redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε εσεις δεν λεγατε οτι θα παρετε πρωταθλημα φετος;ειληκρινα περιμενες να φερω χ για να μας πεις πως εισαι πρωταθλητης χειμωνα;
τυπε εσεις δεν λεγατε οτι θα παρετε πρωταθλημα φετος;ειληκρινα περιμενες να φερω χ για να μας πεις πως εισαι πρωταθλητης χειμωνα;
ο σαβιδης εχει επενδυσει πολλα φραγκα για την ομαδα τυπε!οσαβιδης ναι εγω οχι
βαζεις σοβαρα υποψηφιοτητα για τον μιστερ μαλακα της επομενης χρονιας...Δ Η Μ Η Τ Ρ Α Κ Η σε ψωλοχυνω παντοκορφα εσενα και το μεγαλο μπαοκ σου......
ο σαβιδης εχει επενδυσει πολλα φραγκα για την ομαδα τυπε!
βαζεις σοβαρα υποψηφιοτητα για τον μιστερ μαλακα της επομενης χρονιας...
Δεν γινεται να μπει,τον ειχα προτεινει και εγω,αλλα μου εξηγησαν οτι δεν τον βαζουνβαζεις σοβαρα υποψηφιοτητα για τον μιστερ μαλακα της επομενης χρονιας...
Δεν γινεται να μπει,τον ειχα προτεινει και εγω,αλλα μου εξηγησαν οτι δεν τον βαζουν
για να μην χασει το ενδιαφερον του ο θεσμος.Ειναι μαλακας εκτος συναγωνισμου.Επιτιμος μπουρδελομαλακας.
Τυπε και εσυ ομαδα μιας χρησης εχεις αν το καλοσκεφτεις.οι 3 απο τους βασικους σου ειναι δανεικοι,ο σαβιδης εχει επενδυσει πολλα φραγκα για την ομαδα τυπε!
εγω ειμαι ο πρωτος που τα αναφερει αυτα τυπε :SΤυπε και εσυ ομαδα μιας χρησης εχεις αν το καλοσκεφτεις.οι 3 απο τους βασικους σου ειναι δανεικοι,
και ενδεχεται αλλοι 2-3 βασικοι να φυγουν το καλοκαιρι.
κοιτα να δεις που κανετε το λαθος
πηρε ο μαρινακης την ομαδα απο το θειο
πηρε και το καινουργιο γηπεδο πηρε και ολοκληρωμενο προπονητικο κεντρο και γενικα ολες τις υποδομες αλλα και τις αριστες οργανωτικα δομες της ομαδας που ειχαν χτιστει τα προηγουμενα χρονια
οποτε μπορουσε να επενδυσει λεφτα καθαρα στο αγωνιστικο τμημα
καλά μεχρι εδω?
ερχεται ο σαββιδης πριν 1 χρονο και κατι ψιλα και βρισκει το ακριβως αντιθετο
ενα κωλοχανειο απο ακρη σε ακρη
χρωστουσε σε τριτους παικτες προπονητες και φρεσκα χρεη εφοριας κοντα στα 9 μυρια
πληρωσε τα 9 μυρια σε χρεη, σουλουπωσε καπως το προπονητικο 2 μυρια και τωρα φτιαχνει καινουργιο που κοστιζει
εφτιαξε κατα πολυ το γηπεδο που κοστισε 4 μυρια
οργανωτικα αλλαξε αρδην με πρωτοποριακα προτζεκτ κανα 2 μυρια και εδω
συνολικα εχει πληρωσει πανω απο 17 εως 20 μυρια σε 16 μηνες
αυξησε το μπατζε στο διπλο απο περσι και εχω αλλα 2 μυρια για τις υποδομες
δεν μπορω να εχω παραπονο απο τον σαββιδη εχοντας βαλει 20 μυρια σε χρεη και υποδομες και αυξανοντας το μπατζετ οργανωνοντας το χαος εδω
αν το θεωρεις παραλογο αυτο που λεω ακουω τις αντιρησεις σου