vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
φτανει με τον παπαΣτη ΔΕΗ μου σε πληρώνω και σένα και την αεκ μαλακα
κανενας δεν πληρωσε τα χρεη του ΠΑΟΚ
ουτε το κρατος ουτε ο ΠΑΟΚ
φτανει με τον παπαΣτη ΔΕΗ μου σε πληρώνω και σένα και την αεκ μαλακα
χαρε εκδρομη εχεις παει;ρε μαλακες μια εκδρομη κανατε και το ανεβασατε στο θεατρο?δηλαδη αν πατε τελικο και κατεβετε αθηνα θα το δωσετε στον καμερον να κανει 3d τανια ρε παρταλια?
εχω παει και σε αυτες που θελουν και βιζα,διαβατηριοχαρε εκδρομη εχεις παει;
και εκδρομη δεν ειναι η Λειβαδεια και η Πατρα
περασες τα Τεμπη;εχω παει και σε αυτες που θελουν και βιζα,διαβατηριο
αν νομιζεις οτι ειμαι του 1982 να σε πληροφορησω οτι ειμαι λιγο πιο μεγαλος.εσυ μεχρι μποχουμ δερνεις?περασες τα Τεμπη;
ποτε;
φτανει με τον παπα
κανενας δεν πληρωσε τα χρεη του ΠΑΟΚ
ουτε το κρατος ουτε ο ΠΑΟΚ
περασες τα Τεμπη;
ποτε;
μπααν νομιζεις οτι ειμαι του 1982 να σε πληροφορησω οτι ειμαι λιγο πιο μεγαλος.εσυ μεχρι μποχουμ δερνεις?
κυριακη ανοιξε η τραπεζα αλλα παλι δεν μας εδωσαν πιστοποιητικο και μας αποκλεισαν απο την Ευρωπη λογο χεων.Αλλη ελληνικη ομαδα εχεις υποψιν να εχει αποκλειστει απο την Ευρωπη λογο χρεων;
Τα πλήρωσε ο βαζέλας?
Χτίσανε και οι πατεράδες σας πέτρα πέτρα την Πυλαία?
Οι χορηγίες του δημοσίου ρε επαναστάτη ήταν μόνο από το κράτος του βορρά?
Άντε να φτάσει κυριακή να βγάλω κανά φράγκο από την τράπεζα
κλαψομουνηδες γκεμπελισκοι
κυριακη ανοιξε η τραπεζα αλλα παλι δεν μας εδωσαν πιστοποιητικο και μας αποκλεισαν απο την Ευρωπη λογο χεων.Αλλη ελληνικη ομαδα εχεις υποψιν να εχει αποκλειστει απο την Ευρωπη λογο χρεων;
στην Πυλαια εχεις δικιο
οσο για τις χορηγιες απο το κρατος μαλλον γρια η απολλων καλαμαριας εισαι και οχι γαυρος να λες σε αλλον για κρατικες χορηγιες
Ήταν τότε που άνοιξε η τράπεζα Κυριακή για να πάρουμε την εγγυητική και αφού την πήραμε, μπορείτε να φανταστείτε που την βάλαμε.
A ΒΛΑΜΜΕΝΕ εχω δωσει και σε 2 αυξησεις κεφαλαιου απο 330 ε ...συνολο 660 -τοσα ειχα λιγα πολλα- τα εδωσα χωρια τα διαρκειας 3 χρονια τωρα που τα αγοραζω πρωτη μερα(20000ΤΕΜΑΧΙΑ)ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ...δε μου περισευουν κιολας...αρα μονος(οι) μου(μας) εχουμε τον ΠΑΟΚ....ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΧΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....ΕΣΥ(εις) παρακαλατε για προεδρο...εσυ ρε παρταλε εχεις την ομαδα μονος σου?παλι ψεματα λες ρε μεταστη?οπαπ,βγενοπουλος και υπ.αθλητισμου σας κυβερνανε ρε παρταλε.απο αυριο στην κλαψα και πορειες στην σοφια για να σας φτιαξουνε και γηπεδο στο βολλευ
αρα συμφωνεις οτι Αρης,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και ΟΣΦΠ θα επρεπε να παιζουν Β Εθνικη λογο χρεων;Άσε τον Απόλλωνα γιατί μαζί του έπρεπε να έπαιζες.
Αυτό που σου λέω είναι ότι όλο λέτε λέτε λέτε για ομάδες δημοσίου κτλ και τα δικά σας τα ευρουλάκια δε βλέπετε από που τα παίρνετε. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί δηλαδή.
Το αντιπαράδειγμα δεν είναι επιχείρημα.
Άμα πας φυλακή επειδή χτύπησες κάποιον με μαχαίρι θα πεις πως υπάρχουν και άλλοι με πιστόλια?
Θα το παίζεις και καθαρός μετά?
Δ εθνικη.αρα συμφωνεις οτι Αρης,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και ΟΣΦΠ θα επρεπε να παιζουν Β Εθνικη λογο χρεων;
αρα συμφωνεις οτι Αρης,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και ΟΣΦΠ θα επρεπε να παιζουν Β Εθνικη λογο χρεων;
αν δεν κανω λαθος χανουμια ηταν οι δραστεςτα 2 Παοκτσάκια μετά τον τελικό ΠΑΟΚ-Πανιώνιος στο μπάσκετ το 1991(που τα έκαψαν στην εθνική πετώντας μολότωφ μέσα στο αυτοκίνητό τους)
στο θεατρο ηταν 200 συνδεσμιτες δικοι μας
και 50 γαυροι τους σαπισαν στο ξυλο
σε 3-4 χρονια αυτο θα λενε οπως σε τοσα αλλα σκηνικα