Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κάνε μια ανασκόπηση και θυμήσου πόσα έφαγες στον πρώτο γύρο και με πόσους έπαιζες

Με Κατσικά και Κατσουράνη στα μπακ έπαιζα και χωρίς Κάτσε και Νάτχο στο κέντρο και με κουρασμένο Λίνο στα αριστερά...Και συ με Μήτρογλου, Βαις, Σαβιόλα πριν τον τραυματισμό του κτλ και γενικά σε πολύ καλύτερη φόρμα..Μη συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες

Κάνε και συ μια ανασκόπηση στη Τούμπα το πρόσφατο μονότερμα και σκέψου τώρα τι έχει να γίνει..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τραγικος. :headbang: :headbang:
σε ραδιοφωνο της πολης παντως υπαρχει  δημοσιογραφος , που για καποιο αδιευκρίνιστο λογο αν και "οπαδος" του παοκ, τα βαζει με τη διοικηση,πιστευει οτι η διαιτησία ήταν πολυ καλή, και η αποβολη ήταν το μόνο, μικρό οπως ειπε λαθος.
σωστα τα ειπε.το μονο του λαθος ηταν αυτο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πες μας για τον Γαβαθιώτη τον μεγαλύτερο κάφρο δημοσιογράφο ρε ντεμεκ ηθικέ παπάρα..Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..

Μου θελες και πεντάρα ανύπαρκτο γίδι..Ούτε με 6 να έπαιζα δεν έβαζες παραπάνω

Έλα με την όπισθεν τώρα Τούμπα να καταλάβεις τι εστι βερίκοκο
Με γελοιο ατομο που βριζει μανες στα πμ και εδω το παιζει κυρια δεν θα κανω συζητηση. Για καμια καζουρα εισαι μονο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με Κατσικά και Κατσουράνη στα μπακ έπαιζα και χωρίς Κάτσε και Νάτχο στο κέντρο και με κουρασμένο Λίνο στα αριστερά...Και συ με Μήτρογλου, Βαις, Σαβιόλα πριν τον τραυματισμό του κτλ και γενικά σε πολύ καλύτερη φόρμα..Μη συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες

Κάνε και συ μια ανασκόπηση στη Τούμπα το πρόσφατο μονότερμα και σκέψου τώρα τι έχει να γίνει..
αναφέρθηκα στα γκολ.
δικαιολογίες πάντα βρίσκετε.
εμείς είπαμε απλά πως η ομάδα ήταν χάλια και καλά έκανε και έχασε. Τα σχολιανά τους ακούσανε.
Εσάς σας φταίνε όλο οι διαιτητές και ο ανάδρομος Ερμής

Επισκέπτης
αναφέρθηκα στα γκολ.
δικαιολογίες πάντα βρίσκετε.
εμείς είπαμε απλά πως η ομάδα ήταν χάλια και καλά έκανε και έχασε. Τα σχολιανά τους ακούσανε.
Εσάς σας φταίνε όλο οι διαιτητές και ο ανάδρομος Ερμής

Το οτι σας φτύνουν όλοι και σας χλευάζουν για την ''διαιτησία που μόνο αυτή μας φταίει'' δεν σου λέει κάτι? Δεν χαμπαριάζεις ε?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
χμ... σόρρυ κιόλας αν σου χαλάω τον οιρμό του βρισίματος
αλλά αυτό που λες δεν δείχνει τη μαλακία σας;

καταρχάς κάνεις σύγκριση Ρεάλ Μπάρτσα
να υποθέσω πως βάζεις τον εαυτό σου σα Ρεάλ στην Ελλάδα; Ας μην το σχολιάσω...
Άντε και πες πως το δέχομαι αυτό που λες...
δηλαδή μας λες πως ο Ολυμπιακός παίζει μπαλάρα αλλά εσύ είσαι τόσο μαλάκας που δεν το παραδέχεσαι;

τι να πω...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

ε οτι εισαι μπουφος ειναι προφανες με αυτο που καταλαβες.. κανω ενα παραδειγμα παρε οποιες ομαδες θες και βαλτες στη θεση μπαρτσα και ρεαλ αφου δεν καταλβαινεις αλλιως να στο εξηγησω σαν να εισα ενα 3χρονο παιδακι. η νοημοσυνη σου δεν εχει διαφορα με ενος μωρου παιδιου αποτι φαινεται. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ θελωντας να σου εξηγησω πως υπαρχει παραδοχη των οπαδων (οχι των αρρωστων και λοβοτομημενων) σε περιπτωση επιτυχιας αντιπαλης και εχθρικης ομαδας οταν το πρατει με παλικαρια και δικαια.. το καταλαβες τωρα?η να στο κανω και πιο λιανα?ε μπουφακο μου?εσενα σου δειχνουνε το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο..και αν καταλβες οτι θεωρω οτι ο ολυμπιακος παιζει μπαλαρα και εγω (η και αλλοι ) δεν το παραδεχονται τοτε οντως η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. εσυ μυαλο δεν θα αποκτησεις ουτε με μεταμοσχευση εγκεφαλου..ο μονος ισως που πιστευει οτι ο ολυμπιακος παιζει μπαλαρα ειναι ο σαββας..και εσυ μαλλον. αφου δεν σε βλεπω να διαφερεις σε κατι απο τον ξεμωραμενο βλακα γερο.ψιτ βοδι σας φτυνουνε δεν βρεχει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αυτό είδες εσύ? Οτι σε όλα τα άλλα ήταν καλός? Ρε μάστερ ειλικρινά επίτηδες το κάνεις?
ρε σκατοφλωρε γαμω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ακομα και αυτα που δεν εχεις δεν χορτασες πουτσα;;
εφαγες παλι και σημερα καβλι πειραιωτικο;;χωνεψε το μωρη πουτανα ξαυτιλισμενη...
τι γυρνας εδω σα χασαποσκυλο και ζητας ψωλη;;
σε εχυσα παλι σημερα μωρη αδερφη...
νοιωσε...

[move][size=90pt]ΕΓΑΓΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ[/size][/move]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το οτι σας φτύνουν όλοι και σας χλευάζουν για την ''διαιτησία που μόνο αυτή μας φταίει'' δεν σου λέει κάτι? Δεν χαμπαριάζεις ε?
εάν θεωρείς πως η ομάδα σου είναι σούπερ και σου φταίει η διαιτησία, τότε γιατί μου ανέφερες τους παίκτες που έπαιζες στον πρώτο γύρο;
κι αν θεωρείς πως φταίνε οι παίκτες που έχεις, γιατί τα έριξες ΚΑΙ τότε στη διαιτησία;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ε οτι εισαι μπουφος ειναι προφανες με αυτο που καταλαβες.. κανω ενα παραδειγμα παρε οποιες ομαδες θες και βαλτες στη θεση μπαρτσα και ρεαλ αφου δεν καταλβαινεις αλλιως να στο εξηγησω σαν να εισα ενα 3χρονο παιδακι. η νοημοσυνη σου δεν εχει διαφορα με ενος μωρου παιδιου αποτι φαινεται. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ θελωντας να σου εξηγησω πως υπαρχει παραδοχη των οπαδων (οχι των αρρωστων και λοβοτομημενων) σε περιπτωση επιτυχιας αντιπαλης και εχθρικης ομαδας οταν το πρατει με παλικαρια και δικαια.. το καταλαβες τωρα?η να στο κανω και πιο λιανα?ε μπουφακο μου?εσενα σου δειχνουνε το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο..και αν καταλβες οτι θεωρω οτι ο ολυμπιακος παιζει μπαλαρα και εγω (η και αλλοι ) δεν το παραδεχονται τοτε οντως η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. εσυ μυαλο δεν θα αποκτησεις ουτε με μεταμοσχευση εγκεφαλου..ο μονος ισως που πιστευει οτι ο ολυμπιακος παιζει μπαλαρα ειναι ο σαββας..και εσυ μαλλον. αφου δεν σε βλεπω να διαφερεις σε κατι απο τον ξεμωραμενο βλακα γερο.ψιτ βοδι σας φτυνουνε δεν βρεχει
ΚΑΙ ΕΙΧΕς ΜΩΡΗ ΧΙΛΙΟΧΥΜΕΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ 80-20 ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ 20-1 ΤΕΛΙΚΕς....
ΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΦΟ Ο ΜΑΛΑΚΑς...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ....
ΑΧΑΧΑΧΑ ΜΩΡΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΑΙ  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εάν θεωρείς πως η ομάδα σου είναι σούπερ και σου φταίει η διαιτησία, τότε γιατί μου ανέφερες τους παίκτες που έπαιζες στον πρώτο γύρο;
κι αν θεωρείς πως φταίνε οι παίκτες που έχεις, γιατί τα έριξες ΚΑΙ τότε στη διαιτησία;
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ...ΣΥΖΗΤΑς ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΠΟΥΤΑΝΕς ΤΙς ΜΠΟΥΓΑΤΣΕς ΤΙς ΚΑΤΑΧΥΜΕΝΕς;;
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ;; :uglystupid:
η γαμησε τους στο μπινελικι η γραψτους στα παπαρια σου....θες να τους αποδειξεις οτι ειναι μαλακες;;λες να το παραδεχτουνε ποτε;;στεκεσαι;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, μάλιστα
εγώ είμαι ο μπούφος και όχι εσύ που μπορείς να γράψεις ΟΠΟΙΟ παράδειγμα θες και γράφεις αυτό.
δεν σου φταίει αυτός που διαβάζει τις μαλακίες σου αν εσύ άλλο θες να πεις και άλλο λες.
μάθε να γράφεις αυτό που θες να πεις.

και μετά, όταν γράφεις μαλακία, να λες τι ακριβώς εννοούσες και όχι να βρίζεις τον α΄λλον που απλά διάβασε αυτό που έγραψες.

Για όλα οι άλλοι σας φταίνε

Επισκέπτης

Είδες βρε χαζοβιόλη να τα ρίχνει κανείς στη διαιτησία σε εκείνο το ματς?  :uglystupid: :idiot: Με την ομάδα μας τα είχαμε και με το στήσιμο του Στέφενς..

Έχουμε πήξει στη μαλακία με σας..ΙQ ραδικιού

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ...ΣΥΖΗΤΑς ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΠΟΥΤΑΝΕς ΤΙς ΜΠΟΥΓΑΤΣΕς ΤΙς ΚΑΤΑΧΥΜΕΝΕς;;
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ;; :uglystupid:
η γαμησε τους στο μπινελικι η γραψτους στα παπαρια σου....θες να τους αποδειξεις οτι ειναι μαλακες;;λες να το παραδεχτουνε ποτε;;στεκεσαι;;
οχι, έχει γούστο
σκέψη μηδέν
δεν τους βρίζω και είναι τόσο καμμένοι που δεν έχουνε καν την ψυχραιμία να καθίσουνε να γράψουνε φυσιολογικά.

Καλά, τους έχεις φορτώσει κι εσύ με τα μπινελίκια σου...πού να μπορέσουνε να σκεφτούνε

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
μη γελας ρε ...να με κλαις ειμαι/...
εχτες επαιξα δυο ασσους και σημερα δυο Χ
πως με ειδες;;καλο ματι;;
αδερφε μου θα σε πω ενα πραγμα :) η απληστια μπορει να κανει εναν πλουσιο φτωχο στον τζογο :) και η εγκρατια εναν φτωχο πλουσιο :) Κανεις δεν ξερει απο τζογο γιατι κανεις δεν εχει εγκρατεια :grin: Πιστεψε τον εαυτο σου και χαλαρα με λιγα για πολλα :grin: Το παν ειναι το καθαρο μυαλο εχω δει δελτιο ζοντανο με 0,60 λεπτα πηρε 50000 ευρω περσι 16 ετων παιδι απο ενα χωριο πανω απο την εδεσσα περσι με 10 ματς στο κυπελο ουεφα 4-6 γκολ που επαιξε :) Οσο πιο λιγα παιζεις τοσο πιο δυνατος εισαι :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αυτό είδες εσύ? Οτι σε όλα τα άλλα ήταν καλός? Ρε μάστερ ειλικρινά επίτηδες το κάνεις?
Ρε δικε μου δεν ηταν σαν τον κακο που δεν εδωσε ενα πεναλτυ και μια αποβολη.περα απο την μη αποβολη του φουστερ
δεν ειδα καποιο αλλο λαθος.και τι αλλο λαθος να κανει οταν δεν περασε η ομαδα σου την σεντρα ουτε μια φορα.Εσυ τι αλλο ειδες δηλαδη;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω ξερω οτι σε μια περιοδο πως δεν ειμαστε αγωνιστικα καλα, παιξαμε μετρια προς κακα. Ειχαμε 19 τελικες εναντι μιας του αντιπαλου, χασαμε κατι γκολ που δεν χανονται και τους παιζαμε μονοτερμα.
Για 5 γκολ ηταν ο αγωνας, τρομερη η διαφορα μεταξυ των ομαδων.
Πρεπει να κοιταξουμε με την σειρα μας γιατι εμφανιζεται η ομαδα ετσι την τελευταιο καιρο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είδες βρε χαζοβιόλη να τα ρίχνει κανείς στη διαιτησία σε εκείνο το ματς?  :uglystupid: :idiot: Με την ομάδα μας τα είχαμε και με το στήσιμο του Στέφενς..

Έχουμε πήξει στη μαλακία με σας..ΙQ ραδικιού
α,μάλιστα
καλά, ας μην κάτσω να ψάξω τα ποστ εκείνης της ημέρας γιατί δεν θυμάμαι καν ποια μέρα ήταν. Άσε γιατί μετά θα το πάρεις πίσω αυτό που είπες.
οπότε και πάλι είχατε καλύτερη ομάδα λοιπόν, απλά έφταιγε ο προπονητής.
τελικά είστε η Ρεάλ της Ελλάδος που λέει και ο άλλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom