Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μα γραφω ρε συ καποιο ψεμα;Δεν βγαινεις εξω απο τουμπα και η θα χασεις η θα φερεις ισοπαλια;Εδω εχασες απο πανιωνιο και παραλιγο να χασεις και απο απολωνα ενω τον νικαγες 3-0.δεν το θεωρεις κομπλεξ εσυ αυτο;
η αντιδραση μου εχει να κανει οτι λες οτι συμπαθεις τον παοκ.....για τα εκτος εδρας εχεις δικιο...αλλα θελεις να πιστεψω οτι συμπαθεις τον παοκ;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η αντιδραση μου εχει να κανει οτι λες οτι συμπαθεις τον παοκ.....για τα εκτος εδρας εχεις δικιο...αλλα θελεις να πιστεψω οτι συμπαθεις τον παοκ;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι να μην τον συμπαθω;Ξαδελφακι μας ειστε. :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ανατριχιασα.......πωπω ρε φιλε σημερα εχεις ξεπερασει τον εαυτο σου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αεκ Θεσσαλονικης.
Σας χωριζουν και 504 χιλιομετρα και δεν μπορειτε να γινεται μια ομαδα.
Μα ο παοκ εχει αποροφησει την ΑΕΚαρα θεσσαλονικης.και το σημα που εχει της ΑΕΚ ειναι.
Συγχωνευση να κανετε εσεις με τον βαζελο,που εισαστε συνεταιρακια. :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αεκ Θεσσαλονικης.
Σας χωριζουν και 504 χιλιομετρα και δεν μπορειτε να γινεται μια ομαδα.
ελα τωρα.......υπαρχει ο παοκ στην σαλονικα...αααααα και ο ηρακλαρης αν συνχωνευτει η ομαδα της β και η ομαδα της γ εθνικης..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:καλα φιλαρακι ...επετρεψε μου να διαφωνω..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:καλα φιλαρακι ...επετρεψε μου να διαφωνω..
sunday03vg9.jpg

Εμενα μου αρεσει παντα να μιλαω με αριθμους  :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
τεσπα καλυνηχτα παιδια :) :) :) δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα :) :) :) οτι λεμε τα λεμε για χαβαλε :)  :) :) :) :)

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Βαλε οπισθεν και παρε φορα μπετοβλακα...

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Εισαι τοσο λοβοτομημενος που μπηκες για πρωτη φορα σε ενα φορουμ στις 2 το πρωι να μας πεις για τον ΠΑΟΚ?Κριμα ρε γαμωτο...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Φιλε που ειδες οτι ο Παοκ εχειμεγαλυτερο λαο!ολες οι ερευνες 4 ο τον βγαζουν...
Με μισο κοσμο απο Παναθηναικο...

Οσο για τα μπεσαλιφικα παιδια...ρωτα αυτους που δινουν ραντεβου με χερια..κ πανεμεμαχαιρια...
Αντε γιατι ο καθε ασχετος πιανει πληκτρα κ δεν ξερει τι γραφει...

Κ ρωτα τι εγινε κ στην Υμηττου...που ειχαν φερει Ρωσους κ σερβους αδερφους για να γραψουν σε βιντεο το ντου.....πηραμε τους γαυρους στ ντου...στα ισα...κ μειναν οι ρωσοι να τις τρωνε......αυτα φανταρακι...ρωτα κ λιγο......
μαν οσο ξυνομαι στο κεφαλι :) :) :) χωρις να εχω ψυρες :) :) αλλο τοσο ο βαζελος εχει περισοτερους οπαδους απο τον ΠΑΟΚ :) :) :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παπασταυρου τι λαο εχεις βρε καημενε με τα 15 χιλιαρικα εδρα?  :2funny: ανυπαρκτε θα μιλησεις και για λαους

Πουστοφαρα εισαι και συ σαν τους απογονους..το ιδιο νομισμα με διαφορετικες πλευρες..με το κοκκινο να ειναι ελαφρως λιγο πιο βρωμερο
Eσυ τι λαο εχεις ρε κατακαημενε στιμ;Περισσοτερα διαρκειας εχει η ΑΕΚ απο εσας και παιζει γ εθνικη,και τα ειχε και πιο ακριβα απο εσας λογω γηπεδου.Και κοβει και μεσο ορο περισσοτερα απο εσας στην Γ,εχοντας και 2 ματς με κεκλεισμενων των θυρων. :2funny:

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Τι σε ενα φορουμ μωρη πουτανα? σε ενα μπουρδελοφορουμ μπηκα για να δω κατι πουτανακια σαν εσενα  :2funny:

Παλιομαλακα που θα μου πεις να ερθω και με την οπισθεν μουροχαβλε ξεκωλιαρη

Δεν μου ειπες ομως ακομα κοκκινη πουτανα εισαι που σημερα εφυγες γαμημενη και κλαμμενη απο τη Τουμπα?

Αει καληνυχτα αγορι μου...
Για το καλο της εξελιξης και της κοινωνιας σκεψου τη λυση της ευγονικης...ολο και καποιο προγραμμα θα υπαρχει να σε δεχτει...

Για να σου μιλησω και στη γλωσσα σου...Ποιος μουροχαβλος ρε μπετοβλακα που εκανες μια νικη(δεν σχολιαζουμε πως) και νομιζεις οτι θα παρεις και το διαγαλαξιακο κυπελο?Αν εγω ειμαι μουροχαβλος εσυ τι εισαι?Αντε απο κει που εχετε να παρετε τιτλο απο την αλωση της Πολης...Μιλανε και οι πουθεναδες...

Δεν ειμαι Ολυμπιακος.

Και παλι καληνυχτα μπετοβλακα!

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=40459&t=1]http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=40459&t=1[/url]
φευγεις αγανακτισμένος απο αυτά που γίνονται στο γήπεδο ( όχι όλα , αλλά όταν ξεφεύγει το πράγμα) αλλά  αυτός είναι ο λογος που ό,τι και να κάνουν στην "αγαπημένη"  ομάδα του πειραιά είναι πολύ λίγο.
είστε η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφήστε τους να κάνουν πρωτάθλημα μόνοι να χαίρον ται και όταν ξυπνήσουν να μας το πουν

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Εμετικοι υπάνθρωποι. Ζωα, που δεν εχουν, δεν μπορουν, ουτε θελουν νχουν σχεση με την πολιτισμενη Ευρωπη.Ειναι και αισθανονται πολυ πιο κοντά με τη Μπεσικτας, τη Λιτεξ λοβετςκαι τη Βαρνταρ Σκοπιων. γκα μ ολους αυτους Ας τελειωνει λοιπον επιτελους αυτη η στορία. Ας κανουν επιτελους μια λιγκα με τ αδελφια τους απο τα σκόπια , αφου ετσι κι αλλιως απο κει πανε και ψωνιζουν, τους τουρκους και τους βουλγαρους, και να ναι ολοι ευχαριστημενοι. Κι αυτοι, κι εμεις. Προσπαθω να καταλαβω τι σχεση εχει ο Μπαικ μ ολους τους υπολοιπους στην Ελλαδα. Καμμία. Δεν γουσταρουν κανεναν και τιποτα, δεν τους γουσταρει κανεις. Ας τελειωνει επιτελους αυτη η ιστορια με τους συχαμενους. Γυριζε η καμερα στις φατσες στην κερκιδα. Μόνο σκατοφατσες, ελεεινοι, ζωα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Είχε και κάποια ωραία μωρά με κινητά!  ;) :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμετικοι υπάνθρωποι. Ζωα, που δεν εχουν, δεν μπορουν, ουτε θελουν νχουν σχεση με την πολιτισμενη Ευρωπη.Ειναι και αισθανονται πολυ πιο κοντά με τη Μπεσικτας, τη Λιτεξ λοβετςκαι τη Βαρνταρ Σκοπιων. γκα μ ολους αυτους Ας τελειωνει λοιπον επιτελους αυτη η στορία. Ας κανουν επιτελους μια λιγκα με τ αδελφια τους απο τα σκόπια , αφου ετσι κι αλλιως απο κει πανε και ψωνιζουν, τους τουρκους και τους βουλγαρους, και να ναι ολοι ευχαριστημενοι. Κι αυτοι, κι εμεις. Προσπαθω να καταλαβω τι σχεση εχει ο Μπαικ μ ολους τους υπολοιπους στην Ελλαδα. Καμμία. Δεν γουσταρουν κανεναν και τιποτα, δεν τους γουσταρει κανεις. Ας τελειωνει επιτελους αυτη η ιστορια με τους συχαμενους. Γυριζε η καμερα στις φατσες στην κερκιδα. Μόνο σκατοφατσες, ελεεινοι, ζωα.
είπαμε πονεσε αλλά τόσο;;
την μπανανα που επεστρεψεο μαυρουκος δεν την είδεε;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom