Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ο Κουλουρης οτι ρεκορ υπηρχε σε κ15 κ17 κ20 τα διέλυσε όλα
τον εχω δει σε ολες τις μικρες και το παιδί είναι δολοφόνος
αν εχει χαμηλα την μπαλα θα κανει καλη καριερα
γενικα σχεδον ολη η Κ20 που εχω άποψη ειναι εκπληκτική ομάδα και φαίνεται και απο την βαθμολογια που και σε αυτη την κατηγορια όπως σε ολες τις μικρες ειμαστε ανετα πρωτοι

Επισκέπτης
Ένας γαύρος καφενές, ένα τσίρκο σήμερα να γελάει ο κόσμος βαρυγκομούσε να κάνει ευκαιρία απέναντι στο ψόφιο το σκουλήκι..Γιούχες απο τους λίγοστούς γαύρους στις κερκίδες..Εδώ και ένα μήνα ο γαύρος σέρνεται, ευκαιρία να τους αποτελειώσουμε απο την Τετάρτη και να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα ο επαναληπτικός της Τούμπας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ένας γαύρος καφενές, ένα τσίρκο σήμερα να γελάει ο κόσμος βαρυγκομούσε να κάνει ευκαιρία απέναντι στο ψόφιο το σκουλήκι..Γιούχες απο τους λίγοστούς γαύρους στις κερκίδες..Εδώ και ένα μήνα ο γαύρος σέρνεται, ευκαιρία να τους αποτελειώσουμε απο την Τετάρτη και να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα ο επαναληπτικός της Τούμπας
Μακαρι ρε τύπε αλλά σας φοβαμαι.
Με τις ευχες μου παντως (εγω ειμαι αεκαρα).

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Και ο ΠΑΟΚ με το ζόρι νίκησε την Καλλονή....μην το βλέπεις μόνο αγωνιστικά, θα παίξουν και άλλα πράγματα ρόλο....

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εγω νομιζω οτι στο Κυπελλο ο ΠΑΟΚ Τεταρτη θα παθει συντριβη...

πολυ πιθανον να την παθει στα ισα μιας κ ο γαυρος θα ειναι γκαβλωμενος μετα τις σερι πουτσες στα ντερμπι απο ΠΑΟ κ ΠΑΟΚ

Αλλα ακομα κ αν δεν τραβηξει ο γαυρος (που προσωπικα νομιζω θα τραβηξει..) θα τον πανε με τα χιλια το κορακι ειδικα μετα το ματς της Τουμπας κ τα βρισιδια Σαββιδη-Πολντου

προσωπικη αποψη...ο ΠΑΟΚ δεν γλυτωνει με τιποτα εκει κ θα φαει κ κανα 3-0, 4-1....

στην Τουμπα τωρα ...αλλο Ευαγγελιο...

Επισκέπτης
Και ο ΠΑΟΚ με το ζόρι νίκησε την Καλλονή....μην το βλέπεις μόνο αγωνιστικά, θα παίξουν και άλλα πράγματα ρόλο....

Με τα δεύτεροτρίτα παίζαμε σήμερα..Αν δεν γίνουν όργια των οργίων απο τα κοράκια τους διπλό απο δω μέχρι την Μόσχα

Επισκέπτης

πολυ πιθανον να την παθει στα ισα μιας κ ο γαυρος θα ειναι γκαβλωμενος μετα τις σερι πουτσες στα ντερμπι απο ΠΑΟ κ ΠΑΟΚ

Αλλα ακομα κ αν δεν τραβηξει ο γαυρος (που προσωπικα νομιζω θα τραβηξει..) θα τον πανε με τα χιλια το κορακι ειδικα μετα το ματς της Τουμπας κ τα βρισιδια Σαββιδη-Πολντου

προσωπικη αποψη...ο ΠΑΟΚ δεν γλυτωνει με τιποτα εκει κ θα φαει κ κανα 3-0, 4-1....

Μετά το τρίμπαλο απο τον βάζελο ο γαύρος είναι ενας περιοδεύων θίασος εδω και ένα μήνα..Μιλάμε για τραγική ομάδα χωρίς ίχνος καζούρας..Δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

εγω φιλαρακι πιστευω τα εξης....δεν θα δουμε το ματς του πρωτου γυρου...δηλαδη 4-0 δεν θα δουμε το ματς της τουμπας...και η διαιτησια πιστευω οτι θα παιξει καλα το ματς....πιστευω οτι θα σκοραρουν και οι δυο ομαδες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εγω φιλαρακι πιστευω τα εξης....δεν θα δουμε το ματς του πρωτου γυρου...δηλαδη 4-0 δεν θα δουμε το ματς της τουμπας...και η διαιτησια πιστευω οτι θα παιξει καλα το ματς....πιστευω οτι θα σκοραρουν και οι δυο ομαδες...
Ειναι η ευκαιρια σας αυτο το ματς,ακομη και το πτωμα ο αρης του εκανε πλακα.

Επισκέπτης
Το είδες το παιχνίδι τύπε?Τα ανύπαρκτα οφσάιντ τα είδες? :2funny:

Aνύπαρκτα οφσάιντ στον Μανιά και τον Καμινιώτη που κατέβηκαν με το κτελ και έκαναν στάση για βρώμικο απο την καντίνα..Και δεν τους έκαναν φάση αυτούς εδώ..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Aνύπαρκτα οφσάιντ στον Μανιά και τον Καμινιώτη που κατέβηκαν με το κτελ και έκαναν στάση για βρώμικο απο την καντίνα..Και δεν τους έκαναν φάση αυτούς εδώ..
Τι φταίνε και αυτά τα παιδια....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
o ολυμπιακός είναι σαφώς σε πτωτική πορεία.
μεγαλο συν ο νάτχο ( αλλά και ο κάτσε), δεν μπορώ να πιστεψω ότι και ο γχ θα κοιμηθεί όπως ο ολλανδός ( απο το 3΄ φαινόταν ότι ο καμπελ θα έκανε παρτι, και δεν εδωσε εντολή να βοηθηθεί)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Τι πλακα που εχετε ...... χΑΧαχαΧαχΑΧΑΧΑχαΧΑΧΑχαΧΑΧΑ !!!!!

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ολοι πουλοπουλοι το καλοκαιρι.10 πρεπει να παρει ο ταβαριτσ,αλιωσ μια απτα ιδοια

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ολοι πουλοπουλοι το καλοκαιρι.10 πρεπει να παρει ο ταβαριτσ,αλιωσ μια απτα ιδοια
Απ' τον ΠΑΟΚ εννοείς?Ένα σέντερ φορ, ένα αμυντικό χαφ που να ξέρει μπάλα και ένα σέντερ μπακ της προκοπής....α!και έναν στο φτερό που να έχει κάπως σταθερή απόδοση γιατί ο Στοχ και ο Λούκας όποτε θυμούνται παίζουν....

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Εγω πιστευω μπορουμε να προκριθουμε αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μας αφησουν...θα καθαρισει η προκριση απο τηγανι με κανα 2-0...
Ειμαι απο τους μικρους εδω μεσα, αλλα ηδη εχω βαρεθει με αυτα που βλεπω sto Ellada.Για ακομα μια φορα και ας ακουγεται <<μικρο>> οπαδικα πιστευω η διαιτησια με τον εναν ή τον αλλον τροπο θα μας καθαρισει οπως τα περισσοτερα Gay-Π.Α.Ο.Κ. απο Santos και επειτα...μπορει να μην γινονται γκολ οφσαιντ και πεναλτυ αλλα τα ανυπαρκτα φαουλ που κερδιζουν οι παιχτες του γαυρου,κανα 2 οφσαιντ που μας δινουν 2-3 κιτρινες που δεν βγαινουν ειναι αρκετες για αλλοιωση αποτελεσματος χωρις να το παρεις και πολυ χαμπαρι!
Δειτε πχ το πρωτο Gay-Π.Α.Ο.Κ. φετος...πηρε πολλα μετρα στο κεντρο και μπροστα ο γαυρος απο φαουλ που εδινε ο διαιτητης και ανεβαινε η ομαδα...βεβαια δεν δικαιολογει την τεσσαρα αυτο,ουτε την ανυπαρξια του Π.Α.Ο.Κ.αυτο...

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Απ' τον ΠΑΟΚ εννοείς?Ένα σέντερ φορ, ένα αμυντικό χαφ που να ξέρει μπάλα και ένα σέντερ μπακ της προκοπής....α!και έναν στο φτερό που να έχει κάπως σταθερή απόδοση γιατί ο Στοχ και ο Λούκας όποτε θυμούνται παίζουν....
αρα 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom