Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω εχω μια απορια ρε τύπε.
Βαρεθηκα να ακουω οτι ο Σαββιδης εχει λεφτα αλλά δυστυχως ακομη μαθαινει το ποδοσφαιρο.
Ε πώς στο διαολο μαθαινουν ομως το ποδοσφαιρο τοσο γρηγορα κατι προεδροι του παναιτωλικου και του πανθρακικου και φερνουν μια χαρα ξενους, και δεν μπορει να μαθει ο προεδρος του ΠΑΟΚ και φερνει κατι παλτα? Εχει ο ΠΑΟΚ παικτη σαν τον Ιγκορ του Πανθρακικου?
Το προβλημα προφανως ειναι οτι οταν μυριστουν ψητο τα λαμογια, τρεχουν και κολλανε για να παιρνουν τις μιζουλες τους.
καταρχας διοικηση απο το τηλεφωνο και απο το σκαιπ δεν γινεται....δευτερο...η κεφαλη στην διοικηση αλλαξε....ολοι οσοι εργαζονται στα γραφεια μειναν οι ιδιοι....θες να πουμε και αλλα;οταν εχεις πρωην ποδοσφαιριστες στηνδιοικηση βλεπουν τους παικτες σαν φιλαρακια....πολλες οι μαλακιες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω εχω μια απορια ρε τύπε.
Βαρεθηκα να ακουω οτι ο Σαββιδης εχει λεφτα αλλά δυστυχως ακομη μαθαινει το ποδοσφαιρο.
Τι ακριβως μαθαινει δηλαδη;
Η δικια του δουλεια ειναι να βαζει τα φραγκα, για τα αλλα θεματα υπαρχει το αναλογο τμημα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η δικια του δουλεια ειναι να βαζει τα φραγκα, για τα αλλα θεματα υπαρχει το αναλογο τμημα.
Ε κατσε ρε διαλυμενη ομαδα πηρε να λεμε και τα σωστα.Και ο κοκκαλης το ιδιο,και τα πρωτα χρονια εφαγε πολλες κατραπακιες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Aν το παρουμε ετσι, ούτε δικη του δουλεια ειναι να βαζει τα φραγκα.
Ανωνυμη εταιρια ειναι ο ΠΑΟΚ, εχει ταμειο, λογιστηριο, εσοδα και εξοδα. Στην Ρεαλ βαζει τα λεφτα ο προεδρος της?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια σορι για τη διακοπή αλλά επειδή προλάβατε και γράψατε πολλές σελίδες...
Τι γνώμη έχετε για το γκολ του ΠΑΟΚ? Πέρασε τη γραμμή...
Εμένα μου φάνηκε πως ναι.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Να πας σε εναν οφθαλμιατρο αυριο τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχεις καπου τη φαση?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σχολιο Παοκτζή κάτω απ το άρθροπ του gazzetta για το ματς που έχασε με 3-0 ο Πάοκ

"ΠΟΣΟ πολυ σας ενοχλει η ΠΑΟΚΑΡΑ ρε ευρωπαιοι εκει στην Uefa?? Mας πεταξαν εξω με το ετσι θελω. Ανυπαρκτο γκολ απο την Μπενφικα μεσα στην Τουμπα,ανυπαρκτα οφσαιντ που σιγουρα θα ειχαμε παστελωσει 2 3 γκολακια και 1 πεναλτυ που δεν μας εδωσαν.
Σημερα δεν μας εδωσαν 2 πεντακαθαρα πεναλτυ, 1 οφσαιντ που ηταν σιγουρο γκολ, μουφα φαουλ απο το οποιο εγινε το 1-0, το 3-0 παλι οφσαιντ.Η ΠΑΟΚΑΡΑ σημερα προκριθηκε στις καρδιες μας!Σας ποναει πολυ ο δικεφαλος στο στηθος και η γαλανολευκη διπλα του!!!Θα τα πουμε του χρονου"

Χωρίς σχόλια.

Καταντάει αρρώστια αυτό το πράμα με τη διαιτησία, πραγματικά. Έχει μπει στο αίμα τους

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Aν το παρουμε ετσι, ούτε δικη του δουλεια ειναι να βαζει τα φραγκα.
Ανωνυμη εταιρια ειναι ο ΠΑΟΚ, εχει ταμειο, λογιστηριο, εσοδα και εξοδα. Στην Ρεαλ βαζει τα λεφτα ο προεδρος της?
Σαν επιχειρματιες κανουν μια αρχικη επενδυση.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Αφορμές έχουν δώσει αρκετοί. Το θέμα είναι ότι δίνουν και άλλοθι
οποτε παρτο καθαρα γιατι εχεις καλυτερη ομαδα και μην σφαζεις παναιτωλικους,ατρομητους κτλ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ελλάδα και καθαρό γιατρέ δεν πάνε μαζί :grin:
δλδ πρεπει να εισαι 20 ποντους μπροστα?
παρτο με 9 τι εγινε δλδ?
αλλα ο χοντρο αλλον ενα χρονο ειναι τα ψωμια του μετα ο τιγρης θα τον ξεφουσκωσει για τα καλα αν βεβαια δεν την εχει κοπανησει ως τοτε

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
παρτο με 9 τι εγινε δλδ?
αλλα ο χοντρο αλλον ενα χρονο ειναι τα ψωμια του μετα ο τιγρης θα τον ξεφουσκωσει για τα καλα αν βεβαια δεν την εχει κοπανησει ως τοτε
Ρε Αλέφα τι είναι αυτά που λες?Πες για τον Κόκκαλη, τον εθνικό ευεργέτη του ποδοσφαίρου! :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παρτο με 9 τι εγινε δλδ?
Σκοπος δεν ειναι να ασχολουμαστε με τιγρηδες μαρινακιδες και τσαρους,το καλο
θα ειναι να κατσουν ολοι μαζι,να τα βρουν,να μοιρασουν τα σπορια στα ισια μπας και δουμε
λιγη μπαλιτσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
παρτο με 9 τι εγινε δλδ?
Εχεις ιδεα απο ψυχωση?
Εδω καποτε τολμησε να κανει ενα σχολιο για τα ιερα και τα οσια ο Κατανετς και απολυθηκε την αλλη μερα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
παρτο με 9 τι εγινε δλδ?

Έτσι όπως είναι δομικά το ποδόσφαιρο στην ελλάδα (κι όχι μόνο αυτό) πάντα θα υπάρχει ένας μαρινάκης, κόκκαλης, στο μέλλον ίσως τίγρης αν και επιφυλλάσομαι κοκ... Το πρόβλημα δεν είναι στα πρόσωπα, αυτό δεν καταλαβαίνουν τα χαϊβάνια και θέλουν να το παίξουν κάθαρση και ποτάμι σαν τον Θεοδωράκη

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Σκοπος δεν ειναι να ασχολουμαστε με τιγρηδες μαρινακιδες και τσαρους,το καλο
θα ειναι να κατσουν ολοι μαζι,να τα βρουν,να μοιρασουν τα σπορια στα ισια μπας και δουμε
λιγη μπαλιτσα.
αυτο ξεχασε το δεν υπαρχει περιπτωση ουτε το 3000 να γινει δυστηχως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom