Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
1 στα 1. σειρα εχει το ερπετο!
Το μπουρδέλο το γήπεδο σας το ρωτήσατε αν αντέχει τοσο κόσμο?
Τουλάχιστον ας επλίσουμε να μη διαλυθει και σκοτωθεί κανενας.
1 στα 1. σειρα εχει το ερπετο!
Νεο θρεντ ρουλη: ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7000!!!τοσο γελιοι; καντε και κανα thread μπαουκ 1η σοδεια πατατε νευροκοπιου
κοτετσι εσεις εχετε ρε κοτοπουλα, μονο αυτο εχετε να δειξετε τπτ αλλοχαχαχαχαχα.πρωτος που ψαρωσε ποιος αλλος?ο βαλεντινος.
δυστυχως δε θα δεις ποτε κατι τετοιο στο κοτετσι σου.
γι'άυτο ετοιμασου. ερχεται η σειρα σου........
και τον τελικο με τον ρουλη εχουμε να δειξουμε.κοτετσι εσεις εχετε ρε κοτοπουλα, μονο αυτο εχετε να δειξετε τπτ αλλο
θα ερθει και η σειρα σου. ΟΤΙ ομαδα και αν εισαιΘα πέσουν πολλά κλάματα την Κυριακή από χιλιάδες μπουγάτσες
ξες τι χαιδεμα πεφτει εδω απο ΜΜΕ; αυτοι το εχουν ασσο απο τα πιο σιγουρα του κουπονιου, περα απο οπαδικα και μαλακιες Χ2 το βλεπωΘα πέσουν πολλά κλάματα την Κυριακή από χιλιάδες μπουγάτσες
ετσι τσαουσα λυσαξε σε τσουζει το φουσι σου που κοιτας τα παπαρια μας εδω και 2 χρονιακαι τον τελικο με τον ρουλη εχουμε να δειξουμε.
δωστε στον αρη και δευτερο δοκαρι.
ελατε στο ναο και θα δειτε ποιος ειναι κοτοπουλο.
10 κοτες θα ξαναβαλουμε μεσα να σας φανε. σκουλικια.ερπετα.ασπονδυλα
ρουληηηηηηηηηηηηηηη????????
θα ερθει και η σειρα σου. ΟΤΙ ομαδα και αν εισαι
Εμένα έρχεται η σειρά μου;;;;Η δικιά σου τώρα ήρθε.
Θα πέσεις κ συ από το σπαθί του Ζορρό
καλα λεει φετος και ο θεος να παιξει με αυτους μπαλα θα κερδισει ο ....αλλαχΕμένα έρχεται η σειρά μου;;;;Η δικιά σου τώρα ήρθε.
Θα πέσεις κ συ από το σπαθί του Ζορρό
Ελα και συ...θα βγαλουμε πολλα γουστα!!!Θα πέσουν πολλά κλάματα την Κυριακή από χιλιάδες μπουγάτσες
Ο Βανδης...πανω απ'ολα!!!κατσε να πεσουν οι πρωτες σφαλιαρες και θα εχουμε πορειες στο σπιτι της ιωαννας λιλη!!!
Για 3μπαλο πας,τζανετακο της Αττικης,παρτο χαμπαρι!!!Μην χαθείτε την Δευτέρα μπουγάτσες.Ετσι;
Για 3μπαλο πας,τζανετακο της Αττικης,παρτο χαμπαρι!!!
Καλά μη γαμάτε πολύ,κατουράτε και λίγο.ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ !