Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
το αγαπημενο thread ολων των αλλων το δικο μας ειναι ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ...δεν πατε να παιξετε στο δικο σας thread? Τα περι μεγαλης Αλβανιας θα τα λυσουμε εμεις.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
και ο κατιδης τυπε δεν ηξερε ελεγε το ειχε δει στην τελεοραση
Καλά όλη η ιστορία γίνετε για να τιμωρηθεί ο Καce από την ΕΠΟ όπως έκανε και με τον Κατίδη…. και να επωφεληθεί έμμεσα ντεμεκ ο  ολυμπιακός (ο ΠΑΟΚ έχει ένα σωρό αμυντικά χαφ) και επίσης είναι και βούτυρο στο ψωμί του Σαβίδη να τον πουλήσει τον χειμώνα…. Είδη υπάρχει πρόταση από Μπεσίκτας….  Δεν ξέρω ποιος την έβγαλε αυτή την φώτο στο προσκήνιο …. Μπορεί και τίποτα από όλα αυτά και μπορεί και ο ίδιος ο μανατζερ του για να γίνει μία πώληση….. ο Καce παίζει αναπληρωματικός του Lazar..

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ενταξει εκανε μαλακια.να τον :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
να τον  :uzi: :uzi: :uzi:

Καλά όλη η ιστορία γίνετε για να τιμωρηθεί ο Καce από την ΕΠΟ όπως έκανε και με τον Κατίδη…. και να επωφεληθεί έμμεσα ντεμεκ ο  ολυμπιακός (ο ΠΑΟΚ έχει ένα σωρό αμυντικά χαφ) και επίσης είναι και βούτυρο στο ψωμί του Σαβίδη να τον πουλήσει τον χειμώνα…. Είδη υπάρχει πρόταση από Μπεσίκτας….  Δεν ξέρω ποιος την έβγαλε αυτή την φώτο στο προσκήνιο …. Μπορεί και τίποτα από όλα αυτά και μπορεί και ο ίδιος ο μανατζερ του για να γίνει μία πώληση….. ο Καce παίζει αναπληρωματικός του Lazar..
α καλα αυτος καθησε ωρες στον ηλιο..

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καλά όλη η ιστορία γίνετε για να τιμωρηθεί ο Καce από την ΕΠΟ όπως έκανε και με τον Κατίδη…. και να επωφεληθεί έμμεσα ντεμεκ ο  ολυμπιακός (ο ΠΑΟΚ έχει ένα σωρό αμυντικά χαφ) και επίσης είναι και βούτυρο στο ψωμί του Σαβίδη να τον πουλήσει τον χειμώνα…. Είδη υπάρχει πρόταση από Μπεσίκτας….  Δεν ξέρω ποιος την έβγαλε αυτή την φώτο στο προσκήνιο …. Μπορεί και τίποτα από όλα αυτά και μπορεί και ο ίδιος ο μανατζερ του για να γίνει μία πώληση….. ο Καce παίζει αναπληρωματικός του Lazar..

Το γαμημενο το Κ σημαίνει κάτι
τετοιες συμπεριφορες δεν εχουν θεση στην ομαδα
οι των 50 και ανω οπως εγω αλλιως μαθαμε τον παοκ και αλλιως χτισαμε το οπαδικο κινημα της ομαδας σε πολυ δυσκολα χρονια
τον πουλο άμεσα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
τι να κανουμε μερικοι ειναι κρυφοπαοκτσακια :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:παοκ ρεεεεεεεεεεεεεεε :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
το αγαπημενο thread ολων των αλλων το δικο μας ειναι ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ...δεν πατε να παιξετε στο δικο σας thread? Τα περι μεγαλης Αλβανιας θα τα λυσουμε εμεις.

Να  βαλουμε  και  μεις  ενα  χερακι  ρε  τυπε, ασε  μας  να παιξουμε  λιγο.......  :2funny:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
δεν μπορουν να τον τιμωρησουν γι'αυτο...
Παρεπιπτοντως τον Κατιδη τον τιμωρησαν για τον χαιρετισμο , αλλα εμεις οι ελληναραδες βγαλαμε βουλευτη τον Κασιδιαρη που εχει χτυπησει τατουαζ την σβαστικα.  

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Να  βαλουμε  και  μεις  ενα  χερακι  ρε  τυπε, ασε  μας  να παιξουμε  λιγο.......  :2funny:
Το ξερω , δεν το ξερω...ολη η καυλα ειναι να κουλαντριζεις τους απεναντι.  :grin:
(εχω παρει εγω τηλεφωνα σε εκπομπες του Αρη....)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Το ξερω , δεν το ξερω...ολη η καυλα ειναι να κουλαντριζεις τους απεναντι.  :grin:
(εχω παρει εγω τηλεφωνα σε εκπομπες του Αρη....)

Αυτο  που εκανε ο  μικρος  ξεφευγει  απο τα αθλητικα  δρωμενα  ειναι  Α Κ Ρ Ω Σ  Π Ρ Ο Σ Β Λ Η Τ Ι Κ Ο

για  τη  Χ Ω Ρ Α  ΜΑΣ  ,ανεξαρτητα  ποιου  παιχτης ειναι  ΤΟΝ  Π Ο Υ Λ Ο...... :s&m_1: :s&m_1:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
δεν μπορουν να τον τιμωρησουν γι'αυτο...
Παρεπιπτοντως τον Κατιδη τον τιμωρησαν για τον χαιρετισμο , αλλα εμεις οι ελληναραδες βγαλαμε βουλευτη τον Κασιδιαρη που εχει χτυπησει τατουαζ την σβαστικα.  

Τοτε ποιο το νοημα να τα συζητάμε όλα αυτά… και ο Ντι Κανιο είχε κάνει κάτι ανάλογο με τον Κατίδη…  Χέστικα αν ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι μουσουλμάνος ή εβραίος ή σατανιστής ή κουμουνιστής ή αναρχικός ή ακροδεξιός στην προσωπική του ζωή….

Ο Κασιδιάρης έχει την σβαστιγκα και η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα και είναι στην βουλή… Αλλά είναι δημοκρατικά… Δηλαδή με ψήφο… Αν αύριο μεθαύριο βγουν πρώτο κόμμα με ψήφο δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα γιατί βγήκαν δημοκρατικά…
Αυτά είναι τα κακά και τα καλά της δημοκρατίας… όποιος γουστάρει μπορεί να πάει να ζήσει στην βόρεια Κορέα…

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
οι παρτιζανοι στο φατσοβιβλιο ξενερωσανε και περιμενουν αντιδρασεις

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Τοτε ποιο το νοημα να τα συζητάμε όλα αυτά… και ο Ντι Κανιο είχε κάνει κάτι ανάλογο με τον Κατίδη…  Χέστικα αν ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι μουσουλμάνος ή εβραίος ή σατανιστής ή κουμουνιστής ή αναρχικός ή ακροδεξιός στην προσωπική του ζωή….

Ο Κασιδιάρης έχει την σβαστιγκα και η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα και είναι στην βουλή… Αλλά είναι δημοκρατικά… Δηλαδή με ψήφο… Αν αύριο μεθαύριο βγουν πρώτο κόμμα με ψήφο δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα γιατί βγήκαν δημοκρατικά…
Αυτά είναι τα κακά και τα καλά της δημοκρατίας… όποιος γουστάρει μπορεί να πάει να ζήσει στην βόρεια Κορέα…
Δεν διαφωνω καθολου...Αλλα πολλοι (δεν μιλω για οσους κανουν ποστ εδω, δεν τους ξερω αλλωστε) ξεσαλωνουν εθνικιστικα αλλα στις εκλογες τον Ναζι ψηφιζουν. Γιατι εχουμε ξεχασει να σκεφτομαστε πριν μιλησουμε, πριν ψηφισουμε , πριν γαμησουμε - (κυριως αυτο). 

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

και μονο που ειστε... .''αδερφια'' με την Παρτιζαν επρεπε να τον κραζετε εσεις, αλλα μια ζωη ρουφιανοι ησασταν, απο σημερα γινατε λιγο περισσοτερο
[size=28pt]ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ[/size]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Τυπε  ξερεις  τι  ειναι ο  U C K ;
Παραστρατιωτικη   υπερεθνιστικη  οργανωση.......Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Ι Ν Ε Ι Σ ;

Ουτε  για  αστειο  δε  βγαινεις  φωτο  με  αυτη  τη  μπλουζα.........

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
οι παρτιζανοι στο φατσοβιβλιο ξενερωσανε και περιμενουν αντιδρασεις

Βλέπω έχεις κάνει follow μέχρι και τους Παρτιζανους και ενημερώνεσαι… χαχα…. Τελικά εσύ είσαι κατά βάθος  ποιο ΠΑΟΚ και από εμάς …. :2funny:

Ας τον πουλήσουν τον Κατσε... καλό κόλπο του μανατζερ... Ο Κατσε παρεπιπτωντος ήταν δυσαρεστημένος και ήθελε να φύγει γιατί δεν τον υπολογίζει ο Στεφενς για βασικό και επειδή δεν τον γουστάρουν στα αποδυτήρια ο Κατσουράνης και ο Σαλπι και τώρα έσκασε αυτό και θέλεις να πιστεύψουμε όλοι ότι ήταν ένα αθώο λάθος...  :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Βλέπω έχεις κάνει follow μέχρι και τους Παρτιζανους και ενημερώνεσαι… χαχα…. Τελικά εσύ είσαι κατά βάθος  ποιο ΠΑΟΚ και από εμάς …. :2funny:

Ας τον πουλήσουν τον Κατσε... καλό κόλπο του μανατζερ... Ο Κατσε παρεπιπτωντος ήταν δυσαρεστημένος και ήθελε να φύγει γιατί δεν τον υπολογίζει ο Στεφενς για βασικό και επειδή δεν τον γουστάρουν στα αποδυτήρια ο Κατσουράνης και ο Σαλπι και τώρα έσκασε αυτό και θέλεις να πιστεύψουμε όλοι ότι ήταν ένα αθώο λάθος...  :2funny:
στην πουτσα μου σας γραφω εχω ακρες εθνικιστικες στην Σερβια με παρτιζανους και μου τα λενε

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
και μονο που ειστε... .''αδερφια'' με την Παρτιζαν επρεπε να τον κραζετε εσεις, αλλα μια ζωη ρουφιανοι ησασταν, απο σημερα γινατε λιγο περισσοτερο
[size=28pt]ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ[/size]

ρε αει δανεισου κανα παικτη απο τον ολυμπιακο

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
στην πουτσα μου σας γραφω εχω ακρες εθνικιστικες στην Σερβια με παρτιζανους και μου τα λενε

ναι βλέπω πόσο στην πουτσα σου μας γράφεις και πόσο ασχολήσαι όλη μέρα με εμάς... ότι "κακιά' είδηση υπαρχει την μαθαίνουμε πρώτη από εσένα...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom