Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
ε???ο παοκακος εχει 6 τιτλους??εννωεις σε ολα τα αθληματα,ετσι???
Είσαι
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
ε???ο παοκακος εχει 6 τιτλους??εννωεις σε ολα τα αθληματα,ετσι???
ποτε πηρες 6 τιτλους ρε τυπε μην μας τρελαινεις.με την λαρισσα συναγωνιζεσαι και πανω κατω τους ιδιους εχετε.Είσαι![]()
![]()
???
ποτε πηρες 6 τιτλους ρε τυπε μην μας τρελαινεις.με την λαρισσα συναγωνιζεσαι και πανω κατω τους ιδιους εχετε.
αλλο 6 και αλλο 26....οσο και να ζησεις (που σου ευχομαι πολυ) δεν προκειται να φτασεις τις κουπες μου και ας εχω να παρω απ το 1994 πρωταθλημα...και να σου πω και κατι,οταν τα επαιρνα 10000000 ελληνες με παραδεχονταν και το ξερεις.Γι' αυτό κι εγώ θα υποστηρίζω τον Ατρόμητο στον τελικό, αν γίνει καμία στραβή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα το γλεντήσω![]()
![]()
Αλήθεια όμως, έχεις ψάξει ποτέ ποιος έχει προκριθεί απ' τους δυο μας όποτε έχουμε έρθει αντιμέτωποι στο κύπελλο; Γαμημένο σε έχω...
αλλο 6 και αλλο 26....οσο και να ζησεις (που σου ευχομαι πολυ) δεν προκειται να φτασεις τις κουπες μου και ας εχω να παρω απ το 1994 πρωταθλημα...και να σου πω και κατι,οταν τα επαιρνα 10000000 ελληνες με παραδεχονταν και το ξερεις.
Τα θέλει ο ΚΩΛΟΣ σου τελικά..
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ
στ δια ταυτα ομως.....οι μεγαλες ομαδες οι δικες μου ομως επι μπαρλου,μελισανιδη,καρρα,γιδοπουλου σηκωσαν σε 8 χρονια συνολικα 5 απο τις μεγαλες και μια μικρη....Ναι ενώ η μεγάλη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. της δεκαετίας του '70 η οποία ήταν απ' τις καλύτερες που πέρασαν ποτέ απ' τα ελληνικά γήπεδα κατά γενική ομολογία όλων όσων την πρόλαβαν και η οποία ΔΙΔΑΞΕ ποδόσφαιρο δεν είχε την αναγνώριση όλων των Ελλήνων φιλάθλων...
στ δια ταυτα ομως.....οι μεγαλες ομαδες οι δικες μου ομως επι μπαρλου,μελισανιδη,καρρα,γιδοπουλου σηκωσαν σε 8 χρονια συνολικα 5 απο τις μεγαλες και μια μικρη....
το ποδοσφαιρο λενε ειναι ο καθρευτης της κοινωνιας...και επειδη ειναι και επαγγελματικο παντα υπαρχει βρωμα για το συμφερων....μου αρκει πουχα τη καλυτερη ομαδα και τα σηκωνα.....χωρις να παραβλεπω το παρασκηνιο που ως αεκτζης μου αναλογει..Κατ' αρχάς με το ν' αναφέρεις τα συγκεκριμένα ονόματα μάλλον αδυνατίζεις τη θέση σου παρά την ενισχύεις... Είναι γνωστό πώς δούλευαν στο παρασκήνιο οι συγκεκριμένοι "κύριοι", είχατε κι ομάδα βέβαια, δεν αντιλέγω... Όσο για τους λόγους που η μεγάλη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. της δεκαετίας του '70 πήρε μόνο 3 τίτλους, θα σου πω μια χαρακτηριστική ιστορία που μου έλεγε προσφάτως ένας 60χρονος αεκτζής για το πώς χάθηκε το πρωτάθλημα του '73 αν δεν κάνω λάθος... Μια αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν και ο Π.Α.Ο.Κ. προηγείται με ένα βαθμό απ' τον Ολυμπιακό και παίζει με Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Ο Ολυμπιακός ήθελε οπωσδήποτε να χάσει ή να φέρει "Χ" ο Π.Α.Ο.Κ. στη Ν. Σμύρνη και γι' αυτό τα είχε κανονίσει με τον Πανιώνιο... Τη μέρα τους ματς λοιπόν στη Ν. Σμύρνη ο Π.Α.Ο.Κ. προηγείται στο σκορ αλλά βρέχει... Τότε ο κανονισμός έλεγε ότι αν ένα ματς διακοπεί λόγω υπερβολικής βροχόπτωσης επαναλαμβάνεται. Πάνε λοιπόν οι ατσίδες του Πανιωνίου - τσιράκια του γάβρου και βουλώνουν τα λούκια του γηπέδου της Ν. Σμύρνης και το γήπεδο πλημμυρίζει... Ο αγώνας αναβάλλεται και ξαναπαίζεται μετά από μερικές μέρες απ' την αρχή... Τη δεύτερη φορά λοιπόν ο Π.Α.Ο.Κ. πάλι προηγείται, ξαναβουλώνουν τα λούκια οι Πανιώνιοι, το ματς ξαναναβάλλεται... Ε και την τρίτη φορά που παίχτηκε ήρθε 0 - 0, ο Ολυμπιακός πέρασε ένα βαθμό μπροστά και πήρε το πρωτάθλημα... Σου λέω ένα παράδειγμα που μου είχε κάνει εντύπωση, μου είπε ο συγκεκριμένος που ήταν παλιά μπαλαδόφατσα πολλά τέτοια, το '77 νομίζω πάλι με παρόμοια διαμορφωμένη βαθμολογία όπου είχε δωθεί σε ματς Φωστήρας - Π.Α.Ο.Κ. πέναλτυ στο Φωστήρα εκτός περιοχής κ.τ.λπ.
Ναι γιατι εγω ειμαι γηγενης μακεδονας ενω εσυ γιαλαντζι και θα ειμαι εκει στις χαρες και τις λυπες.
αλλο 6 και αλλο 26....οσο και να ζησεις (που σου ευχομαι πολυ) δεν προκειται να φτασεις τις κουπες μου και ας εχω να παρω απ το 1994 πρωταθλημα...και να σου πω και κατι,οταν τα επαιρνα 10000000 ελληνες με παραδεχονταν και το ξερεις.
Η αεκ εχει κατακτησει τα ποιο καθαρα πρωταθληματα παιζοντας το καλυτερο ποδοσφαιρο ολη την 10ετια του 90... την οποια δεκαετια μας εκλεψε και ενα ο βαζελος με διαιτησιες τυπου σπανεα κτλ. οταν κερδιζαμε τους αντιπαλους με 3 γκολ και πανω δεν νομιζω να χωραει αμφισβητηση... ενα μουφα πεναλτι πηρε τοτε ο μανωλας και βγηκε αντρικια να το δηλωσει και μετα τιμωριθηκε,ποσα μουφα πεναλτι εχουν παρει με βουτιες γαυροβαζελοι χωρις να τιμωρηθει κανεις? Ο τιγρης δεν εκβιαζε διαιτητες να τον ευνοησουν,απλα κανονιζε να τρομοκρατηθουν οσοι τον αδικησαν (πχ μπακας)... δεν λεω οτι και αυτο ειναι σωστο και πολιτισμενο αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο καποιους που στηνουν την διαιτησια εξ αρχης πχ ντερμπι γαυροβαζελου στο καραισκακη φετος... και να μην ξεχασω οτι το αποτελεσμα δεν το καθοριζει μονο ενα ανυπαρκτο πεναλτι αλλα υπαρχουν και αλλα στραβα σφυριγματα...
μιλας για αγωνες που η ΑΕΚ ειχε 20-25 τελικες προσπαθειες..σε παραδεχοντουσαν, αλλα η ΑΕΚ κατεχει το πρωτο και το δευτερο ρεκορ των περισσοτερων πεναλτυ σε μια σεζον... ειχε ξεπερασει Κοκκαλη, Βαρδινογιαννη και Μαρινακη τοτε ο Μελισαν...
κανενας παιχτης δεν εχασε χρηματαΤο αρθρο 44 που φωναζεις δεν εχει να κανει με χρεη του κρατους αλλα προς τριτους .Οι παιχτες χασανε χρηματα και καλα να παθουν !!
Καλά να πάθουν δεν είναι...Δεδουλευμένα είναι. ΟΜΩΣ αν θυμαμαι καλά γιατί πάνε 6-7 χρόνια από τότε, πρέπει να συμφωνήσει ένα ποσοστό των εργαζομένων. Και εργαζομενοι δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές.
Δεν έχει σημασία. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο πρέπει να πληρωθεί. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις να μην κάνεις συμβόλαια.
πες τα γμτΚαι ποιος σου ειπε βρε ξαδερφε, οτι δεν ημουν υπερ του να πεσει η ΑΕΚ στην Δ?
Τωρα θα ειχε ανεβει χωρις χρεη και θα ημασταν μια χαρα.
Και η Φιορεντινα και η Ναπολι επεσαν στην Δ εθνικη, και τωρα ακμαζουν παλι.
Αλλά μονο στην Ελλαδα της καφριλας θεωρειται ντροπη να πεσει μια ομαδα λογω χρεων.