Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ουρουγουάης και συμπαίκτης του Πάμπλο Γκαρσία πέρυσι στην ισπανική Μούρθια μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αμυντικό χαφ του ΠΑΟΚ:

"Ο Πάμπλο είναι μεγάλος μαχητής. Εκτός από τη μπάλα που παίζει, ξέρει και πώς να «φτιάξει» τους συμπαίκτες του, να τους εμπνεύσει, να τους καθοδηγήσει. Πρόκειται για παίκτη που πάνω απ’ όλα βάζει το καλό της ομάδας, τον έχω δει πολλές φορές να παίζει τραυματίας και να μην καταλαβαίνει τίποτα. Ο Πάμπλο δεν μασάει πουθενά και σε κανέναν. Είναι θηρίο ανήμερο, γεννημένος νικητής, τελεία και παύλα.

Ναι, είναι αλήθεια πως όταν βλέπει μπροστά του τον Νάτσο Γκαρσία σεληνιάζεται. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, αυτά σταματάνε με το σφύριγμα της λήξης. Έξω από το γήπεδο ο Πάμπλο είναι ένα ήσυχο παιδί και ένας καλός φίλος. Φυσικά και ήμουν παρών στις «μονομαχίες» με τον Ρόναλντ, στα παιχνίδια της Εθνικής μας με τη Βολιβία. Υπήρξαν και μερικές δυσάρεστες στιγμές, αλλά βέβαια εδώ είναι Αμέρικα Λατίνα και τα αίματα βράζουν, μην το ξεχνάς αυτό. Ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια.

Η ευχή μου πάντως για το ντέρμπι της Κυριακής είναι να νικήσει η ομάδα του Πάμπλο, ο ΠΑΟΚ. Και μεταξύ μας κρίμα που δεν παίζει ο Μάριο Ρεγκέιρο λόγω τραυματισμού. Θα ήταν υπέροχο να του ρίξει μια ξεγυρισμένη δυνατή κλωτσιά ο Πάμπλο για τιμωρία που παίζει στην ίδια ομάδα με τον Νάτσο Γκαρσία (γέλια)!!!"
[youtube=425,350]rfF0zlgtWsU[/youtube]

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
rusty διαφωνώ λίγο μαζί σου όσον αφορά το θέμα του ντερμπι και πως το βλέπουμε οι ΠΑΟΚτσήδες.  Όντως δεν το βλέπουμε όπως οι σκώληκες, ως μια ευκαιρία δηλαδή να αποδείξουμε οτι είμαστε καλύτεροι, ξέρουμε τι είμαστε.  Η διαφορά όμως είναι οτι και εμείς σαν ΠΑΟΚτσήδες το ζούμε το παιχνίδι περισσότερο από τα άλλα, διότι είναι ένας αγώνας που αφορά όλη την πόλη και θέλουμε να κερδίσουμε

Έχει διαφορά λοιπόν, πιο πολύ για την καζούρα μεταξύ φίλων και μετά για το αγωνιστικό...

Εννοείται βέβαια οτι τα παραπάνω αφορούν μόνο τους φιλάθλους, για την ομάδα όλα τα παιχνίδια είναι ή πρέπει να είναι τα ίδια...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αφού δε μπορείς να μιλήσεις σοβαρά άσ'το καλύτερα. Εντάξει έχετε μαγαλύτερη ομάδα. Εσείς φέρατε τη μπάλα στην Ελλάδα, από ατυχία πέσατε 2 φορές, από ατυχία δεν έχετε πάρει 30 πρωταθλήματα, ήταν τυχερός ο τόνι και ο ριμπερί, ήταν τυχερός ο στόικο, τυχερή η σαραγόσα που τη ρίξατε τόσα λίγα γκολ, τυχερός ο γαύρος στον τελικό, το 2003 το χάσατε επειδή δεν είμασταν ίσοι στην Τούμπα....

Φυσικά τα παιδιά του 10 ( από γιάννη αγγέλου μέχρι συνδίκα φυσικά ) είναι μετρ αναβίωσης του παρελθόντος. Αφού δε μιλάς εσύ για παρελθόν τότε μη ξανακούσω για γκάληδες, αντύπες και μαρινέλες.
1ον όταν δεν μας αρέσει αυτό που ακούμε, τότε ο άλλος δεν μιλάει σοβαρά
2ον δεν την έβγαλα έξω για να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη. Είπα μην βιάζεσαι να μιλήσεις για ΦΕΤΟΣ αν έχεις μεγάλη ομάδα
3ον Πέσαμε επειδή δεν παίξαμε μπάλα, χάσαμε το κύπελο επειδή δεν παίξαμε μπάλα, χάσαμε 3-0 επειδή δεν παίξαμε μπάλα
4ον Δεν έναι ανάγκη να μιλήσω εγώ για να επιβεβαιώσω τον Γκάλη. Τον επιβεβαίωσε η ιστορία, εκεί ανήκει και δεν μίλησα ποτέ για παρελθόν.
ΕΣΥ νομίζεις ότι επειδή έχεις 20000 διαρκείας και κάνεις sold out έχεις και μεγάλη ομάδα. Λάθος, λαό έχεις, ομάδα θα δείξει
Μίλησα αρκετά σοβαρά;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παίζεις με ΠΑΟΚ,γριά,Πανιώνιο,γαύρο....αν θα πέσεις,πότε θα ξανανέβεις με Μπέο,Ψωμιάδη,Γιδόπουλο,Καλογιάννη,Μητρόπουλο κλπ στη Β'?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παίζεις με ΠΑΟΚ,γριά,Πανιώνιο,γαύρο....αν θα πέσεις,πότε θα ξανανέβεις με Μπέο,Ψωμιάδη,Γιδόπουλο,Καλογιάννη,Μητρόπουλο κλπ στη Β'?
Μην ανησυχείς θα φωνάξω τον άγιο Βελώνη να μας σώσει

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
μην τα γράφεις αυτά...
θα γεμίσουν τα νοσοκομεία καρδιακούς...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως όποτε στο ποδόσφαιρο ένα αποτέλεσμα είναι σίγουρο,δεν έρχεται...και με ανησυχεί η τύχη του απελπισμένου και του ανύπαρκτου,η σπόντα η στραβοκλωτσιά...γιατί όποιος θυμάται το 1-4 ήταν μαγική εικόνα,ο ΠΑΟΚ έκανε ευκαιρίες και αυτοί έβαζαν γκολ από τις γκάφες του Μιχόπουλου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πάντως όποτε στο ποδόσφαιρο ένα αποτέλεσμα είναι σίγουρο,δεν έρχεται...και με ανησυχεί η τύχη του απελπισμένου και του ανύπαρκτου,η σπόντα η στραβοκλωτσιά...γιατί όποιος θυμάται το 1-4 ήταν μαγική εικόνα,ο ΠΑΟΚ έκανε ευκαιρίες και αυτοί έβαζαν γκολ από τις γκάφες του Μιχόπουλου
Μάλλον ο εγκέφαλός σου είναι ανύπαρκτος αν νομίζεις ότι το 1-4 ήταν μαγική εικόνα. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν. Έ ρε γλέντια αν σας ξεκωλιάσει ο ανύπαρκτος

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξαναλέω ότι θα είναι δύσκολο γιατί δεν έχω την έπαρσή σου. Γι'αυτό "αν", θα σε γλεντήσω καλα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
είσαι εντελώς εκτός κλίματος και δεν καταλαβαίνεις.  Από που γράφεις;  απο το λεμπέτι;

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ε ρε  ψυχοθεραπεία που πέφτει εδώ μέσα με τις ανασφάλειες του καθ'ενός,τελικά  με το ποδόσφαιρο ασχολείται κανείς?                                                                  υγ.  ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ  ΠΑΟΚΑΡΑ  έχω τρέλλα  μεσ'το μυαλοοοοο....                

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
rusty διαφωνώ λίγο μαζί σου όσον αφορά το θέμα του ντερμπι και πως το βλέπουμε οι ΠΑΟΚτσήδες.  Όντως δεν το βλέπουμε όπως οι σκώληκες, ως μια ευκαιρία δηλαδή να αποδείξουμε οτι είμαστε καλύτεροι, ξέρουμε τι είμαστε.  Η διαφορά όμως είναι οτι και εμείς σαν ΠΑΟΚτσήδες το ζούμε το παιχνίδι περισσότερο από τα άλλα, διότι είναι ένας αγώνας που αφορά όλη την πόλη και θέλουμε να κερδίσουμε

Έχει διαφορά λοιπόν, πιο πολύ για την καζούρα μεταξύ φίλων και μετά για το αγωνιστικό...

Εννοείται βέβαια οτι τα παραπάνω αφορούν μόνο τους φιλάθλους, για την ομάδα όλα τα παιχνίδια είναι ή πρέπει να είναι τα ίδια...

Σε αυτό που λες έχεις εν μέρει δίκαιο. Αλλά πιστεύω πως σαν οπαδοί έχουμε ωριμάσει στο θέμα "αφεντικό της πόλης". Η παρουσία του μπάγεβιτς 2,5 χρόνια πιστεύω πως ψήλωσε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Αυτό το έχουμε , ακόμα δεν αισθανόμαστε καν την ανάσα τους για το θέμα της αφεντιάς, σε κάθε επίπεδο. Κάθε ομάδα και επομένως κάθε οπαδός αυτής της ομάδας κυνηγάει αυτό που θέλει να είναι. Εμείς αυτό που κυνηγάμε είναι το ΠΟΚ. Η κίτρινη γειτονιά κυνηγάει εμάς. Προς το παρόν δεν φτάνει. Μπορεί κάποτε όμως να το κάνει. Τότε θα αλλάξουν οι ρόλοι. Σαν παράδειγμα σου αναφέρω την κόντρα των 2 ακατανόμαστων της πρωτεύουσας. Πως ήταν τα κόζια το 85-96 και πως είναι από το 96 μέχρι σήμερα. οι λαγοί ξοδέψαν, διαφημιστήκαν, κάνουν γήπεδο κτλ κτλ αλλά πάλι και φέτος θα το πάρει η τραβεστί από το λιμάνι.

Και επειδή δεν είμαι κομπλεξικός στην αντίστοιχη με τα παιδιά του 10 κατάσταση ήμασταν την δεκαετία του 80 με το μπασκετ. Εμείς τους κυνηγούσαμε αυτοί ήταν πρώτοι.

Όλα αυτά πιστεύω ότι έχουν την επίδρασή τους και στην καζούρα. Θυμήσου πως ήταν όταν πέσαν την  πρώτη φορά και πως όταν πέσαν την δεύτερη. Εγώ προσωπικά δεν είχα καμιά διάθεση να την πω σε κανέναν για την δεύτερη ειλικρινά δεν με ένοιαζε, ενώ την πρώτη... Ακόμα και πέρσι που σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν από πάνω θυμήσου πως κάναν αυτοί μετά το ματς στο παπαναστασίδειο και πως κάναμε εμείς μετά την Τούμπα. Θυμήσου πως κάναν αυτοί μετά την Τούμπα. Τα έριξαν στη διαιτησία, στο χορτάρι, στον δεκαετή τραυματισμό του καράμπελα (που φυσικά στον τελικό ταγάρι τον ανέβαζαν ταγάρι τον κατέβαζαν), στο στρατέγκο κτλ κτλ Αν κέρδιζαν θα είχαν πετύχει τον μεγαλύτερό τους στόχο. Συμφωνώ πως ο διαιτητής τους ψιλογάμησε αλλά αυτά δεν τα λέγαν όταν κερδίζαν οφη , ατρόμητο, ηρακλη κτλ που τα σφυρίγματα τους ευνοούσαν. 

Αυτό που θέλω να πω είναι πως η καζούρα δεν είναι ίδια όπως μέχρι το 97-98. Το θεωρούσες δεδομένο πως ο ρούλης είναι πολύ κάτω από σένα. Μακάρι να συνεχίσουν να είναι σε καλό επίπεδο όπως τα τελευταία 2 χρόνια. Τότε αποκτά νόημα και η καζούρα.

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
1ον όταν δεν μας αρέσει αυτό που ακούμε, τότε ο άλλος δεν μιλάει σοβαρά
2ον δεν την έβγαλα έξω για να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη. Είπα μην βιάζεσαι να μιλήσεις για ΦΕΤΟΣ αν έχεις μεγάλη ομάδα
3ον Πέσαμε επειδή δεν παίξαμε μπάλα, χάσαμε το κύπελο επειδή δεν παίξαμε μπάλα, χάσαμε 3-0 επειδή δεν παίξαμε μπάλα
4ον Δεν έναι ανάγκη να μιλήσω εγώ για να επιβεβαιώσω τον Γκάλη. Τον επιβεβαίωσε η ιστορία, εκεί ανήκει και δεν μίλησα ποτέ για παρελθόν.
ΕΣΥ νομίζεις ότι επειδή έχεις 20000 διαρκείας και κάνεις sold out έχεις και μεγάλη ομάδα. Λάθος, λαό έχεις, ομάδα θα δείξει
Μίλησα αρκετά σοβαρά;

Δεν είπα πουθενά ότι έχω μεγάλη ομάδα. Είπα όμως ότι έχω μεγαλύτερη ομάδα από σένα γενικά. Tα τελευταία 2 χρόνια η ρόμα περνάει την μίλαν. Αυτό σημαίνει ότι η ρόμα είναι μεγαλύτερη ομάδα από τη μίλαν; Πρέπει να παγιωθεί μια τέτοια κατασταση με διάρκεια για να πούμε κάτι τέτοιο. Με δύο χρόνια δεν γίνεται τίποτα. Και μη ξεχνάς ότι πρόπερσι εγώ έδωσα την 4η θέση επείδή δεν θα έπαιζα ούτως η άλλως ευρώπη. Αν δεν πιστεύεις οι αποδόσεις των τότε αγώνων είναι το μεγαλύτερο πειστήριο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σεβαστά αυτά που λες αν και διαφωνώ με τα περισσότερα. Αν σε ενδιαφέρει η άποψη της αντίπερα όχθης μάθε πως αν νικήσουμε, αυτά που θα ακούσεις (όχι εσύ προσωπικά αλλά αρκετοί απο εδώ μέσα) θα έχουν να κάνουν μόνο με την έπαρσή σου όλες αυτές τις μέρες. Καλό είναι επίσης να μην μιλάμε για το παρελθόν. Άστο πια πέρασε.

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σεβαστά αυτά που λες αν και διαφωνώ με τα περισσότερα. Αν σε ενδιαφέρει η άποψη της αντίπερα όχθης μάθε πως αν νικήσουμε, αυτά που θα ακούσεις (όχι εσύ προσωπικά αλλά αρκετοί απο εδώ μέσα) θα έχουν να κάνουν μόνο με την έπαρσή σου όλες αυτές τις μέρες. Καλό είναι επίσης να μην μιλάμε για το παρελθόν. Άστο πια πέρασε.

Πάντως εγώ προσωπικά δεν επέδειξα πουθενά έπαρση. Πάντα λέω ότι βλέπω και ότι καταλαβαίνω. Είχα προβλέψει εδώ και 2-3 εβδομάδες 4η θέση για εμάς και εμμένω σε αυτό με βάση αυτά που βλέπω. Επίσης σε προηγούμενο post μου δεν απέκλεισα το ενδεχόμενο να κερδίσετε. Νομίζω κάτι έγραφα για τοπικό ντέρμπι κτλ κτλ δεν θυμάμαι ακριβώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom