Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλά ρε φίλε εσύ σε ποιο έτος είσαι;
καλα, ασε αυτος ειναι που ελεγε οτι ο Χαλκιας ειναι "χασογκολης"και τον διορθωσε ο παλερμο,η μας δουλευει η το παλλικαρι απλα δεν το κατεχει το αθλημα...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καλά ρε φίλε εσύ σε ποιο έτος είσαι;
βρε καλως το παιδι που χαθηκες ρε τοσες μερες; απο ποτε ειχες να παρεις αδεια; περασες καλα ολα γκουντ?  αν απαντησεις ριξε και κανα μπινελικι γιατι οι δικοι σου εδω με οποιον μιλαμε κανονικα λενε οτι οι ομαδες μας γινανε ενα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα, ασε αυτος ειναι που ελεγε οτι ο Χαλκιας ειναι "χασογκολης"και τον διορθωσε ο παλερμο,η μας δουλευει η το παλλικαρι απλα δεν το κατεχει το αθλημα...
προπερσι δεν ησασταν νεοφωτιστοι

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εμπανησα τον χασογκολη στα Γκουντις της Κρηνης ροζ μπλουζακι και τσαντακι πολυ μυστηριο. καλο παιδι ο Κωστακης ησυχος του λεω καλα ρε γιατι εφυγες απο εμας; φυσικα το δαχτυλα πισω στην μεση ηταν σταυρωμενα :) ε να μωρε και να και ου μαζεμενο παιδι

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βρε καλως το παιδι που χαθηκες ρε τοσες μερες; απο ποτε ειχες να παρεις αδεια; περασες καλα ολα γκουντ?  αν απαντησεις ριξε και κανα μπινελικι γιατι οι δικοι σου εδω με οποιον μιλαμε κανονικα λενε οτι οι ομαδες μας γινανε ενα
τι καλα,; ειπα να παω διακοπες και κοντεψε να καταστραφει το νησι;εχει εδω και δυο μερες που αρχισα να μπαινω στο σαιτ; εδω ο αγκνιους ,μου ειπε οτι χανω στροφες.
τι μπινελικι ρε να ριξω και εγω.
εδω κοντευετε να σκοτωθειτε και οσο πλησιαζει και η εναρξη χειροτερευει το πραγμα.
ειρηνη υμιν αδερφια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εμπανησα τον χασογκολη στα Γκουντις της Κρηνης ροζ μπλουζακι και τσαντακι πολυ μυστηριο. καλο παιδι ο Κωστακης ησυχος του λεω καλα ρε γιατι εφυγες απο εμας; φυσικα το δαχτυλα πισω στην μεση ηταν σταυρωμενα :) ε να μωρε και να και ου μαζεμενο παιδι
στον Αρη δεν ειχε συναγωνισμο,ενω τωρα με Γλυκο και Ριζο θα γινει καλυτερος,ασε τον πακαρα γυρισε απο διακοπες αλλα χανει στροφες ακομη...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τι καλα,; ειπα να παω διακοπες και κοντεψε να καταστραφει το νησι;εχει εδω και δυο μερες που αρχισα να μπαινω στο σαιτ; εδω ο αγκνιους ,μου ειπε οτι χανω στροφες.
τι μπινελικι ρε να ριξω και εγω.
εδω κοντευετε να σκοτωθειτε και οσο πλησιαζει και η εναρξη χειροτερευει το πραγμα.
ειρηνη υμιν αδερφια
πατιναρεις δλδ???? δισκο πλατω σε βλεπω :) καλα οι δικοι σου ηταν που ηταν γιουχου την εχουν δει Ζηνα μονοι εναντιον ολων θεων και δαιμονων

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κοντος ψαλμος αλληλουια.και η πρεμιερα ειναι κοντα και η τεταρτη αγωνιστικη το ιδιο.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κοντος ψαλμος αλληλουια.και η πρεμιερα ειναι κοντα και η τεταρτη αγωνιστικη το ιδιο.
βγαλε ρε την νοοτροπια που εχουν οι γκασμαδες πριν την 4η και μετα δεν υπαρχει ζωη; δλδ αν κανουμε 3νικες και χασουμε μετα, και εσεις 3ηττες και μας νικησετε τι θα λετε η χρονια ειναι πετυχημενη; ενα παιχνιδι ειναι, ντερμπι οπου το θες οσο και εγω αλλα δεν κρινετε εκει ουτε η χρονια ουτε οι στοχοι των ομαδων μας. περσυ απο 3 ριξαμε ο ενας τον αλλον ποιος ηταν πιο κοντα στους στοχους του και στις προσδοκιες της ομαδα του;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
βγαλε ρε την νοοτροπια που εχουν οι γκασμαδες πριν την 4η και μετα δεν υπαρχει ζωη; δλδ αν κανουμε 3νικες και χασουμε μετα, και εσεις 3ηττες και μας νικησετε τι θα λετε η χρονια ειναι πετυχημενη; ενα παιχνιδι ειναι, ντερμπι οπου το θες οσο και εγω αλλα δεν κρινετε εκει ουτε η χρονια ουτε οι στοχοι των ομαδων μας. περσυ απο 3 ριξαμε ο ενας τον αλλον ποιος ηταν πιο κοντα στους στοχους του και στις προσδοκιες της ομαδα του;
να μη πουμε κι εμεις δηλαδη για την 19η αγωνιστικη...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατι ειπα εγω οτι η χρονια θα κριθει απο τους αγωνες αυτους;
απλα πως θα κανουμε χαβαλε μετα  εδω;
ασε που για εμας μετα τα περυσινα χαλια ακομη και οι πρωτες αγωνιστικες θα ειναι σαν κρας τεστ.και για το τι θα κανουμε μετα και για το αν θα διατηρηθει το κλιμα αισιδοξιας.

για οποιον δεν το προσεξε οι ξενοι ειναι δυο
Την απόκτηση του Ουέσον ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά τους Χαρίση, Τσιάρα, Σίμτσακ, Καυκή, Βασιλειάδη, Γιαννακίδη, Αλεξάντερ, Κυρίτση, Μαρμαρινό, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, αποτελεί τη δέκατη μεταγραφή του Δικεφάλου.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
να μη πουμε κι εμεις δηλαδη για την 19η αγωνιστικη...
ε ναι ρε πουστη δλδ για αυτους την 4η αγωνιστικη τελειωνει το πρωταθλημα..... κουφαλες χανουμες απο την Κυριακη ξεκουραση του χρονου παλι,

Χαβαλε; εισαι τρελος; εδω ειναι ολοι ζωσμενοι με κυροζινη κλανουμε με καταλυτη μην ακουστει δυνατα και αρπαξουμε

Μη με λες για Μπασκετ δεν το χω σαν την μπαλα και τις μηχανες τπτ! α και το γυναικειο μπτς βολει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γιατι ειπα εγω οτι η χρονια θα κριθει απο τους αγωνες αυτους;
απλα πως θα κανουμε χαβαλε μετα  εδω;
ασε που για εμας μετα τα περυσινα χαλια ακομη και οι πρωτες αγωνιστικες θα ειναι σαν κρας τεστ.και για το τι θα κανουμε μετα και για το αν θα διατηρηθει το κλιμα αισιδοξιας.

για οποιον δεν το προσεξε οι ξενοι ειναι δυο
Την απόκτηση του Ουέσον ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά τους Χαρίση, Τσιάρα, Σίμτσακ, Καυκή, Βασιλειάδη, Γιαννακίδη, Αλεξάντερ, Κυρίτση, Μαρμαρινό, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, αποτελεί τη δέκατη μεταγραφή του Δικεφάλου.
φερνετε κατι απο Αεκ η μου φαινεται?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ε ναι ρε πουστη δλδ για αυτους την 4η αγωνιστικη τελειωνει το πρωταθλημα..... κουφαλες χανουμες απο την Κυριακη ξεκουραση του χρονου παλι,

Χαβαλε; εισαι τρελος; εδω ειναι ολοι ζωσμενοι με κυροζινη κλανουμε με καταλυτη μην ακουστει δυνατα και αρπαξουμε

Μη με λες για Μπασκετ δεν το χω σαν την μπαλα και τις μηχανες τπτ! α και το γυναικειο μπτς βολει
υπαρχει αρειανος που δεν ασχολειται με το μπασκετ; μη σε παρει χαμπαρι ο εντγκαρ αλλαν.

η 6η περυσι ΑΕΚ + βασιλειαδης+χαρισης+καυκης+ΤΣΙΑΡΑΣ+μαρμαρινος+αλεξαντερ+θεσεις ελευθερες για 4 κοινοτικους.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
υπαρχει αρειανος που δεν ασχολειται με το μπασκετ; μη σε παρει χαμπαρι ο εντγκαρ αλλαν.

η 6η περυσι ΑΕΚ + βασιλειαδης+χαρισης+καυκης+ΤΣΙΑΡΑΣ+μαρμαρινος+αλεξαντερ+θεσεις ελευθερες για 4 κοινοτικους.
βαρετο αθλημα πλεον αλλο αθλημα ηταν δεκαετια 85-95

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
πάκαρα ο Ουένσον έχει κοινοτικό διαβατήριο, δεν πιάνει θέση ξένου

Θα πάρουμε και ένα αμερικανάκι σέντερ φορ, οι πληροφορίες μου λένε οτι θα έχει ύψος 3.60, θα είναι πιο μαύρος απ' το Νάγκμπε, θα είναι φαλακρός, μπροστά το ένα δόντι θα λείπει και το άλλο θα είναι χρυσό, θα ρίχνει 15 τάπες το δεκάλεπτο και θα καρφώνει απ' το τρίποντο

Οχι τίποτα άλλο αλλά ΠΑΟΚ είσαι, τέτοιος παίχτης σου αξίζει...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Θα πάρουμε και ένα αμερικανάκι σέντερ φορ, οι πληροφορίες μου λένε οτι θα έχει ύψος 3.60, θα είναι πιο μαύρος απ' το Νάγκμπε, θα είναι φαλακρός, μπροστά το ένα δόντι θα λείπει και το άλλο θα είναι χρυσό, θα ρίχνει 15 τάπες το δεκάλεπτο και θα καρφώνει απ' το τρίποντο

από κοντούς πλέι μέικερ κλπ τί γίνεται?...να φέρναμε κανέναν σαν τον ντίνκινς,τί παιχτάρα...στιβ μπαρτ,χένρι τέρνερ,μίτσελ ουίγκινς και φυσικά ο θεός Ουόλτερ Μπέρι(τον οποίο δώσαμε στις γριές για να πάρουμε τον Λάμπλει,μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
play maker έχουμε Καυκή και Χαρίση, σούπερ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

το ξερω αλλα εκανα παραθεση απο μετροσπορτ.
στα συν που εγραψα πριν βαλτε και το τεραστιο κεφαλαιο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom