Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Βασικός ήταν ο Κοστάνζο και δεν ανανέωσε. Δεν πήραμε παγκίτη.που ειδες τις μεταγραφες τυπε 2 ελευθερους εχετε παρει μεχρι τωρα απο τα αζητητα και εναν δανεικο...ουτε τον Φορτουνη δεν δινει λεφτα να αγορασει.
Το μπαμ θα ήταν να σας τρώγαμε το Σάχα;;; Ίσως έκανε για δεύτερος αν δε ζητήσει πολλά λεφτά...
Παίκτες ψάχνει η διοίκηση και ο Βαγγέλας θα τα σκάσει για αμυντικό χαφ.
Αν και η σωστή κίνηση θα ήταν ΒΑΣΙΚΟΣ ο Κατσικογιάννης.
Αλλά δεν είναι Ισπανός δυστυχώς...
Σιγά μην τον πληρώσουμε χρυσό το Φορτούνη.
Εσείς από πέρσυ είστε μείον Σκόκο, Τζιμπόυρη, Μπλάνκο και ο Βάζελος πουλάει τις μετρητοίς τους πάντες.
Ο Μπαμ – Μπουμ – σονγκ πάει Γερμανία, ο Φόρεστ Γκάμπ -ριελ συμφώνησε με την Γκρέμιο, ο – με λένε Λέτο, είμαι κουμπάρος του Γκαλέτο και μ’ αρέσει το μπαλέτο – οδεύει για Πορτογαλία και ο – είμαι ο Σισέ, φοράω φούστες του Γκοτιέ και οι βάρβαροι οι γαύροι κάναν τη ζωή μου μαύρη – είναι κοντά στη Λάτσιο. Κρίμα, πολύ κρίμα! Ένας – ένας την κάνουν με “ελαφρά” και του χρόνου με ποιον θα σπάμε πλάκα; Μισό λεπτό κύριοι του Παναθηναϊκού. Εμάς μας σκέφτεστε; Τουλάχιστον μην μας πειράξετε τον Καραγκούνη! Γιώργαρος και ξερό ψωμί λέμε! Με τις ωραίες του κωλοτούμπες, τα ωραία του μπλονζόν, τις κούρσες του για να εκτελέσει όλα τα στημένα, τις διαμαρτυρίες του στον ρέφερι… Διαλύεται που διαλύεται ο θίασος, ας μείνει τουλάχιστον ο υποβολέας!