gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
με τον βαζελο μανΓιατί ποιο ματς έγινε για το στοίχημα?
με τον βαζελο μανΓιατί ποιο ματς έγινε για το στοίχημα?
απο δω μεχρι την κουβαΤο 0-3 ήταν στημένο δηλαδή?
Το 0-3 ήταν στημένο δηλαδή?με τον βαζελο μαν
απλος φιλαθλος.....θρησκεια μου ειναι ο θρυλος απλαΕίσαι Ολυμπιακός?
Είσαι Ολυμπιακός?απο δω μεχρι την κουβα
Δηλαδή ο ΠΑΟ δεν νίκησε με την αξία του, απλά ήταν στημένο....αυτό θες να πεις....απλος φιλαθλος.....θρησκεια μου ειναι ο θρυλος απλα
Δεν σου ειπα να μην ανακατευεσαι στα αθλητικα μαν.απλος φιλαθλος.....θρησκεια μου ειναι ο θρυλος απλα
ετσι νομιζω μαν....Δηλαδή ο ΠΑΟ δεν νίκησε με την αξία του, απλά ήταν στημένο....αυτό θες να πεις....
Γιατί ποιο ματς έγινε για το στοίχημα?
με τον βαζελο μαν
Το 0-3 ήταν στημένο δηλαδή?
απο δω μεχρι την κουβα
Δηλαδή ο ΠΑΟ δεν νίκησε με την αξία του, απλά ήταν στημένο....αυτό θες να πεις....
μπορουμε να μιλαμε ωρες με την βιρνα-ολλανδο για μπαλα
Δηλαδή ο ΠΑΟ δεν νίκησε με την αξία του, απλά ήταν στημένο....αυτό θες να πεις....
Δηλαδή θες να πεις πως.....μπορουμε να μιλαμε ωρες με την βιρνα-ολλανδο για μπαλα
Ε φυσικά, αφού αυτά που λες είναι σενάρια για την Λάμψη....μπορουμε να μιλαμε ωρες με την βιρνα-ολλανδο για μπαλα
τα πραγματα εχουν ως εξης....εχουμε εναν γαυρο που προσπαθει να συνελθει απο την 3αρα....την επομενη εβδομαδα παιζει το ματς της 10ετιας στο μαντσεστερ......το πιο λογικο ειναι να κρατησουν δυναμεις.....εχασαν το αητητο .....19 βαθμους περνανε.....οποτε σου λεει τι19 τι16 βαθμους διαφορα......το πρωταθλημα δεν το χανω......στον παοκ ειχαμε αλλαγη προπονητη,,,,,οι παικτες δεν εχουν καμια δικαιολογια γιατι ξερουν οτι ο κοσμος θα ξεσπασει πανω τους....οποτε τα βαζεις κατω.....δεν νομιζω να ξεχασα κατι και λες το παιχνιδι ειναι ασσος.
τα πραγματα εχουν ως εξης....εχουμε εναν γαυρο που προσπαθει να συνελθει απο την 3αρα....την επομενη εβδομαδα παιζει το ματς της 10ετιας στο μαντσεστερ......το πιο λογικο ειναι να κρατησουν δυναμεις.....εχασαν το αητητο .....19 βαθμους περνανε.....οποτε σου λεει τι19 τι16 βαθμους διαφορα......το πρωταθλημα δεν το χανω......στον παοκ ειχαμε αλλαγη προπονητη,,,,,οι παικτες δεν εχουν καμια δικαιολογια γιατι ξερουν οτι ο κοσμος θα ξεσπασει πανω τους....οποτε τα βαζεις κατω.....δεν νομιζω να ξεχασα κατι και λες το παιχνιδι ειναι ασσος.
την μεθεπομενη παιζει;εγω ειχα την εντυπωση αυτη...... σιγουρα τους οπαδους του γαυρου δεν θα τους αρεσει αλλα ο παικτης σκεφτεται σαν παικτης και οχι σαν οπαδος..ο γαυρος δεν παιζει την επομενη, αλλα τη μεθεπομενη εβδομαδα Αγγλια
κ επιπλεον 2 σερι ηττα δεν νομιζω κ να τους ενθουσιασει...πρακτικα εννοειται δεν εχουν θεμα...
Το βασικότερο ξέχασες... ΕΙΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ!!!
για να ειμαι ειληκρινης πηγα να κανω στο παιχνιδι στοιχηματικη προσεγγιση........στην εδρα μου εχεις δικιο ειμαι παοκ....στα εκτος εδρας φετος ποναω...Το βασικότερο ξέχασες... ΕΙΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ!!!
Το γεγονος πως δεν παιρνει για αλλη γκελα τους παικτες του ολυμπιακο δεν το σκεφτηκες;τα πραγματα εχουν ως εξης....εχουμε εναν γαυρο που προσπαθει να συνελθει απο την 3αρα....την επομενη εβδομαδα παιζει το ματς της 10ετιας στο μαντσεστερ......το πιο λογικο ειναι να κρατησουν δυναμεις.....εχασαν το αητητο .....19 βαθμους περνανε.....οποτε σου λεει τι19 τι16 βαθμους διαφορα......το πρωταθλημα δεν το χανω......στον παοκ ειχαμε αλλαγη προπονητη,,,,,οι παικτες δεν εχουν καμια δικαιολογια γιατι ξερουν οτι ο κοσμος θα ξεσπασει πανω τους....οποτε τα βαζεις κατω.....δεν νομιζω να ξεχασα κατι και λες το παιχνιδι ειναι ασσος.