Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ποιο ειδικο βαρος ρε δικε μου.Στα πρωταθληματα κοντα με αυτες τις ομαδες δεν εισαι;Ο Αρης εχει πιο πολλα αν δεν κανω λαθος.
εσύ πόσα έχεις;  :2funny: :2funny: :2funny: ούτε το κύπελλο ερασιτεχνών που δημιούργησαν φέτος μπας και πάρετε κάνα κύπελλο ρε καημένε δεν μπόρεσες να κατακτήσεις..και την γ εθνική που την έκαναν ερασιτεχνικό για να γλυτώσετε έναν χρόνο και μετά έχεις το θράσος να μιλάς; το ότι παίζεις τα 8 στα 10 παιχνίδια στο οάκα γιατί οι άλλοι προτιμούν να παίξουν στο οακα μπας και κονομήσουν κανα φράγκο απο τα κορόιδα τους φλορήτζιναλ!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
ο αρης πηρε τιτλο προτου 41 χρονια....εγω 40 ειμαι ...η λαρισσα πηρε ενα κυπελλο πριν 25μπορει και παραπανω χρονια.....ξερεις κατι ;το 1821 εγινε η επανασταση.....και καποτε ο λεωνιδας με τους 300 παλεψε με τον ξερξη.....ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ2014 εχουμε και εισαι Γ ΕΘΝΙΚΗ........

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο αρης πηρε τιτλο προτου 41 χρονια....εγω 40 ειμαι ...η λαρισσα πηρε ενα κυπελλο πριν 25μπορει και παραπανω χρονια.....ξερεις κατι ;το 1821 εγινε η επανασταση.....και καποτε ο λεωνιδας με τους 300 παλεψε με τον ξερξη.....ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ2014 εχουμε και εισαι Γ ΕΘΝΙΚΗ........
πήρε και το 07-08 κάπου κει ρε τύπε η αελ εναντιον της παναθας

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
πήρε και το 07-08 κάπου κει ρε τύπε η αελ εναντιον της παναθας
δεν το θυμομουν ρε τυπε...ζητω δημοσια συγνωμη και θα αυτομαστιγωθω :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:κυριοι καλη η παρεα σας αλλα εχω δουλειες...θα επιστρεψω κατα της 10 το βραδυ..τα λεμε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μα ρε φιλε αιωνιος σου αντιπαλος ειναι ο Αρης,δεν το λεω μονο εγω το ιδιο σας το σαιτ το λεει.
Πηγαινε εκει που λεει κυπελουχος 2003 να το δεις και μονος σου.Δεν εχεις καμια σχεση με τους αθηναιους ακομη.
Ναι ειμαι Γ εθνικη λογω χρεων.Κατι που και εσυ εχεις προβλημα,οσο και να το αποφευγεις.Εκει θα πας και εσυ.
Η θα καταντησεις σαν τον Αρη να βολοδερνεις με 20χρονα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Μα ρε φιλε αιωνιος σου αντιπαλος ειναι ο Αρης,δεν το λεω μονο εγω το ιδιο σας το σαιτ το λεει.
Πηγαινε εκει που λεει κυπελουχος 2003 να το δεις και μονος σου.Δεν εχεις καμια σχεση με τους αθηναιους ακομη.
Ναι ειμαι Γ εθνικη λογω χρεων.Κατι που και εσυ εχεις προβλημα,οσο και να το αποφευγεις.Εκει θα πας και εσυ.
Η θα καταντησεις σαν τον Αρη να βολοδερνεις με 20χρονα.

Με τα ΘΑ δεν γαμησε κανεις !!!
Αυτοι παιζουν Α Εθνικη (θα την βρουνε την ακρη με τα χρεη οπως την βρηκανε και αλλοι μην ανησυχεις)
Αλλοι τρωνε τα 170 εκατομμυρια που φεσωσε η ΑΕΚ το Ελληνικο Δημοσιο
Και αλλοι τρεχουν στα χωραφια να δουνε την καψουρα τους με Πλατελες Τσιριλους και Ντακοληδες

Πες μου ποιος ειναι ο ποιο μαλακας ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Με τα ΘΑ δεν γαμησε κανεις !!!
Αυτοι παιζουν Α Εθνικη (θα την βρουνε την ακρη με τα χρεη οπως την βρηκανε και αλλοι μην ανησυχεις)
Αλλοι τρωνε τα 170 εκατομμυρια που φεσωσε η ΑΕΚ το Ελληνικο Δημοσιο
Και αλλοι τρεχουν στα χωραφια να δουνε την καψουρα τους με Πλατελες Τσιριλους και Ντακοληδες

Πες μου ποιος ειναι ο ποιο μαλακας ?
Ρε τρελαμενε το παιζεις και ΑΕΚτζης,ποσα ηταν τα χρεη σε Ενικ Νετμεντ και ποσα στο δημοσιο,γνωριζεις; :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μάστερ σε έχω πάει γαμιώντας και αποφεύγεις να απαντήσεις  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τρελαμενε το παιζεις και ΑΕΚτζης,ποσα ηταν τα χρεη σε Ενικ Νετμεντ και ποσα στο δημοσιο,γνωριζεις; :think:

Ειμαι περισσοτερο ΑΕΚτσης απο καποιους που γινανε ανθρωποι απο την ΑΕΚ
Γαμησε την την ΕΝΙΚ και ολους τους αλλους μαλακες-λαμογια που φαγανε απο την ΑΕΚ

Εγω σε συμπαθω πολυ να ξερεις αλλα να μην εισαι τοσο κολλημενος γιατι και η μπαλα μπισνα ειναι
Πολλοι τα περνανε κατω απο το τραπεζι απο την ΑΕΚ...μονο εσυ και εγω που πληρωνουμε εισητηριο τρωμε την πικρα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε τρόμπα εσύ έχεις την εντύπωση ότι το καλοκαίρι που θα φύγει ο ρομπέρτο ο κάμπελ και ο εντιγκά δεν θα πάρουμε παίκτες;

το αεκάκι δεν το υπολόγιζε κάνεις όταν ήταν στην α και τώρα που παίζει στο ερασιτεχνικό;  :2funny:

εσύ πόσα έχεις;  :2funny: :2funny: :2funny: ούτε το κύπελλο ερασιτεχνών που δημιούργησαν φέτος μπας και πάρετε κάνα κύπελλο ρε καημένε δεν μπόρεσες να κατακτήσεις..και την γ εθνική που την έκαναν ερασιτεχνικό για να γλυτώσετε έναν χρόνο και μετά έχεις το θράσος να μιλάς; το ότι παίζεις τα 8 στα 10 παιχνίδια στο οάκα γιατί οι άλλοι προτιμούν να παίξουν στο οακα μπας και κονομήσουν κανα φράγκο απο τα κορόιδα τους φλορήτζιναλ!

