Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
επιτελους επαιξαν σαν ΠΑΟΚ επιτελους γαμω το ξεσταυρι μου

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το ματς σήμερα ήταν για 0-4...Απόλυτη κυριαρχία παντού...

Ο Βούκιτς ξέρει καντάρια μπάλα αλλά φαίνεται λίγο χασογκόλης...

Καταφέραμε χωρίς λόγο και αιτία να το κάνουμε ψυχοφθόρο στο τέλος απο μια ακατανόητη μαλακιάρα του Κροάτη (που τον χάνουμε και για το επόμενο)...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Σας το ειχα πει απο τη Κυριακη ρε μαγκες.

ειχες πληροφοριες απο μεσα τυπε;

Οχι απλα εμπειρια απο ποδοσφαιρο.

Κι από ψυχολογία ομάδας μάλλον φίλε μου έχεις εμπειρία. Μπαμ έκανε ότι θα γινόταν αυτό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Μετά κι απ' το σημερινό αποτέλεσμα μάλλον καπαρώθηκε η πρώτη θέση στα play off... Μόνο με αυτοκτονία χάνεται!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
:grin:

264541_541730815864479_1650883093_n.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Κι όμως τα κατάφεραν! Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Λίγη ακόμα προσπάθεια την Κυριακή και θα στείλουν οριστικά μια ΟΜΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ στα προκριματικά του Champions' League :headbang: :headbang: :headbang: Επίσης για να το εμπεδώσουμε: Στο ίδιο γήπεδο που ο γάβρος έκανε περισσότερα από 20 χρόνια κάποτε για να σταυρώσει νίκη έρχεται μια ΟΜΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και παίρνει διπλό κάνοντας πλάκα...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Κι όμως τα κατάφεραν! Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Λίγη ακόμα προσπάθεια την Κυριακή και θα στείλουν οριστικά μια ΟΜΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ στα προκριματικά του Champions' League :headbang: :headbang: :headbang: Επίσης για να το εμπεδώσουμε: Στο ίδιο γήπεδο που ο γάβρος έκανε περισσότερα από 20 χρόνια κάποτε για να σταυρώσει νίκη έρχεται μια ΟΜΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και παίρνει διπλό κάνοντας πλάκα...

Γιατι  εσεις  οι  μπαοκτζηδες   παντα ,η  τρωτε  πουτσα  σαν   χτες  η  παιρνετε  καποιο  

καλο  αποτελεσμα   ,σα  μετρο  συγκρισης  εχετε  παντα   τον  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  ;  :think:

Υ.Γ.1
Μη  νομιζεις  οτι  και  ο  μπαοκ  δεν  ειναι  ομαδα  γειτονιας  ................

Δες  ποιοι  ειναι  οι  παιχτες  που   εχει  και  ισως  καταλαβεις......

Υ.Γ.2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  δε  θα  γινεται  ποτε  γιατι  ειστε  λιγοι  και  ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαλαρώστε όλοι
δείτε τα επόμενα ματς και δείτε και το πώς τελείωσαν στην κανονική διάρκεια οι ομάδες.
Ακριβώς έτσι θα τελειώσουνε (με την ίδια σειρά) και στα πλέυ ωχ.
Απλά δεν χρειαζότανε να φτάσουνε στο τελευταίο ματς. Αλλά πώς θα κρατηθεί το στοίχημα στα ψηλά και το ενδιαφέρον επίσης;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χαλαρώστε όλοι
δείτε τα επόμενα ματς και δείτε και το πώς τελείωσαν στην κανονική διάρκεια οι ομάδες.
Απλά δεν χρειαζότανε να φτάσουνε στο τελευταίο ματς. Αλλά πώς θα κρατηθεί το στοίχημα στα ψηλά και το ενδιαφέρον επίσης;
Συμφωνω,προβλεπω οτι δεν θα κερδισει κανεις γηπεδουχος την Κυριακη...

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
[size=16pt]ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ[/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
προειδοποιηση απειλη και ΥΠΟΣΧΕΣΗ
αν δεν περασετε τσου λου θα φατε μια χυσαδα απο δω μεχρι το βαρδαρη...
καντε το σταυρο σας να περασετε εσεις...αλλοιως θα σβησετε τα πισια για ενα μηνα...
σας δινω το λογο μου....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Βρέθηκε από τώρα ο προπονητής που δεν θα βγάλει παρέλαση!!!

Πασιέντσα!!!!όνομα και πράγμα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Χαλαρώστε όλοι
Δείτε τα επόμενα ματς και δείτε και το πώς τελείωσαν στην κανονική διάρκεια οι ομάδες.

Συμφωνω,προβλεπω οτι δεν θα κερδισει κανεις γηπεδουχος την Κυριακη...

Είναι ένα σενάριο που παίζει.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Εν τω μεταξύ φέτος πρέπει να έκαναν συναγωνισμό οι "ιθύνοντες" (από Σαββίδη μέχρι Βρύζα κ.λπ.) πώς θα κάνουν τις περισσότερες (αν όχι όλες τις δυνατές) μαλακίες σε μία σεζόν... Γίνεται η μαλακία με τον Ιτάνζ και δεν τον κρατάει τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα play off αλλά πάει και μου βάζει το Γλύκο που έχει να παίξει δεν ξέρω κι εγώ πόσα ματς... Και κάνει ένα κάρο μαλακίες, θυμηθήκαμε εποχές Μιχόπουλου, Τοχούρογλου κ.λπ. Πόσοι πειραματισμοί και ερασιτεχνισμοί ακόμα :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom