master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
ρε συ απο περυσι εισαι παοκ;τις αλλες χρονιες τι εκανες;Ποιες προτασεις βρε μπουνταλα?
ρε συ απο περυσι εισαι παοκ;τις αλλες χρονιες τι εκανες;Ποιες προτασεις βρε μπουνταλα?
καλα καντε καμια ανα-γερωση για φετος και παλι καλα αμα δεν πεσετε να λες...6 μυρια αξιζει ολη η 11δα του παοκ μαζι... αν δωσεις 6,5 αγοραζεις και τον Γαμαικανος για μαζορετα...
ρε συ απο περυσι εισαι παοκ;τις αλλες χρονιες τι εκανες;
συμφωνω σε αυτα που λες αλλα μην ξεχνας οτι μαζι με τους παιχτες (χριστοδουλοπουλος,μελισσης κτλ) πουλησε και τους βαθμους στο βαζελο, οποτε καλες τιμες εκανε...ΡΕ συ σοβαρεψου....γινεσαι περιγελος...Τουλαχιστον επι ζαγορακη ο ΠΑΟΚ εχει πουλησει φιατακια σε τιμη μερσεντας .θυμιζω περιπτωσεις -οικοδομου,μελλιση,φερναντεζ- οσο για τον σαλπι,αν ηταν ο ζαγορ τοτε,θα χα με παρει στανταρ τα πενταπλα...αλλα τοτε ειχαμε μπατ μαν...
τοτε ειχατε πεσει στην εποχη πολυμετοχικων που πεταγαν αερα το χρημα.εκει πηρατε υπεραξια και μπραβο σας,τον πιασατε κοροιδο τον βαζελο.Περα απο αυτο,τι σε κανει να πιστευεις οτι θα πουλησει τον Βιερινια περισσοτερο απο 3 εκ;εχει ερθει καμια προταση μεχρι τωρα;Οχι.Το θεμα μας ηταν η "προταση" του γαυρου.και σου ξαναλεω.με τις σημερινες εποχες,με το συμβολαιο του να ληγει σε 2 χρονια,αν ερχοταν προταση 2,5 εκ και με εναν παιχτη σαν τον μητρογλου ελευθερο,θα την απεριπτε;κατσε και σκεψου το καλα,πριν απαντησεις.ΡΕ συ σοβαρεψου....γινεσαι περιγελος...Τουλαχιστον επι ζαγορακη ο ΠΑΟΚ εχει πουλησει φιατακια σε τιμη μερσεντας .θυμιζω περιπτωσεις -οικοδομου,μελλιση,φερναντεζ- οσο για τον σαλπι,αν ηταν ο ζαγορ τοτε,θα χα με παρει στανταρ τα πενταπλα...αλλα τοτε ειχαμε μπατ μαν...
γαμησες καμια γιαγια σημερα6 μυρια αξιζει ολη η 11δα του παοκ μαζι... αν δωσεις 6,5 αγοραζεις και τον Γαμαικανος για μαζορετα...
οπως και να χει... και με τους γερους καμια 4ρα θα σου ριξω παλι, αντε να την γλιτωσεις με 3καλα καντε καμια ανα-γερωση για φετος και παλι καλα αμα δεν πεσετε να λες...
σαββατο μαμαω παντα μετα τα μεσανυχτα...γαμησες καμια γιαγια σημερα
ηλιοκαμενο αγορι...![]()
![]()
![]()
ΡΕ συ σοβαρεψου....γινεσαι περιγελος...Τουλαχιστον επι ζαγορακη ο ΠΑΟΚ εχει πουλησει φιατακια σε τιμη μερσεντας .θυμιζω περιπτωσεις -οικοδομου,μελλιση,φερναντεζ- οσο για τον σαλπι,αν ηταν ο ζαγορ τοτε,θα χα με παρει στανταρ τα πενταπλα...αλλα τοτε ειχαμε μπατ μαν...
με τις 8 ρε μαλακα οι γιαγιαδες πεφτουν για υπνο ρε...σαββατο μαμαω παντα μετα τα μεσανυχτα...
ναι ρε αδελφε μη βαρας...εχω σαλεψει με τα λαμογια που μας κουβαλιονται καθε τοσο...τον αλλο με το κοτερο πως τον λεγανε???Αδερφε μπερδευτηκες λιγο..Αλλα σε καταλαβαινω με τις τοσες μαλακιες που εχεις ακουσει θα χεις ζαλιστει...Εγω ακομα αντεχω προς το παρον...
Γουμενο ειχαμε τοτε ετσι για την ιστορια...
οπως και να χει... και με τους γερους καμια 4ρα θα σου ριξω παλι, αντε να την γλιτωσεις με 3![]()
κακα τα ψεματα μαγκες οι ελληνικες ομαδες ειναι για γελια... μονο ο γαυρος θα ριξει κανα ψιλο... ολοι οι αλλοι κοιτανε να πουλησουν και να αγορασουν δευτεροκλασατους η να παρουν δανεικους... ο παοκ αυτη τη στιγμη ενα βιειρινια εχει και ψαχνετε να τον δωσει...
ενω εσυ...Τωρα με Σιαλμα, Μπουγαιδη, Κοντοε και Γεωργιαδη την εχεις ανετα την 10η θεση...Μη μασας...![]()
![]()
καλυτερα να φτιαξω ομαδα με ελληνακια και 3-4 καλους ξενους παρα να βλεπω παιχτες τυπου λινο και να αναρωτιεμαι τι παρακολουθω? χοκει? ζιου ζιτσου? δε μασαω εγω,ολα θα φανουν επι του χορτου δικε μου και το ρολοι στο τελος θα γραφει τα σκορ... υγεια να εχουμε και θα το παλεψουμε να ξαναπαρακολουθησουμε το υπερθεαμα που θα μας προσφερει και παλι η σουπερλιγκ...Τωρα με Σιαλμα, Μπουγαιδη, Κοντοε και Γεωργιαδη την εχεις ανετα την 10η θεση...Μη μασας...![]()
![]()
ναι ρε αδελφε μη βαρας...εχω σαλεψει με τα λαμογια που μας κουβαλιονται καθε τοσο...τον αλλο με το κοτερο πως τον λεγανε???
νατο το αλανι...το καλο...τι γελιο θα πεφτε με αυτον στο τιμονι...γιαννης καμπανης
Απαντησε μου σε παρακαλω στην ερωτηση μου...Θελω να δω τον βαθμο ξεφτυλας και ασχετοσυνης σου...