Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.674
Πόντοι
2.606
ΡΕ συ σοβαρεψου....γινεσαι περιγελος...Τουλαχιστον επι ζαγορακη ο ΠΑΟΚ εχει πουλησει φιατακια σε τιμη μερσεντας .θυμιζω περιπτωσεις -οικοδομου,μελλιση,φερναντεζ-  οσο για τον σαλπι,αν ηταν ο ζαγορ τοτε,θα χα με παρει στανταρ τα πενταπλα...αλλα τοτε ειχαμε μπατ μαν...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.674
Πόντοι
2.606
6 μυρια αξιζει ολη η 11δα του παοκ μαζι... αν δωσεις 6,5 αγοραζεις και τον Γαμαικανος για μαζορετα...
καλα καντε καμια ανα-γερωση για φετος και παλι καλα αμα δεν πεσετε να λες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.674
Πόντοι
2.606
ειδες μαστερακι που σε λεω...πλακα πλακα με τις βλακειες που λες, καμια ωρα χαζο-κουβεντα καναμε παλι... :rockon: :rockon: :rockon:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΡΕ συ σοβαρεψου....γινεσαι περιγελος...Τουλαχιστον επι ζαγορακη ο ΠΑΟΚ εχει πουλησει φιατακια σε τιμη μερσεντας .θυμιζω περιπτωσεις -οικοδομου,μελλιση,φερναντεζ-  οσο για τον σαλπι,αν ηταν ο ζαγορ τοτε,θα χα με παρει στανταρ τα πενταπλα...αλλα τοτε ειχαμε μπατ μαν...
συμφωνω σε αυτα που λες αλλα μην ξεχνας οτι μαζι με τους παιχτες (χριστοδουλοπουλος,μελισσης κτλ) πουλησε και τους βαθμους στο βαζελο, οποτε καλες τιμες εκανε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τοτε ειχατε πεσει στην εποχη πολυμετοχικων που πεταγαν αερα το χρημα.εκει πηρατε υπεραξια και μπραβο σας,τον πιασατε κοροιδο τον βαζελο.Περα απο αυτο,τι σε κανει να πιστευεις οτι θα πουλησει τον Βιερινια περισσοτερο απο 3 εκ;εχει ερθει καμια προταση μεχρι τωρα;Οχι.Το θεμα μας ηταν η "προταση" του γαυρου.και σου ξαναλεω.με τις σημερινες εποχες,με το συμβολαιο του  να ληγει σε 2 χρονια,αν ερχοταν προταση 2,5 εκ και με εναν παιχτη σαν τον μητρογλου ελευθερο,θα την απεριπτε;κατσε και σκεψου το καλα,πριν απαντησεις.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καλα καντε καμια ανα-γερωση για φετος και παλι καλα αμα δεν πεσετε να λες...
οπως και να χει... και με τους γερους καμια 4ρα θα σου ριξω παλι, αντε να την γλιτωσεις με 3  :grin:
κακα τα ψεματα μαγκες οι ελληνικες ομαδες ειναι για γελια... μονο ο γαυρος θα ριξει κανα ψιλο... ολοι οι αλλοι κοιτανε να πουλησουν και να αγορασουν δευτεροκλασατους η να παρουν δανεικους... ο παοκ αυτη τη στιγμη ενα βιειρινια εχει και ψαχνετε να τον δωσει...

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Αδερφε μπερδευτηκες λιγο.. :grin: Αλλα σε καταλαβαινω με τις τοσες μαλακιες που εχεις ακουσει θα χεις ζαλιστει...Εγω ακομα αντεχω προς το παρον... :2funny: Γουμενο ειχαμε τοτε ετσι για την ιστορια...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
σαββατο μαμαω παντα μετα τα μεσανυχτα...
με τις 8 ρε μαλακα οι γιαγιαδες πεφτουν για υπνο ρε...
μπουχεσα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε διακοπες εδω πανω στην χαλκιδικη να σε φιλοξενησω να φας καλα ρε
τι εισαι εσυ ρε... :headbang:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.674
Πόντοι
2.606
Αδερφε μπερδευτηκες λιγο.. :grin: Αλλα σε καταλαβαινω με τις τοσες μαλακιες που εχεις ακουσει θα χεις ζαλιστει...Εγω ακομα αντεχω προς το παρον... :2funny: Γουμενο ειχαμε τοτε ετσι για την ιστορια...
ναι ρε αδελφε μη βαρας...εχω σαλεψει με τα λαμογια που μας κουβαλιονται καθε τοσο...τον αλλο με το κοτερο πως τον λεγανε???

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οπως και να χει... και με τους γερους καμια 4ρα θα σου ριξω παλι, αντε να την γλιτωσεις με 3  :grin:
κακα τα ψεματα μαγκες οι ελληνικες ομαδες ειναι για γελια... μονο ο γαυρος θα ριξει κανα ψιλο... ολοι οι αλλοι κοιτανε να πουλησουν και να αγορασουν δευτεροκλασατους η να παρουν δανεικους... ο παοκ αυτη τη στιγμη ενα βιειρινια εχει και ψαχνετε να τον δωσει...

Τωρα με Σιαλμα, Μπουγαιδη, Κοντοε και Γεωργιαδη την εχεις ανετα την 10η θεση...Μη μασας... :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.674
Πόντοι
2.606
νατο το αλανι...το καλο...τι γελιο θα πεφτε με αυτον στο τιμονι...γιαννης καμπανης

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 16

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τωρα με Σιαλμα, Μπουγαιδη, Κοντοε και Γεωργιαδη την εχεις ανετα την 10η θεση...Μη μασας... :2funny: :2funny:
καλυτερα να φτιαξω ομαδα με ελληνακια και 3-4 καλους ξενους παρα να βλεπω παιχτες τυπου λινο και να αναρωτιεμαι τι παρακολουθω? χοκει? ζιου ζιτσου? δε μασαω εγω,ολα θα φανουν επι του χορτου δικε μου και το ρολοι στο τελος θα γραφει τα σκορ... υγεια να εχουμε και θα το παλεψουμε να ξαναπαρακολουθησουμε το υπερθεαμα που θα μας προσφερει και παλι η σουπερλιγκ...

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε αδελφε μη βαρας...εχω σαλεψει με τα λαμογια που μας κουβαλιονται καθε τοσο...τον αλλο με το κοτερο πως τον λεγανε???

Ποιον λες? Εκεινον τον γελοιο τον Γιαννη Καμπανη που ηθελε να μας αγορασει? :2funny:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Απαντησε μου σε παρακαλω στην ερωτηση μου...Θελω να δω τον βαθμο ξεφτυλας και ασχετοσυνης σου...

Που κρυφτηκε αυτος ρε? Ακομα περιμενω...Κλαρκ κεντ λεγε ρε...Δειξε μου την ασχετοσυνη σου για ακομα μια φορα... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom