... :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Εμετικοι υπάνθρωποι. Ζωα, που δεν εχουν, δεν μπορουν, ουτε θελουν νχουν σχεση με την πολιτισμενη Ευρωπη.Ειναι και αισθανονται πολυ πιο κοντά με τη Μπεσικτας, τη Λιτεξ λοβετςκαι τη Βαρνταρ Σκοπιων. γκα μ ολους αυτους Ας τελειωνει λοιπον επιτελους αυτη η στορία. Ας κανουν επιτελους μια λιγκα με τ αδελφια τους απο τα σκόπια , αφου ετσι κι αλλιως απο κει πανε και ψωνιζουν, τους τουρκους και τους βουλγαρους, και να ναι ολοι ευχαριστημενοι. Κι αυτοι, κι εμεις. Προσπαθω να καταλαβω τι σχεση εχει ο Μπαικ μ ολους τους υπολοιπους στην Ελλαδα. Καμμία. Δεν γουσταρουν κανεναν και τιποτα, δεν τους γουσταρει κανεις. Ας τελειωνει επιτελους αυτη η ιστορια με τους συχαμενους. Γυριζε η καμερα στις φατσες στην κερκιδα. Μόνο σκατοφατσες, ελεεινοι, ζωα.
αδερφε μου καλημερα :) Με ολο το θαρος τωρα μπορει να μιλας μεσα απο τα νευρα οπου νευρα=παθος οπου παθος=τυφλο σκεπτικο :) οπου παθος χωρις γνωση :) :)=λες πραγματα που δεν πρεπει να λες που δεν πιστευεις :) :) Με ολο τον σεβασμο δεν κρινεις καποιον ανθρωπο απο το προσωπο :) αλλα απο την ψυχη :) :). Μετα το οτι καποιοι βορειελαδιτες πανε και ψωνιζουν απο σκοπια και βουλγαρια :) εδω πανω που μενω η φτωχια εχει χτυπησει κοκκινο :) Προσωπικα με χρωστανε λεφτα που δεν θα τα παρω ποτε :) ειτε δανικα ειτε απο διαφορες δουλειες συναναστροφες :) που εχω με τους συναθρωπους μου :) :) δεν τα ζηταω γιατι ξερω οτι δεν εχουν :) :) :) Οποτε ο αλλος ειναι εξαναγκασμενος να παει καπου που ειναι πιο φτηνα για να μπορεσει να τα βγαλει περα να ζησει :) Καλημερα :) Παω για ενα καφε γιατι εχθες απο την Νικη τις ΠΑΟΚΑΡΑΣ Εγινα στουπι απο το αλκολ :) :) :) Σορρυ για την ανορθογραφια ειμαι ανορθογραφος :) :) :) Καλη ανασταση σε εσενα :) :) σε ολους :) :) σε ολες τις ομαδες σε ολο τον κοσμο :) :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αδερφε μου καλημερα :) Με ολο το θαρος τωρα μπορει να μιλας μεσα απο τα νευρα οπου νευρα=παθος οπου παθος=τυφλο σκεπτικο :) οπου παθος χωρις γνωση :) :)=λες πραγματα που δεν πρεπει να λες που δεν πιστευεις :) :) Με ολο τον σεβασμο δεν κρινεις καποιον ανθρωπο απο το προσωπο :) αλλα απο την ψυχη :) :). Μετα το οτι καποιοι βορειελαδιτες πανε και ψωνιζουν απο σκοπια και βουλγαρια :) εδω πανω που μενω η φτωχια εχει χτυπησει κοκκινο :) Προσωπικα με χρωστανε λεφτα που δεν θα τα παρω ποτε :) ειτε δανικα ειτε απο διαφορες δουλειες συναναστροφες :) που εχω με τους συναθρωπους μου :) :) δεν τα ζηταω γιατι ξερω οτι δεν εχουν :) :) :) Οποτε ο αλλος ειναι εξαναγκασμενος να παει καπου που ειναι πιο φτηνα για να μπορεσει να τα βγαλει περα να ζησει :) Καλημερα :) Παω για ενα καφε γιατι εχθες απο την Νικη τις ΠΑΟΚΑΡΑΣ Εγινα στουπι απο το αλκολ :) :) :) Σορρυ για την ανορθογραφια ειμαι ανορθογραφος :) :) :) Καλη ανασταση σε εσενα :) :) σε ολους :) :) σε ολες τις ομαδες σε ολο τον κοσμο :) :)
χρηστο....οταν μερικα ατομα εχουν συμπεριφορα ζωου οχι ...δεν τους ευχεσαι καλη ανασταση.,,,τον πουλο τους λες..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γουρούνια και μαργαριτάρια δεν πάνε μαζί.
Τέρμα τα κυριλίκια ελπίζω απ τον Βαγγέλα,ξανα γυρνάμε σε παλιές εποχές Θείου.
Με τις υγείες σας μάγκες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Γουρούνια και μαργαριτάρια δεν πάνε μαζί.
Τέρμα τα κυριλίκια ελπίζω απ τον Βαγγέλα,ξανα γυρνάμε σε παλιές εποχές Θείου.
Με τις υγείες σας μάγκες.
παντως αυτοι που ριξανε λαγιυς στην ριζουπολη δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε......εχασα το στοιχημα...2-3 γκολ και τα σκορ2-0 3-0 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:που θα βρω λεφτα να κατεβω αθηνα;;;;;;;;;;;;κανα ψιλο εχεις να μου δωσεις;;;;;;; :S :S :S :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
χρηστο....οταν μερικα ατομα εχουν συμπεριφορα ζωου οχι ...δεν τους ευχεσαι καλη ανασταση.,,,τον πουλο τους λες..
οχι φιλε μου ολοι ειμαστε ανθρωποι :) :) :) :) ολοι σφαλουμε :) :) :) βγαινω παω για καφε :) :) :) :) Εκανα σαλαμινα ναυτης :) και οι ολυμπιακτσηδες ασχετα τι κανει η ομαδα τους η οχι στο παρασκινιο δεν διαφερουν απο τους παοκτσηδες στην συμπεριφορα <μαγκια> και οι 2 ειμαστε μεγαλοι λαοι μοιαζουμε σε πολλα :) Τωρα το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν νομιζω οτι εχει γιατρεια :) υγεια να εχουμε σιγιου λετερ εβριθινγκ :) :) :) :) :) Σημερα δεν θα πιω σταγονα θα κερασω :) :) :) :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υπάρχουν και κάτω απ τα τέμπη "επιστήμονες" φίλε.
Τα ίδια οπαδικά πανεπιστήμια έχει σ όλη την Ελλάδα.

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Καλη ανασταση τραβεστόλαγνε. Κι απο βδομαδα, τρεχα στα σκόπια να σε ξεκωλιάσουνε σκοπιανοι τράβελοι  :fuck1:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Λαγνε..............τα καπνογονα  τα  μοιραζε  η  αστυνομια......;;;;;;

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παντως αυτοι που ριξανε λαγιυς στην ριζουπολη δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε......εχασα το στοιχημα...2-3 γκολ και τα σκορ2-0 3-0 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:που θα βρω λεφτα να κατεβω αθηνα;;;;;;;;;;;;κανα ψιλο εχεις να μου δωσεις;;;;;;; :S :S :S :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πόσα λεφτά θες για τον τελικό; Ένα κατοστάρικο;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Πόσα λεφτά θες για τον τελικό; Ένα κατοστάρικο;
λεφτα για το εισητηριο  εχω....θα μεινω στον κουμπαρο μου στον πειραια.....λεφτα για γουστα θελω.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ευχαριστω για το ενδιαφερον...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories

Νέο!