Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ετοιμαστειτε και εσεις
οι μαλαματινες ερχονται
χρυσες δουλειες θα κανουν
πρωτα γαυρος και στο καπακι αεκ
μαλακα αμα ερθω θεσσαλονικη δεν πιστευω να μου σπασετε το αμαξι... πινακιδες απο πελλοπονησο εχω  :P :P :P

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ακρη δε βγαζεις με το χτεσινο ματς απ οτι καταλαβα, οι 2 πλευρες εχουν αμφοτερες παραπονα απ τη διαιτησια! Δειτε λιγο και τους (οπαδικους) συντακτες στα διαφορα blogs κ portals

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τα τσεκουρια του παοκ συμπεριφερθηκαν ασχημα στους γλυκουληδες της αεκ

kourkouti-paok-heerenveen-malezas.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
σορυ ρε φιλε αλλα οταν αντι για παιχτες εχεις ξυλοκοπους-τσεκουρια,τι περιμενεις,να σου χαριστει ο διαιτητης;κοιτα τις φασεις των αποβολων προσεκτικα,και πες ποια ηταν αδικη.

Είναι γνωστόν ότι εσείς οι αεκτζήδες έχετε γίνει οπαδοί των ευγενών αθλημάτων & έχετε αποκτήσει ευρωπαϊκή κουλτούρα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλυτερα να αφαιρεσεις το οξυγονο απο τον μπαουγκτση παρα το αισθημα της αδικιας...

Κατ' αρχάς μην ακούω αρειανούς να ειρωνεύονται εμάς ως κλαψιάρηδες γιατί μου έρχεται να βάλω τα γέλια... Κατά δεύτερον ΕΣΥ AGNIUS είπες ότι ήταν άδικη η δεύτερη κίτρινη στον Ίβιτς!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
μαλακα αμα ερθω θεσσαλονικη δεν πιστευω να μου σπασετε το αμαξι... πινακιδες απο πελλοπονησο εχω  :P :P :P

Γελιέσαι. Σπάμε ό,τι είναι κάτω από Λαμία. Εγώ μάλιστα που είμαι παοκτζής από Αθήνα δεν κάνω άλλη δουλειά κάθε μέρα απ' το να σπάω αμάξια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Δεν υπάρχουν τέτοιοι σε άλλες ομάδες!!!!....για αυτό είμαστε ΠΑΟΚ...

:rockon: :rockon: :rockon: Θυμάμαι τα play off του μπάσκετ τη σεζόν 1995 - 1996 τότε που είχαμε κληρωθεί με Άρη... Συμπτωματικά τις μέρες που θα γινόταν το αξέχαστο παιχνίδι που έληξε 102 - 70 είχαμε ανέβει οικογενειακά Θεσ/νίκη κι εγώ είχα πρήξει το γάβρο πατέρα μου να πάμε όπως κι έγινε τελικά, πρώτη μου φορά στο Παλαί... Όπως καθόμουν στις κερκίδες ήσυχος τότε, βλέπω έναν τύπο να κόβει βόλτες στην κερκίδα μας & να ρίχνει σφαλιάρες σε όσους δε φώναζαν... Ρωτάω ποιος είναι έναν μεσόκοπο παοκτσή που καθόταν δίπλα μου & μου απαντάει: "Ο Νικόλας, τον ξέρουν κι οι πέτρες, τρελός τελείως..."

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κατ' αρχάς μην ακούω αρειανούς να ειρωνεύονται εμάς ως κλαψιάρηδες γιατί μου έρχεται να βάλω τα γέλια... Κατά δεύτερον ΕΣΥ AGNIUS είπες ότι ήταν άδικη η δεύτερη κίτρινη στον Ίβιτς!
Αυτο καταλαβες?Εγω ειπα οτι ηταν φαουλ του Μακου που επρεπε να δοθει,η καρτα ηταν 100% δικαιολογημενη,τα μπινελικια ακουστηκαν ως την Θεσσαλονικη...Οσο για το ποιοι ειναι κλαψιαρηδες απο DNA,αστο καλυτερα,ολοι το γνωριζουν εκτος απο σας...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και μια απορια,γιατι στις πιπες την κοπανατε ολοι ομαδικα και σας ψαχνουμε?Αλλο ενα στοιχειο απο το DNA του κλασικου μπαουγκτση...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αυτο καταλαβες?Εγω ειπα οτι ηταν φαουλ του Μακου που επρεπε να δοθει,η καρτα ηταν 100% δικαιολογημενη,τα μπινελικια ακουστηκαν ως την Θεσσαλονικη...Οσο για το ποιοι ειναι κλαψιαρηδες απο DNA,αστο καλυτερα,ολοι το γνωριζουν εκτος απο σας...

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι δεν ξέρεις πως στις εγχώριες διοργανώσεις ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ τα μπινελίκια απ' τους παίχτες στο διαιτητή πέφτουν σύννεφο, έτσι; Ή μήπως θεωρείς πρώτης τάξεως ευκαιρία τον ημιτελικό Κυπέλλου για να γίνει μια αρχή να σταματήσει αυτή η συνήθεια; Εν τέλει σε πληροφορώ ότι όπως διέρρευσε, στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ότι την κίτρινη ο Ίβιτς την πήρε για ΘΕΑΤΡΟ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι δεν ξέρεις πως στις εγχώριες διοργανώσεις ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ τα μπινελίκια απ' τους παίχτες στο διαιτητή πέφτουν σύννεφο, έτσι; Ή μήπως θεωρείς πρώτης τάξεως ευκαιρία τον ημιτελικό Κυπέλλου για να γίνει μια αρχή να σταματήσει αυτή η συνήθεια; Εν τέλει σε πληροφορώ ότι όπως διέρρευσε, στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ότι την κίτρινη ο Ίβιτς την πήρε για ΘΕΑΤΡΟ.
Δεν νομιζω,μην ακους τι διερευσε,οσο για τα μπινελικια και τις διαμαρτυριες ειναι η δευτερη αιτια να κιτρινιστει καποιος παικτης περα απο τα φαουλ,δεν εγινε κατι πρωτοτυπο,σε ολο τον πλανητη οι παικτες που ξεφευγουν στις διαμαρτυριες κιτρινιζονται,γιατι να γινει εξαιρεση?Ας κρατιοταν ο μαλακας αφου ειχε και κιτρινη.Αλλωστε,τζαμπα κλαιτε,θα περασετε στη Θεσσαλονικη...Το κυπελλο θα ειναι δικο σας,για να μην ακουν την κλαψα σας οι απο κατω για 3-4 χρονια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom