You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πριν απο αυτους παντωςΑυτοι βρεθηκαν ποτε λες?
www.imageshack.gr/view.php?file=9j3arugkpa3kdaegaaq1.jpg] [/URL]
Επειδη φαινεσαι ενημερωμενος πες και στους αλλους που δεν ξερουν οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ σε αυτο το ματς ειχαν κατεβει νταηλικι με απαγορευτικο και χωρις εισητηρια αγορι μου,μη φοβασαι να το πεις!Στο ξαναπα,ξερω περισσοτερα απο οσα νομιζεις...χαζουλη!πριν απο αυτους παντως
www.imageshack.gr/view.php?file=9j3arugkpa3kdaegaaq1.jpg] [/URL]
Επισκέπτης
Και τα ζώα συνεχίζουν ανενόχλητα!
Ναι ρε...ΒΕΛΩΝΗ!!!Μιλησε ο ενατος,η μου φανηκε?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
εγινε...ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ!!!Ναι ρε...ΒΕΛΩΝΗ!!!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
dorita την μια πηγα με απαγορευτικα απο την αστυνομια την αλλη απο το λιμενικο επειδη ειχε μποφορ και παει λεγοντας, αυτοι ειναι ραμπο ολοι ρε με εναν νυχοκοπτη πανε τωρα και περνουνε ολη την Αμερικη αλλα πρωτα θα πουνε ο Αλλαχ μαζι μαςΕπειδη φαινεσαι ενημερωμενος πες και στους αλλους που δεν ξερουν οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ σε αυτο το ματς ειχαν κατεβει νταηλικι με απαγορευτικο και χωρις εισητηρια αγορι μου,μη φοβασαι να το πεις!Στο ξαναπα,ξερω περισσοτερα απο οσα νομιζεις...χαζουλη!
το δικο σας το σαλονακι παλιωσε απο την πολυ τηλεΕυρωπη βλεπατε ΑΡΗ και τις ομαδες της Αθηνας Πειραια να παιζουν Ευρωπη και βγαζατε σπυρια!
ρε καραγκιοζάκο,όσο μιλάς για Ευρώπη ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΊΖΕΣΑΙ...τελευταία φορά που βγήκες Ευρώπη δεν υπήρχε στην Ελλάδα τηλεόραση!!!!...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κοιταχτε εδω για τι τυφλα μιλαμε
[youtube=425,350]O7GQEV5IH5w&feature=related[/youtube]
τσακωνοντε με τους μπατσους και γραφουν οτι μας δειρανε
στο συγκεκριμενο ματς ημουν μεσα και το μονο που επαθα ηταν να μου πρηστουν τα αρχιδια απο τα δακρυγονα και να γελαω με τις προσπαθειες των παοκτζηδων μετα απο 3 ωρες να σπασουν κανα τζαμι απο κανα πουλμαν
[youtube=425,350]O7GQEV5IH5w&feature=related[/youtube]
τσακωνοντε με τους μπατσους και γραφουν οτι μας δειρανε
στο συγκεκριμενο ματς ημουν μεσα και το μονο που επαθα ηταν να μου πρηστουν τα αρχιδια απο τα δακρυγονα και να γελαω με τις προσπαθειες των παοκτζηδων μετα απο 3 ωρες να σπασουν κανα τζαμι απο κανα πουλμαν
Δες και ακου το βιντεο και τις δηλωσεις Κουγια δικηγορου του οσφπ και μετα μιλα...βλακα!dorita την μια πηγα με απαγορευτικα απο την αστυνομια την αλλη απο το λιμενικο επειδη ειχε μποφορ και παει λεγοντας, αυτοι ειναι ραμπο ολοι ρε με εναν νυχοκοπτη πανε τωρα και περνουνε ολη την Αμερικη αλλα πρωτα θα πουνε ο Αλλαχ μαζι μας
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
αρχισες παλι τα παραισθησιογονα?ρε καραγκιοζάκο,όσο μιλάς για Ευρώπη ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΊΖΕΣΑΙ...τελευταία φορά που βγήκες Ευρώπη δεν υπήρχε στην Ελλάδα τηλεόραση!!!!...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με νταηλικι μπηκαν μεσα στο γηπεδο μετα απο παρεμβαση της αστυνομιας γιατι υπηρχε κινδυνος αν μεναν στον πειραια να κανουν κανα μπανακιΕπειδη φαινεσαι ενημερωμενος πες και στους αλλους που δεν ξερουν οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ σε αυτο το ματς ειχαν κατεβει νταηλικι με απαγορευτικο και χωρις εισητηρια αγορι μου,μη φοβασαι να το πεις!Στο ξαναπα,ξερω περισσοτερα απο οσα νομιζεις...χαζουλη!
σ'αρεσε η θαλασσα του σαρωνικου?
Οχι ρε φιλε τι να κλασει ο Αναστασακος,δεν μου εδωσε ΤΙΤΛΟ!!!εγινε...ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ!!!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σωστα καλα τα λες οταν ολη η Ελλαδα εχει ΕΡΤ εσεις εξω απο τα τσαντηρια σας εχετε δορυφορικα για τα τουρκικαρε καραγκιοζάκο,όσο μιλάς για Ευρώπη ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΊΖΕΣΑΙ...τελευταία φορά που βγήκες Ευρώπη δεν υπήρχε στην Ελλάδα τηλεόραση!!!!...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ουστ μωρη λουγκραΚαι τα ζώα συνεχίζουν ανενόχλητα!
Βλεπω εισαι καλος στις...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕμε νταηλικι μπηκαν μεσα στο γηπεδο μετα απο παρεμβαση της αστυνομιας γιατι υπηρχε κινδυνος αν μεναν στον πειραια να κανουν κανα μπανακι
σ'αρεσε η θαλασσα του σαρωνικου?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
κι ουτε προκειται...Οχι ρε φιλε τι να κλασει ο Αναστασακος,δεν μου εδωσε ΤΙΤΛΟ!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
2008 - 30 =1978δωρήτρια ωαρίων και με απόδειξη
κατι δεν παει καλα με το αποκομμα σου
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ενώ εσάς ο βελώνης ε;κι ουτε προκειται...
τί άνοδος ήταν αυτή;
με 2 οφσάιντ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K