travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 3.870
εσεις ειχατε λεφτα για να πληρωσετε....αλλατο θεαμα που προσφερει η αεκ ειναι για 40 ευρω
Αστο φιλε ταπωθηκατε...Και εσεις και οι γαυροι σε αυτο το θεμα.εσεις ειχατε λεφτα για να πληρωσετε....αλλατο θεαμα που προσφερει η αεκ ειναι για 40 ευρω
μου αρεσει που τα βαλανε σε δολαρια τα παοκια![]()
![]()
![]()
![]()
Αστο φιλε ταπωθηκατε...Και εσεις και οι γαυροι σε αυτο το θεμα.
Τι γελάς ρε γιοτά 6-1 από ποια άλλη ελληνική ομάδα έφαγες?
Ποια ομάδα σε γάμησε πιο πολύ?
Τι να ξεχασεις ρε δικε μου,ακομη και περυσι που επαιζα με 20χρονα παιδακια και ειχες την ευκαιρια να με νικησειςασε φίλε την προπαγάνδα άντε κάντην από εδώ μέσα....
Δεν υπάρχεις πουθαινά....
Σε ξέχασα κιολάς σαν ομάδα....![]()
Τι να ξεχασεις ρε δικε μου,ακομη και περυσι που επαιζα με 20χρονα παιδακια και ειχες την ευκαιρια να με νικησεις
εκλασες μαλλι μολις ειδες τον κανονικο δικεφαλο αετο στην φανελα.![]()
να γελασω η να κλαψω;φερ πλεει σου εκανα....σε γαμησε ο εργοτελλης η λειβαδια ο ατρομητος.....τελευταια αγωνιστικη....ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ μιλας για κανονικο δικεφαλο;εκει που εισαι ντροπιαζεις το σημα...συνελθε.....να σκεφτεσαι προτου μιλας..Τι να ξεχασεις ρε δικε μου,ακομη και περυσι που επαιζα με 20χρονα παιδακια και ειχες την ευκαιρια να με νικησεις
εκλασες μαλλι μολις ειδες τον κανονικο δικεφαλο αετο στην φανελα.![]()
Ουτε και εκει σε παιρνει,εχεις φαει 6αρες και 4αρες απο την ΑΕΚ να χαρει η ψυχη σου.ε και;οταν ετρωγες τα ντορτια και τις πενταρες δεν χανονταν η μπαλλα;
γιατί είχε γεννηθεί αυτός το 87ειχες γεννηθει τοτε;![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί είχε γεννηθεί αυτός το 87![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6-0 έχεις αρπάξει καρπαζοεισπράκτορα απο τον θρύλο![]()