Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
παντως για την εικονα της ομαδας δεν φταιει ο σαβιδης....προπονητης και παικτες φταινε......
η εικονα έχει και φιγούρες μέσα που κάποιος τις ψώνισε,και μάλλον δεν ειναι ο Στέφενς.Τακτικά μπορεί να φταίει να το δεχτώ.Οταν το καλοκαίρι κάνεις μεγάλες δηλώσεις θα πρέπει να τις στηρίξεις και με έργα(και λεφτά).Διοίκηση σοβαρή σου λείπει που ειναι το Α και το Ω.Μετά κοιτάς τα υπόλοιπα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στο ρελαντι η μπενφικα ρεεε ξυπνατε που ειναι ο ιβαν ο τρομερος;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η εικονα έχει και φιγούρες μέσα που κάποιος τις ψώνισε,και μάλλον δεν ειναι ο Στέφενς.Τακτικά μπορεί να φταίει να το δεχτώ.Οταν το καλοκαίρι κάνεις μεγάλες δηλώσεις θα πρέπει να τις στηρίξεις και με έργα(και λεφτά).Διοίκηση σοβαρή σου λείπει που ειναι το Α και το Ω.Μετά κοιτάς τα υπόλοιπα.
το ποδοσφαιρο ειναι μια μπιζνα που ακομα την μαθαινει ο ιβαν...εχει κανει χοντρες μαλακιες.....αλλα μαθαινει....δηλαδη ο κοκαλης η ο μαρινακης στην πρωτη τους χρονια στον γαυρο πηραν πρωταθλημα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εισαι δλδ τι λες οτι αν δεν γινει η ρυθμηση θα τολμησουν να πειραξουν την ομαδα?
το κιεβο θα μοιαζει με παιδικο παρτυ μετα :rockon: :rockon:
Κάποτε αυτα.
Τωρα ο οποιοσδηποτε να εισαι, την εχεις ασχημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το ποδοσφαιρο ειναι μια μπιζνα που ακομα την μαθαινει ο ιβαν...εχει κανει χοντρες μαλακιες.....αλλα μαθαινει....δηλαδη ο κοκαλης η ο μαρινακης στην πρωτη τους χρονια στον γαυρο πηραν πρωταθλημα;
Ο Μαρινακης ναι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν ειναι το πρωτάθλημα το θέμα.Είναι όλα τα υπόλοιπα για να πας παραπέρα.
Ο Ιβάν και στη ροστοκ δεν ήταν?Τι εκανε εκει?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εισαι δλδ τι λες οτι αν δεν γινει η ρυθμηση θα τολμησουν να πειραξουν την ομαδα?
το κιεβο θα μοιαζει με παιδικο παρτυ μετα :rockon: :rockon:
Ρυθμιση για την ρυθμιση;Τιποτα δεν θα γινει,οτι εγινε με την ΑΕΚ,οτι εγινε με τον
Αρη.Δεν θα κουνηθει φυλλο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν ειναι το πρωτάθλημα το θέμα.Είναι όλα τα υπόλοιπα για να πας παραπέρα.
Ο Ιβάν και στη ροστοκ δεν ήταν?Τι εκανε εκει?
ενταξει ας το παρουμε αλλιως...προτιμω μεγαλομετοχο που να πληρωνει παρα να μην εχω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: καποτε θα μαθει :grin: :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ρυθμιση για την ρυθμιση;Τιποτα δεν θα γινει,οτι εγινε με την ΑΕΚ,οτι εγινε με τον
Αρη.Δεν θα κουνηθει φυλλο.
και τι σχεση εχει η αεκ και ο αρης με το λαο του παοκ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ενταξει ας το παρουμε αλλιως...προτιμω μεγαλομετοχο που να πληρωνει παρα να μην εχω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: καποτε θα μαθει :grin: :grin: :grin:
Εγω εχω μια απορια ρε τύπε.
Βαρεθηκα να ακουω οτι ο Σαββιδης εχει λεφτα αλλά δυστυχως ακομη μαθαινει το ποδοσφαιρο.
Ε πώς στο διαολο μαθαινουν ομως το ποδοσφαιρο τοσο γρηγορα κατι προεδροι του παναιτωλικου και του πανθρακικου και φερνουν μια χαρα ξενους, και δεν μπορει να μαθει ο προεδρος του ΠΑΟΚ και φερνει κατι παλτα? Εχει ο ΠΑΟΚ παικτη σαν τον Ιγκορ του Πανθρακικου?
Το προβλημα προφανως ειναι οτι οταν μυριστουν ψητο τα λαμογια, τρεχουν και κολλανε για να παιρνουν τις μιζουλες τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βαρεθηκα να ακουω οτι ο Σαββιδης εχει λεφτα αλλά δυστυχως ακομη μαθαινει το ποδοσφαιρο.
Ε πώς στο διαολο μαθαινουν ομως το ποδοσφαιρο τοσο γρηγορα κατι προεδροι του παναιτωλικου και του πανθρακικου και φερνουν μια χαρα ξενους, και δεν μπορει να μαθει ο προεδρος του ΠΑΟΚ και φερνει κατι παλτα? Εχει ο ΠΑΟΚ παικτη σαν τον Ιγκορ του Πανθρακικου?
Το προβλημα προφανως ειναι οτι οταν μυριστουν ψητο τα λαμογια, τρεχουν και κολλανε για να παιρνουν τις μιζουλες τους.
Ο Σαβιδης δεν ζουσε εδω ρε.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ποιος ειναι αυτος ρε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom