Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Αυτό με τον 1 πόντο δεν το σχολίασα καν, το άλλο μου φάνηκε πιο αστείο  :pipa2:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό με τον 1 πόντο δεν το σχολίασα καν, το άλλο μου φάνηκε πιο αστείο  :pipa2:
Θα είσαι μάγκας αν πάρεις το διπλό με βάζελο, αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο εύκολο. Όσο καφενείο και να είναι , εξακολουθεί να είναι ντερμπυ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Θα είσαι μάγκας αν πάρεις το διπλό με βάζελο, αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο εύκολο. Όσο καφενείο και να είναι , εξακολουθεί να είναι ντερμπυ.

Αν δεν παίζαμε με τη μπενφίκα την τρίτη δεν υπήρχε περίπτωση

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν παίζαμε με τη μπενφίκα την τρίτη δεν υπήρχε περίπτωση

Δε λέω έχετε πολύ καλύτερη ομάς, αλλά είναι δύσκολο. Δεν λέω ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, εκτός του ότι ξεκινάει με 0-0!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παλι στις καθυστερησεις πηραμε τη νικη, παλι με ανατροπη, αυτη η ομαδα θα μας κανει καρδιακους, αλλα αν μη τι αλλο δειχνει πως εχει αστρο. Αντε να δουμε πως θα κυλησει η χρονια.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πως θα κυλισει η χρονια,οπως καθε αλλη,με μπαραζ για τα προκριματικα :grin:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
εχει και κωλο ο πουστης ο γαυρος... χαλαρο 0-0 το ματσακι, παρ'το στο 90 να'χεις...
οχι οτι θα παιρναμε πρωταθλημα, αλλα αν ημασταν στον ποντο μεχρι Ιανουαριο, ευκολα θα εφερνε 2-3 παιχτες ο Ιβαν...
αν παει την Κυριακη στο -6, θα πρεπει να βαλσαμωσουμε Τζιωλη και Λαζαρ, οι οποιοι θα παιζουν σε ολα τα ματς 90 λεπτα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εχει και κωλο ο πουστης ο γαυρος... χαλαρο 0-0 το ματσακι, παρ'το στο 90 να'χεις...
οχι οτι θα παιρναμε πρωταθλημα, αλλα αν ημασταν στον ποντο μεχρι Ιανουαριο, ευκολα θα εφερνε 2-3 παιχτες ο Ιβαν...
αν παει την Κυριακη στο -6, θα πρεπει να βαλσαμωσουμε Τζιωλη και Λαζαρ, οι οποιοι θα παιζουν σε ολα τα ματς 90 λεπτα...
Αυτο που ειχες εσυ πως το λενε δηλαδη?? :2funny: :2funny:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Εντάξει και εμείς στο 93 σωθήκαμε!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
με τον Σταφυλιδη τι γινεται ρε μαγκες?? ουτε παγκο δεν τον παιρνει, συνεχεια εκτος αποστολης ειναι...
γιατι δεν παει να τον παρει πισω ο Ιβαν??
εμενα μου αρεσε πολυ στα λιγα ματς που επαιξε καθαρο 6αρι...
γρηγορος, πλεμονια σουπερ, βγαζει και καμια μπαλια...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Όλα τα αποτελέσματα του γάβρου μας βοηθούν στο να του κόψουμε βαθμούς την Κυριακή στο Καραϊσκάκη... Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Όλα τα αποτελέσματα του γάβρου μας βοηθούν στο να του κόψουμε βαθμούς την Κυριακή στο Καραϊσκάκη... Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Τυπε μου συμφωνω μαζι σου, ο γαυρος παραδοσιακα μετα απο καλα αποτελεσματα στην Ευρωπη εκανε γκελες στην Ελλαδα. Βεβαια τωρα παιζει με ΠΑΟΚ και παιζει για την πρωτια, οποτε δε νομιζω πως θα παει χαλαρουιτα. Αλλα για πες μου σε αυτον τον Ρομπερτο ποιος θα βαλει δυο γκολ σε περιπτωση που κατα την προσφιλη μας συνηθεια δεχτουμε πρωτοι και κυνηγαμε ανατροπη;

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
κωλο το Σαββατο, κωλαρα την Τριτη, ελπιζουμε να μην συνεχιστει και την Κυριακη!

βεβαια, εμας μας συμφερει να πηγαινει καλα ο γαυρος στην Ευρωπη, για πολλους λογους... βαθμοι χωρας, κουραση, τραυματισμοι, ψυχολογικο αδειασμα κλπ...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κωλο το Σαββατο, κωλαρα την Τριτη, ελπιζουμε να μην συνεχιστει και την Κυριακη!

βεβαια, εμας μας συμφερει να πηγαινει καλα ο γαυρος στην Ευρωπη, για πολλους λογους... βαθμοι χωρας, κουραση, τραυματισμοι, ψυχολογικο αδειασμα κλπ...
λες και θα παρετε πρωταθλημα κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom