You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τυπε το τσουλου ειναι ακριβο σπορ .........δεν ειναι εκδρομη στην ξανθη.........
έχω πάει στην Γερμανία πάρα πολλές φορές και σε διάφορες πόλεις... δεν πλήρωσα ποτέ πάνω από 250 ευρώ εισιτήριο αεροπορικό.... έχω πάει και με 50 ευρώ έχω πάει και με 200 αλλά όχι 450!
Δηλαδή αν βάλεις αεροπορικό +ξενοδοχείο+ μεταφορικά + εισιτήριο αγώνα + φαγητό πάμε στα 900-1000 ευρώ χωρίς τα FKK κτλ…
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
έχω πάει στην Γερμανία πάρα πολλές φορές και σε διάφορες πόλεις... δεν πλήρωσα ποτέ πάνω από 250 ευρώ εισιτήριο αεροπορικό.... έχω πάει και με 50 ευρώ έχω πάει και με 200 αλλά όχι 450!
Δηλαδή αν βάλεις αεροπορικό +ξενοδοχείο+ μεταφορικά + εισιτήριο αγώνα + φαγητό πάμε στα 900-1000 ευρώ χωρίς τα FKK κτλ…
Το 2004 για να παω πορτογαλια στο euro μου ζηταγαν τα λαμογια μονο για αεροπλανο 450...
Δε σου λεω οτι δεν εχεις δικιο αλλα ετσι λειτουργει το συστημα....
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Και μαθε και κατι ακομα......αν στις εκδρομες δεν πηγαινεις με τους οργανωμενους
π.χ θυρα 4 θα πληρωνεις παραπανω απο αυτους γιατι αυτα που κοβουν απο τους
συνδεσμιτες τα πληρωνουν οι υπολοιποι.........εχω πειρα απο εκδρομες του γαυρου
ευρωπαικες και μπορω να το γνωριζω.........οχι και πολυ μεγαλη διαφορα αλλα σιγουρα
πληρωνεις περισσοτερα..........
π.χ θυρα 4 θα πληρωνεις παραπανω απο αυτους γιατι αυτα που κοβουν απο τους
συνδεσμιτες τα πληρωνουν οι υπολοιποι.........εχω πειρα απο εκδρομες του γαυρου
ευρωπαικες και μπορω να το γνωριζω.........οχι και πολυ μεγαλη διαφορα αλλα σιγουρα
πληρωνεις περισσοτερα..........
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Είπα εγώ πως αυτή είναι η λύση; Όχι. Αυτό που έγραψα και είναι καλά γνωστό σχεδόν σ όλους είναι πως ο Μελισσάν έχει επαφές με τον Ιβάν. Και πως έχουν γίνει κρούσεις και σε Αλαφούζο. Άλλο το ποια είναι η λύση άλλο το τι γίνεται στην πραγματικότητα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Παλιότερα υπήρχε "συμμαχία" ΟΣΦΠ - ΑΕΚ εναντίον του ΠΑΟ, μετά Βαρδί και Κόκκαλης τα βρήκαν για να βγάλουν από την άκρη τον Μελισσάν κτλπ.Φοβερη λυση, αντι να εχει το ποδοσφαιρο ΕΝΑΝ νταβατζη να αποκτησει ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΙΩΝ.......
Αν δεν κανει ενα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ R-E-S-T-A-R-T το κατακαημενο το ποδοσφαιρακι, οπως και το ακομα πιο κατακαημενο το κρατιδιο Μπανανισταν που ζουμε και αν δεν ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΣ σε ολα και οταν λεω ολα εννοω Ο-Λ-Α δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ........
Στα υπολοιπα συμφωνω, στο τελος μου τα χαλασες λιγο.......
Το μεγαλυτερο λαθος του γαυρου ειναι οτι "δημιουργησε" ενα πρωταθλημα μονοπωλιακο, χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ ανταγωνισμο και παικτες της νοοτροπιας "παιξω δεν παιξω κερδιζω" και γι αυτο παρεμεινε στο χωριο πρωτος και στην πολη η παει συννεφο πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.......
Οχι οτι καποιοι απο τους υπολοιπους εκαναν κατι καλυτερο, ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ πολλοι με αυτη την κατασταση....
Η ΜΟΝΗ λύση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να αυτοδιαλυθεί και να ξεκινήσει πάλι από την αρχή με νέους παράγοντες και νέους κανόνες. Έτσι όπως έχει γίνει το μορφωμα κάθε άλλη λύση είναι "άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Κοιτατε τι ομαδαρα ειχε στο μυαλο του να φτιαξει ο μουσατος αλλα.............
σκεφτηκε ......... με τζιολη και σπυροπουλο τη δευτερη θεση την εχω στο τσεπακι
γιατι να πεταξω το χρημα ;
[move]Σ Ω Σ Τ Ο Σ........[/move]
σκεφτηκε ......... με τζιολη και σπυροπουλο τη δευτερη θεση την εχω στο τσεπακι
γιατι να πεταξω το χρημα ;
[move]Σ Ω Σ Τ Ο Σ........[/move]
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Είπα εγώ πως αυτή είναι η λύση; Όχι. Αυτό που έγραψα και είναι καλά γνωστό σχεδόν σ όλους είναι πως ο Μελισσάν έχει επαφές με τον Ιβάν. Και πως έχουν γίνει κρούσεις και σε Αλαφούζο. Άλλο το ποια είναι η λύση άλλο το τι γίνεται στην πραγματικότητα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Παλιότερα υπήρχε "συμμαχία" ΟΣΦΠ - ΑΕΚ εναντίον του ΠΑΟ, μετά Βαρδί και Κόκκαλης τα βρήκαν για να βγάλουν από την άκρη τον Μελισσάν κτλπ.
Η ΜΟΝΗ λύση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να αυτοδιαλυθεί και να ξεκινήσει πάλι από την αρχή με νέους παράγοντες και νέους κανόνες. Έτσι όπως έχει γίνει το μορφωμα κάθε άλλη λύση είναι "άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"
Αυτο.
Αλλα υπάρχουν και οι καφροι που αρέσκονται στη νίκη ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ και ουσιαστικά επικρατούν τη μπόχα....
Το έργο ξεκίνησε χθες το βράδυ.... Οι κόκκινοι τη λένε στους μαύρους για τη ΜΑΙΜΟΥ και οι μαύροι στρουθοκαμηλιζουν......
Καλα μας κάνουν..
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν θα κάνω μία ανάλυση στα ματς που γίνανε πριν το ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ:
Ατρόμητος- Εργοτέλης: Ο Ατρόμητος χειρότερος από πέρσι μεσοαμυντικά με την διαιτησία να τον παίζει και έδρα κατάφερε με χίλια ζόρια να πάρει ισοπαλία από μία ομάδα που είναι από τις λίγες που δεν δέχτηκαν να γίνουν παράρτημα του Μαρινάκη και πήγαν κόντρα σε αυτόν… Όλοι για αυτό τον λόγο τον Εργοτέλη τον έχουν για πρώτο υποψήφιο για υποβιβασμό αλλά αγωνιστικά δεν δείχνει ότι θα κινδυνεύσει καν…. Κάκιστος ο Ατρόμητος που σώζει την παρτίδα φέτος λόγο Ούμπιντες και Παπαδόπουλου που θα τον βοηθήσουν πολύ στην επίθεση…
Πλατανιάς-Βέροια: Μήδεν άμυνα γκραν κινιολ παιχνίδι χωρις αμυντικά χαφ, δύο κίτρινες ο Αποστολόπουλος για σκληρό παιχνίδι και έξω, χάνει πάρε βάλε γκολ ο Ποποβιτς που ήταν καλός, μέτριος ο Ιντζίδης ακόμα και για τον Πλατανιά.
ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ: 70-30 κατοχή μπάλας, δύο φάσεις η Ξάνθη που πάτησε μόνο δύο φορές περιοχή εκ τον οποίον η μία ήταν οφ σαιτ με τον Μαριν αλλά και να μην ήταν την πρόλαβε ο Χακόμπο την μπάλα και η δεύτερη εντελώς ακίνδυνη φάση ο Μαρσελίνιο έστειλε την μπάλα στο αράουτ! Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν έπαιζε και ο Ντιέ που θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο την Ξάνθη μεσοαμυντικά! Τέλος δεν φάνηκε καθόλου ο Σολάρι στην Ξάνθη στην επίθεση που αν βρει την φορμα του θα την βοηθήσει!
Στο πρώτο ημίχρονο:
H Ξανθη έδειξε ότι είναι μία ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία με επίπεδο και ποιότητα με κορυφαίο τον Gohouri!… Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και το έκανε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με στημένη φάση από καλό χτύπημα του Λουκας με φαουλ που κερδισε με καλή προσπάθεια ο Κίτσιου!
Δεύτερο ημίχρονο: Παρόλο που η Ξάνθη ήταν πίσω στο σκορ και ο ΠΑΟΚ την έδωσε και λίγο χώρο για οικονομία δυνάμεων , πάλι η Ξάνθη φάνηκε επιθετικά ανύπαρχτη!
Ωραία κάθετη από τον Λούκας στον Σαλπιγγίδη και την ώρα που ο Σαλπιγγίδης πάει να βρει το κοντρολ μέσα στην περιοχή ο Μπαξεβανίδης πάει και τον εμποδίζει τζαζαροντας πάνω στα πόδια του Σαλπιγγίδη… Ανόητη κίνηση από τον Μπαξεβανίδη γιατί εκεί και λίγο να ακουμπήσεις ή να τζαζάρης τον παίχτη ο επιθετικός πάνω που πάει να βρει ισορροπία να σουτάρει θα πέσει και θα τον κάνεις πέναλντι! Αν δεν το έδινε αυτό το πέναλντι θα λέγαμε ότι χάρισε ένα πέναλντι στην Ξάνθη ή αν δεν το έδινε στην Ξάνθη ο Πανόπουλος θα μιλούσε για σφαγή της Ξάνθης και φυσικά κανείς δεν θα ήθελε να μην δώσει τέτοιο πέναλντι στην ομάδα του κτλ… Αυτή η κίνηση να χώσεις το ποδάρι μπροστά από τον παίχτη και να τον ανατρέψεις αντικανονικά είναι πέναλντι και κόκκινη κάρτα!
Εκτέλεση κόρνερ του Λούκας και ο Αθανασιάδης από το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
84ο λεπτό: Κεφαλιά του Αθανασιάδη, η μπάλα στο δοκάρι.
MVP: ΛΟΥΚΑΣ
ΣΤΟΧ : 4 τελικές με σουτ στυλ (Ρομπερτο Κάρλος και Φραντζέσκου) όλες μέσα στην εστία με υπερένταση τις έδιωξε ο τερματάς της Ξάνθη! Τέτοιο παίχτη είχα χρόνια να δω στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! Κίνδυνος Θάνατος!
Ο Διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού σύμφωνα και με τον προπονητή της Ξάνθης που έβγαλε κάρτες δίκαια και για τις δύο ομάδες και ήταν καλός στο πειθαρχικό αλλά………………..
[size=20pt]Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΥΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ![/size]
Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος θα τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά το χθεσινό παιχνίδι.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει το χθεσινο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ σύμφωνα με το dikisports.blogspot.gr αποφάσισαν να θέσουν σε διαθεσιμότητα τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης της Τούμπας, Μάριο Λαμπρόπουλο.
Επειδή ο παρατηρητής του αγώνα Γ.Σπυρόπουλος έγραψε πως δεν ήταν πέναλτι η φάση του Σαλπιγγίδη, ούτε κόκκινη κάρτα.
Ακόμα μια φορά λοιπόν δείχνουν ιδιαίτερη «ευαισθησία» όταν οι διαιτητές παίζουν στα ίσια τον ΠΑΟΚ και δημιουργούν κλίμα για τους άρχοντες του αγώνα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα», λοιπόν...
Ατρόμητος- Εργοτέλης: Ο Ατρόμητος χειρότερος από πέρσι μεσοαμυντικά με την διαιτησία να τον παίζει και έδρα κατάφερε με χίλια ζόρια να πάρει ισοπαλία από μία ομάδα που είναι από τις λίγες που δεν δέχτηκαν να γίνουν παράρτημα του Μαρινάκη και πήγαν κόντρα σε αυτόν… Όλοι για αυτό τον λόγο τον Εργοτέλη τον έχουν για πρώτο υποψήφιο για υποβιβασμό αλλά αγωνιστικά δεν δείχνει ότι θα κινδυνεύσει καν…. Κάκιστος ο Ατρόμητος που σώζει την παρτίδα φέτος λόγο Ούμπιντες και Παπαδόπουλου που θα τον βοηθήσουν πολύ στην επίθεση…
Πλατανιάς-Βέροια: Μήδεν άμυνα γκραν κινιολ παιχνίδι χωρις αμυντικά χαφ, δύο κίτρινες ο Αποστολόπουλος για σκληρό παιχνίδι και έξω, χάνει πάρε βάλε γκολ ο Ποποβιτς που ήταν καλός, μέτριος ο Ιντζίδης ακόμα και για τον Πλατανιά.
ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ: 70-30 κατοχή μπάλας, δύο φάσεις η Ξάνθη που πάτησε μόνο δύο φορές περιοχή εκ τον οποίον η μία ήταν οφ σαιτ με τον Μαριν αλλά και να μην ήταν την πρόλαβε ο Χακόμπο την μπάλα και η δεύτερη εντελώς ακίνδυνη φάση ο Μαρσελίνιο έστειλε την μπάλα στο αράουτ! Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν έπαιζε και ο Ντιέ που θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο την Ξάνθη μεσοαμυντικά! Τέλος δεν φάνηκε καθόλου ο Σολάρι στην Ξάνθη στην επίθεση που αν βρει την φορμα του θα την βοηθήσει!
Στο πρώτο ημίχρονο:
H Ξανθη έδειξε ότι είναι μία ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία με επίπεδο και ποιότητα με κορυφαίο τον Gohouri!… Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και το έκανε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με στημένη φάση από καλό χτύπημα του Λουκας με φαουλ που κερδισε με καλή προσπάθεια ο Κίτσιου!
Δεύτερο ημίχρονο: Παρόλο που η Ξάνθη ήταν πίσω στο σκορ και ο ΠΑΟΚ την έδωσε και λίγο χώρο για οικονομία δυνάμεων , πάλι η Ξάνθη φάνηκε επιθετικά ανύπαρχτη!
Ωραία κάθετη από τον Λούκας στον Σαλπιγγίδη και την ώρα που ο Σαλπιγγίδης πάει να βρει το κοντρολ μέσα στην περιοχή ο Μπαξεβανίδης πάει και τον εμποδίζει τζαζαροντας πάνω στα πόδια του Σαλπιγγίδη… Ανόητη κίνηση από τον Μπαξεβανίδη γιατί εκεί και λίγο να ακουμπήσεις ή να τζαζάρης τον παίχτη ο επιθετικός πάνω που πάει να βρει ισορροπία να σουτάρει θα πέσει και θα τον κάνεις πέναλντι! Αν δεν το έδινε αυτό το πέναλντι θα λέγαμε ότι χάρισε ένα πέναλντι στην Ξάνθη ή αν δεν το έδινε στην Ξάνθη ο Πανόπουλος θα μιλούσε για σφαγή της Ξάνθης και φυσικά κανείς δεν θα ήθελε να μην δώσει τέτοιο πέναλντι στην ομάδα του κτλ… Αυτή η κίνηση να χώσεις το ποδάρι μπροστά από τον παίχτη και να τον ανατρέψεις αντικανονικά είναι πέναλντι και κόκκινη κάρτα!
Εκτέλεση κόρνερ του Λούκας και ο Αθανασιάδης από το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
84ο λεπτό: Κεφαλιά του Αθανασιάδη, η μπάλα στο δοκάρι.
MVP: ΛΟΥΚΑΣ
ΣΤΟΧ : 4 τελικές με σουτ στυλ (Ρομπερτο Κάρλος και Φραντζέσκου) όλες μέσα στην εστία με υπερένταση τις έδιωξε ο τερματάς της Ξάνθη! Τέτοιο παίχτη είχα χρόνια να δω στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! Κίνδυνος Θάνατος!
Ο Διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού σύμφωνα και με τον προπονητή της Ξάνθης που έβγαλε κάρτες δίκαια και για τις δύο ομάδες και ήταν καλός στο πειθαρχικό αλλά………………..
[size=20pt]Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΥΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ![/size]
Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος θα τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά το χθεσινό παιχνίδι.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει το χθεσινο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ σύμφωνα με το dikisports.blogspot.gr αποφάσισαν να θέσουν σε διαθεσιμότητα τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης της Τούμπας, Μάριο Λαμπρόπουλο.
Επειδή ο παρατηρητής του αγώνα Γ.Σπυρόπουλος έγραψε πως δεν ήταν πέναλτι η φάση του Σαλπιγγίδη, ούτε κόκκινη κάρτα.
Ακόμα μια φορά λοιπόν δείχνουν ιδιαίτερη «ευαισθησία» όταν οι διαιτητές παίζουν στα ίσια τον ΠΑΟΚ και δημιουργούν κλίμα για τους άρχοντες του αγώνα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα», λοιπόν...
Επισκέπτης
Ενα δεξι μπακ ρε ρωσε και χτυπαμε πρωταθλημα...και αργοτερα ενα α.χαφ και ενα στοπερ.
Τι σας ελεγα για τον λουκας γατακια
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ενα δεξι μπακ ρε ρωσε και χτυπαμε πρωταθλημα...και αργοτερα ενα α.χαφ και ενα στοπερ.
Σεντερ μπακ ακούγετε ότι θα πάρεις τον Μόρα που παίζει καμπινατο Ιταλία εδώ και χρόνια… Δεν ξέρω αν σου γεμίζει το μάτι αλλά αυτό ακούγετε… οπότε μάλλον θα προθήσουν κατα συνθήκες και τον Κατσουρ στα χαφ...
Δεξί μπακ ανεβαίνει πολύ και βρίσκει την φόρμα του ο Σκόνδρας που προβλέπω ότι στο πρώτο ντεφορμάρισμα του Κίτσιου θα τον αντικαταστήσει αν δεν τον πουλήσουν γιατί ακούγετε ότι υπάρχουν προτάσεις και από Ιταλία …
Ο Στέφενς είδε κάτι που δεν μου άρεσε… είδα ότι κατά ομολογία δικιά του πιο πολύ ότι έχει πολλούς παίχτες και προσπαθεί όσο μπορεί να τους χωρέσει όλους και να είναι δικαίως με όλους αλλά αυτό για να γίνει σε ένα βαθύ ροστερ θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες με πολλά παιχνίδια….Έχει πολλούς διεθνείς και έμπειρους παίχτες που θέλουν να παίζουν και δεν ξέρω στο μέλλον αν αυτό δημιουργήσει πρόβλημα … ο ίδιος είπε ότι ελπίζει να φερθούν οι παίχτες επαγγελματικά…. Είδατε είδη από ονόματα στο πρώτο παιχνίδι πιοι τέθηκαν εκτός αποστολής που σε άλλες ομάδες θα έπαιζαν βασικότατοι….
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Εγω ξέρω ότι μάλλον τ'αρχιδια μας θα πάρουμε . Με διαιτησία κόκκινη (όλα τα φυντανια είναι στους πίνακες) και με 6-7 παραρτήματα δέν μας βλεπω παρότι ο Θρύλος θα έχει προβλήματα
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εγω ξέρω ότι μάλλον τ'αρχιδια μας θα πάρουμε . Με διαιτησία κόκκινη (όλα τα φυντανια είναι στους πίνακες) και με 6-7 παραρτήματα δέν μας βλεπω παρότι ο Θρύλος θα έχει προβλήματα
Ο θρύλος έχει προβλήματα γιατί δεν έχει προπονητή…
Και έχει τους μάνατζερ να κάνουν μεταγραφές και τον Θωδορίδη να τους πουλάει μανατζεριλικια μέσο της εφημεριδας Γαυρος..
Να σου δώσω να καταλάβεις ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τον προπονητή του Ολυμπιακού….
Αλλά τον Ολυμπιακό δεν τον νοιάζει αν πάρει πρωτάθλημα και ξεφτιλισθεί ….εσένα πρέπει να σε νοιάζει τουλάχιστον ότι έδωσες το 100% όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος…
Επισκέπτης
Γεια σου ρε καρτακη ηρωα....
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Κοιτά να πας να σφάξεις την Καλλονή τώρα και να πάρεις διπλό γιατί είσαι από πίσω τώρα… με κυνηγάς….
Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ θα σου κάνει γκολ…
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K