You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Στελιο μου καλο παιδακι, σε καταλαβαινω απολυτα. το θεμα σου είναι ψυχολογικο. αλλα εγω σε καταλαβα. από ότι λοιπον πιστευω, η μανα σου σε εκανε με ΠΑΟΚ τζη, και την παρατησε και από τοτε εγινες γαυρος. είναι αληθεια? Α και κατι άλλο. Καποτε στον Πειραια, όταν κατεβαιναν ναυτες από άλλες χωρες, οι Πειραιώτισσες κατεβαίνανε στο Λιμανι και παζαρευαν να πηδηχτουν με ναυτες για λιγα ταλιρα. για ρωτα να σου πουν. Ρε αντε σαλτα και μαμησου. Βλακα...Γραφε Ελληνικα δεν καταλαβαινω ΤΟΥΡΚΙΚΑ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ρε παιδια μια ερωτηση...γιατι δεν γραφετε στο θεμα της ομαδας σας να ξεκαβλωσετε;πολυ αγαμια...ρε....κοψτε την πρωινη μαλακια ρε......σας πειραζει....εχουμε και τον αλλο τον βρες να μας λεει μπουγατσοκιμαδες....66 μυνηματα απο το 2010.....ως τωρα....
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.158
- Πόντοι
- 34.538
Γι αυτό δεν τον απαντησα.ρε παιδια μια ερωτηση...γιατι δεν γραφετε στο θεμα της ομαδας σας να ξεκαβλωσετε;πολυ αγαμια...ρε....κοψτε την πρωινη μαλακια ρε......σας πειραζει....εχουμε και τον αλλο τον βρες να μας λεει μπουγατσοκιμαδες....66 μυνηματα απο το 2010.....ως τωρα....
Μπηκε να κανει σαματα,ο αργόσχολος,δουλεια δεν εχει...
Γραψτον στα αρχιδια σου.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καλησπερα πανθηρα...Γι αυτό δεν τον απαντησα.
Μπηκε να κανει σαματα,ο αργόσχολος,δουλεια δεν εχει...
Γραψτον στα αρχιδια σου.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.158
- Πόντοι
- 34.538
Αντε παλι και συ...καλησπερα πανθηρα...
Καταρχήν αντικαλησπεριζω.
Το ονομα μου ΔΕΝ είναι Πανιώνιος.
ΠΑΟΚι είμαι...
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Εσυ μωρη λουλου που λες
Quote from: travestolagnos on Today at 20:04
ρε παιδια μια ερωτηση...γιατι δεν γραφετε στο θεμα της ομαδας σας να ξεκαβλωσετε;πολυ αγαμια...ρε....κοψτε την πρωινη μαλακια ρε......σας πειραζει....εχουμε και τον αλλο τον βρες να μας λεει μπουγατσοκιμαδες....66 μυνηματα απο το 2010.....ως τωρα..
ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΡΕ ΛΟΥΛΗ??
Ε ?
Απ: Άρης ο Ένας
travestolagnos
δηλαδη εσυ που επεσες 2 φορες και πας για τριτη για γελια δεν εισαι;οταν αυτο που πεφτει στο κεφαλι σας δεν ειναι βροχη αλλα φτυσιμο ισω; ξυπνηστε...προς το παρρον καληνυχτα....και τα χερια πανω απο την κουβερτα
πανιβλακα 750 μυνηματα στο θεμα του ΑΡΗ ειναι δικα σου
και τωρα σε επιασε ο πονος τρομπα
Quote from: travestolagnos on Today at 20:04
ρε παιδια μια ερωτηση...γιατι δεν γραφετε στο θεμα της ομαδας σας να ξεκαβλωσετε;πολυ αγαμια...ρε....κοψτε την πρωινη μαλακια ρε......σας πειραζει....εχουμε και τον αλλο τον βρες να μας λεει μπουγατσοκιμαδες....66 μυνηματα απο το 2010.....ως τωρα..
ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΡΕ ΛΟΥΛΗ??
Ε ?
Απ: Άρης ο Ένας
travestolagnos
δηλαδη εσυ που επεσες 2 φορες και πας για τριτη για γελια δεν εισαι;οταν αυτο που πεφτει στο κεφαλι σας δεν ειναι βροχη αλλα φτυσιμο ισω; ξυπνηστε...προς το παρρον καληνυχτα....και τα χερια πανω απο την κουβερτα
πανιβλακα 750 μυνηματα στο θεμα του ΑΡΗ ειναι δικα σου
και τωρα σε επιασε ο πονος τρομπα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μπραβο στελιο...χρειαζοταν να γραψεις τα μυνηματα μου και νατα διαβασεις για να τα εμπεδωσεις........τα μυνηματα αυτα ουτε που θημαμε ποτε τα εγραψα....πως τα ξετρυπωσες βρε.....αξιος...παντως οι συνοπαδοι σου οπως ο μαξιμος ο αζαζελ ο ανγκους εχουν υψηλοτερο επιπεδο απο εσενα...μπορει με καποιους να βριζομαστε καθημερινα αλλα ξερουμε και τα ορια μας.....την επομενη φορα που θα γραψεις κατι για να μου την μπεις ψαξε σε πιο παλια μου μυνηματα...χρησιμοποιω εκει βαρυτερους χαρακτηρισμους....καληνυχτα...αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου..
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Που να τα θυμασαι περασαν και χρονια που τα γραψες...
28/2/14
πριν 10 μερες....
και ο ιδιος σημερα που εχει γραψει 750 μυνηματα στο θεμα του ΑΡΗ μιλαει...
κοψε την πρωινη κανει κακο....δηλαδη εσυ που επεσες 2 φορες και πας για τριτη για γελια δεν εισαι;οταν αυτο που πεφτει στο κεφαλι σας δεν ειναι βροχη αλλα φτυσιμο ισω; ξυπνηστε...προς το παρρον καληνυχτα....και τα χερια πανω απο την κουβερτα
28/2/14
πριν 10 μερες....
και ο ιδιος σημερα που εχει γραψει 750 μυνηματα στο θεμα του ΑΡΗ μιλαει...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ενταξει ρε φιλαρακι μην βαρας... ..ειμαι απαραδεκτος.....απο χτες ζουμε μεγαλες στιγμες......ειναι η εβδομαδα των ζωντανων νεκρωνΑντε παλι και συ...
ΠΑΟΚι είμαι...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Mα διαλεξες και εσυ ενα νικ,μπερδευεται ο αλλος.Αντε παλι και συ...
ΠΑΟΚι είμαι...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.158
- Πόντοι
- 34.538
Γι αυτό το διαλεξα.Mα διαλεξες και εσυ ενα νικ,μπερδευεται ο αλλος.
Α,και μια ερωτηση.Πως μπορω να το αλλαξω?
Επισκέπτης
Ασε τα σαπια τωρα, αφου σε ειδαμε να γραφεις και στο θρεντ του πανιωνιου. Ενταξει το οτι γουσταρεις να γραφεις στο θρεντ του ΠΑΟΚ δεν σε κανει και ΠΑΟΚΙ...πες την αληθεια και μην κρυβεσαι, εξαλου δεν ειναι κακο να εισαι πανιωνακι.Αντε παλι και συ...
ΠΑΟΚι είμαι...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.158
- Πόντοι
- 34.538
Παντως στην Αργεντινη είμαι ΙΝΤΕΠΕΝΤΕΝΤΕ.Ασε τα σαπια τωρα, αφου σε ειδαμε να γραφεις και στο θρεντ του πανιωνιου. Ενταξει το οτι γουσταρεις να γραφεις στο θρεντ του ΠΑΟΚ δεν σε κανει και ΠΑΟΚΙ...πες την αληθεια και μην κρυβεσαι, εξαλου δεν ειναι κακο να εισαι πανιωνακι.
Μπορει να πεσαμε Β' αλλα.....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
"Σύντομα θετικές εξελίξεις..."
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν φιλοξενούμενος στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" του Σκάι. Με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη, σχολίασε τα όσα είπε στην Βουλή το μεσημέρι της Δευτέρας και εξέφρασε την βεβαιότητα πως σε ότι αφορά το θέμα των χρεών θα υπάρχουν σύντομα θετικές εξελίξεις.
"Tην είχε θέσει από πέρσι αυτή την πρόταση για τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ. Είναι παράλογο οι προσαυξήσεις να είναι δυο και τρεις φορές παραπάνω από το πρωτογενές κεφάλαιο. Δεν θα είναι ρύθμιση φωτογραφική και δεν αφορά μόνο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα καλύπτει φυσικά και νομικά πρόσωπα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις"
Επίσης ξεκαθάρισε πως η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο πολιτικό εφετείο στην υπόθεση Δώνη δεν θίγει το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Φαίνεται ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει επιλεκτική τακτική του τι γνωρίζει, τι θυμάται και τι δεν θυμάται. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήγε στο πολιτικό εφετείο. Δεν ζητούμε να κρίνει την ουσία της διαφοράς αλλά γιατί δεν ήταν η νόμιμη σύνθεση του διαιτητικού δικαστηρίου εφέσεως. Εμείς δεν παραβιάζουμε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ο Σαρρής όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε ότι θα περιμένει την απόφαση του Εφετείου. Εμείς έχουμε το δικαίωμα να προσφύγουμε και το έχουμε αναπτύξει στα δικόγραφα που έχουμε αποστείλει"
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ελατε να σας γαμησουμε πουτανες
φερτε και τις αδελφες σας να τις δωσουμε την μητρα παραμασχαλα
το θυμαστε πουτανες το γαμησι;;
φερτε και τις αδελφες σας να τις δωσουμε την μητρα παραμασχαλα
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε εσύ χουλιγκαν και γαμιά του ιντερνέτ… αφού δεν δίνετε εισιτήρια πως θα μας γαμήσετε δεν κατάλαβα? Θα παίξετε μπάλα? Γιατί δεν παίζατε τόσο καιρό να σωθείτε περιμένατε να παίξετε με ομάδα που έχει 40 βαθμούς διαφορά?
Α μη μου πεις ότι θα μπείτε μέσα και θα δείρετε τους παίχτες του ΠΑΟΚ?
Μπείτε αλλά στον El Chaco μην πας μόνο σου γιατί θα τις φας…. Μαζευτείτε πολλοί και ορμήστε σε ένα παίχτη… Μη κάνετε τους ήρωες και πάτε ένας προς ένας γιατί θα έχει γέλιο…
Πάντως ο Ρώσος θα στείλει κάτι άσβερκους κτιστούς … προσέχετε! Μόνο με οργανωμένο ντου μπείτε … με 10 και 20 άτομα θα έχουμε κλάματα!
Μπείτε αλλά στον El Chaco μην πας μόνο σου γιατί θα τις φας…. Μαζευτείτε πολλοί και ορμήστε σε ένα παίχτη… Μη κάνετε τους ήρωες και πάτε ένας προς ένας γιατί θα έχει γέλιο…
Πάντως ο Ρώσος θα στείλει κάτι άσβερκους κτιστούς … προσέχετε! Μόνο με οργανωμένο ντου μπείτε … με 10 και 20 άτομα θα έχουμε κλάματα!
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στειλε οσους θελεις πουτανοπαιδοΝαι ρε εσύ χουλιγκαν και γαμιά του ιντερνέτ… αφού δεν δίνετε εισιτήρια πως θα μας γαμήσετε δεν κατάλαβα? Θα παίξετε μπάλα? Γιατί δεν παίζατε τόσο καιρό να σωθείτε περιμένατε να παίξετε με ομάδα που έχει 40 βαθμούς διαφορά?
να δεις εμεις τι ασβερκους εχουμε...
εμεις ειμαστε τελειωμενοι,δεν εχουμε να χαοσουμε τιποτα,ουτε η τιμωρια μας νοιαζει
ενα σου λεω στην τελευταια προπονηση θα παει ο σουπερ 3 και θα τους πει να καθαρισουν οσους πιο πολλους παικτες του μπαοκ μπορουν
αλλιως θα την πεσουμε στους δικους μας
να φοβασαι παντα αυτον που δεν εχει καμια ελπιδα
το ακους πουτανοπαιδο;;
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ΑΠΟΛΥΤΑ σοβαρα τωρα.....οσοι ειστε θεσσαλονικη μπορειται να μου πειτε ειλικρινα τι συμφερει τον ΠΑΟΚ....να μεινει μονος του με τον ΑΡΗ διαλυμενο και τον ΗΡΑ στη απο κατω(δεν τον βλεπω να καταφερνει ανοδο)η να τον εχει και του χρονου του χεριου του να εχει 6 βαθμουλακια σιγουρα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K