Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΕΤ3.......ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ,ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΗΧΟ....ΚΑΥΛΑ....Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ...ΑΝ αυτο γινει ,η ομαδα θα περασει σε αλλο επιπεδο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ!

:rockon: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Ακου τυπε πoiα ειναι αληθεια και το σταματαω εδω γιατι ορεξη να σας μαθω ιστορια δεν εχω Σαββατο βραδυ,επειδη τα τελευταια 30 χρονια αγωνιστικα η ομαδα σας ειναι για το πουτσο καποιοι μεγαλυτεροι προσπαθοντας να μην δουν τα παιδια του γαβρακια εχουν εφευρει διαφορους μυθους και ιστοριες για το κοσμο της ομαδας,αυτη ειναι η αληθεια ειτε σου αρεσει ειτε οχι,τα γεγονοτα alla λενε βεβαια   ;)

Μια παραπλησια φωτο που ανεβασες ;)
417144_343779512327433_1129946823_n.jpg

Και μια απο τις μεγαλες εκδρομες ;)

http://[URL unfurl="true"]www.ultras.gr/multi/data/media/32/396.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Καλό θα ήταν να μου πεις και γιατί ποστάρισες την πρώτη φωτογραφία επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά μου, τί θέλεις να πεις; Ότι είχατε πολύ κόσμο στην κερκίδα; Γιατί εγώ το βλέπω ξεκάθαρα το στιγμιότυπο που είναι συνοπαδοί σου γαντζωμένοι από τα Μ.Α.Τ. Όσο για τη δεύτερη φωτογραφία άσε τα παραμύθια, η συγκεκριμένη είναι από παιχνίδι όπου οι σύνδεσμοι έκαναν αποχή. Ήταν ξακουστές οι εκδρομές του Π.Α.Ο.Κ. για τα παιχνίδια στο Σ.Ε.Φ. στο οποίο μάλιστα ο λαός πήγαινε ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Και γέμιζε όλη η πάνω κερκίδα, το θυμάμαι γιατί είχα πάει κι εγώ στο παιχνίδι που είχε γίνει το Σεπτέμβρη του '95, ήμουν 12 ετών τότε.

Επισκέπτης
Καλό θα ήταν να μου πεις και γιατί ποστάρισες την πρώτη φωτογραφία επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά μου, τί θέλεις να πεις; Ότι είχατε πολύ κόσμο στην κερκίδα; Γιατί εγώ το βλέπω ξεκάθαρα το στιγμιότυπο που είναι συνοπαδοί σου γαντζωμένοι από τα Μ.Α.Τ. Όσο για τη δεύτερη φωτογραφία άσε τα παραμύθια, η συγκεκριμένη είναι από παιχνίδι όπου οι σύνδεσμοι έκαναν αποχή. Ήταν ξακουστές οι εκδρομές του Π.Α.Ο.Κ. για τα παιχνίδια στο Σ.Ε.Φ. στο οποίο μάλιστα ο λαός πήγαινε ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Και γέμιζε όλη η πάνω κερκίδα, το θυμάμαι γιατί είχα πάει κι εγώ στο παιχνίδι που είχε γίνει το Σεπτέμβρη του '95, ήμουν 12 ετών τότε.
Η πρωτη φωτογραφια ειναι απο Καραισκακι μαν μη μπερδευεσε ;)

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
των δημοσιογραφων...ειμαι σαφης...το γραφω...δεν πηγες σχολειο;δεν ξερεις να διαβαζεις;;
οσο για τα αλλα γνωστα...αλλωστε το ειπα πριν μονος μου...
σε οπαδικη πλεμπα σαν και σενα απευθυνεται...απλα το επιβεβαιωνεις...
μαλακα...
το καταλαβα οτι το εννοεις ετσι ρε κεφτε...αλλο εννοω ομως εγω,εστω οτι υπαρχουν αντιολυμπιακοι δημοσιογραφοι,εφημεριδες η ακομα και καναλια,τι λογο και επιδραση μπορουν να εχουν στην μαζα οταν ολα σχεδον τα ΜΜΕ φροντιζουν να προβαλλουν τον γαυρο με καθε τροπο; οσο για την οπαδικη πλεμπα τι να σου πω τωρα; εμεις εχουμε να δουμε πρωταθλημα 28 χρονια και δεν ξεχναμε ποτε την ομαδα μας κι ας εχουν παιχτει τοσες πουστιες και λαμογιες εις βαρος μας,εσυ κανεις σαν τον κακομαθημενο τζουτζε που του παιρνει ο μπαμπας το καλυτερο δωρο και χαιρεσαι,εγω και χωρις τιτλο θα το γεμισω το γηπεδο μου,εσυ 5 χρονια αν παιρνεις τα αρχιδια σου ακομα και το καραϊταβλι θα σηκωθει να φυγει απο μονο του..μαντεψε λοιπον ποιος ειναι η οπαδικη πλεμπα,αμερικανοσπορε.

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
οσο για τα αποκομματα που ποσταρε ο χαρος,καλη η προσπαθεια,μαγκα,αλλα δεν πειθεις...μας λες για μετακινησεις που γινοντουσαν δεκαετιες '60 και '70 οπου τα δεδομενα ηταν τελειως διαφορετικα,μιλαμε για εποχες που οι οπαδοι καθοντουσαν διπλα διπλα και οι θυρες οργανωμενων ακομη δεν υπηρχαν,οποτε ακυρωσου.η θυρα 4 απο δεκαετια '80 μεχρι και αρχες '90 κατεβαινε αθηνα και πειραια οποτε και οπως γουσταρε,χωρις μπατσικα και ενιοτε χωρις καν εισητηρια,μπορει να εχασε και αρκετα σκηνικα αλλα ΕΡΧΟΤΑΝ..οι κατω ουτε διανοηθηκαν ποτε να ρθουν θεσ/νικη ετσι χυμα...η 7 οποτε ανεβαινε τουμπα μονιμως με τους μπατσους αγκαλια σαν τις βρεγμενες γατες,απ τα τεμπη κι υστερα το σκατο στην καλτσα,και οχι απ τον πειραια δεν θα ξεμυτισετε αν δεν εχετε πληρη καλυψη της αστυνομιας και απο διπλα τους πληρωμενους μπραβους-φονιαδες του προεδρα σας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το καταλαβα οτι το εννοεις ετσι ρε κεφτε...αλλο εννοω ομως εγω,εστω οτι υπαρχουν αντιολυμπιακοι δημοσιογραφοι,εφημεριδες η ακομα και καναλια,τι λογο και επιδραση μπορουν να εχουν στην μαζα οταν ολα σχεδον τα ΜΜΕ φροντιζουν να προβαλλουν τον γαυρο με καθε τροπο; οσο για την οπαδικη πλεμπα τι να σου πω τωρα; εμεις εχουμε να δουμε πρωταθλημα 28 χρονια και δεν ξεχναμε ποτε την ομαδα μας κι ας εχουν παιχτει τοσες πουστιες και λαμογιες εις βαρος μας,εσυ κανεις σαν τον κακομαθημενο τζουτζε που του παιρνει ο μπαμπας το καλυτερο δωρο και χαιρεσαι,εγω και χωρις τιτλο θα το γεμισω το γηπεδο μου,εσυ 5 χρονια αν παιρνεις τα αρχιδια σου ακομα και το καραϊταβλι θα σηκωθει να φυγει απο μονο του..μαντεψε λοιπον ποιος ειναι η οπαδικη πλεμπα,αμερικανοσπορε.
καλυτερα αμερικανος παρα βουλγαρος μαλακα...
ακομα και εκει μαλακα σε επιασα....

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
καλυτερα αμερικανος παρα βουλγαρος μαλακα...
ακομα και εκει μαλακα σε επιασα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και γαμω τα επιχειρηματα ρε χαϊβανι...εκπροσωπεις επαξια τον μεσο απογονο που κουβαλαει μπολικη βλαχομαγκια και κανταρια μαλακιας στην κεφαλα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εγω με την παρτη σου δεν συζηταω αλλο παντως
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ένας υγιεινός περίπατος σήμερα απέναντι στον λαγουδάκο χωρίς καθόλου κούραση, αλλά και πάλι χωρίς να δούμε καλή μπάλα...

Πάμε τώρα στο βρωμολίμανο να αντιμετωπίσουμε τους απόγονους του αμερικανικού στόλου...Την ομάδα με τους τηλεβόες για κερκίδα...

Βουντού βουντού βουντού βουντού..................

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ένας υγιεινός περίπατος σήμερα απέναντι στον λαγουδάκο χωρίς καθόλου κούραση, αλλά και πάλι χωρίς να δούμε καλή μπάλα...

Πάμε τώρα στο βρωμολίμανο να αντιμετωπίσουμε τους απόγονους του αμερικανικού στόλου...Την ομάδα με τους τηλεβόες για κερκίδα...

Βουντού βουντού βουντού βουντού..................

Με τον κώλο έλα βούλγαρε όπως στον πρώτο γύρο

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Με τον κώλο έλα βούλγαρε όπως στον πρώτο γύρο

Ερχόμαστε να σας ανοίξουμε τον πάτο σαν βουλγάρικο θυμιατό αμερικανάκια... :pipa3:

Υγ. Αν και γενικά εσένα σε πάω εδώ μέσα...Πιο πολύ σε κάτι χάρους και Χριστίδηδες πήγαινε.. ;)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Στο λιμάνι θα έχει μπουγάτσα με πούτσ@!!!!!!!!!!!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ελληνας τεχνικός, συγκεντρωμένοι οπαδοί του επιτέθηκαν φραστικά ενώ ένας από αυτούς ξέφυγε και επιχείρησε να τον χτυπήσει.

Ανθρωπος της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του να αποτρέψει το χτύπημα έπεσε πάνω στον Δώνη, ο τελευταίος εκνευρίστηκε με την κατάσταση και επιχείρησε να ανταποδώσει.

Τελικώς, η επιπλέον ένταση αποφεύχθηκε αφού ο τεχνικός του Δικεφάλου απομακρύνθηκε από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελληνας προπονητής δέχθηκε επίθεση και στο πάρκινγκ της Τούμπας κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο με οπαδό να τον χτυπά πισώπλατα, αλλά η κατάσταση εξομαλύνθηκε γρήγορα χωρίς άλλα παρατράγουδα.

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
οι απογονοι να αφησουν τα μεγαλα λογια,κερναμε μπουγατσα με ψωλη και ας εχουν βαζελινη προχειρη για χωνευτικο...
καυλιαρες μου...
gavros.jpg

οσο για τα σουτια με δωνη,ηταν κλασικη οπαδικη μαλακια για μενα...ο τυπος ειναι για τον πουτσο ετσι κι αλλιως,της πλακας,δεν αξιζει καν να ασχολουμαστε και να τον προπηλακιζουμε,το εισητηριο της εξοδου το χει βγαλει οπως και να χει με τις παπαριες του,οποτε κλαιν μαιν μ'αυτον ειλικρινα....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
στο ραδιο ειπαν οτι τον σκουντηξαν και δεν τον δειρανε...Οτι τον εβριζαν τον εβριζαν.. αλλα ξυλο δεν εφαγε..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Η πρωτη φωτογραφια ειναι απο Καραισκακι μαν μη μπερδευεσε ;)

Έλα ρε σοβαρά και φοράνε οι παοκτσήδες κόκκινα; Γιατί φλάιτ ανάποδα δεν είναι όπως φαίνεται στη μεγάλη φωτογραφία που ποστάρισα εγώ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015

Μην πας μακριά, θυμήσου την εικόνα που είχε το ΑΔΕΙΟ Καραϊσκάκη τα πέτρινα χρόνια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
οσο για τα αποκομματα που ποσταρε ο χαρος,καλη η προσπαθεια,μαγκα,αλλα δεν πειθεις...μας λες για μετακινησεις που γινοντουσαν δεκαετιες '60 και '70 οπου τα δεδομενα ηταν τελειως διαφορετικα,μιλαμε για εποχες που οι οπαδοι καθοντουσαν διπλα διπλα και οι θυρες οργανωμενων ακομη δεν υπηρχαν,οποτε ακυρωσου.η θυρα 4 απο δεκαετια '80 μεχρι και αρχες '90 κατεβαινε αθηνα και πειραια οποτε και οπως γουσταρε,χωρις μπατσικα και ενιοτε χωρις καν εισητηρια,μπορει να εχασε και αρκετα σκηνικα αλλα ΕΡΧΟΤΑΝ..οι κατω ουτε διανοηθηκαν ποτε να ρθουν θεσ/νικη ετσι χυμα...η 7 οποτε ανεβαινε τουμπα μονιμως με τους μπατσους αγκαλια σαν τις βρεγμενες γατες,απ τα τεμπη κι υστερα το σκατο στην καλτσα,και οχι απ τον πειραια δεν θα ξεμυτισετε αν δεν εχετε πληρη καλυψη της αστυνομιας και απο διπλα τους πληρωμενους μπραβους-φονιαδες του προεδρα σας.

Θες να πεις ότι δεν ανέβαιναν ΚΑΝ για 10 χρόνια και το '89 που τόλμησαν να ανέβουν έφυγαν με ανοιγμένα κεφάλια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
2-0 απόψε το βάζελο κι οι λαγοί στο καναβάτσο... Χορτάσαμε Π.Α.Ο.Κ. αυτό το Σ/Κ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom