Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εν τω μεταξύ φέτος πρέπει να έκαναν συναγωνισμό οι "ιθύνοντες" (από Σαββίδη μέχρι Βρύζα κ.λπ.) πώς θα κάνουν τις περισσότερες (αν όχι όλες τις δυνατές) μαλακίες σε μία σεζόν... Γίνεται η μαλακία με τον Ιτάνζ και δεν τον κρατάει τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα play off αλλά πάει και μου βάζει το Γλύκο που έχει να παίξει δεν ξέρω κι εγώ πόσα ματς... Και κάνει ένα κάρο μαλακίες, θυμηθήκαμε εποχές Μιχόπουλου, Τοχούρογλου κ.λπ. Πόσοι πειραματισμοί και ερασιτεχνισμοί ακόμα :headbang: :headbang: :headbang:
μετα φταιει ο ολυμπιακος,οχι οτι εμεις εχουμε προγραμματισμο σαν ομαδα..αρχιδια

leogr4

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
.

Συνημμένα

• sport_tou_vora_big.jpg
    sport_tou_vora_big.jpg
    315 KB · Εμφανίσεις: 6

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι αληθεια οτι ο παοκ με κατι Ολλανδογερμανους παντα την εβρισκε την ακρη,αυτος ο πασιεντζα δεν βλεπω να κολλαει,
κυριως με τον κοσμο,κατιτις μαλακουλης μου φαινεται.Ο αλλος της Σαλκε πιστευω θα κολλαγε...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
προειδοποιηση απειλη και ΥΠΟΣΧΕΣΗ
αν δεν περασετε τσου λου θα φατε μια χυσαδα απο δω μεχρι το βαρδαρη...
καντε το σταυρο σας να περασετε εσεις...αλλοιως θα σβησετε τα πισια για ενα μηνα...
σας δινω το λογο μου....
:think:
Όταν λες να περάσετε πως το εννοείς ? να περάσουμε και να μην αγγίξουμε ή να κουνίσουμε σεντόνι ή να περάσουμε στους 16? Και στο ΟΥΕΦΑ τώρα βάλανε σεντόνι ξέρεις, καλό είναι και αυτό, απλά δεν έχει αστεράκια… δεν μετράει αυτό το σεντόνι? :think:
Ξεκίνα να χύνεις από τώρα εσύ… και το πολύ πολύ αν χρειαστεί στα επιστρέφουμε …   :cum: ;)
Τα πισιά ούτος ή άλλος δύο δεκαπενθήμερα μέσα στην ζέστη θα τα κλείσουμε τώρα το καλοκαίρι να πάμε για τα μπάνια του λαού! :shower:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι αληθεια οτι ο παοκ με κατι Ολλανδογερμανους παντα την εβρισκε την ακρη,αυτος ο πασιεντζα δεν βλεπω να κολλαει,
κυριως με τον κοσμο,κατιτις μαλακουλης μου φαινεται.Ο αλλος της Σαλκε πιστευω θα κολλαγε...
Είναι εισήγηση Σαντος! 4 3 3... Τουτέστιν ο Σαντος θα είναι ο μελλοντικός ισόβιος προπονητής του ΠΑΟΚ (λόγο Θόδορα) … ναι αλλά μέχρι που να έρθει είπε… πάρτε για 2 χρόνια αυτόν και τους πρώην βοηθούς μου να τον δίνω χαρτάκι και να ψηθεί και να φάει αυτός το άγχος …και μόλις κάνετε ομάδα θα έρθω εγώ και θα παραλάβω την έτοιμη ομάδα που θα παίζει στους ομίλους απευθείας… Τώρα κτίζει προφίλ στην Εθνική και είναι άτυπα στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ… Τελειώνει και ο παρθένος , τον στέλνει στην Ρωσία και φέρνει και Γκαρσία …
Εγώ την Κυριακή το Ατρόμητος – Αστέρας τι να το παίξω?
Αν έρθει πάντως διπλό ή Χ και περάσει πάλι ο ΠΑΟΚ πρώτος θα γελάνε και οι πέτρες…

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.849
Πόντοι
34.538
Είναι εισήγηση Σαντος! 4 3 3... Τουτέστιν ο Σαντος θα είναι ο μελλοντικός ισόβιος προπονητής του ΠΑΟΚ (λόγο Θόδορα) … ναι αλλά μέχρι που να έρθει είπε… πάρτε για 2 χρόνια αυτόν και τους πρώην βοηθούς μου να τον δίνω χαρτάκι και να ψηθεί και να φάει αυτός το άγχος …και μόλις κάνετε ομάδα θα έρθω εγώ και θα παραλάβω την έτοιμη ομάδα που θα παίζει στους ομίλους απευθείας… Τώρα κτίζει προφίλ στην Εθνική και είναι άτυπα στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ… Τελειώνει και ο παρθένος , τον στέλνει στην Ρωσία και φέρνει και Γκαρσία …
Αν έρθει πάντως διπλό ή Χ και περάσει πάλι ο ΠΑΟΚ πρώτος θα γελάνε και οι πέτρες…
Δεν προκειται να κερδισει ο Ατρομητος αλλα το θεμα ειναι τι θα κανουν οι δικοι μας οι μπαγλαμαδες.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Θα δώσουμε 3 -4 δανικούς στα Γιάννενα και θα έρθει 0-4… και θα στείλουμε προπονητή τον ΓΧ στην Καλαμαριά (ΠΑΟΚ β) :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.849
Πόντοι
34.538
Θα δώσουμε 3 -4 δανικούς στα Γιάννενα και θα έρθει 0-4… και θα στείλουμε προπονητή τον ΓΧ στην Καλαμαριά (ΠΑΟΚ β) :2funny:
Ο ΠΑΣ δεν θαναι αδιαφορος φιλε.Πηρε αδεια,παιζει Ευρωπη αρα θα κυνηγησει καλη θεση.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Διπλο ο παοκ Χ2 το αλλο,εγω ηδη τα χωσα...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ερωτηματικο αν έρθει 2 το άλλο και Χ ο ΠΑΟΚ...παίζουν 2 αποτελέσματα αλλά βλέπω βιασμό του Ατρομητου και διπλό και over ...τον ΠΑΟΚ τον βλέπω Χ με κολύρια...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εκτος κανει καλυτερα παιχνιδια,οπως π.χ στη ν Τριπολη που εκανε το καλυτερο του ματς στα πλει-οφ,ο Πας πιστευω μονο και μονο που εξασφαλισε
Ευρωπη ειναι μια χαρα,δεν καιγεται.Διπλο λοιπον.Το αλλο μπορει να ληξει οπως να ναι αλλα ο Ατρομητος εχει να διαχειριστει κατι πανω απο το
μεγεθος του.Διπλαρα και χ για καλυψη.Δεν μου αρεσει να προτεινω σε αλλους,απλα πιστευω πως ετσι θα παει το πραγμα.Και τελικα ολοι θα ναι ενταξει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο ΠΑΣ δεν θαναι αδιαφορος φιλε.Πηρε αδεια,παιζει Ευρωπη αρα θα κυνηγησει καλη θεση.
Για να παιξει ευρωπη.πρεπει να περασει απο την ουεφα.δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
και αυτος,και ο βαζελος αν δε περασει ο πας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.555
Πόντοι
2.606
Βρέθηκε από τώρα ο προπονητής που δεν θα βγάλει παρέλαση!!!

Πασιέντσα!!!!όνομα και πράγμα
....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...το στοιχημα δεν ειναι αυτος ομως...το στοιχημα ειναι πως θα κινηθει ο μεγαλομετοχος το καλοκαιρι για να τον στηριξει....το ανεκδοτο δωνης θυμασαι πως ηρθε στην ομαδα και το πραγμα βρωμουσε απο την αρχη...πουστια στον μπολονι που ειχε δεχτει να μεινει με τα μισα,ενα σκασμο λεφτα αποζημιωση και κλειστο διετες συμβολαιο στον ψευτοπροπονητη 600.000 ευρω....
ΑΝ ο ντομινγκος υπογραψει τελικα,εχουμε εναν προπονητη νεο ,φιλοδοξο,με δειγμα γραφης -πετυχαινω πολλα με λιγα(μπραγκα)-που ταιριαζει στο συστημα που εδινε στον ΠΑΟΚ μεταλλο δυνατης και δυσκολοκαταβλητης ομαδας (4-5-1,4-2-3-1,4-3-3)....ΑΝ το αποστημα (παρεακι-ΑΡΔ-μανατζερ) σπασει ,εχω προαισθημα οτι η ομαδα θα παει για πολυ μεγαλα πραγματα.....ελπιζω η φετινη τραγικη χρονια(ειδικα στα εσωτερικα μας θεματα και μετωπα)ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ...ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ...
Με κανονικο προπονητη  θα κανουμε γλεντι στη σουπερ λιγδα,αν δε ,πεσει και πακετο για σοβαρους παικτες και οχι δανεικους τζιτζιφριγκους ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΑΛΙ.....
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.849
Πόντοι
34.538
Για να παιξει ευρωπη.πρεπει να περασει απο την ουεφα.δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
και αυτος,και ο βαζελος αν δε περασει ο πας.
Σπανια η ΟΥΕΦΑ κοβει ομαδα αν εχει αδειοδοτηθει απο την ΠΟ της εκαστοτε χωρας.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.849
Πόντοι
34.538
....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...το στοιχημα δεν ειναι αυτος ομως...το στοιχημα ειναι πως θα κινηθει ο μεγαλομετοχος το καλοκαιρι για να τον στηριξει....το ανεκδοτο δωνης θυμασαι πως ηρθε στην ομαδα και το πραγμα βρωμουσε απο την αρχη...πουστια στον μπολονι που ειχε δεχτει να μεινει με τα μισα,ενα σκασμο λεφτα αποζημιωση και κλειστο διετες συμβολαιο στον ψευτοπροπονητη 600.000 ευρω....
ΑΝ ο ντομινγκος υπογραψει τελικα,εχουμε εναν προπονητη νεο ,φιλοδοξο,με δειγμα γραφης -πετυχαινω πολλα με λιγα(μπραγκα)-που ταιριαζει στο συστημα που εδινε στον ΠΑΟΚ μεταλλο δυνατης και δυσκολοκαταβλητης ομαδας (4-5-1,4-2-3-1,4-3-3)....ΑΝ το αποστημα (παρεακι-ΑΡΔ-μανατζερ) σπασει ,εχω προαισθημα οτι η ομαδα θα παει για πολυ μεγαλα πραγματα.....ελπιζω η φετινη τραγικη χρονια(ειδικα στα εσωτερικα μας θεματα και μετωπα)ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ...ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ...
Με κανονικο προπονητη  θα κανουμε γλεντι στη σουπερ λιγδα,αν δε ,πεσει και πακετο για σοβαρους παικτες και οχι δανεικους τζιτζιφριγκους ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΑΛΙ.....
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ...
Το κλειδι ειναι η ηλικια του.Δεν ειναι κανενας 60αρης που ηρθε για τα φραγκα κι αν δεν  κολλησει στην ομαδα σταρχιδια του.
Ειναι μικρος φιλοδοξος,θα στρωσει το κολο του να δουλεψει γιατι αν αποτυχει στην ανυπαρκτη ποδοσφαιρικα Ελλαδα,ποια μεγαλη ομαδα θα τον προτιμησει μετα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015

Πολύ πιθανό σενάριο να τα έχει κανονισμένα ο Ιβάν.

Ειναι ενα ερωτηματικο ο ΠΑΟΚ.Δεν μπορουν τα παληκαρια που ελεγε και ο Αγγελος.

Κάτσε μην τα δεις τα παλικάρια να "πετάνε" όλως περιέργως την Κυριακή...

Διπλο ο παοκ Χ2 το αλλο,εγω ηδη τα χωσα...

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom