Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ωπα...στα υπολοιπα συμφωνω...εδω διαφωνω...αν τον παρει μεγαλη μαγκια...δεν ειναι του σωρου...εμεις επρεπε να τον παρουμε αλλα μαλλον στην αλεξανδρας παιζουν το πουλακι τους...
Κι εγώ συμφωνώ καλος ειναι ο μαυρος απλά τον εβαλα για την αντιπαραθεση με τα μεγάλα ονοματα και μονο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.662
Πόντοι
2.606
Εκανε ο Ιβάν,ο ίδιος το ειπε,πρόταση σε Ροναλντινιο,Βερμπάτοφ και Ντρογκμπά αλλά δε θέλαν να ερθουν.Στη θεση τους πήρε το Εφραίμ και τον Μιγκελ Βιτόρ.Και εχει ετοιμους Τζιόλη και Σισοκό.
ΟΚ.
...ΣΟΡΥ ΦΙΛΟΣ ,αλλα προταση εκανε στον ρονι που δεν ηθελε να ακουσει καν και δεν πηρε αυτους που γραφεις στην θεση του....Η ομαδα εχει αλλες 10 θεσεις  ;)....ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ -ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ για να γεμισει το ροστερ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη σε βαρεσε ο ηλιος ρε μπαγλαμα????

ΡΩΤΗΣΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΡΔ. -και εχωσε προλογο γελοιο πριν την ερωτηση μαλιστα -,και ο Στεφενς απαντησε...-ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ-...μεταφραση....ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ....

και βγηκε ο εραστης της αντικειμενικοτητας και της αξιοκρατιας χρηστιδης να πει....ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΑΦΕΝΣ.....   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-Φιλικα(οσο μπορω) ...με εχουν μεινει κατι κολλυρια απο την περσινη χρονια με τον "σερ"...ΝΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ?γιατι θα σε φανουν χρησιμα με το σκερπανι στον παγκο σου! :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε...μακαρι να ειναι ετσι γιατι προσωπικα τον ξερω μιας και ειναι γνωστο ονομα και τον θεωρω σοβαρο...μακαρι να ειναι ετσι και να μην ειναι καραγκιοζης,,,εγω προσωπικα το θελω με τρελλα αυτο...αντιπαλο δυνατο αλλα πανω απο ολα σοβαρο και παντελονατο που δεν ψαχνει για δικαιολογιες...
εγω παντως διαβασα στο βαζελεττα αυτο:Χουμπ Στέφενς: «Δεν θα επηρεαστούμε από την διαιτησία θα πάρουμε τον δρόμο μας.

Διάβασε περισσότερα στο: «ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

που σημαινει οτι ειναι ενημερωμενος οτι δηθεν κοντραρει η διατησια τον παοκ και γιαυτο απανταει ετσι...δηλ. οτι παρα το οτι ΘΑ εχουμε κοντρα διαιτησια δε θα επηρεσαστουμε...
σου ξαναλεω μακαρι να τον εχω ερνηβευσει εγω λαθος γιατι προσωπικα τον εχω σε εκτιμηση...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
...ΣΟΡΥ ΦΙΛΟΣ ,αλλα προταση εκανε στον ρονι που δεν ηθελε να ακουσει καν και δεν πηρε αυτους που γραφεις στην θεση του....Η ομαδα εχει αλλες 10 θεσεις  ;)....ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ -ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ για να γεμισει το ροστερ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ......
Ειμαι απ τους πρωτους,ελπίζω όχι λίγους,που θα χαρώ να φτιάξεις δυνατή ομάδα και πρωταγωνίστρια.Αλήθεια. Αλλά,μπορει να λέω και μαλακίες,θεωρώ πολλές δηλώσεις Σαβιδη τουλάχιστον άστοχες για μη πω γραφικές(αλά θειος,ο οποιος ομως και πηρε 10 και κερδισμενος βγήκε)Ελπίζω να μη φυγει νυχτα ο Ρωσος για πολλους λογους.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ειμαι απ τους πρωτους,ελπίζω όχι λίγους,που θα χαρώ να φτιάξεις δυνατή ομάδα και πρωταγωνίστρια.Αλήθεια. Αλλά,μπορει να λέω και μαλακίες,θεωρώ πολλές δηλώσεις Σαβιδη τουλάχιστον άστοχες για μη πω γραφικές(αλά θειος,ο οποιος ομως και πηρε 10 και κερδισμενος βγήκε)Ελπίζω να μη φυγει νυχτα ο Ρωσος για πολλους λογους.

+1
Όλες οι ομάδες πρέπει να προσπαθήσουν να φτιάξουν καλές ομάδες μπας και δούμε μπάλα και στα μέρη μας...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.662
Πόντοι
2.606
τυπε...μακαρι να ειναι ετσι γιατι προσωπικα τον ξερω μιας και ειναι γνωστο ονομα και τον θεωρω σοβαρο...μακαρι να ειναι ετσι και να μην ειναι καραγκιοζης,,,εγω προσωπικα το θελω με τρελλα αυτο...αντιπαλο δυνατο αλλα πανω απο ολα σοβαρο και παντελονατο που δεν ψαχνει για δικαιολογιες...
εγω παντως διαβασα στο βαζελεττα αυτο:Χουμπ Στέφενς: «Δεν θα επηρεαστούμε από την διαιτησία θα πάρουμε τον δρόμο μας.

που σημαινει οτι ειναι ενημερωμενος οτι δηθεν κοντραρει η διατησια τον παοκ και γιαυτο απανταει ετσι...δηλ. οτι παρα το οτι ΘΑ εχουμε κοντρα διαιτησια δε θα επηρεσαστουμε...
σου ξαναλεω μακαρι να τον εχω ερνηβευσει εγω λαθος γιατι προσωπικα τον εχω σε εκτιμηση...
ΜΑΣΤΑ...ΧΑΖΕΤΑ.GR...πειραζει να βαλεις το καναλι της παε και να δεις την παρουσιαση?στην δευτερη ερωτηση του αρδ π.στελα και τον αστειο προλογο του ,θα δεις και την σωστη απαντηση....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΗ"...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
«Ξέρετε, η Ελλάδα είναι η χώρα μου. Είναι δύσκολο για μένα να λέω κάτι εναντίον της οικογένειάς μου και επομένως και της χώρας μου. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Τους λέω, πάρτε χρήματα και αφήστε ήσυχο τον ΠΑΟΚ. θα παίρνετε εσείς τους φόρους και θα έχουμε ξεκάθαρες σχέσεις. Όμως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες δυσκολίες. Μου λένε γιατί θέλουν να διαγράψουν τις προσαυξήσεις. Γιατί δε θα πάρουν τίποτε. Από την ΑΕΚ τι μπορούν να πάρουν; Εγώ πρότεινα δυο λύσεις: ο ΠΑΟΚ έχει χρέη που εμφανίστηκαν πριν από δέκα χρόνια. Σε αυτά τα χρέη βάλατε πρόστιμα και προσαυξήσεις και βγάλατε ένα μεγάλο χρέος. Το πρωτογενές χρέος είναι 11 εκατομμύρια ευρώ: τρεις λύσεις υπάρχουν: 1. Πληρώνουμε τα χρήματα και δεν ανησυχείτε για τίποτε. 2. Δεν πληρώνουμε. Τι θα κάνετε; Θα μας χρεωκοπήσετε; Κάντε το. Η 3η λύση είναι για μένα και καταλαβαίνοντας την κρίση στην Ελλάδα το πρωί έχετε 11,5 εκατομμύρια ευρώ και τελειώνουμε. Γιατί δεν το κάνουν; Αν μας χρεωκοπήσουν, δεν παίρνουν ούτε 11, δηλαδή την πρώτη χρονιά το κράτος θα χάσει πραγματικά λεφτά συν τα άλλα χρηματα που πληρώνουμε κάθε χρόνο. Θα χάσει 27 εκατομμύρια ευρώ την πρώτη χρονιά. Εγώ τους λέω πάρτε τα 11,5 εκατομμύρια και εγγυώμαι κάθε χρόνο άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ ως φόρους. Αυτό το χρόνο, έχουμε αποσβέσει 5.3 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή η δική μου άποψη είναι: το κράτος πρέπει να δημιουργήσει τις συνθήκες έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ αλλά και κάθε εταιρεία να πληρώνει τους φόρους. Υπάρχουν προβλήματα με τους πιστωτές. Ο Σαμαράς είπε ότι θα το λύσει και εγώ πιστεύω ότι για έξι μήνες δεν θα δώσουν την λύση. Θα μπορούσαν να τα είχαν πάρει ήδη τα χρήματα. Αν δεν ακουστώ τι θα γίνει;».

Mαλάκα ρώσε μην τολμησεις και πληρωσεις τα χρεη...οχι 11 εκ αλλα ουτε ευρω στους μπινεδες
και καλα χρωστανε τα φυσικα προσωπα τωρα και οχι οι ομαδες
αλλα οταν εχουμε να πληρωσουμε φπα 15 χρονια ηταν μαγκια και δεν αντιδρουσαν
ουστ κοπροσκυλα!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δηλαδή αμέσως μετά τον Ντρογκπμά,το επόμενο σκαλί είναι ο Τζιώλης και ο Εφραίμ?

Κλόζερ,κάτσε ξανά στη 2η θέση,γιατί με τέτοιες κινήσεις πάλι από τον Νοέμβριο θα το σηκώσει ο γάβρος

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

βγαινει ο μαλακας ο στελας αυτος ο υποτιθεται δημοσιογραφος και για 2η ερωτηση λεει το εξης:
κυριε στεφενς τι εχετε να πειτε οτι ηρθατε σε μια χωρα που η ουεφα εχει εναν τεραστιο φακελο με υποπτα παιχνιδια και με υποψιες οτι τα παιχνιδια δεν παιζονται στα ισια κ.λ.π
τι να απαντησει σε αυτον τον μαλακα τον στελα οταν με το καλημερα του κανει αυτη την γελοια ερωτηση?

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δηλαδή αμέσως μετά τον Ντρογκπμά,το επόμενο σκαλί είναι ο Τζιώλης και ο Εφραίμ?

Κλόζερ,κάτσε ξανά στη 2η θέση,γιατί με τέτοιες κινήσεις πάλι από τον Νοέμβριο θα το σηκώσει ο γάβρος

Φιλε το σηκώσει δεν το σηκώσει ο γαύρος δεν έχει σημασία…. Αλλά όταν λες ήθελα Ντρογμπα αλλά δεν ήθελε αυτός φέρε τουλάχιστον Μισιμοβιτς και Mladen Petrić και Yovanovic και ας το πάρει μετά και ο γαύρος στον ένα βαθμό με διαιτησία ή στα χαρτιά δεν με νοιάζει…
Ο ΠΑΟΚ το πιο πιθανό είναι να βρεθεί σοτυς υσχυρούς  γιατί κάτα πάσα πιθανότητα θα τιμωρηθεί σήμερα η Φενερ για τα στημένα…
Άρα η πρώτη κλήρωση θα είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ και έχεις να αποκλήσεις μετά μόνο μία ομάδα για να πάρεις περίπου 25 εκατομύρια από τους ομίλους…. Ενώ έχεις διεσφαλισμένα 5 εκατομύρια σε περίπτωση πας σε ομίλους ΟΥΕΦΑ….
Όλοι αυτοί οι παίχτες που πείρε μέρχρι τώρα ο ΠΑΟΚ είναι καλοί… Ο Τσιώλης θα είναι ο αντι Φωτάκης… όπότε θες και ένα Τσιολη για πάγκο και άσε που θα σου βγει και τσάμπα γιατί θα πάρεις τα λεφτά από την Εθνική….

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Ο Εφραίμ είναι παιχταράς και αν έρθει θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ και γρήγορα θα τον πουλήσει…
Ο Σισοκο είναι καλός αλλά λ έχει ρίσσκο να σου βγει και μαυρος τσαπατσούλης…
Ο πορτογάλος και ο ισπανός είναι μετρ στο ψηλό παιχνίδι και τα στημένα , εκεί όπου ο ΠΑΟΚ δέχεται το 70% των γκολ… ξέρουν γιατί τους πήραν
Ο Σκονδρας μετά τον Τοροσίδη είναι το καλύτερο δεξί μπακ που υπάρχει δυστηχώς… παίχτες τύπου Τοροσίδη θέλουν πολλά λεφτά και από ότι φαίνεται δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν για δεξί μπακ τόσα…

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο πορτογάλος και ο Ισπανός φίλε είναι τσιμέντα ΤΙΤΑΝ

δανεικός στην...Λέστερ ο ένας,στη Γρανάδα ο άλλος

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ο ισπανός από φίλο που σπουδάζει εκεί έμαθα και μου είπε ότι είναι ένα σέντερ μπακ που δεν του παίρνεις την μπάλα στον αέρα, πολύ μεγάλο άλμα, αλτικός και μαρκάρει καλά, και ο πορτογάλος είναι εδώ και 2,5 χρόνια διακαείς πόθος και εισήγηση του Σάντος αλλά ζητούσαν λεφτά πριν η Μπενφίκα. Ο κατσούρ που τον ξέρει από Μπενφικα  είπε ότι και αυτός είναι καλός στο ψηλό παιχνδί και χαμηλά και γρήγορος…

Αριστερό μπακ να δω ποιον θα πάρουν ή θα βασιστούν στον Λίνο και μπακ απ του Σκόνδρα ποιον επίσης… Σημασία έχουν οι μέσο επιεθετικοί… Δηλαδή για να κάνεις φέτος την διαφορά θες δύο παίχτες τύπου Μισιμοβιτς  και Yovanovic ;h Petric… Αλλιώς δεν έχει κίνητρο ο άλλος να πάει στο γήπεδο και να πάρει διαρκείας με αυτή την κρίση για παίχτες που τους έχει δει και τους ξέρει από άλλες ομάδες… μετριότητες...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ωραια τα ειπε ο σαββιδης στον τυπο

Επισκέπτης
Να αφησουν τον Μισιμοβιτς ησυχο και να πανε να παρουν το Σκοκο  ;)

Συνημμένα

• nacho.jpg
    nacho.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 9

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.996
Πόντοι
34.538
Αυτη η κωλοΟΥΕΦΑ  ακομη να τιμωρησει τους Τουρκους.Σαν τους τρελλους απο σαιτ σε σαιτ ειμαστε αλλα τιποτα ακομα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.662
Πόντοι
2.606
Ο πορτογάλος και ο Ισπανός φίλε είναι τσιμέντα ΤΙΤΑΝ

δανεικός στην...Λέστερ ο ένας,στη Γρανάδα ο άλλος
-Διαφωνω καθετα...ο ενας(ισπανος) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ και γρηγορος και ο αλλος ειναι απο πολυ μεγαλη σχολη ,νεος και πολυ δυνατος στο ψηλο παιχνιδι ,με διψα για ποδοσφαιρο σε υψηλο επιπεδο...Συμφωνω οτι δεν πρεπει να σταματησει η ενισχυση της αμυνας ομως...Τωρα η ομαδα θελει ενα σεντερ μπακ παιχταρα και με τον μαροκινο απο την μονπελιε που παιζει αριστερα και με την ιδια ανεση και στο κεντρο της αμυνας ,Η ΟΜΑΔΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΤΡΟ!
                              -ΧΑΚΟΜΠΟ-
-ΣΚΟΝΔΡΑΣ  -     ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ---------------- ΙΣΠΑΝΟΣ/ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ  ------ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ/ΛΙΝΟ

ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15 ΓΚΟΛ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom