Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.662
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ....
"Τον Δώνη τον έκανε πρόσληψη ο κ. Βρύζας. Ρωτήστε αυτόν. Εγώ σαν μεγαλομέτοχος της ομάδας έπρεπε να τους απολύσω όλους και να ξανακάνω προσλήψεις. Να τους τεστάρω, να δω αν μου ταιριάζουν και μετά να συνεχίσω να δουλεύω. Λειτούργησα όχι σαν μεγαλομέτοχος, αλλά ως άνθρωπος. Του είπα κύριε Βρύζα, σου δίνω ένα χρόνο, δείξε ότι μπορείς να δουλεύεις. Δεν ήταν σωστή η επιλογή. Πήρε προπονητή τη στιγμή που ήξερε ότι θα ερχόμουν στην ομάδα. Το έκανε μόνος του, αλλά σέβομαι την επιλογη του. Είχα πει στον Δώνη, δεν ξέρω τι γράφει το συμβόλαιο σας, αλλά θέλω να καταλάβετε την θέση μου. Το ίδιο είπα και στον Στέφενς: εγώ προσλαμβάνω για κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Στον Δώνη έλεγα ότι ναι δε θα πάρουμε πρωτάθλημα, αλλά θα πάρουμε το κύπελλο. Μου είπε ότι θα παίρναμε το κύπελλο. Του είπαμε ότι αν το χάσουμε θα σε απολύσω και συμφώνησε. Τι πρόβλημα υπάρχει; Μια ώρα συνολικά έχω μιλήσει με τον Δώνη όλη τη χρονιά. Εσείς πιστεύετε ότι όλη τη μέρα ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ; Έκανε ακατανόητα πράγματα για παίκτες. Δεν του επέβαλα την άποψή μου, αλλά τον κάλεσα και του είπα, δεν μπορεί να κάνει λάθος όλος ο κόσμος και εσύ να έχεις δίκιο. Αν γίνεται μην τους προκαλείς. Η κατάσταση δεν ήταν σταθερή και στο "Μακεδονία Παλλάς" ο Δώνης ήρθε με τον δικηγόρο του. Ήταν έκπληξη αυτό! Για μένα δουλεύουν 17.000 άνθρωποι. Κανένας δεν μπορεί να έρθει με τον δικηγόρο. Δεν είχαμε δικαστήριο. Εγώ κάλεσα τον προπονητή για να συζητήσουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στην ομάδα. Είχα υπομονή, μιλούσα με την δικηγόρο του, και προσπαθούσε να με βάλει στη γωνία στο ίδιο το γραφείο μου. Υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει να δουλεύει στον ΠΑΟΚ ακόμη και αν κέρδιζε το κύπελλο; Αυτός κατηγορούσε τον κόσμο ότι έβριζαν την μητέρα του. Τι να κάνω; Δεν είμαι ψυχοθεραπευτής"

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχετε στοχο τοππρωταθλημα ειπε ο σκακιστης  :2funny:
εμενα με ρωτησε ο κοντορουφιανος;;;
ξερει την αποψη μου;;
γατακια...νιαουουουουου....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γελαει ο κοσμος με τον σαββιδη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
....εγραψε  για προβατα ο "εραστης" της μαιμους....μαλιστα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποια μαιμου βρε νουμερο που εκει πανω οι επιστημονες της προπαγανδας σε εχουν φλομωσει στην πλυση εγκεφαλου για παραγκες ,κρατη αθηνων,δυναστες ,παρασκηνια και λοιπα...
ποτε δεν θα ξυπνησεις...εσυ δεν το νοιωθεις οτι μασας σανο...εγω στο λεω που το ξερω νουμερο  :2funny: :2funny:
εσυ αν το 'νοιωθες απλα δεν θα το εκανες... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
προβατο ε προβατο...που ερχεται ενας ασχετος με την ελλαδα προπονητης και στην παρουσιαση του μιλαει για διαιτησια...
μαλακα...που κανονικα αν εισασταν αλανια και ακομπλεξαριστοι επρεπε να πλακωσετε και αυτον και την διοικηση στα γιαουρτια μαλακες...
δεν καταλαβαινετε ρε ζωα οτι καποιος του υπαγορευσε να το πει;;που τα ξερει αυτος;;
καποιος ετοιμαζει αλλοθι για τις πουτσες που ερχονται...
ξυπνα μαλακα καλα που ειναι ο χρηστιδης ο μαζοχας και σου ανοιγει τα ματια ερπετο...
κανονικα δεν επρεπε να σε ξυπναω αλλα ειμαι καλος ανθρωπος...
που ξερει για διαιτησιες ρε ο τυπος;;
αρα καποιος του ειπε το παραμυθι...αρα ξεκινας αναποδα μαγκα...
χρηστιδης  ;)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
προβατο ε προβατο...που ερχεται ενας ασχετος με την ελλαδα προπονητης και στην παρουσιαση του μιλαει για διαιτησια...
μαλακα...που κανονικα αν εισασταν αλανια και ακομπλεξαριστοι επρεπε να πλακωσετε και αυτον και την διοικηση στα γιαουρτια μαλακες...
δεν καταλαβαινετε ρε ζωα οτι καποιος του υπαγορευσε να το πει;;που τα ξερει αυτος;;
καποιος ετοιμαζει αλλοθι για τις πουτσες που ερχονται...
ξυπνα μαλακα καλα που ειναι ο χρηστιδης ο μαζοχας και σου ανοιγει τα ματια ερπετο...
κανονικα δεν επρεπε να σε ξυπναω αλλα ειμαι καλος ανθρωπος...
που ξερει για διαιτησιες ρε ο τυπος;;
αρα καποιος του ειπε το παραμυθι...αρα ξεκινας αναποδα μαγκα...
χρηστιδης  ;)
Και ακόμα δεν έχουν περάσει ούτε 2 μήνες από τον τελικό κυπέλλου που η διαιτησία ήταν πενηνταρίσια και τα κουκούτσια στη μέση.. :jerking: :jerking: :jerking: Που θα μιλήσετε για διαιτησία προπαγάνδες. Ο ολυμπιακός και το Αιγάλεω.... :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και ακόμα δεν έχουν περάσει ούτε 2 μήνες από τον τελικό κυπέλλου που η διαιτησία ήταν πενηνταρίσια και τα κουκούτσια στη μέση.. :jerking: :jerking: :jerking: Που θα μιλήσετε για διαιτησία προπαγάνδες. Ο ολυμπιακός και το Αιγάλεω.... :headbang: :headbang:
τωρα εσυ ρε μαλακα παπατζη τι θες;;κουβεντα με τον χρηστιδη;;δεν εχεις θρασος;;σαλτα και... :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Θα έρθει Ροναλντίνιο ρε μάγκες?
Τον βλέπω να ξημεροβραδιάζεται στα μπουζούκια με το άσπρο κοστουμάκι του....:P

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε να σου κανω την χαρη μιας και φαινεσαι καλο παλληκαρι...
ποιος μιλησε ρε ουρακοταγκε για διαιτησια;;
διαβασες τι εγραψα;;οτι ο δικος σου προπονητης μιλησε με το καλημερα...
καταλαβες τιποτα χιμπαντζη η εκει στις σπηλιες δεν ξερετε να διαβαζετε;; :2funny: :2funny:
ουγκ...μπεεεε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εκανε ο Ιβάν,ο ίδιος το ειπε,πρόταση σε Ροναλντινιο,Βερμπάτοφ και Ντρογκμπά αλλά δε θέλαν να ερθουν.Στη θεση τους πήρε το Εφραίμ και τον Μιγκελ Βιτόρ.Και εχει ετοιμους Τζιόλη και Σισοκό.
ΟΚ.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εκανε ο Ιβάν,ο ίδιος το ειπε,πρόταση σε Ροναλντινιο,Βερμπάτοφ και Ντρογκμπά αλλά δε θέλαν να ερθουν.Στη θεση τους πήρε το Εφραίμ και τον Μιγκελ Βιτόρ.Και εχει ετοιμους Τζιόλη και Σισοκό.
ΟΚ.

Στα 40 τους θα έρθουν....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για να μην παρεξηγηθώ, "ανάλογες κινήσεις" ετοιμάζει κι ο δικός μας ο χοντρός.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΟΚ.
ωπα...στα υπολοιπα συμφωνω...εδω διαφωνω...αν τον παρει μεγαλη μαγκια...δεν ειναι του σωρου...εμεις επρεπε να τον παρουμε αλλα μαλλον στην αλεξανδρας παιζουν το πουλακι τους...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως πως τσιμπάνε ορισμένοι οπαδοί με αυτές τις προτάσεις.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.662
Πόντοι
2.606
χρηστιδη σε βαρεσε ο ηλιος ρε μπαγλαμα????

ΡΩΤΗΣΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΡΔ. -και εχωσε προλογο γελοιο πριν την ερωτηση μαλιστα -,και ο Στεφενς απαντησε...-ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ-...μεταφραση....ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ....

και βγηκε ο εραστης της αντικειμενικοτητας και της αξιοκρατιας χρηστιδης να πει....ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΑΦΕΝΣ.....   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-Φιλικα(οσο μπορω) ...με εχουν μεινει κατι κολλυρια απο την περσινη χρονια με τον "σερ"...ΝΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ?γιατι θα σε φανουν χρησιμα με το σκερπανι στον παγκο σου! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom