Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
δεν με νοιάζει
εγώ ούτε τον βρίζω ούτε εχω σχολιάσει κάτι για τον αγώνα όπως είδες

απλά αυτά που λένε ερμηνεύω
αφού δεν έχουνε οιρμό. όλα ους φταίνε εκτός από τους παικταράδες τους που είχανε τσαμπουκά ναούμε
οκ ρε μοικανε βλεπω δεν χαμπαριαζεις..σου ειπα κατι για να καταλαβεις μια κατασταση κ εσυ επιμενεις σε αυτο που μονο εσυ ερμηνευσες. οκ παω πασο.. στους βλακες λεμε ναι. δεν μπορω να στο εξησησω αλλιως. συνεχισε τα δικα σου τωρα

Επισκέπτης
ρε θα μας τρελανουνε αυτοι .. μας κερδισανε 2-1 με το ζορι, με σπρωξιμο απο το 35 με 10 (σπρωξιμο του φουστερ δεν ητανε κοκκινη ομως το σπρωξιμο του στοχ ητανε..τι να λεμε τωρα) , με υπηρεσιακο προπονητη αυτοι με καλυτερη ομαδα κ ηρθανε εδω οι βλαμενοι να μας πουνε τι?α ρε γαυρακια...λαχανα..

Αδερφέ τις πήρες τις απαντήσεις σου..

''ο Κλάους έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη..Πλάκωσε τους πάντες και πήρε τη μπάλα απο τα δίχτυα..

20 τελικές έναντι 1''

Όσο περισσότερο μπαίνεις στη διαδικασία να τους παίρνεις στα σοβαρά και να ασχολείσαι καις εγκεφαλικά κύταρα..Σαν να συζητάς με αυτιστικά

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Τι θα πει έγαγες ρε τρουμπιώτικο κοθώνι? Τρουμπιώτικη διάλεκτος? :2funny:

ΑΧΡΗΣΤΙΔΗ η ΠΟΥΤΣΑ στη ΤΟΥΜΠΑ θα σου βγει απο το στόμα..το ξέρεις και συ ο ίδιος...Χυσε όσο σε παίρνει ακόμα γιατί το ψωλόχυμα που θα φας την άγια εκείνη μέρα θα είναι ανευ προηγουμένου
:2funny: :2funny: :jerking:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε φιλε δεν γινεται  με 19 τελικες, με τετοιες ευκαιριες, με 2-0 στο 10 να λες οτι νικησαμε με το ζορι. Εσεις με το ζορι μεινατε μονο στα δυο γκολ και με μπολικη τυχη. Εκτος της φασης που λες που αμα το παμε ετσι και ο Αθανασιαδης επρεπε να φαει δευτερη κιτρινη, σας χαριστηκαν πολλες κιτρινες στον υπολοιπο αγωνα.
Ειδικα ο Αθανασιαδης εριξε μπολικο ξυλο σε ολο τον αγωνα και ειχε πολλες ευκαιριες ο διαιτητης να τον αποβαλει.

Ρε μαγκα θα μας τρελανεις? περα απο 2-3 καλες ευκαιριαρες κατι σουτ απεξω ητανε οι τελικες σου..ξεκολληστε λιγο. προφανως εισασταν καλυτεροι σε ολον τον αγωνα και πριν την αποβολη και μετα (λογικο αλλωστε) αλλα δεν μου λεει κατι αυτο απο τη στιγμη που ειναι 2πλοι αγωνες.. εμεις σε χαλια μερα με κακο προπονητη κακο στησιμο και με μερικους παικτες παροντες αποντες στο γηπεδο πηραμε ενα σχετικα καλο σκορ για τον επαναληπτικο.. το ζορι σε αυτην την περιπτωση ποιος το ειχε στην τελικη?εσυ ηθελες καθαρο σκορ και καλο σκορ για προκριση και δεν το πηρες.. και αμα το παρουμε τυπικα οπως λες που επρεπε να φαει δευτερη κιτρινη (εξηγησε μου τον λογο σε παρακαλω) επρεπε να φαει ΚΑΙ ο βαλντεζ ΚΑΙ  ο φουστερ που επιτεθηκαν στον κλαους.. ουτε μια ομως κοκκινη. ας το αφηνε το ματς 10-10 η 9-9 να ειχε κ ενα εξτρα ενδιαφερον στην τελικη...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Αδερφέ τις πήρες τις απαντήσεις σου..

''ο Κλάους έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη..Πλάκωσε τους πάντες και πήρε τη μπάλα απο τα δίχτυα..

20 τελικές έναντι 1''

Όσο περισσότερο μπαίνεις στη διαδικασία να τους παίρνεις στα σοβαρά και να ασχολείσαι καις εγκεφαλικά κύταρα..Σαν να συζητάς με αυτιστικά
χαχα καλα ναι .. δεν εχω κανα γλαρο να τα καψω αλλιως τα κυτταρα μου και μαλλον γιαυτο εχω μπλεξει με τους χαζους .. γαμησετα  αλλα τι να κανεις μερα που ειναι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ ρε μοικανε βλεπω δεν χαμπαριαζεις..σου ειπα κατι για να καταλαβεις μια κατασταση κ εσυ επιμενεις σε αυτο που μονο εσυ ερμηνευσες. οκ παω πασο.. στους βλακες λεμε ναι. δεν μπορω να στο εξησησω αλλιως. συνεχισε τα δικα σου τωρα
έτσι
το να παραδεχτείς πως είπες μαλακία δεν παίζει
και για να στο κάνω λιανά γιατί το μυαλό σου δεν φτάνει, μια χαρά έχω καταλάβει τι ήθελες να πεις. Αλλά εσύ έγραψες άλλο.
τώρα, για αυτό που ΗΘΕΛΕΣ να γράψεις, ακόμα και σε αυτό έχεις λάθος, αλλά δεν περιμένω να το καταλάβεις.
Για να το καταλάβεις πρεπει να έχεις την ικανότητα να παραδέχεσαι κάποιον που είναι ψηλότερα από εσένα και να προσπαθείς να τον φτάσεις και όχι να τον ρίξεις χαμηλότερα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει υπερομάδα. Έχει όμως μια ομάδα που δυστυχώς για εσένα είναι πολύ ψηλότερα από τον ΠΑΟΚ.
τώρα δικαιολογίες μπορείς να βρεις πολλές.
Αλλά πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα με το να παραδεχτείς αυτό σαν γεγονός και μετά να πιέσεις τη διοίκησή σου να σου φτιάξει ομάδα αντίστοιχη.

και για να σου πω ένα παράδειγμα ή παραλληλισμό ή όπως θέλεις πάρτο με τα ελληνικά που μιλάς, αυτό ακριβώς έκανε ο Ντέμης στην ΑΕΚ ή μάλλον για εκεί το πήγαινε.
Μέχρι τη στιγμή που τον βάρεσε η μαλακία και θεώρησε πως μπορούσε να χτυπησει πρωτάθλημα. Βιάστηκε. Όπως βιάστηκε και ο Ζαγοράκης.

Αυτή τη στιγμή πάντως ομάδα δεν έχεις. Αλλά το κυριότερο που σου λείπει είναι παιδεία οπαδών.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
έτσι
το να παραδεχτείς πως είπες μαλακία δεν παίζει
και για να στο κάνω λιανά γιατί το μυαλό σου δεν φτάνει, μια χαρά έχω καταλάβει τι ήθελες να πεις. Αλλά εσύ έγραψες άλλο.
τώρα, για αυτό που ΗΘΕΛΕΣ να γράψεις, ακόμα και σε αυτό έχεις λάθος, αλλά δεν περιμένω να το καταλάβεις.
Για να το καταλάβεις πρεπει να έχεις την ικανότητα να παραδέχεσαι κάποιον που είναι ψηλότερα από εσένα και να προσπαθείς να τον φτάσεις και όχι να τον ρίξεις χαμηλότερα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει υπερομάδα. Έχει όμως μια ομάδα που δυστυχώς για εσένα είναι πολύ ψηλότερα από τον ΠΑΟΚ.
τώρα δικαιολογίες μπορείς να βρεις πολλές.
Αλλά πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα με το να παραδεχτείς αυτό σαν γεγονός και μετά να πιέσεις τη διοίκησή σου να σου φτιάξει ομάδα αντίστοιχη.

και για να σου πω ένα παράδειγμα ή παραλληλισμό ή όπως θέλεις πάρτο με τα ελληνικά που μιλάς, αυτό ακριβώς έκανε ο Ντέμης στην ΑΕΚ ή μάλλον για εκεί το πήγαινε.
Μέχρι τη στιγμή που τον βάρεσε η μαλακία και θεώρησε πως μπορούσε να χτυπησει πρωτάθλημα. Βιάστηκε. Όπως βιάστηκε και ο Ζαγοράκης.

Αυτή τη στιγμή πάντως ομάδα δεν έχεις. Αλλά το κυριότερο που σου λείπει είναι παιδεία οπαδών.

φιλε μου εχω γνωση της πραγματικοτητας μην μασας.το θεμα ειναι αφου ειναι ΤΟΣΟ ανωτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ  κ τις υπολοιπες ομαδες της ελλαδας γιατι παιρνει τετοιο σπρωξιμο καθε χρονο θα μας πεις? τελικος κυπελλου περυσι, πριν 2 αγωνιστικες κερδισες με μουφα πενταλτυ και γκολ οφσαιντ ενω εχεις παρει και μαθηματικα τον τιτλο..και δεν φωναζει μονο ο παοκ για διαιτησια στην σουπερ λιγκ .. μη φορας παροπιδες ανοιξε τα ματια σου και δεξου την πραγματικοτητα. και επειδη εσυ παρανοησες πριν δεν σημαινει οτι πρεπει να παραδεχτω οτι ειπα μαλακια.. αλλο ειπα αλλο καταλαβες συμβαινουνε αυτα .. σου ειπα οτι δεν σας παραδεχεται κανεις κ ουτε προκειται σαν ομαδα οπως π.χ. σε αλλη περιπτωση κ εσυ  κολλησες στην περιπτωση κ οχι στο νοημα αυτου που ειπα.. αν ειχες να πεις κατι ουσιαστικο και με νοημα να το αντικρουσεις θα το ελεγες

Επισκέπτης
Εγω ενα πραγμα σκεφτομαι για τον επαναληπτικο, η πανω απο 40 χιλιαδες πως θα χωρεσουν στην τουμπα  :grin: ειλικρινα σημερα που βλεπαμε τον αγωνα 5 ατομα με ειπαν αν δεν βρουν εισητηριο να τους βαλω μεσα...φυσικα μονο εναν μπορω να βαλω γιατι πανω απο δυο δυσκολα να περασουμε απο τα τουρνικε. Ερε τι εχει να γινει.  :2funny:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Εγω ενα πραγμα σκεφτομαι για τον επαναληπτικο, η πανω απο 40 χιλιαδες πως θα χωρεσουν στην τουμπα  :grin: ειλικρινα σημερα που βλεπαμε τον αγωνα 5 ατομα με ειπαν αν δεν βρουν εισητηριο να τους βαλω μεσα...φυσικα μονο εναν μπορω να βαλω γιατι πανω απο δυο δυσκολα να περασουμε απο τα τουρνικε. Ερε τι εχει να γινει.  :2funny:
Σεκιουριτάς είσαι φίλε;

Επισκέπτης

Η υποδοχή την άγια εκείνη μέρα

1969245_264784643645962_945353902_n.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Από slogun

Έξαλλος ο Ινσαουράλδε για την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Φουστέρ!  :tooth:

Επισκέπτης
Προσωπικο ρεκορ εξι πυρσους στο ματς με τα χανουμια στον ημητελικο, μαλλον θα τον σπασω με γαυρο λεω για δεκα  :grin: αν βρω περισσοτερους και βαρελακια ολα μεσα... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ  :uzi:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Αν πηρε κοκκινη ο Στοχ επρεπε να παρει και ο Φουστερ
Εχετε δικιο να φωναζετε

Μπαλα δεν παιξατε ειδικα στο 2ο ημιχρονο

Στην Ρεβανς ομως σας εχω 1Χ... μαλλον εσεις θα περασετε γιατι το θελετε περισσοτερο !!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άντε ακόμα? Πόσο θα περιμένουμε να βρεις τα ποστ περι διαιτησίας?  :2funny: :jerking: :jerking:
τώρα τελείωσα το ψάξιμο.
έχεις δίκιο
για 3 μέρες είχατε καταπιέι τη γλώσσα σας και ούτε ένα σχόλιο

ένα μόνο σχόλιο για το Λίνο βρήκα.

Επισκέπτης
Ρετσινες και μπυρες με μετρο πριν μπουμε μεσα, στην θυρα τα πινουμε ολα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom