Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Έχω σιχαθεί να βλέπω τον Αθανασιάδη και τον Σάλπι...είναι απελπιστικά άμπαλοι ρε τύπε....ο ένας δεν μπορεί να κοντρολάρει την μπάλα και ο άλλος δεν τριπλάρει ούτε μπετονιέρα....ο Βιερίνια ήταν όαση μπροστά σε αυτούς....

Επισκέπτης
Ο χοντρός την Τετάρτη θα προσπαθήσει να το δέσει το ματς..Κίτρινες σε άγγιγμα κτλ..Πρέπει να είναι ξύπνιοι οι παίκτες να μην αντιδράσουν στις προκλήσεις που θα είναι πολλές και να συγκεντρωθούν και να παίξουν έξυπνα..Είναι τόσο τραγικός ο γαύρος που χωρίς αποβολή παίκτη μας δεν το γλυτώνουν το κάζο..

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ο σαποιοκυλιασ ο 15-1 πρεπει να μασ αδειασει τι γονια

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ναι αυτη η γαμιολα που αν πεισ το ονομα του ο πουσταρασ κανει μυνηση.ολεσ οι βαζελινεσ σε μασ μαζευτικαν

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
γιαυτη τι γαμιολα το 15-1 εγω εδωσα λεφτα να μεινει στον παοκ και τελικα μασ πουλισε για τι βαζελινα.αυτο το ραμολιμεντο

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Έχω σιχαθεί να βλέπω τον Αθανασιάδη και τον Σάλπι...είναι απελπιστικά άμπαλοι ρε τύπε....ο ένας δεν μπορεί να κοντρολάρει την μπάλα και ο άλλος δεν τριπλάρει ούτε μπετονιέρα....ο Βιερίνια ήταν όαση μπροστά σε αυτούς....
λειπει ενας παιχτης που να παιζει γραμμη ειτε δεξια ειτε αριστερα και να εχει χαρακτηριστικο την τριπλα,για να περναει η μπαλα και να ανεβαινει η ομαδα...ο στοχ κανει κακη σεζον (θα ανεβει αν μεινει)αλλα τριπλα δεν ξερει...ο λουκας,ποιος ειναι αυτος??  :2funny:
ο σαλπι γέρος ναι,οχι ομως και αμπαλος...
αθανασιαδης αν κατεβαινει η μπαλα απο φεγγαρι και το σουταρει απευθειας το βαζει θαεματικα,αν κανει κοντρολ το χανει το γκολ...αρα δεν παιζει 4-4-2 και 4-3-3(που αρεσει σε εμενα)
στο 4-2-3-1 ειναι καλος οταν ειναι φορμαρισμενος αλλα ο ΠΑΟΚ δεν εχει δεκαρι απο τον ιβιτς και μετα...μονο ο βουκιτς μπορει να βοηθησει και νατχο απο του χρονου αν μεινει...

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αδελφε μαασ πουλισε στεγνα τοτε.μαζεψαμε φραγγα και την εκανε.εφυγα απο τι δουλια να παω αμπαλαεα να δοσω λεφτα να μεινει παοκ.δεν το ξεχναω αυτο.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Τυποι συγνωμη που επεμβαινω αλλα φτιαξτε ομαδα πρωτα που ρουφατε 3αρες απο τα Απολλωνακια και τις Καλλονιτσες .... και μετα αγχωθειτε για την διαιτησια με τον Γαυρο.

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τυποι συγνωμη που επεμβαινω αλλα φτιαξτε ομαδα πρωτα που ρουφατε 3αρες απο τα Απολλωνακια και τις Καλλονιτσες .... και μετα αγχωθειτε για την διαιτησια με τον Γαυρο.
ασε ρε σπιπι

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κάτσε ρε μεγάλε πλάκα κάνεις με τον Λούκας? Απο τους κορυφαίους είναι
χεστησ ειναι.μια κλοτσια εφαγε μεσα στη σκουλικοτρυπα και παπαλα.δεν εβαζε τα ποδια στη φωτια μετα.χεστησ μεγαλοσ

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
λειπει ενας παιχτης που να παιζει γραμμη ειτε δεξια ειτε αριστερα και να εχει χαρακτηριστικο την τριπλα,για να περναει η μπαλα και να ανεβαινει η ομαδα...ο στοχ κανει κακη σεζον (θα ανεβει αν μεινει)αλλα τριπλα δεν ξερει...ο λουκας,ποιος ειναι αυτος??  :2funny:
ο σαλπι γέρος ναι,οχι ομως και αμπαλος...
αθανασιαδης αν κατεβαινει η μπαλα απο φεγγαρι και το σουταρει απευθειας το βαζει θαεματικα,αν κανει κοντρολ το χανει το γκολ...αρα δεν παιζει 4-4-2 και 4-3-3(που αρεσει σε εμενα)
στο 4-2-3-1 ειναι καλος οταν ειναι φορμαρισμενος αλλα ο ΠΑΟΚ δεν εχει δεκαρι απο τον ιβιτς και μετα...μονο ο βουκιτς μπορει να βοηθησει και νατχο απο του χρονου αν μεινει...
Δηλαδή ο Σάλπι ξέρει μπάλα?Τι να πουν και αυτοί που ξέρουν μπάλα!Ο Βούκιτς είναι 36 και ο Λίνο 37....άρα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και αριστερό μπακ καλύτερο από τον Τζαβέλλα....
Ο Αθανασιάδης είναι άγγιγμα και γκολ μες την περιοχή αλλά την μπάλα δεν την βλέπει ούτε στον ύπνο του....

Επισκέπτης

Πες μου που υπερτερεί ο γαύρος απο τον ΠΑΟΚ παικτικά..Στην άμυνα με τον μανωλάκο και τον Γαβρααμ? Στο κέντρο με τον Μανιάτη και τον Σάμαρη..Έναν εντιγκα μετριοτατο και έναν τσόρι έχουν..

Πες μου ποιοι είναι καλύτεροι απο Στοχ (των τελευταιων εμφανίσεων), Νατχο, Λούκας και Κλαους μπροστά..Ο Βαλντες μήπως?  :2funny:

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1
αδελφε μαασ πουλισε στεγνα τοτε.μαζεψαμε φραγγα και την εκανε.εφυγα απο τι δουλια να παω αμπαλαεα να δοσω λεφτα να μεινει παοκ.δεν το ξεχναω αυτο.
Εγω δεν θυμαμαι τι ακριβως εγινε ημουν μικρος τοτε αλλα αυτο που ξερω ειναι πως λεφτα στον σαλπι δεν εφτασαν ποτε...και στην τελικη γιατι να παρει λεφτα απο τους φιλαθλους δεν ειναι ζητιανος!Δεν ήταν η ομαδα τοτε μονο ο σαλπιγγιδης...ηταν αλλοι 10 που δεν επαιρναν μια...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Πες μου που υπερτερεί ο γαύρος απο τον ΠΑΟΚ παικτικά..Στην άμυνα με τον μανωλάκο και τον Γαβρααμ? Στο κέντρο με τον Μανιάτη και τον Σάμαρη..Έναν εντιγκα μετριοτατο και έναν τσόρι έχουν..

Πες μου ποιοι είναι καλύτεροι απο Στοχ (των τελευταιων εμφανίσεων), Νατχο, Λούκας και Κλαους μπροστά..Ο Βαλντες μήπως?  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τον Νινη δεν εβαλες φιλε μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποιός γαύρος ρε..Ενα ψέμα είναι..της πλάκας ιστόρια, χωρίς σφυρίχτρα αυτή η ομάδα είναι για τα πανηγυρια και φαίνεται αυτό 2 μήνες σχεδόν τώρα

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν θυμαμαι τι ακριβως εγινε ημουν μικρος τοτε αλλα αυτο που ξερω ειναι πως λεφτα στον σαλπι δεν εφτασαν ποτε...και στην τελικη γιατι να παρει λεφτα απο τους φιλαθλους δεν ειναι ζητιανος!Δεν ήταν η ομαδα τοτε μονο ο σαλπιγγιδης...ηταν αλλοι 10 που δεν επαιρναν μια...
δεν τα ξερεισ καλα.ειναι ολοκλιρη ιστορια αυτο το θεμα αδελφε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αμαν  με τον σαλπι ρε παιδια....40 χρονων γιναμε και ολο η ιστορια επαναλαμβανεται με διαφορετικους πρωταγωνιστες...δεν μπορω αλλ..κουραστηκα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom