talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
πάω να τον δω....και θα βάλω και μουσική υπόκρουση....boney m.........βαλτε τσουκαλα λεει για μπαοκ
πάω να τον δω....και θα βάλω και μουσική υπόκρουση....boney m.........βαλτε τσουκαλα λεει για μπαοκ
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,κολλητε αυτο σιμενουν,Bόθρε Θεέ πάρε της ΠΑΕ...έτσι κι αλλιώς μες στο σκατό είστε!!!
αυτά τα νούμερα 36 23 13 σε είπα τί σημαίνουν?...κερδισμένα πέναλτυ,μαιμού πέναλτυ,αποβολές,τί είναι...σοβαρά ρωτάω
το θεμα κολλητε ιναι μη σπασει κανενος η μυτη απο τη τσιμεντοσκονη...Κατι μου λεει οτι θα σκασει μυτη και ο δωρητης τωρα...
Ρε λες.....?το θεμα κολλητε ιναι μη σπασει κανενος η μυτη απο τη τσιμεντοσκονη...
νανε καλα η Δαφνη ΜπογκοταΡε λες.....?
Και ο Αδολφο Βαλεντσια!!!νανε καλα η Δαφνη Μπογκοτα
ξεχασες τον Ουγκο Τσαβες,και κι καλη τσιμεντοσκονηΚαι ο Αδολφο Βαλεντσια!!!
κατσε ρε φιλε τι αρωμα ευρωλιγκας οι μισοι απο αυτους που εχεις παρει εχουν να παιξουν μπασκετ ενα χρονο. εχεις δει μετεγραφες αλλων ομαδων. περσι θυμασαι πως δεν επεσες κατηγορια και τι οργια γιναν;μη τα ξεχναμε οι μνημες ειναι νωπες αλλα και ευρωλιγκα με καυκη μαρμαρινο και χαριση; σοβαροι να ειστε λιγακι!!!!!Οποιος ακομα ειναι δυσπιστος για το αν αυτη η διοικηση εχει οραμα Ευρωλιγκας,ας καθησει σπιτι του,ας μη παρει διαρκειας και ας ονειρευεται ευρωλιγκα με...την αρμαδα των αγαδακου,αργυροπουλου και των λοιπων!!!
Για πες μου ποιοσ κατα τη γνωμη σου θα βγει και δωσε μου το ροστερ,γιατι ο ΠΑΟΚ ακομα δεν ολοκληρωσε εχει ακομα 2 μεταγραφες!Και φυσικα αυτοι που μου ανεφερες θα ειναι αναπληρωματικοι!Ο Μαρμαρινος προοριζεται για 5η λυση στους ψηλους,μη τρελαινεσαι!κατσε ρε φιλε τι αρωμα ευρωλιγκας οι μισοι απο αυτους που εχεις παρει εχουν να παιξουν μπασκετ ενα χρονο. εχεις δει μετεγραφες αλλων ομαδων. περσι θυμασαι πως δεν επεσες κατηγορια και τι οργια γιναν;μη τα ξεχναμε οι μνημες ειναι νωπες αλλα και ευρωλιγκα με καυκη μαρμαρινο και χαριση; σοβαροι να ειστε λιγακι!!!!!
Οπως ο Τσιαρας ας πουμε που περσι εβγαλε ματια,ο πρωτος ριμπαουντερ της Α1 Ουεσον,Αλεξαντερ με θητεια χρονια στην Ισπανια...!Πλακα κανεις μαλλον!κατσε ρε φιλε τι αρωμα ευρωλιγκας οι μισοι απο αυτους που εχεις παρει εχουν να παιξουν μπασκετ ενα χρονο. εχεις δει μετεγραφες αλλων ομαδων. περσι θυμασαι πως δεν επεσες κατηγορια και τι οργια γιναν;μη τα ξεχναμε οι μνημες ειναι νωπες αλλα και ευρωλιγκα με καυκη μαρμαρινο και χαριση; σοβαροι να ειστε λιγακι!!!!!
μαλλον εσυ πλακα κανεις τι εμπειρια εχει ο τσιαρας; ο τομασεβιτς που το πας αυτον πεντε παιχνιδια περσι και δεκα προπερσι και σακατεμενος. μαλλον δεν ξερεις τι εχουν παρει ο πανιωνιος ο πανελληνιος ακομα και το μαρουσι.Οπως ο Τσιαρας ας πουμε που περσι εβγαλε ματια,ο πρωτος ριμπαουντερ της Α1 Ουεσον,Αλεξαντερ με θητεια χρονια στην Ισπανια...!Πλακα κανεις μαλλον!
Και φυσικα ανεφερα ΟΡΑΜΑ και οχι αρωμα οπως κατα λαθος ανεφερες!Το να εχεις στοχο την Ευρωλιγκα δεν σημαινει οτι θα τον πετυχεις κιολας!Τωρα αν εσενα σου φαινεται οτι αυτο το ροστερ ετοιμαζεται απλα για 8αδα,θα διαψευστεις στο παρκε!κατσε ρε φιλε τι αρωμα ευρωλιγκας οι μισοι απο αυτους που εχεις παρει εχουν να παιξουν μπασκετ ενα χρονο. εχεις δει μετεγραφες αλλων ομαδων. περσι θυμασαι πως δεν επεσες κατηγορια και τι οργια γιναν;μη τα ξεχναμε οι μνημες ειναι νωπες αλλα και ευρωλιγκα με καυκη μαρμαρινο και χαριση; σοβαροι να ειστε λιγακι!!!!!
Τον πατ καλαθη!!!μαλλον εσυ πλακα κανεις τι εμπειρια εχει ο τσιαρας; ο τομασεβιτς που το πας αυτον πεντε παιχνιδια περσι και δεκα προπερσι και σακατεμενος. μαλλον δεν ξερεις τι εχουν παρει ο πανιωνιος ο πανελληνιος ακομα και το μαρουσι.
εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις να σωθεις πρωτα και μετα οτι προκυψει. απο ολα σπου ειπα τον πατ καλαθη βρηκες να πεις. γιαυτους που σου ειπα κουβεντα και κανενα σχολιο. προσεχε μονο γιατι οδροσος μπορει να σου πει συγνωμη φευγω και τοτε να δω τι θα κανετε. θα σας γλυτωσουν οπως περσι τελευταια αγωνιστικη η θα πεσετε;Τον πατ καλαθη!!!
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις να σωθεις πρωτα και μετα οτι προκυψει. απο ολα σπου ειπα τον πατ καλαθη βρηκες να πεις. γιαυτους που σου ειπα κουβεντα και κανενα σχολιο. προσεχε μονο γιατι οδροσος μπορει να σου πει συγνωμη φευγω και τοτε να δω τι θα κανετε. θα σας γλυτωσουν οπως περσι τελευταια αγωνιστικη η θα πεσετε;
η ομάδα του είναι ο αντιπάοκΤην δικη σου ομαδα δεν μου ειπες ομως...