Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε μαλάκα stim,τι γίνεται πάνω με το ντέρμπι για πες,μετέφερε κλίμα.
Σοβαρά όχι παπαριές.

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ήρεμα τα πράγματα σε γενικές γραμμές..Μετά τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχει μια ψιλοξενερωσιά γενικά και αυτό φαίνεται και απο την κίνηση των εισητηρίων μέχρι στιγμής...Αλλα την Κυριακή πιστεύω θα βράζει το γήπεδο και το κλίμα δεν σηκώνει μη νίκη..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω θα ελεγα οτι το γηπεδο θα γεμισει οχι τοσο για να υποστηριξει τον παοκ οσο για να εκφρασει τα αντιολυμπιακα αισθηματα του...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το ίδιο και σε μας η νίκη είναι μονόδρομος.Αλλά με την ψυχολογία και των δύο μάλλον η φιλική ισοπαλία όπως και πέρσι είναι πιθανή.Μακάρι να μην υπάρχουν φασαρίες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εγω θα ελεγα οτι το γηπεδο θα γεμισει οχι τοσο για να υποστηριξει τον παοκ οσο για να εκφρασει τα αντιολυμπιακα αισθηματα του...
Ο "μισητός" Ολυμπιακός πορώνει πιο πολύ απ τον κακό αγωνιστικά αυτή την εποχή Πάοκ.Σωστό είναι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Το ίδιο και σε μας η νίκη είναι μονόδρομος.Αλλά με την ψυχολογία και των δύο μάλλον η φιλική ισοπαλία όπως και πέρσι είναι πιθανή.Μακάρι να μην υπάρχουν φασαρίες.
μονοδρομος γιατι;θα χασεις το πρωταθλημα;απλα να σου θυμισω οτι οι πααικτες ειναι εργαζομενοι στην πααε....δεν ειναι οπααδοι ουτε σκεφτονται οπαδικα.....πλην ελαχιστων εξαιρεσεων..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
μονοδρομος γιατι;θα χασεις το πρωταθλημα;απλα να σου θυμισω οτι οι πααικτες ειναι εργαζομενοι στην πααε....δεν ειναι οπααδοι ουτε σκεφτονται οπαδικα.....πλην ελαχιστων εξαιρεσεων..
Βρε ούτε εγώ ούτε εσύ θα χάσεις τίποτα.Εγώ θα το πάρω εσύ θα μπεις play off.και μη μου πεις οτι οι 3 βαθμοί αυτοί είναι απ αυτούς που λες πριν καιρό "σίγουρο τρίποντο".Σίγουρο ή σχεδόν σίγουρο ούτε για μας είναι.Απλά η συγκυρία(Δικά σου προβλήματα - ήττα δική μου με Παο)ευνοούν λίγο ακόμα την "αντιπαλότητα".

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Βρε ούτε εγώ ούτε εσύ θα χάσεις τίποτα.Εγώ θα το πάρω εσύ θα μπεις play off.και μη μου πεις οτι οι 3 βαθμοί αυτοί ειναι απ αυτούς που λες πριν καιρό "σιγουρο τρίποντο".Σιγουρο ή σχεδόν σίγουρο ούτε για μας είναι.Απλά οι συγκυρία(Δικά σου προβληματα-ήττα δική μου με Παο)ευνοούν λίγο ακόμα την "αντιπαλότητα".
ο νικητης θα κερδισει ποντους στην ψυχολογια....αυτο το ματς τιποτα αλλο δεν προσφερει...οι αγωνες του κυπελλου εχουν περισοτερη σημασιαα..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ο νικητης θα κερδισει ποντους στην ψυχολογια....αυτο το ματς τιποτα αλλο δεν προσφερει...οι αγωνες του κυπελλου εχουν περισοτερη σημασιαα..
Συμφωνώ για το ματς απόλυτα.Για το κύπελο τι να σου πω,στ ααρχίδια μου το γράφω(προσωπικά)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Συμφωνώ για το ματς απόλυτα.Για το κύπελο τι να σου πω,στ ααρχίδια μου το γράφω(προσωπικά)
ενα κυπελλο στον ολυμπιακο δεν προσφερει απολυτως τιποτα....στον παοκση θα προσφερει χααρα και ικανοποιηση...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Εσυ μπορεί...Το 99% των γαυρων όμως οχι..Και κυρίως για τον χοντρό..Και αυτό φαίνεται και απο τις ημρεομηνίες της ΕΠΟ για τους ημιτελικούς..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κι αυτό καλό δε το λες για τον Πάοκ,λογικό ναι καλό όχι.
το πρωταθλημα και η συμετοχη στους ομιλους του τσου-λου θα δωσει χαρα στον παοκση.....πρωταθλημα πεταξε εδω και κατι μηνες...τι μας εμεινε;το κυπελλο και η δευτερη θεση που δινεις προκριματικα...οποτα και το κυπελλο θα δωσει χαρα..

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ενα κυπελλο στον ολυμπιακο δεν προσφερει απολυτως τιποτα....στον παοκση θα προσφερει χααρα και ικανοποιηση...

Δεν προσφέρει τίποτα στον γαυρο? :2funny: εδω γελάμε..Ο μέσος γαυρος προτιμάει να αποκλειστεί απο την Μαντσεστερ με διασυρμό κι ολας παρα να αποκλειστεί στο κύπελο και ειδικά απο τον ΠΑΟΚ..Λες και δεν τα ξερουμε..

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν προσφέρει τίποτα στον γαυρο? :2funny: εδω γελάμε..Ο μέσος γαυρος προτιμάει να αποκλειστεί απο την Μαντσεστερ με διασυρμό κι ολας παρα να αποκλειστεί στο κύπελο και ειδικά απο τον ΠΑΟΚ..Λες και δεν τα ξερουμε..

Ο μέσος γαύρος θέλει πρόκριση στους 8, Πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, Κύπελλο εναντίον της βαζέλας!

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ο μέσος γαύρος θέλει πρόκριση στους 8, Πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, Κύπελλο εναντίον της βαζέλας!

Στα αρχίδια του η προκριση..Να αποκλείσει ΠΑΟΚ και να νικήσει τη βαζελα στον τελικό..Αυτός είναι ο στόχος του γαυρου και του σαπιοκοιλιά..

Το πε και άλλος στο βίντεο άλλωστε..Στα αρχίδια μας η μαντσεστερ...Πως θα κυκλοφορήσουμε αυριο εδω μας νοιάζει...Μέχρι εκει φτάνει το αποβλακωμένο μυαλό του μεσου γαύρου που δεν έχει χορτάσει πέτσινα και μαιμουδίστικα..

Επισκέπτης
Ειναι το ποιο εμπορικο παιχνιδι της χρονιας αυτο. Για αυτο το λογο το τιμαει ιδιαιτερα η επαρχια. Σχεδον τα 2/3 σε τετοια παιχνιδια ειναι απο επαρχια και σε αυτο το ματς ερχονται και πολλοι πιτσιρικαδες πρωτη φορα για το βαφτισμα  :grin: αλλα και μεγαλυτερη 15 εως 18-20 το πολυ που ποιο μικρη ηταν γαυρο-βαζελοι κυριος, αλλα οπως ειναι γνωστο στις περισσοτερες πολης της μακεδονιας επικρατουν οι ΠΑΟΚτσηδες και οσοι γεννηθηκαν γενιτσαροι αργα η γρηγορα μπαινουν στον ισιο δρομο.  :cheesy:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ρε τουρκακια δηθεν αντιολυμπιακοι
στον τελικο στο καυτανζογλειο πριν μερικα χρονια Αρης-Ολυμπιακος με ποιον εισασταν?? 100 τουρκους εχω ρωτησει και οι 100 με τον ολυμπιακο ηταν

ο κουδας τι εγινε απεδρασε η ακομα τον εχουν στον πειραια κλειδωμενο μετα την απαγωγη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιδιαααααα

Επισκέπτης
Ρε τουρκακια δηθεν αντιολυμπιακοι
στον τελικο στο καυτανζογλειο πριν μερικα χρονια Αρης-Ολυμπιακος με ποιον εισασταν?? 100 τουρκους εχω ρητησε και οι 100 με τον ολυμπιακο ηταν

ο κουδας τι εγινε απεδρασε η ακομα τον εχουν στον πειραια κλειδωμενο μετα την απαγωγη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιδιαααααα
Οι παοκτσηδες της επαρχιας ειναι αντιολυμπιακοι, λιγοτερο αντιαρειανοι γιατι τα σκουληκια τα βλεπεις σπανια εκτος θεσσαλονικης.Αντε να δεις σε κανα δυο τρεις πολης οπως η κατερινη,σερρες, δραμα ψιλοφασαριες γιατι υπαρχουν και λιγα ερπετα.Οι θεσσαλονικεις παοκτσηδες ειναι αντιολυμπιακοι,αντιαρειανοι σχεδον το ιδιο. δλδ ο παοκτσης προτιμαει το ΠΑΟΚ-σκουλικη παρα ΠΑΟΚ-βαζελος. δεν ξερω αν με πιανεις  :birdman: Θυμαμαι στον τελικο κυπελλου στην ΤΟΥΜΠΑ που σας κερδισαμε, φωναζαμε συνθηματα του ηρακλη καλλιτερα και απ της γριες,  ηρα ζουμε ευρωπη να σε δουμε  :2funny: για καζουρα και καλα γιατι παιζατε μετα με την γρια για το ποιος θα βγει ευρωπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom