Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vieri20

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
άσε μας κουκλίτσα μου...

οι Έλληνες έχουν ταλέντο στο basket και δεν είναι δύσκολο να κάνεις καλή ομάδα. Εμείς δεν έχουμε λεφτά, αλλά στο NBA για παράδειγμα ξέρεις τι κάνουν? Drafts...

Ξέρεις τι είναι τα drafts?? Οι καλύτεροι νέοι, πάνε στις χειρότερες ομάδες...Για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα...Εδώ οι καλύτεροι νέοι που πάνε???

Στις 200 φορές που πήγατε το πήρατε, οκ και μαγκιά σας. Εδώ και εμείς έχουμε ευρωπαϊκό στο basket. Αλλά πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον...Στα παπάρια μου αν κερδίζαμε χθες τον Άρη, τώρα στο παπ-άρη μου!!!

Στην μπάλα για παράδειγμα έκανες με την Άντερλεχτ την 6 (!!!) ευρωπαϊκή σου εκτός έδρας νίκη, μπράβο συγχαρητήρια, χειρότερα στατιστικά και από τον Άρη !!!!

Και στην μπάλα 20 φορές έχετε βγει με σπρώξιμο Ευρώπη, και φαίνεται ότι είστε ένα τίποτα.

Και πίστεψε με, κάθε μέρα αν περηφανεύεσαι ότι τρως αστακό (κλεμμένο) εγώ που είμαι νηστικός, θα ευχαριστηθώ πιο πολύ την μία φορά που θα φάω σκουμπρί..Γιατί είσαι και γαύρος, εννοώ ότι ένα δικό μου ευρωπαϊκό γκολ στην Σάλκε που δεν οδήγησε και πουθενά, το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από όλα σου τα γκολ μαζί στο τσου-λου

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
κανενας λογικος ανθρωπος δεν αμφισβητει οτι γαυρος και βαζελος εχουν τις καλυτερες ομαδες.ωστοσο πρεπει να παραδεχτειτε οτι στην ελλαδα οι διαιτητες σας κανουν την ζωη πιο ευκολη.

Ναι  στο  μπασκετ  βλεπεις  ποσο  ευκολη  ειναι  η  ζωη  για  ολυμπιακο........απλα  

στην  ελλαδα  δεν  υπαρχει  ΚΑΘΟΛΟΥ  ανταγωνισμος.Οπως  παλια  που  ο  αρης  το  επερνε

αητητος.......

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
άσε μας κουκλίτσα μου...

οι Έλληνες έχουν ταλέντο στο basket και δεν είναι δύσκολο να κάνεις καλή ομάδα. Εμείς δεν έχουμε λεφτά, αλλά στο NBA για παράδειγμα ξέρεις τι κάνουν? Drafts...

Ξέρεις τι είναι τα drafts?? Οι καλύτεροι νέοι, πάνε στις χειρότερες ομάδες...Για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα...Εδώ οι καλύτεροι νέοι που πάνε???

Στις 200 φορές που πήγατε το πήρατε, οκ και μαγκιά σας. Εδώ και εμείς έχουμε ευρωπαϊκό στο basket. Αλλά πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον...Στα παπάρια μου αν κερδίζαμε χθες τον Άρη, τώρα στο παπ-άρη μου!!!

Στην μπάλα για παράδειγμα έκανες με την Άντερλεχτ την 6 (!!!) ευρωπαϊκή σου εκτός έδρας νίκη, μπράβο συγχαρητήρια, χειρότερα στατιστικά και από τον Άρη !!!!

Και στην μπάλα 20 φορές έχετε βγει με σπρώξιμο Ευρώπη, και φαίνεται ότι είστε ένα τίποτα.

Και πίστεψε με, κάθε μέρα αν περηφανεύεσαι ότι τρως αστακό (κλεμμένο) εγώ που είμαι νηστικός, θα ευχαριστηθώ πιο πολύ την μία φορά που θα φάω σκουμπρί..Γιατί είσαι και γαύρος, εννοώ ότι ένα δικό μου ευρωπαϊκό γκολ στην Σάλκε που δεν οδήγησε και πουθενά, το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από όλα σου τα γκολ μαζί στο τσου-λου

Εκτη  εκτος  εδρας  νικη  στο  τσου  λου  κουκλα  μου  εκει  που  δε  θα  παιξεις  Π Ο Τ Ε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vieri20

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε οκ

Συνημμένα

• paok tsou-lou.jpg
    paok tsou-lou.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 21

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Η  αληθινη  φωτο  ειναι  αυτη........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχει  κανει  η  ουεφα  ειδικη  λιγκα  για  τον  παοκ..........

Συνημμένα

• ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ  ΛΙΓΚ.jpg
    ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΛΙΓΚ.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Vieri20

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πάρε μία να έχεις

Συνημμένα

• Bougatsa me psoli.jpg
    Bougatsa me psoli.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 10

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
πουτσα τουρκακια απο τον αυτοκρατορα  στο μπασκετ χθες ε . ακομη ποναει η κωλοτρυπιδα  σας. υπομονη ομως σε 10 μερες θα πονεσει περισσοτερο ο  κωλος  σας. δε σας φοβαμαι ομως τοσα χρονια αντεχετε στο σκληρο γαμησι εσεις   

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εκανα πρωινη κατηχηση ας κανω και βραδυνη στα αβραιοπουλα.πες μας αυτοκρατορα της πουτσας ποσους ευροπαικους τιτλους εχεις;αλειθεια γιατι ολοι οι εβραιοι ασχολουνται με το μπασκετ;τι εγινε στο ποδοσφαιρο;μουγκα στην στρουγκα;αχισε να κανει κρυο ζεστανετε τα τρακτερ γιτι σε λιγους μηνες θα τρεχετε σε βουνα και λαγκαδια της β εθνικης παραρτημα του γαυρου ρουφιανοι του βορρα.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
σ ευχαριστω Σαλονικα που μαι μαυριδερος
αλλα δεν ειμαι γυφτος ειμαι Σαλλλλλονικιος :grin:

Επισκέπτης

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ

Η τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών μετατράπηκε σε πρόστιμο 30.000 ευρώ
5 σχόλια

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα μπορέσει να δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (24/10), αφού όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η  πειθαρχική επιτροπή της UEFA έκανε δεκτή την έφεση του "Δικεφάλου" και μετέτρεψε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών σε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA μετά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης έκανε δεκτή την έφεση του ΠΑΟΚ και μετέτρεψε την τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία είχε επιβάλει για παρουσία υπεράριθμων φιλάθλων στην αναμέτρηση με τη Σάλκε, σε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 24.10 θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Χάιφα για την 3η αγωνιστική του Europa League με κόσμο".

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η ΠΑΕ για το αθλητικό κέντρο

Στη σημερινή συνάντηση διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και πλέον το συντομότερο δυνατό αναμένεται να προκηρυχθεί ο δημόσιος διαγωνισμός για την εκμίσθωση της έκτασης, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να χτίσει το νέο του προπονητικό κέντρο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

Στη σημερινή συνάντηση διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και πλέον το συντομότερο δυνατό αναμένεται να προκηρυχθεί ο δημόσιος διαγωνισμός για την εκμίσθωση της έκτασης, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να χτίσει το νέο του προπονητικό κέντρο.
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1

αντε καλό ξεκίνημα και την επόμενη 20ετια γήπεδο

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Πες να βάλουν και OTE tv ρε τύπε, ποιος νοιάζεται για το ελληνικό πρωτάθλημα! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom