nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
αφου το παραδεχεστε οτι ειναι βαθυ...εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο.
πολυ βαθυ και σας χωραει ολους χανουμοβαζελοβουλγαρους
αφου το παραδεχεστε οτι ειναι βαθυ...εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο.
ειστε ο λιλας του ποδοσφαιρου δηλαδηπολυ βαθυ και σας χωραει ολους χανουμοβαζελοβουλγαρους
τον παλέρμοαλλα και ποιον να βαλεις απο το υπαρχον ροστερ????
ρε παπαριδη πας και τους βαζεις βιντεο που σε ειχαν κλεισει στην περιοχη σου για ενα ημιχρονο και χρειαστικε μια ψευτικη αποβολη για να ξεμυτισεις;σκεφτεσαι καθολου πριν ενεργησεις;
τα ξεχασατε αυτα????
σε δυο αγωνες νικη δεν εχεται....οποτε υπομονη...μην κανετε δηλωσεις γιατι οταν τον φατε στην σαλονικη θα ειναι πολυυυυυυυυ πικρο....
αντε παπαρα χανουμα φτιαξε ομαδα , βρες προεδρο και ξεχρεωσε και ελα να μας πεις μετα κωλοτρυπιδα αεκακι
ρε παπαριδη πας και τους βαζεις βιντεο που σε ειχαν κλεισει στην περιοχη σου για ενα ημιχρονο και χρειαστικε μια ψευτικη αποβολη για να ξεμυτισεις;σκεφτεσαι καθολου πριν ενεργησεις;
ποιες αστοχιες ρε κακομοιρη εχασες μια φαση και η αεκ εχασε 3.βρε μαλακα αεκακι κι εσυ παιχνιδι απο δικες μου αστοχιες πηρες οποτε βουλωσε το κ κατσε στο-13 κ μη μιλας...
ποιες αστοχιες ρε κακομοιρη εχασες μια φαση και η αεκ εχασε 3.
θα τιμωρηθει ο γαυρος για την διακοπη και το αντικειμενο που εφαγε ο εποπτης;
οι αμφισβητουμενες φασεις που μπορουμε να τις βρουμε;
οταν λες η σειρα μου τι εννωεις αφου σε ολα τα ντερμπυ εχεις χασει?κ μετα γυρισες πλευρο...ελα σε περιμενω κ σενα...δεν θ αργησει η σειρα σου...
Πλάκα κάνεις έτσι;θα τιμωρηθει ο γαυρος για την διακοπη και το αντικειμενο που εφαγε ο εποπτης;
μας κλασατε τα αρχιδιαυπομονη πουστρακια...πανηγυριστε το Χ που πηρατε απο τον αυτοκρατορα του ποδοσφαιρου...
θα σας γαμισουμε μεσα στο μπουρδελο σας ρε ανυπαρκτοι...
παντως ξυλο χορτασατε σημερα ψευτομαγκες.....
ρε βαλατε και στις τσεπες σου λεω...τρεις φορες στο λαιμο σας πατησαν παντελιτς μπντεστο και αβρααμ...αλλο ματς εβλεπες;;;μας κλασατε τα αρχιδια