Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχει σημασία. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο πρέπει να πληρωθεί. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις να μην κάνεις συμβόλαια.
Επι εποχη σκορδα οταν ζητησε αυξηση ο παπαζογλου πηρε ενα τασακι στο κεφαλι.Στον κοκε ηθελε να κανει το  ιδιο αλλα τον εφαγε.Value for money ο οδοντιατρος.H ιστορια συνεχίζεται με κοντη και με παιχτες καλους που αποχωρούν κακην  νυχτος και φτιαχνεται ο μαμελουκος .Κακη διαχειριση !

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
γιατι να εισαι μεσα στην μαυριλα ρε τυπε,σοβαρα τωρα,ηλπιζες οτι θα περναγες απο την ΑΕΚ;με τι προσοντα;ηταν πολυ τιμητικο για τον παοκακο το 0-1.

Ξεχνάς την πρόκρισή μου εις βάρος του κώλου σου το 2003, έτσι; Τότε που είχες και ομάδα και σε κέρδισα 0-1 μες τη Ν. Φιλαδέλφεια και με το "Χ" της Τούμπας με την γκολάρα του Οκκά προκρίθηκα πανηγυρικά στον τελικό όπου το σήκωσα κιόλας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν μου λες, μιας και λες για το αρθρο 44, ξαναέγινε μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών σε ομάδα που έχασε/ξέχασε ή όπως αλλιώς θες πες το τα δελτία; Μήπως εφαρμόστηκε μόνο σε μας;
Μήπως είμαστε η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ που τιμωρήθηκε επειδή βρίστηκε παράγοντας εκτός γηπέδου;

Για το πρωτο, θα μπορουσα να σου πω οτι μαλλον ομως ειστε και η μονη ομαδα Α εθνικης που ξεχασε/εχασε τα δελτια.
Για το δευτερο, θα σου πω οτι δεν θυμαμαι σε ποια περιπτωση αναφερεσαι.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το 44 ειχε να κανει με χρεη προς ολους.
Και προς το Δημοσιο.
Απλως το Δημοσιο ειχε προνομιακη αντιμετωπιση.
Γιατι καλα να παθουν οι παικτες? Οι λιγοτερο φταιχτες ειναι.
Κακη διαχείριση παραγοντων με παιχτες αναξιους  .Εγω σαν οπαδος κατακρινω και τους μεν και τους δε απο κει και περα οτι εφαρμοζει ο νομος.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.997
Πόντοι
6.955
Δεν είμαστε η μόνη, έχει ξαναγίνει και το ματς έγινε άλλη μέρα. Οσο για το 2ο, σε φιλικό αγώνα ενα καλοκαίρι, βρίσαμε έξω από το γήπεδο έναν παράγοντα και φάγαμε μια αγωνιστική.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.997
Πόντοι
6.955
Και ΤΟΥΡΚΟΙ, μη λέτε για δελτία γιατί είχατε κάνει και σεις μια παρόμοια πατάτα με το ΦΑΞ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν είμαστε η μόνη, έχει ξαναγίνει και το ματς έγινε άλλη μέρα. Οσο για το 2ο, σε φιλικό αγώνα ενα καλοκαίρι, βρίσαμε έξω από το γήπεδο έναν παράγοντα και φάγαμε μια αγωνιστική.

Αν γινεις πιο συγκεκριμενος και για τις δυο περιπτωσεις, τοτε να το δεχτω.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.997
Πόντοι
6.955
Δε θυμάμαι συγκεκριμένα τώρα, πρέπει να το ψάξω. Και η ώρα είναι μία και στις 8 δουλεύω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Δεν μου λες, μιας και λες για το αρθρο 44, ξαναέγινε μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών σε ομάδα που έχασε/ξέχασε ή όπως αλλιώς θες πες το τα δελτία; Μήπως εφαρμόστηκε μόνο σε μας;
Μήπως είμαστε η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ που τιμωρήθηκε επειδή βρίστηκε παράγοντας εκτός γηπέδου;

Τί ψάχνεις τώρα... Άντε να κοιτάς την αφόρητη γελοιότητα του να ξεχαστούν τα δελτία (!!!) μία χρονιά που η παραμονή της ομάδας σου κρινόταν στις λεπτομέρειες κάθεσαι κι εξετάζεις την τιμωρία... Αφού ήσουν τόσο άμυαλος και ανεύθυνος καλά να πάθεις. Αλλά αν θες να μιλήσουμε και για την τιμωρία δε νομίζω να υπήρχε δεδικασμένο από άλλη ομάδα που να είχε κάνει τέτοια γκάφα ολκής για να κάνουμε συγκρίσεις :2funny: :2funny: :2funny:

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και ΤΟΥΡΚΟΙ, μη λέτε για δελτία γιατί είχατε κάνει και σεις μια παρόμοια πατάτα με το ΦΑΞ...
οτι πιο γελοιο το ΤΟΥΡΚΟΙ/
Οπως εην πολιτικη κουζινα "οι Τουρκοι μας αντιμετωπιζαν σαν Ελληνες και οι Ελληνες σαν Τουρκους."
Με αυτα τα μυαλα μπροστα δεν παμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ξεχνάς την πρόκρισή μου εις βάρος του κώλου σου το 2003, έτσι; Τότε που είχες και ομάδα και σε κέρδισα 0-1 μες τη Ν. Φιλαδέλφεια και με το "Χ" της Τούμπας με την γκολάρα του Οκκά προκρίθηκα πανηγυρικά στον τελικό όπου το σήκωσα κιόλας...
ε πηρες και εσυ μια προκριση,καποτε θα προκριθει και η μικρη ομαδα εναντι της μεγαλης,δεν γινεται να νικαει παντα μονο ο μεγαλος.θα κερδισει και ο μικρουλης.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015

Μάλλον τότε είχε κάνει τη νομική σας εκπροσώπηση ο οδοντίατρος γι' αυτό και κατάφερε κάτι τέτοιο :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Οπως εην πολιτικη κουζινα "οι Τουρκοι μας αντιμετωπιζαν σαν Ελληνες και οι Ελληνες σαν Τουρκους."

Ναι ρε ο Cacofonix είναι η βιολογική συνέχεια των χωριατών που το '22 αποκαλούσαν τους πρόσφυγες Τουρκόσπορους και τους συμπεριφέρονταν και ανάλογα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ε πηρες και εσυ μια προκριση,καποτε θα προκριθει και η μικρη ομαδα εναντι της μεγαλης,δεν γινεται να νικαει παντα μονο ο μεγαλος.θα κερδισει και ο μικρουλης.

Γι' αυτό κι εγώ θα υποστηρίζω τον Ατρόμητο στον τελικό, αν γίνει καμία στραβή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα το γλεντήσω :2funny: :2funny: :2funny: Αλήθεια όμως, έχεις ψάξει ποτέ ποιος έχει προκριθεί απ' τους δυο μας όποτε έχουμε έρθει αντιμέτωποι στο κύπελλο; Γαμημένο σε έχω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γι' αυτό κι εγώ θα υποστηρίζω τον Ατρόμητο στον τελικό, αν γίνει καμία στραβή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα το γλεντήσω :2funny: :2funny: :2funny: Αλήθεια όμως, έχεις ψάξει ποτέ ποιος έχει προκριθεί απ' τους δυο μας όποτε έχουμε έρθει αντιμέτωποι στο κύπελλο; Γαμημένο σε έχω...
οσες προκρισεις και να εχεις,παοκακος θα εισαι απεναντι στην ΑΕΚ.θα γονατιζεις απο το βαρος της φανελας της,οπως την τεταρτη.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
"Ευτυχως"που υπηρχε αυτη η αντιμετωπιση διότι αν ερχόντουσαν οι φραγκοι  δε θα υπαρχαμε τωρα αλλα "δύστυχος" ηρθαν .

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
οσες προκρισεις και να εχεις,παοκακος θα εισαι απεναντι στην ΑΕΚ.θα γονατιζεις απο το βαρος της φανελας της,οπως την τεταρτη.

Καλά ναι, κοιμήσου. Όπως είπα και στον άλλο αν η ομάδα σου είχε μόνο 6 τίτλους όπως η δικιά μου θα είχες διαλυθεί σαν σωματείο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
"Ευτυχως"που υπηρχε αυτη η αντιμετωπιση διότι αν ερχόντουσαν οι φραγκοι  δε θα υπαρχαμε τωρα αλλα "δύστυχος" ηρθαν .

Οι Φράγκοι κι οι Αγγλοσάξωνες, η σιχαμένη φάρα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλά ναι, κοιμήσου. Όπως είπα και στον άλλο αν η ομάδα σου είχε μόνο 6 τίτλους όπως η δικιά μου θα είχες διαλυθεί σαν σωματείο...
ε???ο παοκακος εχει 6 τιτλους??εννωεις σε ολα τα αθληματα,ετσι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom