House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μπα ακόμα ορεξάτο τον κόβω αλλά και να φυγει λες να μη βρεθεί αγοραστης για τον ολυμπιακό?
ενταξει ρε φιλε...κρατικη επιχειρηση ειναι την προστασια του κρατους εχει θα βρεθει αγοραστηςΜπα ακόμα ορεξάτο τον κόβω αλλά και να φυγει λες να μη βρεθεί αγοραστης για τον ολυμπιακό?
πιες και εναν καφε για μενα....φιλαρακι καλα να περνας...οσο για τα χαρτομαντηλα;στις 16 θα σου χρειαστουν.. ;)Αντε καλά πάω για καφέ.
Σας αφήνω δυο πακέτα χαρτομάντηλα,ελπίζω να φτάσουν
θα κανω μια προβλεψη..μολις ανεβει και η αεκ στην σουπερ λιγδα βλεπω τον χοντρο να φευγει...γιατι τα κοζια θα εχουν αλλαξει...
που το βλεπεις το αστειο;;;;;;;;να γελασω και εγω;;;;;;
Βρε στ αρχίδια μου κι χοντρός κι ο θείος και ολοι.
Μόνο Ολυμπιακός πάνω απ τα πρόσωπα.
τυπε παρτο πισω αυτο για τον θειο..ηταν πολυ βαρυ...
συμφωνω φιλε...αλλα ο θειος πλεον εχει υπερβει την ανθρωπινη διασταση του...εχει αφησει το υλικο σωμα του και πλαναται πανω απο ολους μας μετα απο ολα αυτα που εχει κανει για τον θρυλο μας....Μόνο Ολυμπιακός πάνω απ τα πρόσωπα.
Τοτε πηγα πρωτη φορα γηπεδο.
εδω θυμασαι τι σου ειχαν κανει ρε κοροιδο
και ειδες και το ομορφοτερο γκολ που μπηκε ποτε σε ελληνικο γηπεδο... ;)Τοτε πηγα πρωτη φορα γηπεδο.
εγω πρωτη φορα που πηγα γηπεδο ηταν το 1984...και πρωτο ευρωπαικο το 1988... :S :S :S :S :SΤοτε πηγα πρωτη φορα γηπεδο.
Οταν παιρνεις το βαπτισμα του πυρος σε τετοιον αγωνα, πως να μην αγαπησεις την ομαδα;και ειδες και το ομορφοτερο γκολ που μπηκε ποτε σε ελληνικο γηπεδο... ;)
1984.30 χρόνια επιτυχίες δικέ μου ε?εγω πρωτη φορα που πηγα γηπεδο ηταν το 1984...και πρωτο ευρωπαικο το 1988... :S :S :S :S :S
ειπιες τον καφε;;;;;;;;; εσυ γιατι εγινες ολυμπιακος;;;;;;1984.30 χρόνια επιτυχίες δικέ μου ε?
Η αληθεια ειναι οτι ειχα παει και στο ολυμπιακος παρμα για την φιεστα, αλλα ηταν αρρωστος ο αδελφος μου και φυγαμε στο 20. :-εγω πρωτη φορα που πηγα γηπεδο ηταν το 1984...και πρωτο ευρωπαικο το 1988... :S :S :S :S :S
ενταξει ρε φιλε...δεν ειρωνευτικα....ααπλα απο 9 χρονων ειμαι στα γηπεδα....Η αληθεια ειναι οτι ειχα παει και στο ολυμπιακος παρμα για την φιεστα, αλλα ηταν αρρωστος ο αδελφος μου και φυγαμε στο 20. :-
Γεννήθηκα δεν έγινα.ειπιες τον καφε;;;;;;;;; εσυ γιατι εγινες ολυμπιακος;;;;;;
αν γενηθηκες μαλλον θα ειχες δυσκολια να προσαρμοστεις στην σαλονικα....ειδικα αν μενεις δυτικες σοινυκιες.... ;) ;) ;) ;)Γεννήθηκα δεν έγινα.