Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
-εχω φτασει τα μαλλια κοτσιδα απο το τραβηγμα με τον πουστη...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
-ΜΙΛΑΜΕ ο Κρεσιτς οτι φαουλ-κορνερ ειναι σαν πεναλντυ με τον πουστη!

Τον αδικείς τύπε. Στο Ούντινε μια χαρά κράτησε και στην Κωνσταντινούπολη με την Φενέρμπαχτσε το ίδιο.
Όπως και πέρυσι με απέναντι στην Βιγιαρεάλ, την Μπριζ  και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ 

Επισκέπτης
Το κράτος της Αθήνας φταίει και ο Κόκκαλης. :grin:
έμενα προσωπικά στα αρχίδια μου αν φταίει η αθηνα και ο κοκκαλης :grin: εγώ ξέρω οτι το 2.5 και οτι ο παοκ θέλει λεφτά και οτι έξω ξαφνικά έπεφτε το διπλό στην ασιατική αγορά λέει πολλά.όποιος το πήρε χαμπάρι κονομησε ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ρε συ κριστιανο στο τερμα μιλανε τα ρημαδια τα γκολ...τρωει συνεχεια φαουλ κορνερ...στα δε κορνερ πταν σκεφτει να κανει εξοδο το λεει απο πριν στους αμυντικους οτι θα βγει....στα τετ ατετ ειναι καλος γιατι τον σωζει ο ογκος του....ΜΕΤΡΙΟΣ!
Υ.Σ αν δεν ρουφαγε με τον αγιαξ τα παντα δεν θα ειχα παιξει με φενερ!!!!

Επισκέπτης
έμενα προσωπικά στα αρχίδια μου αν φταίει η αθηνα και ο κοκκαλης :grin: εγώ ξέρω οτι το 2.5 και οτι ο παοκ θέλει λεφτά και οτι έξω ξαφνικά έπεφτε το διπλό στην ασιατική αγορά λέει πολλά.όποιος το πήρε χαμπάρι κονομησε ;)
φιλε μην το κανεις αυτο.
η ουντινεζε ειναι καλυτερη ομαδα και δικαια νικαει.
δεν ειναι ολα στημενα.
καληνυχτα παω ναο.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε τοσο παραξενο σου φανηκε που επεφτε το διπλο της ουντινεζε?γιατι να ειναι στημενο?
απο το παοκ?
και γιατι να μη στησει μεθαυριο λ.χ με τα γιαννενα που θα δινει και 10 το διπλο.
ασε που αν περασει στον επομενο γυρω τσιμπαει αρκετα λεφτα πριμ-ειστηρι-τηλεοπτικα κλπ.
ας μη τα βλεπουμε πια ολα στημενα.με αυοτ το στοιχημα εχουμε χασει τη μαγεια του καθε αγωνα κλπ κλπ.

Επισκέπτης
φιλε μην το κανεις αυτο.
η ουντινεζε ειναι καλυτερη ομαδα και δικαια νικαει.
δεν ειναι ολα στημενα.
καληνυχτα παω ναο.
φυσικά και είναι καλύτερη ομάδα αλλα όταν σου κάθετε τέτοιο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δινουν 2.5 στο διπλό με μια ομάδα που πριν ενα μήνα διεκδικούσε πρωτάθλημα και ο παοκ θέλει φράγκα τοτε άπλα ειναι ευκαιρία να τα βγάλει εύκολα και ξεκούραστα ;)απλά επειδή σας ακούω να μιλάτε για τον κρεσιτς δείτε στο δεύτερο γκολ ότι τραβάει τα χέρια του ;)ολοι θα ειναι ευχαριστημένοι και η διοίκηση και οι παίχτες που θα πληρωθούν .στο τέλος θα λήξει κανένα 2-1 και οι οπαδοί θα είναι και αυτοι ευχαριστημένοι ;)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
ρε συ κριστιανο στο τερμα μιλανε τα ρημαδια τα γκολ...τρωει συνεχεια φαουλ κορνερ...στα δε κορνερ πταν σκεφτει να κανει εξοδο το λεει απο πριν στους αμυντικους οτι θα βγει....στα τετ ατετ ειναι καλος γιατι τον σωζει ο ογκος του....ΜΕΤΡΙΟΣ!
Υ.Σ αν δεν ρουφαγε με τον αγιαξ τα παντα δεν θα ειχα παιξει με φενερ!!!!

Καμιά αντίρρηση ΜΕΤΡΙΟΣ άλλα για τον ΠΑΟΚ μιλάμε. Αν δεν είχε ελαττώματα θα έπαιζε στην  Primera División.  Εδώ ο Ντε Χέα πόσες φορές κρέμασε την Γιουνάιτεντ.

Επισκέπτης
φιλε τοσο παραξενο σου φανηκε που επεφτε το διπλο της ουντινεζε?γιατι να ειναι στημενο?
απο το παοκ?
και γιατι να μη στησει μεθαυριο λ.χ με τα γιαννενα που θα δινει και 10 το διπλο.
ασε που αν περασει στον επομενο γυρω τσιμπαει αρκετα λεφτα πριμ-ειστηρι-τηλεοπτικα κλπ.
ας μη τα βλεπουμε πια ολα στημενα.με αυοτ το στοιχημα εχουμε χασει τη μαγεια του καθε αγωνα κλπ κλπ.
εγω ειδα τα γκολ που εφαγε και καταλαβα πολλα ;)οποιος βλεπεις μπαλα ξερει ποτε τα γκολ είναι αυτο που λενε..δωρα ;) φυσικά και μπορεί να στήσει και τα Γιάννενα και πρόσεξε μην γίνει και αυτό ;) άλλωστε ο θεός είναι μεγάλος που λέει και ο άγγελος ;)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
φυσικά και είναι καλύτερη ομάδα αλλα όταν σου κάθετε τέτοιο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δινουν 2.5 στο διπλό με μια ομάδα που πριν ενα μήνα διεκδικούσε πρωτάθλημα και ο παοκ θέλει φράγκα τοτε άπλα ειναι ευκαιρία να τα βγάλει εύκολα και ξεκούραστα ;)απλά επειδή σας ακούω να μιλάτε για τον κρεσιτς δείτε στο δεύτερο γκολ ότι τραβάει τα χέρια του ;)ολοι θα ειναι ευχαριστημένοι και η διοίκηση και οι παίχτες που θα πληρωθούν .στο τέλος θα λήξει κανένα 2-1 και οι οπαδοί θα είναι και αυτοι ευχαριστημένοι ;)

Όλοι όσοι μιλαν για στημένα στο καφενείο είναι μετά Χριστό προφήτες. Τόσα χρόνια κανένας δεν είπε από πριν αυτό έχει αλλάξει με ύποπτη απόδοση.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
εγω ειδα τα γκολ που εφαγε και καταλαβα πολλα ;)οποιος βλεπεις μπαλα ξερει ποτε τα γκολ είναι αυτο που λενε..δωρα ;) φυσικά και μπορεί να στήσει και τα Γιάννενα και πρόσεξε μην γίνει και αυτό ;) άλλωστε ο θεός είναι μεγάλος που λέει και ο άγγελος ;)
εχουν στησει εναν αγωνα κυπελου οι δυο τους μια φορα
ειναι και ο αυριανος προπονητης εκει γιατι μετα τα σημερινα δε βλεπω μπολονι για του χρονου
ο ενας καιγεται ο αλλος αδιοφορος και φιλοχρηματος
καταλαβα ματσακι μπομπα για στοιχημα

Επισκέπτης
Όλοι όσοι μιλαν για στημένα στο καφενείο είναι μετά Χριστό προφήτες. Τόσα χρόνια κανένας δεν είπε από πριν αυτό έχει αλλάξει με ύποπτη απόδοση.
όποιος βλέπει εξωτερικό το έπαιξε ;)εγω ελεγα για το ολυμπιακος-παοκ διπλο μια εβδομάδα πριν ..και όμως μετά όλοι έλεγαν τα δικά τους ;)ακρη δεν βγάζεις όποιος ασχολείτε θα επιβεβαιώσει αυτα που λέω ειδικά για τα σημερινό ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
συμφωνώ κι εγώ με τον όλιβερ. καραστημένο είναι. και τα 2 γκολ με στημένες φάσεις δεν μπήκαν; εξάλλου όταν η 3η ομάδα της ιταλίας κερδίζει την 3η της ελλάδας, δεν μπορεί παρά να είναι στημένο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SantaClausGr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου ρε μπαογκ.
Μόλις στο 14ο λεπτό πρόλαβες να κατεβάσεις 2 φορές τα βρακάκια σου στην Udinese.
ΑΡΧΙ-πρόκριση ΦΑΠΑΣ!!!

SantaClausGr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνώ κι εγώ με τον όλιβερ. καραστημένο είναι. και τα 2 γκολ με στημένες φάσεις δεν μπήκαν; εξάλλου όταν η 3η ομάδα της ιταλίας κερδίζει την 3η της ελλάδας, δεν μπορεί παρά να είναι στημένο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι καραχωμένος στα σημένα! Τέλος!!!
Ρε τον μπαογκ!!!  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Επισκέπτης
μπράβο ρε μάγκα μάγος είσαι; :jerking:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ο διαιτητης το επαιξε οβερ παντως  :2funny:

Stories

Νέο!