You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε εισαι πρωταθλητης ελλαδος απο τωραΚοιτά να πας να σφάξεις την Καλλονή τώρα και να πάρεις διπλό γιατί είσαι από πίσω τώρα… με κυνηγάς….
Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ θα σου κάνει γκολ…
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τυπε????.....πρωταθλητης 15αυγουστου μην το συζητας.....τυπε εισαι πρωταθλητης ελλαδος απο τωρα
συμφωνω μαζι σου αν και πανιωνιος κουραστηκα γενικα με το ποδοσφαιροΛοιπόν θα κάνω μία ανάλυση στα ματς που γίνανε πριν το ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ:
Ατρόμητος- Εργοτέλης: Ο Ατρόμητος χειρότερος από πέρσι μεσοαμυντικά με την διαιτησία να τον παίζει και έδρα κατάφερε με χίλια ζόρια να πάρει ισοπαλία από μία ομάδα που είναι από τις λίγες που δεν δέχτηκαν να γίνουν παράρτημα του Μαρινάκη και πήγαν κόντρα σε αυτόν… Όλοι για αυτό τον λόγο τον Εργοτέλη τον έχουν για πρώτο υποψήφιο για υποβιβασμό αλλά αγωνιστικά δεν δείχνει ότι θα κινδυνεύσει καν…. Κάκιστος ο Ατρόμητος που σώζει την παρτίδα φέτος λόγο Ούμπιντες και Παπαδόπουλου που θα τον βοηθήσουν πολύ στην επίθεση…
Πλατανιάς-Βέροια: Μήδεν άμυνα γκραν κινιολ παιχνίδι χωρις αμυντικά χαφ, δύο κίτρινες ο Αποστολόπουλος για σκληρό παιχνίδι και έξω, χάνει πάρε βάλε γκολ ο Ποποβιτς που ήταν καλός, μέτριος ο Ιντζίδης ακόμα και για τον Πλατανιά.
ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ: 70-30 κατοχή μπάλας, δύο φάσεις η Ξάνθη που πάτησε μόνο δύο φορές περιοχή εκ τον οποίον η μία ήταν οφ σαιτ με τον Μαριν αλλά και να μην ήταν την πρόλαβε ο Χακόμπο την μπάλα και η δεύτερη εντελώς ακίνδυνη φάση ο Μαρσελίνιο έστειλε την μπάλα στο αράουτ! Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν έπαιζε και ο Ντιέ που θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο την Ξάνθη μεσοαμυντικά! Τέλος δεν φάνηκε καθόλου ο Σολάρι στην Ξάνθη στην επίθεση που αν βρει την φορμα του θα την βοηθήσει!
Στο πρώτο ημίχρονο:
H Ξανθη έδειξε ότι είναι μία ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία με επίπεδο και ποιότητα με κορυφαίο τον Gohouri!… Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και το έκανε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με στημένη φάση από καλό χτύπημα του Λουκας με φαουλ που κερδισε με καλή προσπάθεια ο Κίτσιου!
Δεύτερο ημίχρονο: Παρόλο που η Ξάνθη ήταν πίσω στο σκορ και ο ΠΑΟΚ την έδωσε και λίγο χώρο για οικονομία δυνάμεων , πάλι η Ξάνθη φάνηκε επιθετικά ανύπαρχτη!
Ωραία κάθετη από τον Λούκας στον Σαλπιγγίδη και την ώρα που ο Σαλπιγγίδης πάει να βρει το κοντρολ μέσα στην περιοχή ο Μπαξεβανίδης πάει και τον εμποδίζει τζαζαροντας πάνω στα πόδια του Σαλπιγγίδη… Ανόητη κίνηση από τον Μπαξεβανίδη γιατί εκεί και λίγο να ακουμπήσεις ή να τζαζάρης τον παίχτη ο επιθετικός πάνω που πάει να βρει ισορροπία να σουτάρει θα πέσει και θα τον κάνεις πέναλντι! Αν δεν το έδινε αυτό το πέναλντι θα λέγαμε ότι χάρισε ένα πέναλντι στην Ξάνθη ή αν δεν το έδινε στην Ξάνθη ο Πανόπουλος θα μιλούσε για σφαγή της Ξάνθης και φυσικά κανείς δεν θα ήθελε να μην δώσει τέτοιο πέναλντι στην ομάδα του κτλ… Αυτή η κίνηση να χώσεις το ποδάρι μπροστά από τον παίχτη και να τον ανατρέψεις αντικανονικά είναι πέναλντι και κόκκινη κάρτα!
Εκτέλεση κόρνερ του Λούκας και ο Αθανασιάδης από το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
84ο λεπτό: Κεφαλιά του Αθανασιάδη, η μπάλα στο δοκάρι.
MVP: ΛΟΥΚΑΣ
ΣΤΟΧ : 4 τελικές με σουτ στυλ (Ρομπερτο Κάρλος και Φραντζέσκου) όλες μέσα στην εστία με υπερένταση τις έδιωξε ο τερματάς της Ξάνθη! Τέτοιο παίχτη είχα χρόνια να δω στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! Κίνδυνος Θάνατος!
Ο Διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού σύμφωνα και με τον προπονητή της Ξάνθης που έβγαλε κάρτες δίκαια και για τις δύο ομάδες και ήταν καλός στο πειθαρχικό αλλά………………..
[size=20pt]Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΥΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ![/size]
Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος θα τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά το χθεσινό παιχνίδι.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει το χθεσινο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ σύμφωνα με το dikisports.blogspot.gr αποφάσισαν να θέσουν σε διαθεσιμότητα τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης της Τούμπας, Μάριο Λαμπρόπουλο.
Επειδή ο παρατηρητής του αγώνα Γ.Σπυρόπουλος έγραψε πως δεν ήταν πέναλτι η φάση του Σαλπιγγίδη, ούτε κόκκινη κάρτα.
Ακόμα μια φορά λοιπόν δείχνουν ιδιαίτερη «ευαισθησία» όταν οι διαιτητές παίζουν στα ίσια τον ΠΑΟΚ και δημιουργούν κλίμα για τους άρχοντες του αγώνα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα», λοιπόν...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μυγιάζεστε. Δεν σας φταίνε για όλα οι άλλοι. Το ξαναλέω. Κοιτάχτε πρώτα τα προβλήματά σας και, όταν τα λύσετε, κοιτάχτε των αλλονών. Δεν λέω πως έχεις άδικο σε αυτό που λες, αλλά είχες ευκαιρία εσύ σαν ΑΕΚ να πάρεις πόντους και δεν πήρες.
Αλλά ξέρεις ποιο είναι το θέμα. Ότι οι οπαδοί του ΟΣΦΠ μασάνε επί 15 χρόνια την ίδια καραμέλα "να είχατε και εσείς προεδραρα που τα χώνει για να μην είχατε πρόβλημα και να είχατε παικταράδες". Και ο Κοσκωτάς τ έχωνε και πήρε παικταράδες αλλά πήρε και τ αρχίδια μου γιατί σερίφης τότε ήταν ο Καπετάνιος. Και είδες στο τέλος τι πρόβλημα έχεις και εσύ σαν ΟΣΦΠ από τη λαίλαπα "χώνω λεφτά αβέρτα αλλά δε μ αφήνουν να διεκδικήσω αυτά που δικαιούμε". Κόντεψες να κλείσεις ΣΑ ΣΩΜΑΤΙΟ (όχι σα ποδοσφαιρική ΠΑΕ). Και αν δεν ήταν ο Μητσοτός να κάνει κατάχρηση εξουσίας τότε κατά πάσα πιθανότητα να ήσουν Εθνικός. Οπότε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ αυτές που έγραψες σε παιδάκι 3ης-4ης δημοτικού. Όχι σε μένα που κοντεύω τα 40.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
γράφεις αυτό
Αυτό που κανείς σας δεν παραδέχεται όμως είναι πως φάλτσα παίρνανε όλες οι μεγάλες ομάδες (ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ) ασχέτως αν οι ποσοστώσεις ήταν σαφώς υπέρ του πρωταθλητή κάθε φορά.
Και φυσικά μου λες πάλι για κάτι στο οποίο δεν έχω διαφωνήσει, για τα φάλτσα.
Στα αρχίδια μου.
Θα βγει κάποιος βαμμένος Ολυμπιακός και θα βάλει της ΑΕΚ ή του ΠΑΟ ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας.
Αυτό δεν μου απαντάει εμένα το ερώτημα που έβαλα: είχατε ομάδες; και δεν μιλάω για παίκτες...διοικήσεις δεν είχατε
Του λαμογιού το κάγκελο
και μάλιστα πορδολαμόγια. Με ξένα λεφτά μάγκες.
Και φυσικά όσο υπάρχουνε τέτοιοι πρόεδροι σε όλες τις ομάδες, οι πρόεδροι που έχουνε λεφτά θα τους κάνουνε ό,τι θέλουνε.
Βλέπε Κόκκαλης, Βαρδινο, Μελισσάν, Σαββόδης ενδεχομένως, Μαρινάκης.
τώρα αν θες να το συνεχίσεις με κουβέρτες και σεντόνια και βρίζοντας, οκ, συνέχα το.
και μετά μου τσαμπουνάς αυτόΕίπα εγώ πως αυτή είναι η λύση; Όχι. Αυτό που έγραψα και είναι καλά γνωστό σχεδόν σ όλους είναι πως ο Μελισσάν έχει επαφές με τον Ιβάν. Και πως έχουν γίνει κρούσεις και σε Αλαφούζο. Άλλο το ποια είναι η λύση άλλο το τι γίνεται στην πραγματικότητα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Παλιότερα υπήρχε "συμμαχία" ΟΣΦΠ - ΑΕΚ εναντίον του ΠΑΟ, μετά Βαρδί και Κόκκαλης τα βρήκαν για να βγάλουν από την άκρη τον Μελισσάν κτλπ.
Η ΜΟΝΗ λύση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να αυτοδιαλυθεί και να ξεκινήσει πάλι από την αρχή με νέους παράγοντες και νέους κανόνες. Έτσι όπως έχει γίνει το μορφωμα κάθε άλλη λύση είναι "άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"
και με βάζεις και εμένα παράθεση λες και εγώ έγραψα πουθενά πως δεν έπαιρνε τα φάλτσα ο ΟλυμπιακόςΓράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Και δεν είναι ότι γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Το θέμα είναι πως γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και το ΞΕΡΕΙΣ. Το βιντεάκι παραπάνω, είναι ΜΟΝΟ από μία χρονιά. ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ. Σε όλα αυτά τα ματς που ο διαιτητής έδινε ΟΤΙ ήθελε ο ΟΣΦΠ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ μπήκαν ψυγείο (στη περίπτωση του διαιτητή του ματς με τον ΠΑΟΚ, ο διαιτητής κόπηκε με τη μια για τη φάση του πέναλντι ενώ σε δικά σας ματς οι διαιτητές με παρόμοιες αποφάσεις πήραν και καλή βαθμολογία). Και το παραπάνω βίντεο δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ τα προβλήματα των άλλων ομάδων που δε μπόρεσαν να διεκδικήσουν επί ίσης όροις το πρωτάθλημα. Δείχνει πως με ΕΣΥ (σαν ΟΣΦΠ) δεν έχει πρόβλημα όχι γιατί ο προεδράρας χώνει τα μύρια με τις καραβιές, ΑΛΛΑ γιατί είχες την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των προπονητών για να ΜΗΝ έχεις ΚΑΙ ΕΣΥ προβλήματα. Ένα θα σου πω. Μπορείς να φανταστείς ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ θα έχεις αν πχ αύριο μεθάυριο δε πάρεις 2 σερί πρωταθλήματα και παίξεις Γιουρόπα Λιγκ; Καλά δε χρειάζεται να σου πω τι θέμα θα έχεις ΑΝ ΔΕ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ευρώπη. Δες πρώτα το λοιπόν ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ έχεις κάνει εσύ (σαν ΟΣΦΠ) στο Ελληνικό πρωυάθλημα. Παραδέξου πως ΕΣΥ δεν έχεις προβλήματα λογο προστασίας από τη διατησία. Και μετά έλα να δούμε και τα προβλήματα των άλλων. Γιατί οι άλλοι τα προβλήματα που έχουν οφείλονται κατά ένα ποσοστό στο γεγονός ότι ΕΣΥ δεν έχεις προβλήματα λόγο διαιτησίας.
Αλλά ξέρεις ποιο είναι το θέμα. Ότι οι οπαδοί του ΟΣΦΠ μασάνε επί 15 χρόνια την ίδια καραμέλα "να είχατε και εσείς προεδραρα που τα χώνει για να μην είχατε πρόβλημα και να είχατε παικταράδες". Και ο Κοσκωτάς τ έχωνε και πήρε παικταράδες αλλά πήρε και τ αρχίδια μου γιατί σερίφης τότε ήταν ο Καπετάνιος. Και είδες στο τέλος τι πρόβλημα έχεις και εσύ σαν ΟΣΦΠ από τη λαίλαπα "χώνω λεφτά αβέρτα αλλά δε μ αφήνουν να διεκδικήσω αυτά που δικαιούμε". Κόντεψες να κλείσεις ΣΑ ΣΩΜΑΤΙΟ (όχι σα ποδοσφαιρική ΠΑΕ). Και αν δεν ήταν ο Μητσοτός να κάνει κατάχρηση εξουσίας τότε κατά πάσα πιθανότητα να ήσουν Εθνικός. Οπότε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ αυτές που έγραψες σε παιδάκι 3ης-4ης δημοτικού. Όχι σε μένα που κοντεύω τα 40.
Αυτό που κανείς σας δεν παραδέχεται όμως είναι πως φάλτσα παίρνανε όλες οι μεγάλες ομάδες (ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ) ασχέτως αν οι ποσοστώσεις ήταν σαφώς υπέρ του πρωταθλητή κάθε φορά.
Στα αρχίδια μου.
Θα βγει κάποιος βαμμένος Ολυμπιακός και θα βάλει της ΑΕΚ ή του ΠΑΟ ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας.
Αυτό δεν μου απαντάει εμένα το ερώτημα που έβαλα: είχατε ομάδες; και δεν μιλάω για παίκτες...διοικήσεις δεν είχατε
Του λαμογιού το κάγκελο
Και φυσικά όσο υπάρχουνε τέτοιοι πρόεδροι σε όλες τις ομάδες, οι πρόεδροι που έχουνε λεφτά θα τους κάνουνε ό,τι θέλουνε.
τώρα αν θες να το συνεχίσεις με κουβέρτες και σεντόνια και βρίζοντας, οκ, συνέχα το.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μα εγώ δέχομαι αυτά που ΕΣΥ δε παραδέχεσαι. Εγώ λέω πως προχθες ο ΠΑΟ, σήμερα εσύ, αύριο εγώ, μεθαύριο ο ΠΑΟΚ κτλπ θα πάρουμε σφυρίγματα. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ αυτοί, εκτός απ εσένα, ΠΟΤΕ δεν έπαιρναν τέτοια εξοφρενικά σφυρίγματα (πες μου ποια άλλη ομάδα έχει πάρει τέτοιο σφύριγμα στο γκολ του Κατσουράνη και δε θα πω κουβέντα) και σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο εσύ. Μιλάς για διοικήσεις που δεν είχαν οι άλλες ομάδες εκτός από τη δική σου. Δηλαδή τι έκανε η δική σου; Ναι ούτε η ΑΕΚ, τα τελευταία 15 χρόνια, ούτε του ΠΑΟ, εκτός την περίοδο του Πατέρα, έλεγχε το παρασκήνιο. Ο Κόκκαλης έλεγχε την ΕΠΟ. Γι αυτό ενώ πχ η πρωτοβάθμια απόφαση στα επεισόδια με τον Πανιώνιο ήταν να σου αφαιρεθούν 3 βαθμοί και να αποχαιρετήσεις το πρωτάθλημα, η δευτεροβάθμια (που εκδικάθηκε από την ΕΠΟ) ήταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Ενώ η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ απόφαση για την υπόθεση Βαλνερ ήταν να ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ο αγώνας η δευτεροβάθμια απόφαση ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ήταν να πάρει τους πόντους ο ΟΣΦΠ. Και ΤΟΛΜΑΣ να μιλάς ΕΣΥ για λαμόγια. Και σε ρωτώ; Το κάνεις επίτηδες για να αρχίσω να βρίζω. Αν εσύ γουστάρεις ΑΥΤΕΣ τις δικές σου διοικήσεις καλά θα σου κάνει ο μελισσάν και ο Ιβαν που θα σου σκίσουν τον πάτο ρε. Να βάλεις λουκέτο σα σωματείο για να ξεβρωμίσει ο ελληνικός αθλητισμός ρε. Φάε ένα τύπο που θα πει για τις διοικήσεις των άλλων ομάδων ότι ήταν λαμόγια ενώ η δική του έκανε τις απίστευτες λαμογιές.γράφεις αυτόκαι μετά μου τσαμπουνάς αυτό
και με βάζεις και εμένα παράθεση λες και εγώ έγραψα πουθενά πως δεν έπαιρνε τα φάλτσα ο Ολυμπιακός
Στα αρχίδια μου.
Του λαμογιού το κάγκελο
Και σε ρωτώ. Ένα ποσοστό από τα προβλήματα των ομάδων ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ στις πουστιές που έκανες εσύ; Σου φέρω παράδειγμα. ΑΝ η ΑΕΚ ήταν πρωταθλήτρια το 2008 είχε έσοδα από τσ λ περίπου στα 10 μύρια; (χωρίς να βάλω και τα διαρκείας που θα είχε). Στέρησες δηλαδή λόγο της ΔΙΚΗΣ σου λαμογιάς 15μύρια; Τα στέρησες. Δε με νοιάζει που θα τ έτρωγαν οι δικοί μου "λαμογια" εμενα με νοιάζει πως μου τα στέρησες και άρα σε σένα οφείλεται κατά ένα ποσοστό η κατάντια μου, γιατί δε με άφησες να διεκδικήσω ΕΠΙ ΙΣΗΣ ΟΡΟΙΣ αυτά που διεκδικούσα. Το ίδιο έχεις κάνει και σε ΠΑΟΚ, ΠΑΟ κτλπ. Και σου ξαναλέω. Κάτσε και σκέψου τι κακό έχεις κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και μετά έλα να κουβεντιάσουμε τη δική μου κατάντια. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΡΕ. Αντρίκεια. Παντελονάτα. Όπως και εγώ λέω αντρίκεια και παντελονάτα πως ο δικός μου στείνει τέτοια παράγκα που θα κάνει τη δική σου να μοιάζει πικ νικ στο πάρκο.
Υ.Γ Πάτα στο γιουτιούμπι τ εξής "ολυμπιακός παράγκα", "ΠΑΟ παράγκα", "ΑΕΚ παραγκα" και μέτρα αποτελέσματα και διάρκεια από βίντεο. Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορα.
Υ.Γ Σιγά μη παραδεκτείς το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Εδώ χθες πάλι έγιναν όργια υπέρ του ΟΣΦΠ (χέρι χολέμπας πχ) και πάλι άρχισες τη γνωστή καραμέλα. Κάνε μου τη χάρη ρε. Γράφε ότι θέλεις. Αλλά όταν σου πατήσει ο Μελισσάν το κεφάλι μην αρχίσεις να λες μαλακίες (ειδικά σε μένα). Έχω βιβλιογραφία με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γράφατε επί 15χρόνια
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
στην Γ εθνικη και γρηγορα. . .
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Που χάθηκες εσύ ρε παικτούρα;;; Δε πρέπει να έχεις παράπονο έτσι; Η διαιτησία σας ξεκήνισε από εκεί που σας άφησε (χέρι/πέναλντι/αποβολή/ήττα μανιάτη στον τελικό με Αστέρα, χέρι/κάρτα/ισοπαλία/μένεις πίσω με το καλημέρα από τον ΠΑΟΚ χολέμπας με Καλλονη). Όλα πάνε μια χαρά. Στη χώρα που βρωμάνε τα πάντα σαπίλα μόνο τ ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καθαρό (όσο βέβαια τα παίρνει τα πρωταθλήματα ο γαύρος, γιατί μετά θα βρωμίσει και αυτό)στην Γ εθνικη και γρηγορα. . .
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ωραια τα λετε......
Ποιος εχει σφαξει πολυ και ποιος λιγο......
Αυτο ειναι το προβλημα......
Να τις μετρησουμε να δουμε ποιος την εχει κανει πιο μεγαλη.....(τη σφαγη)!!!!!
Δεν εχει σημασια ποιος εχει σφαξει ΠΙΟ ΠΟΛΥ, το χειροτερο ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ δεν ασχολειται με το αυτονοητο, το 50-50..........
Το μονιμο μελημα ΟΛΩΝ ειναι ποιος θα παρει τα κοζια για να κερδιζει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.......
Συνεχιστε, απολαυση ειναι......
Υ.Γ. Ο γαυρος πληροφοριακα, τη χρονια που πηρε ο βαζελος το πρωταθλημα (2008-2009? δε θυμαμαι) εμεινε εκτος τσουλου, δεν τον ειδα να καταστρεφεται. Αυτο περι "αν μεινει χωρις τσουλου θα σας δω τι θα κανετε"....... Ομαδα που ελεγχει το παρασκηνιο και εχει χοσαδα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και οχι γιαλαντζη τυπου Ρωσοποντιου και Αλαφουζου και να χασει μια σαιζον, την επομενη θα τα γαμησει τα πεταλα τα παντα ολα.....ΝΟΜΟΣ.
Δεν εχει σημασια ποιος εχει σφαξει ΠΙΟ ΠΟΛΥ, το χειροτερο ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ δεν ασχολειται με το αυτονοητο, το 50-50..........
Το μονιμο μελημα ΟΛΩΝ ειναι ποιος θα παρει τα κοζια για να κερδιζει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.......
Υ.Γ. Ο γαυρος πληροφοριακα, τη χρονια που πηρε ο βαζελος το πρωταθλημα (2008-2009? δε θυμαμαι) εμεινε εκτος τσουλου, δεν τον ειδα να καταστρεφεται. Αυτο περι "αν μεινει χωρις τσουλου θα σας δω τι θα κανετε"....... Ομαδα που ελεγχει το παρασκηνιο και εχει χοσαδα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και οχι γιαλαντζη τυπου Ρωσοποντιου και Αλαφουζου και να χασει μια σαιζον, την επομενη θα τα γαμησει τα πεταλα τα παντα ολα.....ΝΟΜΟΣ.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
2009-2010 πηρε το πρωταθλημα ο παο...Ωραια τα λετε......
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εννοείς τη χρονιά που ο ΟΣΦΠ παρουσίαζε στα βιβλία του τρελλή χασούρα; Τη χρονιά που ο Μαρινάκης "έσπρωξε" από τη τσέπη του (και καλά) 100 μύρια εκ των οποίων έχει ΗΔΗ βγάλει τα 40+ σε 2 χρόνια; Γι αυτή τη χρονιά μιλάς; Μάθε το λοιπόν πως ο Κόκκαλης τότε έλεγε σε ανθρώπους δικούς του πως αν δε βρεθεί κάποιος αγοραστής ο ίδιος δε πρόκειται να βάλει λεφτά (είναι η χρονιά που είχε προβλήματα με τη δική του εταιρεία και δεν είχε λεφτά για να βάλει στον ΟΣΦΠ) και η ομάδα θα πορευτει μ αυτούς που έχει. Είναι η χρονιά που για προπονητή είχε στην αρχή τον Λίνεν (ο Μαρινάκης τον βρήκε τον Λίνεν όταν πήγε και όχι τ ανάποδο). Θες να σου το τρέξω το σενάριο "δεν έρχεται Μαρινάκης και ο ΟΣΦΠ συνεχίζει με Λίνεν στον πάγκο και με παίκτες τους ίδιους και χειρότερους απ αυτούς που τον έβγαλαν 3ο" ή θα το κάνεις μόνος σου;Ωραια τα λετε......
Το γεγονός πως βρέθηκε ο Μαρινάκης να "σπρώξει" 100 μύρια (που ήταν ΣΑΦΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ) από τη τσέπη του (και καλά) ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο ΟΣΦΠ θα έχει σοβαρό πρόβλημα αν ξαναβρεθεί εκτός Τσ.Λ και ακόμα μεγαλύτερο αν βρεθί εκτός ευρώπης. Αλλά συνέχισε, μη σταματάς. Είσαι σκέτη απόλαυση
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
2009-2010 πηρε το πρωταθλημα ο παο...
;) Οκ, και αν θυμαμαι καλα ο γαυρος ειχε τερματισει τελευταιος στα play off και ή δε βγηκε καθολου Ευρωπη ή προκριματικα των προκριματικων ω προκριματικα........ Καταστραφηκε?? ΟΧΙ....
Αυτα, οχι για να κανω το συνηγορο του γαυρου, αλλα για να σταματησει η καραμελα των εκ. του τσουλου που παιρνει .....μονο ο γαυρος και μολις τα χασει χαθηκε....
Τρανο παραδειγμα ο πουθενας ο ρωσοποντιος, φετος ειναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ της ζωης του και τους φλομωσε στους ανυπαρκτους "γυαλινους" δανεικους και τους κιτσιουτζιωληδες......
Αλλα κατα τα αλλα κλαααααμμααα για τον κακο γαυρο και το αθηναικο κατεστημενο......
Ο αλλος ευνοηθηκε καραμπινατα "αλα γαυρος" το Σαββατο, ΜΟΚΟ, το κορακι τιμωρηθηκε, και "ενοχληθηκαν" επισημως γιατι η Nova δεν εδειξε τις φασεις που ευνοηθηκε ο γαυρος εχθες.......
Ηηηηημαρτον που λεει και ο φαφουτης.......
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εννοείς τη χρονιά που ο ΟΣΦΠ παρουσίαζε στα βιβλία του τρελλή χασούρα; Τη χρονιά που ο Μαρινάκης "έσπρωξε" από τη τσέπη του (και καλά) 100 μύρια εκ των οποίων έχει ΗΔΗ βγάλει τα 40+ σε 2 χρόνια; Γι αυτή τη χρονιά μιλάς; Μάθε το λοιπόν πως ο Κόκκαλης τότε έλεγε σε ανθρώπους δικούς του πως αν δε βρεθεί κάποιος αγοραστής ο ίδιος δε πρόκειται να βάλει λεφτά (είναι η χρονιά που είχε προβλήματα με τη δική του εταιρεία και δεν είχε λεφτά για να βάλει στον ΟΣΦΠ) και η ομάδα θα πορευτει μ αυτούς που έχει. Είναι η χρονιά που για προπονητή είχε στην αρχή τον Λίνεν (ο Μαρινάκης τον βρήκε τον Λίνεν όταν πήγε και όχι τ ανάποδο). Θες να σου το τρέξω το σενάριο "δεν έρχεται Μαρινάκης και ο ΟΣΦΠ συνεχίζει με Λίνεν στον πάγκο και με παίκτες τους ίδιους και χειρότερους απ αυτούς που τον έβγαλαν 3ο" ή θα το κάνεις μόνος σου;
Το γεγονός πως βρέθηκε ο Μαρινάκης να "σπρώξει" 100 μύρια (που ήταν ΣΑΦΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ) από τη τσέπη του (και καλά) ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο ΟΣΦΠ θα έχει σοβαρό πρόβλημα αν ξαναβρεθεί εκτός Τσ.Λ και ακόμα μεγαλύτερο αν βρεθί εκτός ευρώπης. Αλλά συνέχισε, μη σταματάς. Είσαι σκέτη απόλαυση
Ρε φιλε, με ΑΝ και ΘΑ δε βγαζουμε ακρη, τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ μετρανε.......
Αν δεν υπηρχε ο Μελισσανιδης πχ στην Αεκ, ξερεις που θα ηταν τωρα η Αεκ?? Και που θα ηταν σε λιγα χρονια?? Στη μνημη μας και μονο.....
Αλλα επισης αν δεν υπηρχε αυτος μπορει η Αεκ σημερα να ηταν Superleague ;) (ιφ γιου νοου γουατ αι μην)!!!!!!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Φυσικά και ξέρω τι εννοείς. Δεν είναι σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Αλλά εσύ είπες πως ο γαύρος έχει χώστη πρόεδρο. Και σε ρωτώ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ; Εξαίρεσε τη πρώτη χρονιά που πήρε τον ΟΣΦΠ και έσπρωξε χρήμα (και καλά. Γιατί αν το σκεφτείς τον πρώτο του χρόνο έφερε ελαχιστους παίκτες. Το μόνο που έκανε ήταν να τα σπρώξει για τον Βαλδέρβε). Έχει πάρει 3 σερί, έχει πάρει ΜΟΝΟ από το Τσ Λ αυτά τα 3 χρόνια σχεδόν 50-60 μύρια και έχει κάνει απόσβεση της επένδυσής του. Και πλην του Σαβιόλα οι περισσότεροι καλοί που πήρε φέτος είναι ΔΑΝΕΙΚΟΙ κάτι σαν τον Ιβάν και αυτός, ενώ κανονικά θα έπρεπε ν ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Και μιλάς για χώστη πρόεδρο; Αρχίδια είναι και αυτός. Όπως και ο Κόκκαλης. Ο ΟΣΦΠ πήρε από το Τσ Λ γύρω στα 150 μύρια ευρώ. Τι έκανε; Πήρε έναν Ζιοβάνι, έναν Ζάχοβιτς και ένα Ρίμπο τυφλώθηκαν οι γαύροι και τσέπωσε ο χαψαχουχας τ υπόλοιπα. Έλεγχε και το παρασκήνιο (αλλά μη το πεις του άλλου γιατί πιστεύει πως η δική του η διοίκηση δεν είναι το αρχιλαμόγιο) και σήκωνε κούπες.Ρε φιλε, με ΑΝ και ΘΑ δε βγαζουμε ακρη, τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ μετρανε.......
Αν δεν υπηρχε ο Μελισσανιδης πχ στην Αεκ, ξερεις που θα ηταν τωρα η Αεκ?? Και που θα ηταν σε λιγα χρονια?? Στη μνημη μας και μονο.....
Αλλα επισης αν δεν υπηρχε αυτος μπορει η Αεκ σημερα να ηταν Superleague ;) (ιφ γιου νοου γουατ αι μην)!!!!!!
Και ο ΠΑΟΚ στη μνημη μας θα ήταν σε λίγα χρόνια αν δεν είχε καταφέρει να παγώσουν τα πάντα από τα χροστούμενά του. Και ο ΟΣΦΠ θα είχε κλείσει σα σωματείο εδώ και μια 20ετία, και ο Πανιώνιος δε θα υπήρχε ούτε σα Νεός κτλπ.
Γεγονός. ΑΝ δεν ήταν το κράτος ΚΑΜΙΑ από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες δε θα ήταν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Στη περίπτωση δε του ΟΣΦΠ δε θα υπήρχε και σα σωματείο.
ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο ΟΣΦΠ είχε ΗΔΗ μία φορά σοβαρό πρόβλημα όταν έμεινε εκτός Τσ Λ (μετά απόκλείστηκε και στα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ). Άρα ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ όταν ξαναμείνει. Και αν τη πατήσει και 2η φορά τότε....
ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο ΠΑΟΚ στη φάση του πέναλντι ΦΥΣΙΚΑ και ευνοήθηκε. ΑΛΛΑ η διαφορά με αυτό του ΟΣΦΠ είναι πως ο ΠΑΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕ όταν έγινε η φάση. Ο ΟΣΦΠ και αυτός κέρδιζε ΑΛΛΑ το πέναλντι ήταν ΚΑΤΑ του. Επίσης ο διατητής του ΠΑΟΚ πήγε ψυγείο ΑΜΕΣΩΣ. Ο διαιτητής του ΟΣΦΠ παρέμεινε στους πίνακες. Δεν είναι το γαμημένο σύστημα της Αθήνας. Είναι το γαμημένο σύστημα/παράγκα του ΟΣΦΠ (αλλά είπαμε μη το πεις στον άλλον. Αυτός νομίζει πως οι διοιηκήσεις των άλλων είναι τα λαμόγια. Οι δικοί του; Αγιοι άνθρωποι).
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Φυσικά και ξέρω τι εννοείς. Δεν είναι σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Αλλά εσύ είπες πως ο γαύρος έχει χώστη πρόεδρο. Και σε ρωτώ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ; Εξαίρεσε τη πρώτη χρονιά που πήρε τον ΟΣΦΠ και έσπρωξε χρήμα (και καλά. Γιατί αν το σκεφτείς τον πρώτο του χρόνο έφερε ελαχιστους παίκτες. Το μόνο που έκανε ήταν να τα σπρώξει για τον Βαλδέρβε). Έχει πάρει 3 σερί, έχει πάρει ΜΟΝΟ από το Τσ Λ αυτά τα 3 χρόνια σχεδόν 50-60 μύρια και έχει κάνει απόσβεση της επένδυσής του. Και πλην του Σαβιόλα οι περισσότεροι καλοί που πήρε φέτος είναι ΔΑΝΕΙΚΟΙ κάτι σαν τον Ιβάν και αυτός, ενώ κανονικά θα έπρεπε ν ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Και μιλάς για χώστη πρόεδρο; Αρχίδια είναι και αυτός. Όπως και ο Κόκκαλης. Ο ΟΣΦΠ πήρε από το Τσ Λ γύρω στα 150 μύρια ευρώ. Τι έκανε; Πήρε έναν Ζιοβάνι, έναν Ζάχοβιτς και ένα Ρίμπο τυφλώθηκαν οι γαύροι και τσέπωσε ο χαψαχουχας τ υπόλοιπα. Έλεγχε και το παρασκήνιο (αλλά μη το πεις του άλλου γιατί πιστεύει πως η δική του η διοίκηση δεν είναι το αρχιλαμόγιο) και σήκωνε κούπες.
Και ο ΠΑΟΚ στη μνημη μας θα ήταν σε λίγα χρόνια αν δεν είχε καταφέρει να παγώσουν τα πάντα από τα χροστούμενά του. Και ο ΟΣΦΠ θα είχε κλείσει σα σωματείο εδώ και μια 20ετία, και ο Πανιώνιος δε θα υπήρχε ούτε σα Νεός κτλπ.
Γεγονός. ΑΝ δεν ήταν το κράτος ΚΑΜΙΑ από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες δε θα ήταν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Στη περίπτωση δε του ΟΣΦΠ δε θα υπήρχε και σα σωματείο.
ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο ΟΣΦΠ είχε ΗΔΗ μία φορά σοβαρό πρόβλημα όταν έμεινε εκτός Τσ Λ (μετά απόκλείστηκε και στα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ). Άρα ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ όταν ξαναμείνει. Και αν τη πατήσει και 2η φορά τότε....
ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο ΠΑΟΚ στη φάση του πέναλντι ΦΥΣΙΚΑ και ευνοήθηκε. ΑΛΛΑ η διαφορά με αυτό του ΟΣΦΠ είναι πως ο ΠΑΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕ όταν έγινε η φάση. Ο ΟΣΦΠ και αυτός κέρδιζε ΑΛΛΑ το πέναλντι ήταν ΚΑΤΑ του. Επίσης ο διατητής του ΠΑΟΚ πήγε ψυγείο ΑΜΕΣΩΣ. Ο διαιτητής του ΟΣΦΠ παρέμεινε στους πίνακες. Δεν είναι το γαμημένο σύστημα της Αθήνας. Είναι το γαμημένο σύστημα/παράγκα του ΟΣΦΠ (αλλά είπαμε μη το πεις στον άλλον. Αυτός νομίζει πως οι διοιηκήσεις των άλλων είναι τα λαμόγια. Οι δικοί του; Αγιοι άνθρωποι).
Μαζι σου σε ολα..... απλα ολα ξεκινουν και τελειωνουν σε μια σου φραση...
"ΑΝ δεν ήταν το κράτος ΚΑΜΙΑ από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες δε θα ήταν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα."
Για την ακριβεια, το κρατος και ο Ελληνικος επαγγελματικος αθλητισμος εχουν σχεση αλληλεξαρτησης.....
Τωρα για το ποσα εβαλε/ποσα πηρε ο καθενας δε θα επρεπε να μας αφορα, ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ειναι με την ιδιαιτεροτητα οτι το "πελατολογιο τους" ειναι κοινωνικες μαζες που βασιζεται αποκλειστικα και μονο στο συναισθημα για την "εταιρεια"........
Και αυτο εκμεταλλευονται, οι μεν ιδιοκτητες προβαλοντας τους "πελατες" δηλαδη τα ΚΟΥΚΙΑ που κουβαλουν πισω τους και οι πολιτικοι εξαγοραζοντας αυτα τα κουκια με διαφορων ειδων εξυπηρετησεις....
Το ολο πραγμα ειναι παρανοικο και αρρωστο..... Και αλλου συμβαινουν ΚΑΙ αυτα, αλλα εδω ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.....
Και το λαθος του κοσμου που ασχολειται/παθιαζεται/τυφλωνεται ειναι οτι δεν εννοει να καταλαβει οτι ειναι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ Π-Λ-Η-Ρ-Ω-Ν-Ο-Υ-Ν ολοι οι αλλοι εμπλεκομενοι ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εδώ είσαι λάθος. ΦΥΣΙΚΑ και θα έπρεπε να μας αφορά πόσα έβαλε ή πήρε ο κάθε πρόεδρος. Πχ ο Μαρινάκης που τα βρήκε αυτά τα λεφτα και τ έσπρωξε στον ΟΣΦΠ; Που τα βρήκε ο Μελισσάν, ο Ιβάν κτλπ κτλπ. ΠΡΕΠΕΙ να μας αφορά σα κράτος. Και εδώ είναι η αλληλεξάρτηση κράτους-ΠΑΕ.Μαζι σου σε ολα..... απλα ολα ξεκινουν και τελειωνουν σε μια σου φραση...
"ΑΝ δεν ήταν το κράτος ΚΑΜΙΑ από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες δε θα ήταν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα."
Για την ακριβεια, το κρατος και ο Ελληνικος επαγγελματικος αθλητισμος εχουν σχεση αλληλεξαρτησης.....
Τωρα για το ποσα εβαλε/ποσα πηρε ο καθενας δε θα επρεπε να μας αφορα, ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ειναι με την ιδιαιτεροτητα οτι το "πελατολογιο τους" ειναι κοινωνικες μαζες που βασιζεται αποκλειστικα και μονο στο συναισθημα για την "εταιρεια"........
Και αυτο εκμεταλλευονται, οι μεν ιδιοκτητες προβαλοντας τους "πελατες" δηλαδη τα ΚΟΥΚΙΑ που κουβαλουν πισω τους και οι πολιτικοι εξαγοραζοντας αυτα τα κουκια με διαφορων ειδων εξυπηρετησεις....
Το ολο πραγμα ειναι παρανοικο και αρρωστο..... Και αλλου συμβαινουν ΚΑΙ αυτα, αλλα εδω ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.....
Και το λαθος του κοσμου που ασχολειται/παθιαζεται/τυφλωνεται ειναι οτι δεν εννοει να καταλαβει οτι ειναι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ Π-Λ-Η-Ρ-Ω-Ν-Ο-Υ-Ν ολοι οι αλλοι εμπλεκομενοι ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!!
Και παλιότερα σου είπα πως η λύση είναι να αυτοδιαλυθεί το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρό και να επαναλειτουργήσει με νέους όρους. Αλλά ξέρεις και ξέρω πως αυτό είναι ουτοπικό. Άρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ καλύτερη κατάσταση από τη σημερινή είναι να έρθουν στο προσκύνιο άνθρωποι (Ιβάν Μελισσάν) βρώμικοι και αυτοί, αλλά που θα κάνουν λιγότερες βρωμιές από τους τωρινούς. ΔΕΝ ΛΕΩ πως είναι το ιδανικό αλλά αν ξέρεις εσύ καμιά μη ουτοπική λύση ευχαρίστως να την ακούσω
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
ελα ρε τωρα μη γραφετε σεντονια .χαλαει η βολεψη τους δεν καταλαβαινετε?. Δεν μιλαω για τους Ολυμπιακους οπαδους που αγαπαν την ομαδα τους και βλεπουν με παρωπιδες (οπως ολοι οι οπαδοι) Χαλαει την μαγια ο Σαββιδης που στηριζει τον ΠΑΟΚ. Γιατι θα χασει τα λεφτα ο Ολυμπιακος , θα χασουν φυλλα οι εφημεριδες στην Αθηνα, θα χασουν τα γραφεια τυπου οι δημοσιογραφοι (και τα ταξιδακια) . Παιζονται πολλα. Και μην ακουω μαλακιες ποιος ειναι ο Σαββιδης που λενε οι γελοιοι απο κατω (δεν μιλαω για τα παιδια που ποσταρουν) Ειναι γνωστο απο χρονια οτι εχει μεγαλη εταιρια καπνων, ειναι βουλευτης στο κυβερνητικο κομμα χρονια, εχει πολλα λεφτα και ειναι κεφαλαιο στην Ρωσια με τους Ποντιους (οπως και εδω στην Β. ελλαδα) . Πηραμε δηλαδη ενα πεναλτυ στο 1-0 που απλως δεν ηταν μαρς, δινοταν και δε δινοταν και πεσαν ολα τα αρχιδια απο κατω να μας φανε (γαμω την παραγκα τους μεσα)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!DanaeEscort: Miss my boys
DanaeEscort: Weekend mood