Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
όποιος βλέπει εξωτερικό το έπαιξε ;)εγω ελεγα για το ολυμπιακος-παοκ διπλο μια εβδομάδα πριν ..και όμως μετά όλοι έλεγαν τα δικά τους ;)ακρη δεν βγάζεις όποιος ασχολείτε θα επιβεβαιώσει αυτα που λέω ειδικά για τα σημερινό ;)
με τον οσφπ πχ μπορει να ηταν στημενο επσιης?

Επισκέπτης
με τον οσφπ πχ μπορει να ηταν στημενο επσιης?
εγω δεν είπα οτι ο ολυμπιακός δεν  μπορούσε να κερδίσει.υπήρχε αλλος λογος που το ματς ηταν τελειωμένο.δες απλά οτι σημερα αεκ και παο ειναι με αναστολη απο την ουεφα.αλήθεια ο παοκ δεν χρωστάει σε παίχτες;ποιος γιος αντιπρόεδρου του ολυμπιακού είναι στην ουεφα; ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αισχος στημενο. Μακραν καλυτερος ο παοκ χανει 3-0 απο το πουθενα. Αισχος

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω δεν είπα οτι ο ολυμπιακός δεν  μπορούσε να κερδίσει.υπήρχε αλλος λογος που το ματς ηταν τελειωμένο.δες απλά οτι σημερα αεκ και παο ειναι με αναστολη απο την ουεφα.αλήθεια ο παοκ δεν χρωστάει σε παίχτες;ποιος γιος αντιπρόεδρου του ολυμπιακού είναι στην ουεφα; ;)
βλεπω ονειρα ,ακουω φωνες, καποιος με κυνηγαει .......

Επισκέπτης
σημειώστε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ολη η ευρωπη το έχει παίξει αντερ ;)τόσες συμπτώσεις πολλές δεν είναι; η ουντινεζε εχει να βαλει γκολ 4 αγωνιστικές ο παοκ δεν τρωει 3 γκολ ουτε απο την τοτεναμ και όμως σήμερα ολως τυχαίως εφαγε 2 γκολ σε 14 λεπτά..από την μπαρτσελονα της ιταλιας :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ουαου στησανε την μπαρτσελονα της ελλαδας για να κονομησουν!!!!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε σου μιλαω ειλικρινα και εγω πιστευω οτι καποιοι αγωνες στηνονται ,αλλα οχι με την ευκολια που λεγεται εδω και τριγυρω...οπως επισης εχω προσπαθησει να αποβαλλω αυτο το πραγμα απο το μυαλο μου (παροτι τζογαρω),στη λογικη οτι δε μου αρεσουν οι συνομωσιες κτλ....

και αφου ειναι τοσο απλο γιατι δεν στηνει αγωνες και η αεκ που χρωσταει και ο παναθηναικος πχ?και ολα οκ?
γιατι μεγαλες ομαδες πεφτουν απο χρεοι?βλεπε ρειντζερς (δεν επεσε,αφαιρεσει -10)
γιατι δε τα στηνουν και να ειναι ολα οκ?

η απαντηση ποιος σου ειπε δεν εχουν στησει δε μου λεει κατι παντως...

οντως περιμενω τη γνωμη σου γιατι μπορει και να κανω λαθος

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχαχα ναι ναι σημερα απο τον καναπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
φιλε σου μιλαω ειλικρινα και εγω πιστευω οτι καποιοι αγωνες στηνονται ,αλλα οχι με την ευκολια που λεγεται εδω και τριγυρω...οπως επισης εχω προσπαθησει να αποβαλλω αυτο το πραγμα απο το μυαλο μου (παροτι τζογαρω),στη λογικη οτι δε μου αρεσουν οι συνομωσιες κτλ....

και αφου ειναι τοσο απλο γιατι δεν στηνει αγωνες και η αεκ που χρωσταει και ο παναθηναικος πχ?και ολα οκ?
γιατι μεγαλες ομαδες πεφτουν απο χρεοι?βλεπε ρειντζερς (δεν επεσε,αφαιρεσει -10)
γιατι δε τα στηνουν και να ειναι ολα οκ?

η απαντηση ποιος σου ειπε δεν εχουν στησει δε μου λεει κατι παντως...

οντως περιμενω τη γνωμη σου γιατι μπορει και να κανω λαθος
απο οτι είδες το καλοκαίρι ολα ειναι τοσο απλά να στηθεί ενα παιχνίδι.οσο για την αεκ περιμενε......άλλωστε η αεκ εχει χάσει πρωτάθλημα χάνοντας απο τον ιωνικο ;)αυτα μην τα ξεχνάς.μακάρι να ηταν όλα καθαρά,...αλλα εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν στήνονται τόσο εύκολα; η γνώμη μου ειναι επειδη με ρώτησες οτι είναι πολύ εύκολο να στηθεί ενα παιχνίδι ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλος ο παοκ καλα τα πηγε μεχρι τωρα,ειναι μισος χωρις τον μικρο και τον κοντρερας που πουλησε και αντικειμενικα καλυτερη η ουντινεζε.Τελος.
Μπραβο στα μπαοκια που υποστηριζουν την ομαδα τους και μακαρι να μην πιστεψουν οτι τους...στησανε και μπουνε μεσα και τα κανουν πουτανα.
Ειλικρινα χωρις ειρωνια και του χρονου (μαζι μας στο cl).

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γαιμακανε

έρχονται τα λεφτά?

ή πάλι θα τρωνε πιτόγυρα με το λάδι να στάζει στη σαγιονάρα στο 157?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
απο οτι είδες το καλοκαίρι ολα ειναι τοσο απλά να στηθεί ενα παιχνίδι.οσο για την αεκ περιμενε......άλλωστε η αεκ εχει χάσει πρωτάθλημα χάνοντας απο τον ιωνικο ;)αυτα μην τα ξεχνάς.μακάρι να ηταν όλα καθαρά,...αλλα εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν στήνονται τόσο εύκολα; η γνώμη μου ειναι επειδη με ρώτησες οτι είναι πολύ εύκολο να στηθεί ενα παιχνίδι ;)
το ποσο ευκολο ειναι να στηθει ενας αγωνας ,εχειςδικιο το ειδαμε....πανευκολο...οκ
αλλα δε στηνονται αγωνες με τη συχνοτητα που νομιζει ο κοσμος....
για εμενα αυτος ο αγωνας δεν ειναι στημενος ,μπορω να σου πω με σιγουρια οπως βλεπω το ποδοσφαιρο εγω.τα οβερ αντερ δε μου λενε κατι.και βεβαια η ουντινεζε μπορει να βαλει 3-4-5 γκολ στο παοκ και καθε παοκ.

ποδοσφαιρικα ειναι ακριβως αυτη η διαφορα της ουντινεζε με το παοκ και ισως πιο μεγαλη.

ποδοσφαιρικα ο μπολονι φαινεται να ειχε σχεδιασει το παιχνιδι για ταμπουρι ....το γκολ του χαλασε τα σχεδια και δε θελει πολυ να διασυρθεις σε αυτες τις περιπτωσεις.

χωρις να φορτσαρει η ουντινεζε ειναι 2 ταχυτητες πιο γρηγορη απο το παοκ.
και τρομερα δουλεμενη ομαδα.κανει μπαμ αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom