Επισκέπτης
την φαση με τον τσιριλο την ειδες?-ΜΙΛΑΜΕ ο Κρεσιτς οτι φαουλ-κορνερ ειναι σαν πεναλντυ με τον πουστη!
το αυτογκολ της χρονιας θα ηταν.
την φαση με τον τσιριλο την ειδες?-ΜΙΛΑΜΕ ο Κρεσιτς οτι φαουλ-κορνερ ειναι σαν πεναλντυ με τον πουστη!
-ΜΙΛΑΜΕ ο Κρεσιτς οτι φαουλ-κορνερ ειναι σαν πεναλντυ με τον πουστη!
Ηταν μια καλη προπονηση,δε λεω...
Τα γουστα ειναι την Πεμπτη,αρκει τα 2 δοκαρια να γινουν ΓΚΟΛΑΡΕΣ!
έμενα προσωπικά στα αρχίδια μου αν φταίει η αθηνα και ο κοκκαλης εγώ ξέρω οτι το 2.5 και οτι ο παοκ θέλει λεφτά και οτι έξω ξαφνικά έπεφτε το διπλό στην ασιατική αγορά λέει πολλά.όποιος το πήρε χαμπάρι κονομησε ;)Το κράτος της Αθήνας φταίει και ο Κόκκαλης.
φιλε μην το κανεις αυτο.έμενα προσωπικά στα αρχίδια μου αν φταίει η αθηνα και ο κοκκαλης εγώ ξέρω οτι το 2.5 και οτι ο παοκ θέλει λεφτά και οτι έξω ξαφνικά έπεφτε το διπλό στην ασιατική αγορά λέει πολλά.όποιος το πήρε χαμπάρι κονομησε ;)
καληνυχτα παω ναο.
φιλε τοσο παραξενο σου φανηκε που επεφτε το διπλο της ουντινεζε?γιατι να ειναι στημενο?έμενα προσωπικά στα αρχίδια μου αν φταίει η αθηνα και ο κοκκαλης εγώ ξέρω οτι το 2.5 και οτι ο παοκ θέλει λεφτά και οτι έξω ξαφνικά έπεφτε το διπλό στην ασιατική αγορά λέει πολλά.όποιος το πήρε χαμπάρι κονομησε ;)
φυσικά και είναι καλύτερη ομάδα αλλα όταν σου κάθετε τέτοιο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δινουν 2.5 στο διπλό με μια ομάδα που πριν ενα μήνα διεκδικούσε πρωτάθλημα και ο παοκ θέλει φράγκα τοτε άπλα ειναι ευκαιρία να τα βγάλει εύκολα και ξεκούραστα ;)απλά επειδή σας ακούω να μιλάτε για τον κρεσιτς δείτε στο δεύτερο γκολ ότι τραβάει τα χέρια του ;)ολοι θα ειναι ευχαριστημένοι και η διοίκηση και οι παίχτες που θα πληρωθούν .στο τέλος θα λήξει κανένα 2-1 και οι οπαδοί θα είναι και αυτοι ευχαριστημένοι ;)φιλε μην το κανεις αυτο.
η ουντινεζε ειναι καλυτερη ομαδα και δικαια νικαει.
δεν ειναι ολα στημενα.
καληνυχτα παω ναο.
ρε συ κριστιανο στο τερμα μιλανε τα ρημαδια τα γκολ...τρωει συνεχεια φαουλ κορνερ...στα δε κορνερ πταν σκεφτει να κανει εξοδο το λεει απο πριν στους αμυντικους οτι θα βγει....στα τετ ατετ ειναι καλος γιατι τον σωζει ο ογκος του....ΜΕΤΡΙΟΣ!
Υ.Σ αν δεν ρουφαγε με τον αγιαξ τα παντα δεν θα ειχα παιξει με φενερ!!!!
εγω ειδα τα γκολ που εφαγε και καταλαβα πολλα ;)οποιος βλεπεις μπαλα ξερει ποτε τα γκολ είναι αυτο που λενε..δωρα ;) φυσικά και μπορεί να στήσει και τα Γιάννενα και πρόσεξε μην γίνει και αυτό ;) άλλωστε ο θεός είναι μεγάλος που λέει και ο άγγελος ;)φιλε τοσο παραξενο σου φανηκε που επεφτε το διπλο της ουντινεζε?γιατι να ειναι στημενο?
απο το παοκ?
και γιατι να μη στησει μεθαυριο λ.χ με τα γιαννενα που θα δινει και 10 το διπλο.
ασε που αν περασει στον επομενο γυρω τσιμπαει αρκετα λεφτα πριμ-ειστηρι-τηλεοπτικα κλπ.
ας μη τα βλεπουμε πια ολα στημενα.με αυοτ το στοιχημα εχουμε χασει τη μαγεια του καθε αγωνα κλπ κλπ.
φυσικά και είναι καλύτερη ομάδα αλλα όταν σου κάθετε τέτοιο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δινουν 2.5 στο διπλό με μια ομάδα που πριν ενα μήνα διεκδικούσε πρωτάθλημα και ο παοκ θέλει φράγκα τοτε άπλα ειναι ευκαιρία να τα βγάλει εύκολα και ξεκούραστα ;)απλά επειδή σας ακούω να μιλάτε για τον κρεσιτς δείτε στο δεύτερο γκολ ότι τραβάει τα χέρια του ;)ολοι θα ειναι ευχαριστημένοι και η διοίκηση και οι παίχτες που θα πληρωθούν .στο τέλος θα λήξει κανένα 2-1 και οι οπαδοί θα είναι και αυτοι ευχαριστημένοι ;)
εχουν στησει εναν αγωνα κυπελου οι δυο τους μια φοραεγω ειδα τα γκολ που εφαγε και καταλαβα πολλα ;)οποιος βλεπεις μπαλα ξερει ποτε τα γκολ είναι αυτο που λενε..δωρα ;) φυσικά και μπορεί να στήσει και τα Γιάννενα και πρόσεξε μην γίνει και αυτό ;) άλλωστε ο θεός είναι μεγάλος που λέει και ο άγγελος ;)
όποιος βλέπει εξωτερικό το έπαιξε ;)εγω ελεγα για το ολυμπιακος-παοκ διπλο μια εβδομάδα πριν ..και όμως μετά όλοι έλεγαν τα δικά τους ;)ακρη δεν βγάζεις όποιος ασχολείτε θα επιβεβαιώσει αυτα που λέω ειδικά για τα σημερινό ;)Όλοι όσοι μιλαν για στημένα στο καφενείο είναι μετά Χριστό προφήτες. Τόσα χρόνια κανένας δεν είπε από πριν αυτό έχει αλλάξει με ύποπτη απόδοση.
συμφωνώ κι εγώ με τον όλιβερ. καραστημένο είναι. και τα 2 γκολ με στημένες φάσεις δεν μπήκαν; εξάλλου όταν η 3η ομάδα της ιταλίας κερδίζει την 3η της ελλάδας, δεν μπορεί παρά να είναι στημένο
μπράβο ρε μάγκα μάγος είσαι;συμφωνώ κι εγώ με τον όλιβερ. καραστημένο είναι. και τα 2 γκολ με στημένες φάσεις δεν μπήκαν; εξάλλου όταν η 3η ομάδα της ιταλίας κερδίζει την 3η της ελλάδας, δεν μπορεί παρά να είναι στημένο