το αεκάκι θα προσπαθήσει να πάρει τον κάμπα και τον ζαχαρόπουλο όταν ανέβει στην σούπερλιγκ(άμα ανέβει ποτέ)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Σε τι να σου απαντησω ρε παπαριδη,απο το παραληρημα αυτο;Εδω εσεις οι ιδιοι βριζετε τον Μαρινακη οτι δεν
παιρνει παιχτες και παιρνει ολο δανεικους.Το αν υπολογιζετε την ΑΕΚ μπορεις να το δεις μονο και μονο απο τις φυλαδες
σας που πιο πολυ την ΑΕΚ και τον Μελισσαν εχουν πρωτοσελιδα,παρα εσας.Και πιο που μεσα το τι λυσσα βγαζουν Γαβαθιωτης
κος Προεδρος και σια.Που ειδες οτι παιζει 8 στα 10 παιχνιδια στο οακα ρε καμμενε,ενα παιχνιδι επαιξε μονο σαν φιλοξενουμενη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σε τι να σου απαντησω ρε παπαριδη,απο το παραληρημα αυτο;Εδω εσεις οι ιδιοι βριζετε τον Μαρινακη οτι δεν
παιρνει παιχτες και παιρνει ολο δανεικους.Το αν υπολογιζετε την ΑΕΚ μπορεις να το δεις μονο και μονο απο τις φυλαδες
σας που πιο πολυ την ΑΕΚ και τον Μελισσαν εχουν πρωτοσελιδα,παρα εσας.Και πιο που μεσα το τι λυσσα βγαζουν Γαβαθιωτης
κος Προεδρος και σια.Που ειδες οτι παιζει 8 στα 10 παιχνιδια στο οακα ρε καμμενε,ενα παιχνιδι επαιξε μονο σαν φιλοξενουμενη.
ρε τύπε δεν παίρνει παίκτες για μια πορεία στην ευρώπη ...στο ελλαδιστάν μοιράζουμε δανεικούς στα παραρτήματα...κάτσε κλάψε γιατι όταν θα ανέβεις εσυ στην σουπερλιγκ ο καλύτερος που θα φέρεις θα είναι ο ντεβισέντι και ο πελέ δανεικοί απο τον ολυμπιακό με αγάπη :smitten:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε τύπε δεν παίρνει παίκτες για μια πορεία στην ευρώπη ...στο ελλαδιστάν μοιράζουμε δανεικούς στα παραρτήματα...κάτσε κλάψε γιατι όταν θα ανέβεις εσυ στην σουπερλιγκ ο καλύτερος που θα φέρεις θα είναι ο ντεβισέντι και ο πελέ δανεικοί απο τον ολυμπιακό με αγάπη :smitten:
Κατσε να ανεβει πρωτα,και βλεπουμε μετα. :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  παοκαρες  τον  Τζιμπουρ  γιατι  δεν  τον πηρατε........δεν  σας  κανει  η  ο  ιβαν  παιρνει 
καλυτερους ;

:think: :think: :think: :think: :think:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
«Βοηθάμε τον αγώνα της μικρής Πηγής»

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2014-01/paok-action-pigi1.jpg?itok=FrqklYkO[/img[/URL]]

Κάποιοι αγώνες είναι πολύ σημαντικότεροι από το ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας στην Τούμπα καθώς ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί στην οικογένεια της μικρής Πηγής. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η απερίγραπτη χαρά της γέννησης ενός παιδιού, του δικού τους παιδιού, σύντομα έδωσε τη θέση της σ’ ένα αβάσταχτο «γιατί;». Η μικρούλα Πηγή ήταν τεσσάρων μηνών όταν άρχισε να εμφανίζει προβλήματα στην ανάπτυξη.  Βαριά επιληπτική εγκεφαλοπάθεια ήταν η διάγνωση των γιατρών που δεν έδιναν ελπίδες επιβίωσης.

Το μικρό κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη, όμως, δίνει το δικό του σκληρό κι άνισο αγώνα για τη ζωή. Από την ημέρα που ξεκίνησε η περιπέτειά της συνεχίζει με ειδική διατροφή να παλεύει, καθώς δεν περπατά, δεν μιλά και δεν στηρίζει το κεφάλι της, ενώ σωματική ανάπτυξή της είναι μειωμένη εξ αιτίας της ασθένειάς της.

Η Πηγή σήμερα είναι τριών ετών και δεν σταματά να μάχεται για τη ζωή της. Σε αυτή της την προσπάθεια, η Πηγή και η οικογένειά της έχουν σύμμαχο τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Η παρουσία σας την Κυριακή (26.01, 17:15) στην Τούμπα για τον αγώνα με τη Βέροια βοηθά αυτούς τους ανθρώπους ν’ ανέβουν το Γολγοθά τους, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη της οικογένειας.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο…».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom