Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δυστηχως ο κυδωνης θα μεινη και του χρονου μαλλον στον ΠΑΟΚ
τωρα για το θεμα του σαλπι νομιζω εκανε λαθος να χειρονομησει απεναντι στον διαιτητη,αφου το πρωταθλημα το ξερεις πως λειτουργει δεν γινεσαι προκλητικος λιγο πριν απο 2 ντερμπι αλλα και ενω προσπαθεις να παρεις το κυπελλο

το θεμα ειναι οτι ακουσα και απο τον προπονητη του ολυμπιακου πως θελει να βασιστει σε ελληνες παιχτες για του χρονου,δλδ λενε σιγα σιγα στον κοσμο οτι ο χοντρος δεν θα ριξει αλλο χρημα στην ομαδα πλεον οτι μπορει να μην δουνε την ομαδα τους ουτε καν στο europa league του χρονου μιας και θα καταλαβουν σιγουρα την 4η θεση στο champions league και πως στο ελληνικο πρωταθλημα ακομα θα μπορουν να πανηγυριζουν τον τιτλο γιατι οταν λεμε οτι θα στιριχθουμε στους ελληνες παιχτες εγω αυτο καταλαβαινω εκτος και αν αρχισουμε να βγαζουμε μαραντονες και πελεδες ως χωρα εκτος απο φραπεδες
ρε νουμερο....μηπως ακουσες τον προπονητη να λεει σε ερωτηση οπαδου στην τηλεοραση οτι πρωτα θα κοιταξει να παρει απο το υπαρχον υλικο (αλληνες και ξενους) το καλυτερο και μετα να δει για μεταγραφες (απαντηση σε καποιον που του ελεγε οτι πρεπει να γινουν 6 με 7 μεταγραφες),,,πολυ σωστη και τεκμηριωμενη απαντηση...
τωρα πως το : θα κοιταξουμε να εκμεταλλευτουμε ΠΡΩΤΑ το υπαρχον υλικο (ελληνες και ξενους) εσυ στο μυαλο σου το ειδες οτι θα στηριχτουμε στους ελληνες (που και αυτο να ελεγε παλι καλα θα ξηγιοτανε αλλα δυστυχως δεν το ειπε)
μπουγατσα πουτσες θα τρως οτι κιαν γινει...
επειδη αβανταρουνε τον απατεωνα και καλα προεδρο σου οι εδω ''αντικειμενικοι'' και το εδω αντιολυμπιακο συστημα εσυ ονειρευεσαι κατι παραπανω απο την δευτερη θεση;;
μαλλον κοιμασαι ορθιος και πληρωνεις ξενοδοχειο...
μπουγατσα τροφαντη ακου τον χρηστιδη τι σου λεει...
στοχος σου ειναι η δευτερη θεση...
ασε τα ονειρα για κουπες σε αυτους που ειναι μαθημενοι σε αυτα...
κοιτα να γινεις το αφεντικο στη κωλομπουγατσουπολη και ασε τα ονειρα και τα παχια λογια...
το λαμογιο απο την ρωσια πηρε χαμπαρι οτι δεν μπορει να κλασει τιποτα στον γιγαντα απο το λιμανι και αρχισε τις παπαριες για παρασκηνια και αρχιδιες...
εννοειται οτι ετοιμαζει ηρωικη εξοδο και φτιαχνει το αλλοθι του...
πραγμα οχι και δυσκολο μιας και απευθυνεται σε οπαδικη πλεμπα σα και του λογου σου...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
-ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!ΟΤΑΝ αποκτησεις περισσοτερο μυαλο απο την μπανανα αναμεσα στα βυζια που εχεις για αβαταρ,ισως βρεθεις σε θεση να καταλαβαινεις τι ποσταρεις....εμα τοιμει χρησι αβγει!θες να μιλησεις και για τον παμπλο!ΡΟΜΠΑ!
:2funny: :2funny: :2funny: απο χθες ακομη κλαις στο μαξιλαρακι σου κουκλιτσα μου;

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
επειδη αβανταρουνε τον απατεωνα και καλα προεδρο σου οι εδω ''αντικειμενικοι'' και το εδω αντιολυμπιακο συστημα εσυ ονειρευεσαι κατι παραπανω απο την δευτερη θεση;;

κοιτα να γινεις το αφεντικο στη κωλομπουγατσουπολη και ασε τα ονειρα και τα παχια λογια...
το λαμογιο απο την ρωσια πηρε χαμπαρι οτι δεν μπορει να κλασει τιποτα στον γιγαντα απο το λιμανι και αρχισε τις παπαριες για παρασκηνια και αρχιδιες...
Απ' ολη αυτην την λογοδιαρροια θα σταθουμε σε δυο σημεια:
ποιο αντιολυμπιακο συστημα ρε ξοφλα; ενα ειναι το συστημα στην ελληνικη μπαλα,σκατενιο,σαπιο,διεφθαρμενο απ'ολες τις μπαντες και κατα 99% ερυθρολευκο,ειναι τυχαιο που σε μισει ολη η ελλαδα εκτος απο τα ευκαιριακα παραρτηματα σου; κατι παραπανω απο την δευτερη θεση δεν ονειρευεται κανενας σοβαρος ΠΑΟΚτσης που γνωριζει τι του γινεται και το ξερεις,οποτε κοψε τις πιπες και τον προλογο..με την ιδια λογικη το ιδιο κι αλλο τοσο γελοιοι ειναι τα δικα σου κλαπαρχιδια που καθε χρονια ονειρευονται τον θρηνο να σηκωνει το τσου-λου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δευτερον,τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ειμαι αφεντικο στην πολη μου; σε αντιθεση με σενα που εισαι μονιμα ταμπουρωμενος στο σκατολιμανο και το παιζεις αφεντικο ολης της επικρατειας,εγω αλωνιζω ολοκληρη την Θεσσαλονικη και τα περιχωρα
και τελος,εχοντας εδραιωσει την κυριαρχια σου επι δεκαπεντε χρονια τωρα ως το απολυτο εκτρωμα ποδοσφαιρικης αδιαφανειας,λαμογιας,κομπινας και πουστιας με το τσουβαλι,και ο αμπραμοβιτς να ερχοταν με το καλημερα δεν θα μπορουσε να σε χτυπησει στα ισια..λες κι εχει αδικο ο σαββιδης που μιλαει για παρασκηνια,αφου ολη η πορεια σας ενα σκοτεινο,σιχαμενο παρασκηνιο ειναι ρε τραγελαφικε  :idiot: θα φανει στην πορεια τι θα κανει ο δικος μας.αντε τραβατε στην τρουμπα τωρα,λεκανατζουδες,και μην μας ζαλιζετε τον ερωτα..ακομα με τον βαζελο δεν παιξαμε καλα καλα και πλακωσε συσσωμος ο 6ος στολος  :S

Επισκέπτης
δευτερον,τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ειμαι αφεντικο στην πολη μου; σε αντιθεση με σενα που εισαι μονιμα ταμπουρωμενος στο σκατολιμανο και το παιζεις αφεντικο ολης της επικρατειας,εγω αλωνιζω ολοκληρη την Θεσσαλονικη και τα περιχωρα
και τελος,
Eσυ που αλωνιζεις ολη την επικρατεια γιατι δεν εσκασες στο φαιναλ φορ στη Κορινθο αφου ειχες παρει 100 εισιτηρια?
Εδω σε θελω μαγκα μου

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Eσυ που αλωνιζεις ολη την επικρατεια γιατι δεν εσκασες στο φαιναλ φορ στη Κορινθο αφου ειχες παρει 100 εισιτηρια?
Εδω σε θελω μαγκα μου

που ειδες να γραφω κατι τετοιο; οσον αφορα εμας,δεν προκειται για ολη την χωρα,αλλα εδω πανω (οπου εσυ δεν υπαρχεις) ειμαι αναμφισβητητα η πρωτη οπαδικη δυναμη. και προτου αναμασησετε παλι την γνωστη καραμελα οτι πηγαινετε κοσμο παντου,κι εγω αν ειχα τον προεδρο να με νταντευει και να μου πληρωνει τις εκδρομες θα εστελνα τον ιδιο κοσμο πανω κατω σε καθε εκτος.αν ο gay βρισκοταν στην ιδια αγωνιστικη κατασταση με μενα (οχι για φετος,ολα αυτα τα χρονια εννοω) ουτε χιλιους δεν θα μαζευατε ειτε εντος ειτε εκτος,και την κορινθο αστην κατα μερος...με την ιδια λογικη κι εμεις σε περιμεναμε πτολεμαϊδα αλλα παλι κοτεψες...

Επισκέπτης
που ειδες να γραφω κατι τετοιο; οσον αφορα εμας,δεν προκειται για ολη την χωρα,αλλα εδω πανω (οπου εσυ δεν υπαρχεις) ειμαι αναμφισβητητα η πρωτη οπαδικη δυναμη. και προτου αναμασησετε παλι την γνωστη καραμελα οτι πηγαινετε κοσμο παντου,κι εγω αν ειχα τον προεδρο να με νταντευει και να μου πληρωνει τις εκδρομες θα εστελνα τον ιδιο κοσμο πανω κατω σε καθε εκτος.αν ο gay βρισκοταν στην ιδια αγωνιστικη κατασταση με μενα (οχι για φετος,ολα αυτα τα χρονια εννοω) ουτε χιλιους δεν θα μαζευατε ειτε εντος ειτε εκτος,και την κορινθο αστην κατα μερος...με την ιδια λογικη κιjavascript:void(0); εμεις σε περιμεναμε πτολεμαϊδα αλλα παλι κοτεψες...
Καλη η προπαγανδα αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν καναν εκδρομες οι πατεραδες μας επανω εσεις μαζευατε σαπια φρουτα απο τα καφασια του μαναβη ;)
[size=20pt]1976[/size]
%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-1976.jpg

[size=20pt]1967[/size]
toumpa-1967.jpg

%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-19672.jpg

%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-19675.jpg

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γαύρε τι μας αράδιασες τις βρωμιάρες τις φυλλάδες σου ρε λάχανο? Για να μας πεις τι? Οτι το 1967 και το 1976 ανέβασες κόσμο?  :2funny: :2funny: Μα τόσο βλάκας? Εμείς δεν κατεβάζαμε στο καραιτάβλι και στο ΟΑΚΑ? :jerking:

Είσαι ανύπαρκτος στη Βόρεια Ελλάδα πάρτο χαμπάρι...Εγώ μέσα στην Αθήνα έχω σύνδεσμο ανοιχτό δυναμικό και ενεργότατο...Που είσαι εσύ στη Θεσσαλονίκη ρε αρουραίε ανύπαρκτε να σε θαυμάσουμε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Απ' ολη αυτην την λογοδιαρροια θα σταθουμε σε δυο σημεια:
ποιο αντιολυμπιακο συστημα ρε ξοφλα;
των δημοσιογραφων...ειμαι σαφης...το γραφω...δεν πηγες σχολειο;δεν ξερεις να διαβαζεις;;
οσο για τα αλλα γνωστα...αλλωστε το ειπα πριν μονος μου...
σε οπαδικη πλεμπα σαν και σενα απευθυνεται...απλα το επιβεβαιωνεις...
μαλακα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Γαύρε τι μας αράδιασες τις βρωμιάρες τις φυλλάδες σου ρε λάχανο? Για να μας πεις τι? Οτι το 1967 και το 1976 ανέβασες κόσμο?  :2funny: :2funny: Μα τόσο βλάκας? Εμείς δεν κατεβάζαμε στο καραιτάβλι και στο ΟΑΚΑ? :jerking:

Είσαι ανύπαρκτος στη Βόρεια Ελλάδα πάρτο χαμπάρι...Εγώ μέσα στην Αθήνα έχω σύνδεσμο ανοιχτό δυναμικό και ενεργότατο...Που είσαι εσύ στη Θεσσαλονίκη ρε αρουραίε ανύπαρκτε να σε θαυμάσουμε?
μαλλον εσυ εισαι το λαχανο...
ο τυπος απανταει σε καποιον που του λεει οτι δεν ξεμυταει απο το λιμανιο...
ποσο μαλακας εισαι;;δεν αγχωνεσαι λιγο;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Καλη η προπαγανδα αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν καναν εκδρομες οι πατεραδες μας επανω εσεις μαζευατε σαπια φρουτα απο τα καφασια του μαναβη ;)
[size=20pt]1976[/size]
%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-1976.jpg

[size=20pt]1967[/size]
toumpa-1967.jpg

%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-19672.jpg

%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-19675.jpg

Κλείσ' το στόμα σου ρε ψευτο - χάρε. Όλη τη δεκαετία του '80 δεν είχες τολμήσει να ανεβάσεις κόσμο στην Τούμπα (τότε που είχε βγει το γνωστό σύνθημα 1-2-3 την Τούμπα θα τη βλέπετε από φωτογραφία) και όταν τελικά το '89 αποφάσισες να ρισκάρεις και ν' ανεβάσεις κόσμο ιδού τα αποτελέσματα:

Συνημμένα

• 1989.jpg
    1989.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 17

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Μια ακόμη πούτσα φέτος στα σκουλήκια και το μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. με τον "τίγρη" πρόεδρο και τον προπονητή της καρδιάς μας Σούλη Μαρκόπουλο στο τιμόνι πιο ανανεωμένο από ποτέ... Απίθανη κερκίδα για μια ακόμη χρονιά σε παιχνίδι με τα ασπόνδυλα, μπασκετάρα απ' την ομάδα μας και γενικώς ένα ντέρμπι με τα ούλα του που έληξε με το γνωστό αποτέλεσμα...

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον εσυ εισαι το λαχανο...
ο τυπος απανταει σε καποιον που του λεει οτι δεν ξεμυταει απο το λιμανιο...
ποσο μαλακας εισαι;;δεν αγχωνεσαι λιγο;;

Ξεμυτάς μόνο όταν έχεις την προστασία απο τον εκάστοτε προεδρούλη σου σαν φλώρος επαγγελματίας οπαδός-υπάλληλος που είσαι..Βάλε τα μεγάφωνα και τους τηλεβόες που έχεις για να κάνεις κερκίδα στον πάτο σου γιατί μόνο γι αυτά είστε..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Μια ακόμη πούτσα φέτος στα σκουλήκια και το μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. με τον "τίγρη" πρόεδρο και τον προπονητή της καρδιάς μας Σούλη Μαρκόπουλο στο τιμόνι πιο ανανεωμένο από ποτέ... Απίθανη κερκίδα για μια ακόμη χρονιά σε παιχνίδι με τα ασπόνδυλα, μπασκετάρα απ' την ομάδα μας και γενικώς ένα ντέρμπι με τα ούλα του που έληξε με το γνωστό αποτέλεσμα...
....  :rockon: :rockon: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΕΤ3.......ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ,ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΗΧΟ....ΚΑΥΛΑ....Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ...ΑΝ αυτο γινει ,η ομαδα θα περασει σε αλλο επιπεδο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ!  :rockon:

Επισκέπτης
Κλείσ' το στόμα σου ρε ψευτο - χάρε. Όλη τη δεκαετία του '80 δεν είχες τολμήσει να ανεβάσεις κόσμο στην Τούμπα (τότε που είχε βγει το γνωστό σύνθημα 1-2-3 την Τούμπα θα τη βλέπετε από φωτογραφία) και όταν τελικά το '89 αποφάσισες να ρισκάρεις και ν' ανεβάσεις κόσμο ιδού τα αποτελέσματα:
Ακου τυπε πoiα ειναι αληθεια και το σταματαω εδω γιατι ορεξη να σας μαθω ιστορια δεν εχω Σαββατο βραδυ,επειδη τα τελευταια 30 χρονια αγωνιστικα η ομαδα σας ειναι για το πουτσο καποιοι μεγαλυτεροι προσπαθοντας να μην δουν τα παιδια του γαβρακια εχουν εφευρει διαφορους μυθους και ιστοριες για το κοσμο της ομαδας,αυτη ειναι η αληθεια ειτε σου αρεσει ειτε οχι,τα γεγονοτα alla λενε βεβαια  ;)

Μια παραπλησια φωτο που ανεβασες ;)
417144_343779512327433_1129946823_n.jpg

Και μια απο τις μεγαλες εκδρομες ;)

URL]]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
....ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!...ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ(πλην πληρωμενων υπαλληλων)...ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ!

Επισκέπτης
....ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!...ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ(πλην πληρωμενων υπαλληλων)...ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ!
Θες να κλεισουμε ενα ραντεβου θανατου?(ποις θα πιει τις πιο πολλες μπυρες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο παοκ θα χασει αυριο...χωρις σαλπι :(

spirosbof