Και για να μην ξεχνιόμαστε....
κάποιοι κατούρησαν έξω απ' το χωράφι τους:
http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Super-3%20Gay!!.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλά μιλάμε τρομερή μαγκιά. Ψαρώσαμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Για θύμησέ μου...Πουλάς τρέλα; Όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ είναι ματς της χρονιάς.
Καλώς τα αρχίδια μας τα δυό. Ευτυχώς έχεις κέφια γιατί ένα άγχος το είχαμε...Καλημερα στα ΑΡΕΙΑΝΑ παιδια γιατι εχω κεφια -στα φιλαρακια του ΠΑΟΚ ειναι δεδομενη.Μαγκακια του ρουλη απο δευτερα(μετα την ψωλια)να παρετε στην διοικηση της υπερομαδας σας τον ΠΕΤΡΑΚΗ τον κοκαλη που ειναι και ανεργο το παιδι τωρα...
Η περσυνή χρονιά δεν είναι μακρυά. Οι σπασμένοι σύνδεσμοι επίσηςΓια θύμησέ μου...
Φιλαράκο αυτό δε μου λέει τίποτα απολύτως. Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά της παπαναστασίου σε κάθε ματς βρίζουν πρωτίστως ΠΑΟΚ. Οι χουλιγκανισμοί που ανέφερες είναι απλά χουλιγκανισμοί. Και με γριές έχει πέσει ξύλο ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Άρα αντίπαλός μας είναι η γριά;;;;Η περσυνή χρονιά δεν είναι μακρυά. Οι σπασμένοι σύνδεσμοι επίσης
Εμείς με την ομάδα "στάση γιάννη αγγέλου" ασχολούμαστε μόνο τη προηγούμενη αγωνιστική και κατά τη διάρκεια του ματς.
Επισκέπτης
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Καλά μιλάμε τρομερή μαγκιά. Ψαρώσαμε
3 τα ξημερωματα κανουν γκραφιτι τα ζωα αντι να ριχνουν κανα πουτσο..
χουλιγκαν των σπρευ-τελειωμενες αδελφες οι ζμπαουγκ & οι πρασινοι λαγοι..
χωρις σωσιβιο λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεε..
Το ότι αυτοί οι χουλιγκανισμοί γίνονται συχνά - πυκνά δεν σου λέει τίποτα; Και κάνεις λάθος για το ότι "τα παιδιά της παπαναστασίου σε κάθε ματς βρίζουν πρωτίστως ΠΑΟΚ"Φιλαράκο αυτό δε μου λέει τίποτα απολύτως. Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά της παπαναστασίου σε κάθε ματς βρίζουν πρωτίστως ΠΑΟΚ. Οι χουλιγκανισμοί που ανέφερες είναι απλά χουλιγκανισμοί. Και με γριές έχει πέσει ξύλο ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Άρα αντίπαλός μας είναι η γριά;;;;
Εμείς με την ομάδα "στάση γιάννη αγγέλου" ασχολούμαστε μόνο τη προηγούμενη αγωνιστική και κατά τη διάρκεια του ματς.
Τέλος πάντων δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ότι και να λέμε οπότε...καλή καρδιά.
Υ.Γ. Ο άλλος θα εξαφανιστεί άμα χάσετε. Για τόσο ασήμαντο ματς μιλάμε
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Είσαι εντελώς εκτός πνεύματος, προσπάθησα έμμεσα να σου δώσω να το καταλάβεις αλλά μάταια...
Κρίμα γιατί δεν φαίνεσαι για πιτσιρίκι
Μακάρι να ήμουν πιτσιρίκι κολλητέ. Τώρα αν δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου άλλου παπά ευαγγέλιοΕίσαι εντελώς εκτός πνεύματος, προσπάθησα έμμεσα να σου δώσω να το καταλάβεις αλλά μάταια...
Κρίμα γιατί δεν φαίνεσαι για πιτσιρίκι
Όλα τα ματς είναι σημαντικά σε ένα πρωτάθλημα...Το ότι αυτοί οι χουλιγκανισμοί γίνονται συχνά - πυκνά δεν σου λέει τίποτα; Και κάνεις λάθος για το ότι "τα παιδιά της παπαναστασίου σε κάθε ματς βρίζουν πρωτίστως ΠΑΟΚ"
Τέλος πάντων δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ότι και να λέμε οπότε...καλή καρδιά.
Αλλά με άρη είναι αρκετά κλικ πιο κάτω από ότι με τραβεστί πειραιώτη, βαζελάκι και ξαδέρφη. Κάποτε τα ΠΑΟΚ- ρούλα είχαν μεγαλύτερη αξία. Αλλά μη ξεχνάς πως απο το 92 μέχρι σήμερα έπεσες 2 φορές και γενικότερα η πορεία σου ήταν τραγική. Η μεγαλύτερη στιγμή σου ήταν το 1-4. Με 2 χρόνια καλύτερης πορείας από εμάς δεν αλλάζουν τα προηγούμενα 15 χρόνια. Ξέρεις πολύ καλά πως αυτά τα 2 χρόνια οι ομάδες έκαναν τις παρενθέσεις τους.
Κάτσε ρε αδελφέ. Για το αν οι ομάδες έκαναν παρενθέσεις θα φανεί στο μέλλον. Όπως επίσης και το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Μην το σκαλίζεις.Όλα τα ματς είναι σημαντικά σε ένα πρωτάθλημα...
Αλλά με άρη είναι αρκετά κλικ πιο κάτω από ότι με τραβεστί πειραιώτη, βαζελάκι και ξαδέρφη. Κάποτε τα ΠΑΟΚ- ρούλα είχαν μεγαλύτερη αξία. Αλλά μη ξεχνάς πως απο το 92 μέχρι σήμερα έπεσες 2 φορές και γενικότερα η πορεία σου ήταν τραγική. Η μεγαλύτερη στιγμή σου ήταν το 1-4. Με 2 χρόνια καλύτερης πορείας από εμάς δεν αλλάζουν τα προηγούμενα 15 χρόνια. Ξέρεις πολύ καλά πως αυτά τα 2 χρόνια οι ομάδες έκαναν τις παρενθέσεις τους.
Απλά σου εξήγω τους λόγους για τους οποίους ένα ΠΑΟΚ - αρης δεν έχει για εμάς τόσο μεγάλη αξία όσο για εσάς. Εσείς προσπαθείτε να αποδείξετε ότι έχετε μεγαλύτερη ομάδα, όχι εμείς. Προς το παρόν είναι δεδομένο.Κάτσε ρε αδελφέ. Για το αν οι ομάδες έκαναν παρενθέσεις θα φανεί στο μέλλον. Όπως επίσης και το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Μην το σκαλίζεις.
το ότι ΔΕΝ έχετε μεγάλη ομάδα είναι γνωστό από την κατάταξή σας στην βαθμολογία. Το τι θα γίνει φέτος θα το δούμε. Μην μου μιλήσεις πάλι για πριν 5 ή 15 χρόνια, δεν έχει καμία σημασία.Απλά σου εξήγω τους λόγους για τους οποίους ένα ΠΑΟΚ - αρης δεν έχει για εμάς τόσο μεγάλη αξία όσο για εσάς. Εσείς προσπαθείτε να αποδείξετε ότι έχετε μεγαλύτερη ομάδα, όχι εμείς. Προς το παρόν είναι δεδομένο.
Αφού δε μπορείς να μιλήσεις σοβαρά άσ'το καλύτερα. Εντάξει έχετε μαγαλύτερη ομάδα. Εσείς φέρατε τη μπάλα στην Ελλάδα, από ατυχία πέσατε 2 φορές, από ατυχία δεν έχετε πάρει 30 πρωταθλήματα, ήταν τυχερός ο τόνι και ο ριμπερί, ήταν τυχερός ο στόικο, τυχερή η σαραγόσα που τη ρίξατε τόσα λίγα γκολ, τυχερός ο γαύρος στον τελικό, το 2003 το χάσατε επειδή δεν είμασταν ίσοι στην Τούμπα....το ότι ΔΕΝ έχετε μεγάλη ομάδα είναι γνωστό από την κατάταξή σας στην βαθμολογία. Το τι θα γίνει φέτος θα το δούμε. Μην μου μιλήσεις πάλι για πριν 5 ή 15 χρόνια, δεν έχει καμία σημασία.
Φυσικά τα παιδιά του 10 ( από γιάννη αγγέλου μέχρι συνδίκα φυσικά ) είναι μετρ αναβίωσης του παρελθόντος. Αφού δε μιλάς εσύ για παρελθόν τότε μη ξανακούσω για γκάληδες, αντύπες και μαρινέλες.
έρχονται με τον...Ντελόρτε(ο άλλος στο ράδιο έλεγε ξέρεις τί είναι να βάζεις γκολ στην Μπόκα,σημαίνει ότι είναι παικταράς!!!)
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 815
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 88K