Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μαύρο χάλι σήμερα ο Π.Α.Ο.Κ., μεγάλη ξεφτίλα και ήττα ντροπής απ' τον ψευτοδικέφαλο, οι απουσίες 4 βασικών δεν αποτελούν δικαιολογία... Ελπίζω τουλάχιστον αυτή η σφαλιάρα να λειτουργήσει ευεργετικά για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στην Τούμπα, χάρισμά τους η νίκη αν είναι να πάρουμε τίτλο... Εν τω μεταξύ η ομάδα είναι καμμένη και οι μεταγραφές σαπάκια, τα κενά των Βιερίνια - Γκαρσία δυσαναπλήρωτα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
δεν ξερω για τραγικους,αλλα σημερα η ΑΕΚ εχει κανει την καλυτερη εμφανιση ελληνικης ομαδας για φετος.

Παπάρια, απλά ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν για τα καρναβάλια... Άσε που σήμερα ο Χ(υ)μένεθ μάζεψε όσες μαλακίες έκανε με το ρόστερ μέχρι σήμερα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παπάρια, απλά ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν για τα καρναβάλια... Άσε που σήμερα ο Χ(υ)μένεθ μάζεψε όσες μαλακίες έκανε με το ρόστερ μέχρι σήμερα...
για το καρναβαλι ο παοκ ηταν και την τεταρτη,αλλα δεν επαιξε ετσι η ΑΕΚ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μαύρο χάλι σήμερα ο Π.Α.Ο.Κ., μεγάλη ξεφτίλα και ήττα ντροπής απ' τον ψευτοδικέφαλο, οι απουσίες 4 βασικών δεν αποτελούν δικαιολογία... Ελπίζω τουλάχιστον αυτή η σφαλιάρα να λειτουργήσει ευεργετικά για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στην Τούμπα, χάρισμά τους η νίκη αν είναι να πάρουμε τίτλο... Εν τω μεταξύ η ομάδα είναι καμμένη και οι μεταγραφές σαπάκια, τα κενά των Βιερίνια - Γκαρσία δυσαναπλήρωτα...

Μάστορα έτσι για να σε διδάξω Ιστορία,για τον ψευτοδικέφα]λο που τσαμπουνάς.Η ΑΕΚ φοράει στο στήθος το σήμα με τον αυθεντικό ΔΙΚΕΦΑΛΟ-αυτόν που είχε κ η Βυζαντινή Αυτοκρατορία.Εσύ απλά φοράς μια κακιά απομίμηση.Αυτά κ με τις υγείες σας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μάστορα έτσι για να σε διδάξω Ιστορία,για τον ψευτοδικέφα]λο που τσαμπουνάς.Η ΑΕΚ φοράει στο στήθος το σήμα με τον αυθεντικό ΔΙΚΕΦΑΛΟ-αυτόν που είχε κ η Βυζαντινή Αυτοκρατορία.Εσύ απλά φοράς μια κακιά απομίμηση.Αυτά κ με τις υγείες σας.
το γνωριζουν και οι ιδιοι.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

αναμενομενη η ψωλη σημερα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

μη θα μας παρουν τα ζουμια

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αναμενομενη η ψωλη σημερα
Ψηλε αντικειμενικοτατα το 4-0 ειναι λιγο σημερα... θα μπορουσε να ηταν μεγαλυτερο το σκορ υπερ της αεκ. 4 εσωσε ο κρεσιτς και ενα το δοκαρι  :P

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
το γνωριζουν και οι ιδιοι.

Άμα θέλουν να μπούμε σε αυτό το τρυπάκι,να μπουμε.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Να μπουμε κ στο άλλο αγαπημένο μου θρεντ τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ να το συζητήοσυμε,να τους κάνω μάγκες.Εμεις δεν προκαλέσαμε σε αυτό το επίπεδο,ούτε ενστερνιζομαστε πρωτοσέλιδα τύπου ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡ,όπως το σημερινό.ΤΕΛΟΣ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άμα θέλουν να μπούμε σε αυτό το τρυπάκι,να μπουμε.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Να μπουμε κ στο άλλο αγαπημένο μου θρεντ τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ να το συζητήοσυμε,να τους κάνω μάγκες.Εμεις δεν προκαλέσαμε σε αυτό το επίπεδο,ούτε ενστερνιζομαστε πρωτοσέλιδα τύπου ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡ,όπως το σημερινό.ΤΕΛΟΣ.
χεστους,δεν θα ασχολουμαστε με το μικρο ξαδελφακι,μαλακια ειναι.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ψηλε αντικειμενικοτατα το 4-0 ειναι λιγο σημερα... θα μπορουσε να ηταν μεγαλυτερο το σκορ υπερ της αεκ. 4 εσωσε ο κρεσιτς και ενα το δοκαρι  :P

το ξαναγραψα πιο πανω
ετσι σας θελω την αλλη τεταρτη
οτι θα ερθετε να κανετε πλακα
σημερα παιζατε χωρις αντιπαλο
μια ενδεκαδα οτι να΄ναι απο ομαδα που εχει βγαλει τα συκωτια της φετος δεν χωραει κριτικης

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

ρε φιλε σταματα ειπαμε
μας πηραν τα δακρυα για τις χαμενες πατριδες

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω για τραγικους,αλλα σημερα η ΑΕΚ εχει κανει την καλυτερη εμφανιση ελληνικης ομαδας για φετος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πηγαινε στον κωτσοβολο η οπου αλλου θελεις και αγορασε μια τηλεοραση και νοβα για να βλεπεις ολα τα παιχνιδια των ελληνικων ομαδων

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πηγαινε στον κωτσοβολο η οπου αλλου θελεις και αγορασε μια τηλεοραση και νοβα για να βλεπεις ολα τα παιχνιδια των ελληνικων ομαδων
Δε λεει... τελειωσαν οι εκπτωσεις... κωτσοβολος του χρονου παλι. Εγω προλαβα και πηρα καινουργιο λαπτοπ παντως  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πες μου ποια αλλη ελληνικη ομαδα εκανε ευκαιριες επι 90 λεπτα και επαιξε τετοια μπαλα και θα σου πω εχεις δικιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δε λεει... τελειωσαν οι εκπτωσεις... κωτσοβολος του χρονου παλι. Εγω προλαβα και πηρα καινουργιο λαπτοπ παντως  :P
3D θελω να παρω τυπε γαμω τις τεχνολογιες..η μαλακια ειναι οτι μολις περυσι πηρα την 46αρα σαμσουνγκ.. :headbang: :headbang:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πες μου ποια αλλη ελληνικη ομαδα εκανε ευκαιριες επι 90 λεπτα και επαιξε τετοια μπαλα και θα σου πω εχεις δικιο.
Απο οσα παιχνιδια εχω δει εγω παντως πολυ καλη αποδοση με αρκετες ευκαιριες και συνεχες πρεσινκ ειδα μονο τον βαζελο στο δευτερο προημιτελικο με εμας... δεν εχω δει κ ολα τα παιχνιδια της σουπερλιγκ αλλα πιστευω πως εχω δει τα ποιο σημαντικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom