redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
17 του μηνος βρηκα τι θα ανεβασω για να σας κανω καζουρα.....
17 του μηνος βρηκα τι θα ανεβασω για να σας κανω καζουρα.....
θα ξεχασω την λιγοστη μπαλλα που ξερω...πεσμου εναν αγωνα που να κρατηθηκε 90 λεπτα ο ιδιος ρυθμος απο το πρωτο λεπτο....για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους το κορακι δεν διαμορφωσε αποτελεσμα...ηταν 2-1 οταν εγινε η μανουρα..απλως δημιουργησε τις προυποθεσεις για να κανετε μια ανετη νικη και λογω ανικανοτητας δεν το καταφερατε.....λεω κατι λαθος;;;;;;;Το ματς επρεπε να το τελειώσουμε 10-10.
Αν πηγαινε στο ρυθμό του πρωτου 20λεπτου ηταν για 6-1 ναι,μπορεί και παραπάνω
Το γαμημένο το κοράκι φταίει που χαλασε το ρυθμό του ματς και ουσιαστικά σε γλίτωσε.
Δε λέω οτι επαιξα μπαλάρα αλλά οταν 11-11 σε εχω σε 10 λεπτά 2-0 κι οταν σε 90 λεπτα λεπτά εχεις περάσει 2-3 φορές τη σέντρα ΔΕΝ αδικήθηκες,ΓΛΙΤΩΣΕΣ.
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2720836.ece/BINARY/w620/claus.jpg[/img[/URL]]Το ματς επρεπε να το τελειώσουμε 10 με 10.
Το γαμημένο το κοράκι φταίει που χαλασε το ρυθμό του ματς και ουσιαστικά σε γλίτωσε.
Δε λέω οτι επαιξα μπαλάρα αλλά οταν 11-11 σε εχω σε 10 λεπτά 2-0 κι οταν σε 90 λεπτα λεπτά εχεις περάσει 2-3 φορές τη σέντρα ΔΕΝ αδικήθηκες,ΓΛΙΤΩΣΕΣ.
Ναι αλλα υποτίθεται εχεις υπερομαδα κερδίζεις μαντσεστερ εχεις δεκαπλασιο μπατζετ και με 10 δεν καταφερνεισ να ανοίξεις την αμυνα μου, ε τοτε εχεις πρόβλημα αμα πανηγυρίζεις. Ετσι είναι...Το ματς επρεπε να το τελειώσουμε 10 με 10.
Βασικά κερδίσαμε και χάσατε.Γιατί κάνετε σα να κερδίσατε.θα ξεχασω την λιγοστη μπαλλα που ξερω...πεσμου εναν αγωνα που να κρατηθηκε 90 λεπτα ο ιδιος ρυθμος απο το πρωτο λεπτο....για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους το κορακι δεν διαμορφωσε αποτελεσμα...ηταν 2-1 οταν εγινε η μανουρα..απλως δημιουργησε τις προυποθεσεις για να κανετε μια ανετη νικη και λογω ανικανοτητας δεν το καταφερατε.....λεω κατι λαθος;;;;;;;
εχω δυο μηνες να πάιξω μπάλα.Ποιος πανυγηρίζει?Βρίζω τους δικους μας που δεν εριξαν 5-6 και το κοράκι που τους εδωσε δικαιολογία να σκούζουν.Ναι αλλα υποτίθεται εχεις υπερομαδα κερδίζεις μαντσεστερ εχεις δεκαπλασιο μπατζετ και με 10 δεν καταφερνεισ να ανοίξεις την αμυνα μου, ε τοτε εχεις πρόβλημα αμα πανηγυρίζεις. Ετσι είναι...
το χοντρο αφεντικο της ομαδας σου αλλα λεει....Βασικά κερδίσαμε και χάσατε.Γιατί κάνετε σα να κερδίσατε.
Από χτες παλι κλαίτε.Περαστικά.
Και να με κερδίσεις στην Τούμπα και να περάσεις στα παπάρια μου.Μια ζωή μίρλα και γκρίνια.
RED....ΠΡΣΕΞΕ ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΛΛΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ...
Το αφεντικό πουλάει το εμπόρευμά του για να βγάλει λεφτά.Το κάθε αφεντικό.Γι αυτό και το συγκεκριμένο αφεντικό μόνο αν κάνει καλο στην ομάδα μου ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ,γενικά τα γράφω στ αρχίδια μου ολα τα εμπορικά αφεντικά αθλητικων σωματείων.Μπορεις να πεις κι εσύ το ίδιο?το χοντρο αφεντικο της ομαδας σου αλλα λεει....