travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μαξιμε οταν περνει το σπιτι σου φωτια δεν ασχολεισαι με το σπιτι του γειτονα..... καλημερα μαζι με την αγαπη μου σε ολους τους αρειανους
μαξιμε οταν περνει το σπιτι σου φωτια δεν ασχολεισαι με το σπιτι του γειτονα..... καλημερα μαζι με την αγαπη μου σε ολους τους αρειανους
Δηλαδη αμφισβητεις οτι εχει ριξει λεφτα ο ποντιος;Εχεις ιδεα το μεγεθος του;Ρε παπάρα, εσυ είσαι και παλιός, είσαι και σοβαρός, μη μου πεις οτι τις πιστεύεις αυτές τις ΠΙΠΕΣ......
Ερώτηση: ο ρπ εχει πάρει τις ΜΕΤΟΧΕΣ της ΠΑΕ μογγολος;;;; Ειναι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ επίσημα και τυπικά;;;;;
ηπλακα ειναι οτι λεγανε οτι στο διαδικτυο ο ασσος του εργοτελλη ηταν ενα απο τα πιο ισχυρα σημεια του διημερου...για ενα ανεξηγητο λογο κολοσσα και δεν το επαιξα...ευτηχως......Το σπίτι μου, ασ´το, κάηκε, παπαλα......
Αλλα έχετε και σεις μια μαλακια στον εγκέφαλο ρε αδελφάκια μου, μυαλο δε βάζετε.....
Εσυ,το σπίτι σου; Παει;
Δηλαδη αμφισβητεις οτι εχει ριξει λεφτα ο ποντιος;Εχεις ιδεα το μεγεθος του;
ηπλακα ειναι οτι λεγανε οτι στο διαδικτυο ο ασσος του εργοτελλη ηταν ενα απο τα πιο ισχυρα σημεια του διημερου...για ενα ανεξηγητο λογο κολοσσα και δεν το επαιξα...ευτηχως......
Δηλαδη αμφισβητεις οτι εχει ριξει λεφτα ο ποντιος;Εχεις ιδεα το μεγεθος του;
Φίλε, ενημερωτικά, ο Πόντιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ τις μετοχές του γυφτου, μη μου λέει ο φίλος για 20 μυρια σε ......16 μηνες..... Αλλα ας τους, φαγαν μπατμαν, φαγαν γουμενο, φάγανε σαχπατζιδη και τσοχατζοπουλο στη μάπα και ακομα ΜΥΑΛΟ, δραμι δε βάλανε.....
"Αύξησε το μπατζετ στο διπλό" λέει...... Τα πριμ απο την εθνικη τα πληρώνει;;; οπως και το πριμ που έταξε-δεν έταξε πρόπερσι για νίκη επι της Ρωσίας και πλήρωσε-δε πλήρωσε;;;;;;; Ομάδα με 273467974784 δανεικους και ο άλλος την συγκρίνει και με του γαυρου;;;;;
Με περιουσία πάνω κάτω στα 250 μυρια, να τάζει οτι θα ρίξει τα 80 τα επόμενα 3 χρονια, πιο πολυ σε ΠΑΠΑΤΖΗ μου κανει, παρα για κροίσος........ Και αν δε τους φτάνει κι αυτο, ε, ας κάτσουν να ακούσουν τη συνεντευξη του καλοκαιριού και αν δεν κλάψουν απο το γέλιο.......τι να πω.....
Μου θυμιζει κατι αλλους που λενε αφραγκο τον Μελισσανιδη...Ο Σαββιδης εχει ριξει λεφτα στον ΠΑΟΚαν δεις τι λεει ο μαξιμος θα καταλαβεις
εδω και καιρο αυτος και ολοι οι αρειανοι νομιζουν θα φυγει ο σαββιδης
δεν ξερουν γιατι αλλα ειναι σιγουροι
τον σαββιδη τον ξερει ο τιγρης 30 χρονια ;)
λεφτα εχει
πηρε την σεκαπ πηρε το μακεδονια παλλας 2 εκτασεις στην χαλκιδικη και κατι αλλα
ο μαξιμος σου λεει τις ελπιδες του
ειναι αφραγκος θα φυγει κ.λ.π
οι μετοχες του ΠΑΟΚ αγοραστηκαν 10 μυρια απο την ΒLACK%WHITE ιδιοκτησιας ενος απο τους γιου του σαββιδη με εδρα την κυπρο
εκανε και αλλη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου με αλλα 15 που καλυψε αυτος για να μεγαλωσει το ποσοστο
υπαρχουν φυλλα της κυβερνησεως με τις αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου
αστον να λεει το μαξιμο της ελπιδες του
Μου θυμιζει κατι αλλους που λενε αφραγκο τον Μελισσανιδη...Ο Σαββιδης εχει ριξει λεφτα στον ΠΑΟΚ
δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο.
Σου λέω γνώρισα τον γιό του 2 μήνες πριν μπλεχτεί με τον ΠΑΟΚ
Έχει επιχείρηση με τσιγάρα στην ρωσια στο ροστοφ και κάπου αλλού ένα εργοστάσιο αλλαντικών που εκεινη την εποχή μολις ειχε υπογραψει μαι συμφωνία για να εξαγει τα προϊόντα στην κινα και για αυτό ήταν Λονδίνο ο γιος του.
Απλά ο ΠΑΟΚ δεν ειναι στο όνομα του οι μετοχές. τις αγόρασε η Βlack%White με έδρα την Κύπρο και βασικό μέτοχο τον μεγάλο του γιο!
Οι ομάδα της γειτονιάς επειδή τους ξέρω καλά απο 1ο χέρι πάνω στην απόγνωση και στην πείνα τους ονειρευονται οτι θα φυγει ο σαββίδης ;)
Ρε παπαρα και συ, εχει τις μετοχές σε μια offshore με έδρα την Κύπρο και μου μιλάς ακομα για ΑΜΚ και Μακεδονία Παλλας και σεκαπ;;;;
Ωραία.....και γω σου λέω ενα σενάριο, ο σαββιδης φαίνεται αυτη τη στιγμή να ΔΑΝΕΙΖΕΙ το μογγολακι, φαντάσου να γυρίσει μια μέρα να τα ζητήσει και πίσω.....
Και να θέλει να δεχτεί κανεις τα σενάρια σου, ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ στα ΠΡΟΒΑΤΑ δεν ξεπερνιούνται..... Δε με λες και κατι ακομα, αφου τα γυφτακια βρήκανε τον μεγαλομεγιστανα το μεγαλοπρεπή γιατι το τζαμί ειναι ΑΔΕΙΟ;;;;;;; Λεφτα-όραμα-πρωτάθλημα-κυπελλο και τζαμπιολι τους εχει ταξει......
LOLΡε παπαρα και συ, εχει τις μετοχές σε μια offshore με έδρα την Κύπρο και μου μιλάς ακομα για ΑΜΚ και Μακεδονία Παλλας και σεκαπ;;;;
Ωραία.....και γω σου λέω ενα σενάριο, ο σαββιδης φαίνεται αυτη τη στιγμή να ΔΑΝΕΙΖΕΙ το μογγολακι, φαντάσου να γυρίσει μια μέρα να τα ζητήσει και πίσω.....
Και να θέλει να δεχτεί κανεις τα σενάρια σου, ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ στα ΠΡΟΒΑΤΑ δεν ξεπερνιούνται..... Δε με λες και κατι ακομα, αφου τα γυφτακια βρήκανε τον μεγαλομεγιστανα το μεγαλοπρεπή γιατι το τζαμί ειναι ΑΔΕΙΟ;;;;;;; Λεφτα-όραμα-πρωτάθλημα-κυπελλο και τζαμπιολι τους εχει ταξει......
Από τους χαρακτηρισμούς και μόνο καταλαβαίνω την σύγχυση σου και την ζήλεια σου.
Δεν τους δανείζει, λεφτά βάζει στην εταιρεία που του ανήκει, δεν δίνει δάνεια...ήμαρτον.
Δεν γεμίζει το γήπεδο γιατί πολλοί ξύπνησαν πλέον και δεν πιστεύουν σε μεσσίες και άλλοι όπως και εγώ είναι αηδιασμένοι από το ποδόσφαιρο και δεν ασχολούνται, φυσικά όταν ο άλλος είναι άνεργος δεν θα πάει γήπεδο και με χαρακτηρισμούς άδειο είσαι τουλάχιστον άστοχος και μικροπρεπής προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Το καταλαβαίνω αναρωτιέσαι μέσα σου...πως γίνεται ρε πούστη αυτοί να χρωστάνε τα διπλά σε περίοδο κρίσης και να τους βοηθάει κάποιος, η απάντηση είναι απλή... είναι μαγαζί γωνία και εσύ ψιλικατζίδικο.
Όταν το αντιληφθείς αυτό ίσως και να αποδεχθείς την μοίρα σου :-*
Ξέρω τι καριόλια είστε απο πρώτοι χέρι όταν έμπαινα στο φόρουμ σας του σουπερ 3 πουλάκια κάθονται και σας έβαζα φιτιλιά και έβλεπα ενα κείμενο διαμαρτυρίας για τον ΠΑΟΚ να στέλνετε με κοπι πειστ σε πολίτικους και ΟΥΕΦΑ οπως και το θέμα με ασπρόμαυρα μαγαζιά να μην ψωνίζετε απο εκει
Απο την ρουφιανιά σας τα παίρνατε όλα αυτά και απο την μικροπρέπεια σας σκουλήκια με όλο το νόημά της λέξης...έτσι και αθλίως μεταξύ σας και οχι τυχαία το βγάλατε αυτό το παρατσούκλι
Από τους χαρακτηρισμούς και μόνο καταλαβαίνω την σύγχυση σου και την ζήλεια σου.
Δεν τους δανείζει, λεφτά βάζει στην εταιρεία που του ανήκει, δεν δίνει δάνεια...ήμαρτον.
Δεν γεμίζει το γήπεδο γιατί πολλοί ξύπνησαν πλέον και δεν πιστεύουν σε μεσσίες και άλλοι όπως και εγώ είναι αηδιασμένοι από το ποδόσφαιρο και δεν ασχολούνται, φυσικά όταν ο άλλος είναι άνεργος δεν θα πάει γήπεδο και με χαρακτηρισμούς άδειο είσαι τουλάχιστον άστοχος και μικροπρεπής προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Το καταλαβαίνω αναρωτιέσαι μέσα σου...πως γίνεται ρε πούστη αυτοί να χρωστάνε τα διπλά σε περίοδο κρίσης και να τους βοηθάει κάποιος, η απάντηση είναι απλή... είναι μαγαζί γωνία και εσύ ψιλικατζίδικο.
Όταν το αντιληφθείς αυτό ίσως και να αποδεχθείς την μοίρα σου :-*
Ξέρω τι καριόλια είστε απο πρώτοι χέρι όταν έμπαινα στο φόρουμ σας του σουπερ 3 πουλάκια κάθονται και σας έβαζα φιτιλιά και έβλεπα ενα κείμενο διαμαρτυρίας για τον ΠΑΟΚ να στέλνετε με κοπι πειστ σε πολίτικους και ΟΥΕΦΑ οπως και το θέμα με ασπρόμαυρα μαγαζιά να μην ψωνίζετε απο εκει
Απο την ρουφιανιά σας τα παίρνατε όλα αυτά και απο την μικροπρέπεια σας σκουλήκια με όλο το νόημά της λέξης...έτσι και αθλίως μεταξύ σας και οχι τυχαία το βγάλατε αυτό το παρατσούκλι
LOLΡε, ούτε ζήλια, ούτε σύγχυση, αυτα οτι και να κάνουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ θα ειναι ΠΑΝΤΑ τα καλύτερα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ που είχα ποτε.......και επειδη πάντα ηταν ειναι και θα ειναι τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ του βορρά, η γλίτσα της Θεσσαλονίκης αυτο δεν ξεπλενεται ούτε με το Νιαγαρα......
Εσυ δεν ξέρω ακριβώς τι νταλκα βαρας με δαύτους, η ΑΕΚ ειναι πραγματικά το προσφυγικό σωματείο και οσο σιχαμενη και να ειναι, ΤΡΑΒΕΣΤΙ προσφυγοποντιοψευτοεπαναστατες δεν ειναι....
Τεσπα, ψαξου, μέχρι και το χαζό του σάιτ συμφωνεί μαζί σου.....
Κατα τα αλλα, απλα σου θυμίζω οτι όσα σας έχω σουρει για μπατμανογουμενοζαγοροσαχπατζιδηδοτσοχατζοπουλους σε ΟΛΑ είχα 1000% δίκιο! σε Ο-Λ-Α έπεσα μεσα.........τυχαίο......
Άντε και καλοφαγωτα!!