Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Το 10% των εισπράξεων στο μικρό Παντελή

http://[URL unfurl="true"]www.acadimies.gr/files4users/images/2011/ekdhlwseis/pantelis_kyriakidis_PAOK.jpg[/img[/URL]]

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως το 10% των εισπράξεων θα δοθεί για την ενίσχυση του μικρού Παντελή. Είναι το παλικαράκι που είναι σε άγρυπνο κώμα εδώ και χρόνια μετά το τροχαίο στο οποίο ο πατέρας του έχασε τη ζωή του. Ο μικρός Παντελής είναι μέλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και είχε βρεθεί στη Λάρισα για αγώνα. Επίσης έγινε γνωστό πως σε κάθε ματς, ένα ποσοστό των εισπράξεων θα πηγαίνει σε κάποιο παιδί που χρειάζεται βοήθεια

μπραβο ρε!!!!!
[/quote]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Για  τον  studio 69

Προς kingdragon........

ΒΛΑΚΑ........θα  τα  γραψω  μια  φορα  και  αν  τα  διαβασεις  θα  σταματησεις  τις  μαλακιες  περι  παραρτηματων.

Ο  πρωτος  διδαξας  στα  παραρτηματα  ηταν  ο  Βαρδινιγιαννης.....ο  ΄΄καπετανιος΄΄  Jerking Off

1. ΟΦΗ,  δεν  ηταν  απλα  ενα  παραρτημα  αλλα  ο  παο  με  ασπρομαυρες  φανελες.....οι παιχτες
πηγαιναν  και  ερχονταν  με  ταχυτητα  φωτος ,με  αποκορυφωμα  το  ΧΑΙΜΕ  ΒΕΡΑ  ενα  παιχτη  ο
οποιος  ηρθε  για  λογαριασμο  του  παο  και  κατεληξε  στον οφη  .......  αλλα  οπως  δηλωσε 
ο  ιδιος  πληρωνονταν  απο  τη  ΜΟΤΟΡ  ΟΙΛ  ......αν  σου  λεει  κατι  το ονομα.....

2.ΑΠΟΛΛΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ , τι  να  πρωτοθυμηθω  .......καρουλια  ,  αντωνιου , δοντα,  μπεριο,και αν  δεν κανω λαθος  καραγκουνη  και  μπασινα  .....ολοι  αυτοι  δανεικοι... 2funny 2funny 2funny

3. ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΑΣ ,ολοι  ηξεραν  οτι  δεν  μπορουσες  να  παρεις  παιχτη  απο  τη  δοξα  γιατι  ηταν
ολοι  κλεισμενοι  απο  τον  παο........χαραλαμπιδης , γεωργιαδηδες......και  αλλοι  πολλοι  ,ο  μονος
που καταφερε  να  παρει  ο  Ολυμπιακος  ηταν  ο  Μουστακιδης  επι  εποχης κοσκωτα......με ενα  φορτηγο  λεφτα.....

4.ΚΟΡΙΝΘΟΣ , η  μικρη  αδερφη  του παο  αφου  χορηγος  και  ευεργετης  ηταν  η  ΜΟΤΟΡ  ΟΙΛ...βλεπεις τα  δυιλιστηρια  εινα  διπλα........ 2funny 2funny 2funny

Οπως  καταλαβαινεις  δε  μιλαμε  για  απλα  παραρτηματα  αλλα  για  τον  παο  με  αλλες  φανελες...

Και  μην  ξεχασω  την  κομπινα  με  τα  μηδενικα  συμβολαια.. 2funny .....που  ο  πρωτοπορος  παο
ξεκινησε  και  ακολουθησαν  και  αλλοι  πλην  του  Ολυμπιακου.......

Οι  φιλαθλοι  της  ομαδας  του  ΜΠΟΥΜΠΛΗ  και  των  ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ  δεν  πρεπει  να  μιλανε  για  παραρτηματα  ,  πρεπει  να  το  ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ  και  να  κοιτανε  την  Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α  του  Θ Ι Α Σ Ο Υ
που  πληρωνουν  για  να  βλεπουν................

Αυτα  προς  γνωση  και  συμορφωση................

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

Πουτανας γιε αλβανε

Συνημμένα

• pic-0-norm.jpg
    pic-0-norm.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 15

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πουτανας γιε αλβανε
εσυ δεν εισαι παοκι ρε;

παντως μεγαλη μαλακια να υποστηρίζεις κατι και μετα οταν δεις τα σκουρα να κανεις κωλοτουμπα οπως εκανε ο γατιδης ο κατσε και καθε καρυδιας καρυδι

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
εσυ δεν εισαι παοκι ρε;

παντως μεγαλη μαλακια να υποστηρίζεις κατι και μετα οταν δεις τα σκουρα να κανεις κωλοτουμπα οπως εκανε ο γατιδης ο κατσε και καθε καρυδιας καρυδι
εγω δεν σε εβρισα

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Ψαγμενος  βλεπω  ο  μικρος....... :2funny: :2funny: , το  καλασνικοφ  του  λειπει............ :jerking:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Big time μαλακια εκανε ο μικρος...Ισαξια του Κατιδη...κριμα...

Ισάξια του Κατίδη?  Ο Κατίδης έκανε ναζιστικό χαιρετισμό αν δεν κάνω λάθος….
Ο Kace είναι Αλβανός και παίζει για την Εθνική Αλβανίας και τον έβγαλαν μία φώτο με μπλούζα του UCK (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου)….
Αν εμάς δεν μας αρέσει τότε να διώξουμε από την Ελλάδα όλους τους Αλβανούς, Τούρκους, Σκοπιανούς, Βουλγάρους που πιστεύουν σε ισάξιες ιδέες με την μπλούζα που έβαλε ο Kace…
Και τέλος να διώξουμε και τους Γερμανούς….
Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ, έπειτα από πλήθος δυσφημιστικών σχολίων, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του προσωπικού του λογαριασμού.
Αναλυτικά τα όσα ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:
«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τη σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι.»

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Kace είναι Αλβανός και παίζει για την Εθνική Αλβανίας και τον έβγαλαν μία φώτο με μπλούζα του UCK (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου)….
Αν εμάς δεν μας αρέσει τότε να διώξουμε από την Ελλάδα όλους τους Αλβανούς, Τούρκους, Σκοπιανούς, Βουλγάρους που πιστεύουν σε ισάξιες ιδέες με την μπλούζα που έβαλε ο Kace…
Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ, έπειτα από πλήθος δυσφημιστικών σχολίων, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του προσωπικού του λογαριασμού.
«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τη σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι.»
και ο κατιδης τυπε δεν ηξερε ελεγε το ειχε δει στην τελεοραση

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
οποτε σαν να μην εγινε τιποτα;

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Η δικαιολογια του ηταν μαλακια.
Για το οτι ειναι Αλβανος , με γεια του με χαρα του και τιμη του που αγαπαει την πατριδα του. Και κανεις δεν ειπε τιποτα στην Τουμπα.
Αλλο πραγμα αυτο και αλλο πραγμα να διαφημιζει την αγαπη του για τον UCK με τα δαχτυλακια κιολας.  

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι ΔΕΝ  ΕΙΧΑ  ΙΔΕΑ ΤΙ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι.»
[/b]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εντάξει και τι περιμένετε απο παοκτσηδες τώρα, να παραδεχθούν τη ΜΑΛΑΚΙΑ που δέρνει το αλβανακι;;;;

Δεν ήξερε το παιδι, να διώξουμε όλους τους αλβανους λοιπόν και τέτοιες δικαιολογίες θα γράψουν.

Ο παοκ και η μαστουρα για τον παοκ πάνω απ όλα.

:uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom